📝 #یادداشت_هفته | به انتخاب ملت
🔹️ شکست پروژه دشمن در مأیوسسازی مردم به وقت یازدهم اسفندماه
🔹️ نقشآفرینی مردم انقلابی ایران
از مهمترین مولفه ها در نظام های سیاسی مردم سالار، مهیا بودن زمینه برای بروز و ظهور اراده جمعی مردم و مشارکت عموم ملت در انتخابات است؛ انتخاباتی که ثمره آن مشخص کردن افراد برای امانتداری مسؤولیت نهادهای قانونی اداره امور کشور است.
حضور مردم در انتخابات در جمهوری اسلامی نشانهی هوشمندی و بیداری ملت نسبت به اصل نظام اسلامی است. حضور همیشگی مردم پای صندوق های رای، نشان از رشد و بلوغ سیاسی مردم و باور به نقشی است که هر یک از آحاد مردم می توانند در سرنوشت خویش داشته باشند: «ملّت ایران بعد از انقلاب، نقش پیدا کردند، از حاشیه وارد متن شدند و تعیین میکنند. همچنانکه معلوم است، از بالاترین مسئول کشور، از رهبری، ریاست جمهوری، مسئولین گوناگون دیگر، با انتخاب ملّت مسئولیّت پیدا میکنند و سرِ کار میآیند.» ۱۴۰۰/۳/۱۴
🔹️ انتخابات؛ احترام به تشخیص ملت
پایه نظری حکمرانی در انقلاب اسلامی ایران را مردم سالاری دینی تشکیل داده است و این امر مهم، ابداع امام خمینی بود که با مجاهدت و جان فشانی مردم به ثمر نشست: «کار بزرگ امام بزرگوار ما این بود که این فکر را، این نظریّه را -نظریّه جمهوری اسلامی را- خلق کرد، آن را وارد میدان نظریّههای سیاسی گوناگون کرد -که در آن دوره نظریّات مختلف سیاسی، شرقی، غربی در عرصه مسائل سیاسی و ذهنیّتهای سیاسی با هم برخورد -داشت- بعد به آن تحقّق بخشید، عینیّت بخشید.» ۱۴۰۰/۳/۱۴
🔍 ادامه را در بله | ایتا خط حزبالله بخوانید
🎤 #تحلیل_و_تبیین | جنگ زیتون
📝 گزارشی درباره تبدیل شدن درخت زیتون به نماد مقاومت مردم فلسطین براساس بخشهایی از کتاب «متاستاز اسرائیل» به قلم آقای کورش علیانی
🔹 جنگ زیتون یک جنگ واقعی است. زیتون ارزش اقتصادی، ارزش فرهنگی، ارزش نمادین و نیز ارزشی به عنوان گواهی تاریخی دارد.
🔹 نه فلسطینیان دست از حفظ و بازسازی و بازنشانی درختان برمیدارند نه اسرائیلیها قطع کردن، ریشهکن کردن، شکستن و سوزاندن درختان را رها میکنند.
🔹 مرکز مطالعات فلسطین در مرور اخبار ٢٨ نوامبر ٢٠٠١ نشریات، در نشریهی مطالعات فلسطین خود خبرداد یکی از شهرکنشینان قِدّومیم ۱۵۰ درخت زیتون فلسطینیان روستای جیت در قلقیلیا را ریشهکن کرد.
🔹 در سال ٢٠٠٧ یک پژوهش دانشگاهی که بعدها در کتابی منتشر شده میگوید اسرائیل در طول چهار دهه یک میلیون اصله درخت زیتون و چند صد هزار اصله درخت میوهی دیگر فلسطینیان را قطع کرده است.
🔹 در غزه و کرانه باختری ٨٠ درصد زمینهای زراعی زیر کشت زیتون است. فقط در کرانهی باختری معاش صد هزار خانواده به کشت و تولید محصولات زیتون بسته است.
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/55535
🕊🇮🇷◍⃟♥️🇮🇷🕊
💢برکات انتخابات ۱۱ اسفند!
