مصاحبه اخیر علی لاریجانی با تارنمای Khamenei.ir مشتمل بر این ایده بود که ایران همزمان با پیروزی ترامپ در واشنگتن بسامد