🔹انتخابات ۱۱ اسفند، با تمام سختیهایش، زیبا و شیرین است. این انتخابات زشتیها و زیباییهایی داشت، بالاترین زشتی در بعد داخلی آنجا بود که بخش رادیکال جریان اصلاحطلب نفاقگونه با راهبردی که در پیش گرفتند، عملاً پروژه کاهش مشارکت را کلید زدند و با ضدانقلاب و دشمن مخرج مشترک داشتند. این تندروها هر آنچه در توان داشتند، انجام دادند تا پروژه «انتخابات ضعیف و زیر ۲۰ درصد» رقم بخورد. این راهبرد به شدت شکست خورد و همین شکست به منزله یکی از محورهای مهم زیبایی این دوره از انتخابات یاد میشود.
🔻به چهار دلیل انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲، انتخاباتی برکتآور است:
🔸الفـ این انتخابات مایه عزت و مظهر قوت ملی است؛ رهبر معظم انقلاب(مدظلهالعالی) حدود ۱۱ ماه قبل از ۱۱ اسفند فرمودند: «این انتخابات آخر سال خیلی مهم است. انتخابات میتواند مظهر قوت ملی باشد. اگر انتخابات درست برگزار نشود، ضعف کشور و ضعف ملت را نشان میدهد؛ ....هر چه ما ضعیف بشویم، تهاجم و فشار دشمنان ما بیشتر خواهد شد. اگر میخواهید جلوی فشار دشمن گرفته بشود، باید قوی بشویم. یکی از ابزارهای مهم قوتِ کشور همین انتخابات است.»
🔹بـ انتخابات جمعهای که گذشت، اولین انتخابات پس از عبور نظام از اغتشاشات ۱۴۰۱ با توهم اکثریتپنداری اغتشاشگران بود. تمام تلاش دشمن برای زیر سؤال بردن پایگاه اجتماعی و میزان مقبولیت نظام و بهرهبرداری از مشارکت حداقلی برای رسیدن به هدف و القای آن به جامعه بود. از برکات این انتخابات، نقش برآب شدن همه این توطئهها بود.
🔸جـ امنیت مثالزدنی انتخابات؛ در هیچ یک از ادوار انتخابات ایران، نمیتوان سراغ گرفت که تا به این اندازه ابزارهای نظام سلطه، چون منافقین و سلطنتطلبها بسیج شده باشند. آنها از هر ظرفیت قومی، نژادی، جغرافیایی و مذهبی به منزله یک استعداد بحرانآفرینی مدد میگرفتند. برگزاری توأم با امنیت کامل انتخابات خار زهرآگینی بر چشم شوم دشمنان این مرز و بوم شد. این از جمله برکات ستودنی این انتخابات و دست مریزادی برای حافظان نظم و امنیت است.
🔹دـ پیش بردن جهاد امیدآفرینی به منزله ستون محکم تبیین مشارکت گسترده در انتخابات بود. دشمنان جایگاه مردمی نظام را از راهپیمایی روز قدس یا ۲۲ بهمن استنتاج نمیکنند، بلکه سه عنصر میزان، کیفیت و جهتگیری رأی ملت ایران دریچههای مأیوسسازی دشمن را باز و بسته میکند. نظریهپردازان «بحران ناکارآمدی» معتقدند بحران ناکارآمدی نباید ایجاد شود، بلکه باید احساس شود. در این طرح تمام اقداماتی که از سوی دولت به مرحله اجرا در میآیند، بهصورت کاملاً سیاه تحلیل و تفسیر میشود. جریان رسانهای بیگانه و وابسته تمام راهبردها، برنامهها و راهکارها و دستاوردهای جمهوری اسلامی را راه اشتباه و ناصواب تفسیر میکرد. در ایام منتهی به انتخابات بستری فراهم شد تا جهادگران تبیین به خیلی از شبهات و سؤالات پاسخ لازم را بدهند و امیدآفرینی قابل دفاعی رقم بخورد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
@donyayetahlil
هر آن چه باید درباره انتخابات ۲۰۲۴ امریکا بدانید
ریلی میگوید:"آخرین بار بایدن توانست ترس موجهی از ترامپ با طرح این موضوع که ترامپ قصد داشته نظام حکمرانی آمریکا را سرنگون کند ایجاد کند و احمالا سعی خواهد کرد این کار را برای دومین بار تکرار نماید. با این وجود، من فکر میکنم این بار مسیر دشواری پیش رو خواهد داشت. او هم چنین در بین رای دهندگان سیاهپوست بسیار کمتر از چهار سال پیش محبوبیت دارد. در مقابل، ترامپ از حمایت پایگاه اصلی حامیان اش برخوردار است، اما واقعا نمیتواند آن حمایت را افزایش دهد، زیرا به نظر میرسد یک سوم کشور توسط او هیپنوتیزم شده اند و بقیه کشور نمیخواهند در مورد او چیزی بشوند و چیزی بدانند".
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/45889
🗂منبع: فرارو
#بینالملل
#انتخابات_آمریکا
#بایدن
#ترامپ
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
آیا کاخ سفید آماده جنگ با اسرائیل برای تشکیل کشور فلسطین است؟
تنها کاری که واشنگتن میتواند انجام دهد آن است که فداکاری کرده و برسمیت شناختن علنی یک کشور فلسطین و هشدار صریح به اسرائیل مبنی بر آن که با رد کردن این ایده آسیب قابل توجهی به رابطه امریکا و اسرائیل وارد خواهد شد را در دستور کار قرار دهد. بایدن باید نشان دهد که آغوش بازش برای اسرائیل بر سر غزه در زمانی که اسرائیل هیچ حمایت بین المللیای ندارد نمیتواند رایگان باشد. ایالات متحده حق دارد و در واقع مسئولیت دارد که خواستار همکاری اسرائیل در این اولویت ضروری باشد. در صورت عدم موفقیت واشنگتن باید محاسن رابطه ویژه آمریکا با اسرائیل را مورد ارزیابی مجدد قرار دهد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/45913
🗂منبع: فرارو
#تحولات_منطقه
#دو_دولتی
#اسرائیل
#آمریکا
#جنگ_غزه
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
@donyayetahlil
ساخت قدرت در مجلس دوازدهم چگونه خواهد بود؟
از آنجایی که در انتخابات مجلس دوازدهم بیشترین رقابت بین گروههای اصولگرا بود و اصلاحطلبان تقریبا با یک وحدت رویکرد حضور پیدا کرده بودند باید تفکیک اصولگرایان را مورد توجه قرار داد.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/45946
🗂منبع:مشرق نیوز
#مسائل_ایران
#سیاسی
#ایران
#مجلس
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
14.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥چرا مقاومت به ایده دو دولتی تن نمیدهد؟
🔸️برای پایان دادن به جنگ میان فلسطین و اسرائیل، تشکیل دو دولت، یکی فلسطینی و دیگری یهودی، همواره راه حلی بوده که بیان شده و به برخی اقدامات سیاسی شکل داده است.
🔸️علی عبدی، کارشناس مسائل منطقه: شکست کاربست این ایده را با شاهدآوردن از تاریخ، نشان میدهد و میگوید که خود ماهیت دولت اسرائیل، اساسا مانع تحقق چنین ایدهای است؛ چراکه دولتی مبتنی بر آپارتاید و تبعیض نژادی است. همچنین این ایده بیش از آنکه برای دو طرف منازعه مطرح شود، همواره، بدون توجه به ستمهای اسرائیل، فلسطینیها را مخاطب خود قرار داده است.
🗂 منبع: سیما فکر
#تحولات_منطقه
#تحلیل #دنیای_تحلیل
#اسرائیل #طرح_دو_دولتی #جهان_اسلام
@donyayetahlil
ContentFile_338645_638453551952057693.pdf
127K
📍نتایج دقیق آرای ۴۸۹ نامزد نهایی انتخابات ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ در حوزه انتخابیه مشهد و کلات
🗳 تعداد کل تعرفه مصرف شده: ۹۲۶۰۲۴ معادل با ۴۱ درصد واجدین شرایط
🗑تعداد کل آرای باطله ماخوذه و غیر ماخوذه: ۱۳۷۴۳۱ معادل با حدود ۱۵ درصد آرا
✅نفر اول:نصر الله پژمانفر با ۳۹۰۲۴۸ رای معادل با ۴۹/۵۶ درصد آرا
❌نفر آخر: روح الله محمد سنابادی عزیز با ۱۰۵ رای معادل با ۰/۱ درصد آرا
#انتخابات
#حوزه_انتخابیه_مشهد_و_کلات
#مشهد
رسانه جهادی [ پلاک ۵ ]
🔶🔶🔶@pelak_5🔷🔷🔷
ترامپ در حال بازگشت؟
✍صابر_گل_عنبری
"سه شنبه بزرگ" انتخابات درون حزبی در آمریکا به پایان رسید و با توجه به نتایج اکتسابی ترامپ و بایدن تقریبا تکلیف دو نامزد جمهوریخواه و دموکرات برای انتخابات ریاست جمهوری روشن است و از هم اکنون هم دو نامزد بنای کار خود را بر رقابت با یکدیگر در انتخابات نوامبر 2024 آمریکا گذاشته و انتخابات درون حزبی آمریکا به عرصه تبلیغات و رقابت انتخابات ریاست جمهوری تبدیل شده است.
اکنون پرسش کانونی در داخل آمریکا و خارج آن این است که بایدن و ترامپ کدامیک در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برنده خواهند شد؟
پیداست که انتخابات پیش روی آمریکا جنجالیتر از قبل خواهد بود. برای نخستین بار دو رئیس جمهور فعلی و قبلی با هم رقابت میکنند و ترامپ عزم خود را جزم کرده که انتقام باخت 2020 و یک دورهای شدن خود را با یک دورهای کردن ریاست جمهوری بایدن بگیرد.
هر دو نفر از خصوصیات شخصیتی و شخصی خاصی برخوردار هستند که آنها را از روسای جمهور قبلی آمریکا متمایز میسازد. از یک طرف، بایدن هم اکنون هم پیرترین رئیس جمهور تاریخ آمریکاست که قصد دارد چهار سال دیگر هم در این پست بماند و از سلامت جسمانی و قدرت تمرکز بالایی برخوردار نیست و گافها و حرکات عجیب او تردیدهایی را در توانایی جسمانی بایدن برای رهبری آمریکا در چهار سال آتی برانگیخته است.
از دیگر سو نیز ترامپ جنجالیترین رئیس جمهور تاریخ آمریکا با رفتارهای عجیب منحصر به فرد است چنانچه تاکنون سابقه نداشته که رئیس جمهور سابق و نامزد ریاست جمهوری آمریکا با این حجم اتهام (91 اتهام در 4 پرونده قضایی) مواجه باشد.
این مسائل و مشکلات، بایدن و ترامپ را در وضعیتی نامطلوب از نظر رایدهندگان آمریکا قرار داده و اخیرا حدود 60 درصد در نظرسنجی AP-NORC هر دو را فاقد توانمندی ذهنی کافی برای تصدی عالیترین سمت در آمریکا به عنوان ابرقدرت جهان میدانند. به هر حال، قرعه فال برای رقابت در انتخابات ریاست جمهوری به نام ترامپ و بایدن افتاده است که حضور آنها در قدرت از عوارض پیری سیستم سیاسی است که با برآمدن ترامپِ ساختارگریز هویدا شد و سپس مخالفان او کسی جز بایدن را یارای حذف او ندیدند و اکنون نیز با وجود این که حتی طیفی از دموکراتها تمایل ندارند بایدن 81 ساله با این مشکلات جسمانی نامزد حزبشان در انتخابات شود، اما چه بسا برای جلوگیری از بازگشت ترامپ خود را ناگزیر به این کار میدانند.
نکته مهم این واقعیت است که حضور ترامپ در قدرت به عنوان شخصیتی جنجالی و همچنین تا حدودی بایدن در این سن و سال اگر در کشوری فاقد ساختار سیستماتیک قدرت بود، آن را تا مرز فروپاشی میبرد؛ اما این اتفاق در آمریکا نیفتاد که علت آن را باید در ساختار قوی نهاد قدرت در این کشور جست که موجب حفظ نظامِ قائم به سیستم و نه فرد آمریکا از سال 1776 تاکنون شده است و بر خلاف تصورات، این مساله صرفا معطوف به هژمونی نظامی و اقتصادی آمریکا در جهان نیست. وجود همین ساختار نهادمند است که تیم مدیریتی تواتمندی به ویژه در حوزه اقتصادی را در کنار بایدن قرار داده است که با پوشش ضعفهای او، بحران اقتصادی ناشی از کرونا را کنترل و شاخصهای اقتصادی آمریکا را تا حدود زیادی بهبود ببخشد.
با این حال، تداوم حکمرانی افرادی چون ترامپ در سایه دو قطبیهای شکل گرفته میتواند این ساختار را به مرور زمان به شدت تضعیف کند.
با وجود دورخیز ترامپ و موقعیت بهتر او در نظرسنجیهای انتخاباتی در مقابل بایدن، فعلا برای پیش بینی نتیجه ماراتن انتخاباتی آمریکا زود است و ظرف چند ماه آینده متغیر یا متغیرهای تاثیرگذار امروز له یا علیه هر کدام از دو نفر میتوانند دستخوش تغییرات جدی شوند. به عنوان مثال یک محکومیت قضایی ترامپ قبل از انتخابات و یا حادث شدن مشکل جسمانی حادی برای بایدن در سایه وضعیت کنونی او میتواند وضعیت را له یا علیه هر کدام دگرگون کند.
پارامترهای تاثیرگذار در انتخابات پیشروی آمریکا، اقتصاد و انرژی، مهاجرت، مسائل مرزی، قضایای اجتماعی همچون سقط جنین و مسائلی چون جنگ غزه در ایالتهای تعیین کننده است. اخیرا حمایت بایدن از اسرائیل در این جنگ باعث شد که بیش از 100 هزار دموکرات در انتخابات مقدماتی به نفع بایدن رای ندهند.
اما اقتصاد همچنان مهمترین فاکتور انتخاباتی است.
تا این لحظه، جمهوریخواهان متحدتر از 2020 و دموکراتها به علت جنگ غزه تا حدودی متشتت شدهاند.
در این میان، خیلیها منتظر بازگشت ترامپ هستند از پوتین (علی رغم اظهارات اخیر او) گرفته تا بن سلمان که بعید نیست قبل از مشخص شدن نتایج انتخابات آمریکا از عادیسازی روابط با اسرائیل به امید پیروزی ترامپ پرهیز کند تا این اتفاق به نام او ثبت شود.
همچنین بازگشت ترامپ به قدرت احتمالا اوضاع خاورمیانه را آشفتهتر کرده و سیاست او در قبال ایران هم نیازی به شرح چندانی ندارد.
@tahlilisiyasiseraat
📩 رهبر انقلاب: تولد جمهوری اسلامی یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد؛ جبهه لیبرال دموکراسی و جبهه جمهوری اسلامی/ در ذات نظام لیبرال دموکراسی استکبار و تعرض وجود دارد
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
تولد جمهوری اسلامی یک تأثیر جهانی ایجاد کرد، یک زلزله ایجاد کرد، یک حادثهی جهانی بود. رهبری امام راحل رضواناللّه علیه و همت و شجاعت و فداکاری ملت ایران در سراسر کشور یک حادثهای را به وجود آورد که یک دوجبههگی در دنیا ایجاد کرد. یک جبهه، جبههی دمکراسیهای وابستهی به مشی لیبرال دمکراسی. این یک جبهه بود.
✏️ یک جبهه هم جبههی جمهوری مرتبط با دین و با اسلام، بلکه منشأ گرفتهی از دین و از اسلام بود. قبل از تشکیل جمهوری اسلامی این دوجبههگی وجود نداشت.
✏️ نباید هم تصوّر کرد که این ناسازگاری فقط به خاطر مسئلهی پایبندی به دین است.
آن جناح دموکراسی رائج غربی احساس کرد که این الگوی جدیدی که مطرح شده است با منافع عمدهی او و شاید در نهایت با موجودیّت او معارضه دارد.
✏️ این مخالفت و معارضهی جدّی بخاطر این است که در نظام لیبرال دموکراسی و حکومتها و دولتهایی که براساس آن منطق و آن ممشا به وجود آمدند، در ذات آنها استکبار وجود دارد، تعرّض و تجاوز وجود دارد.
✏️ جبههی مقابل که با تشکیل مردمسالاری دینی بوجود آمد مهمترین مسئلهاش مواجههی با همین حوادث است؛ یعنی مقابلهی با ظلم، مقابلهی با استکبار، مقابلهی با تعدی، این است. یعنی حکومتی که بر اساس دین، بر اساس اسلام، بوجود میآید اساس کارش «لا تَظْلِمُونَ وَ لا تُظْلَمُون» است. طبعاً این مقابله، این ستیزهگری دو جانبه بطور قهری بوجود آمده. ۱۴۰۲/۱۲/۱۷
🖼 #بسته_خبری
💻 Farsi.Khamenei.ir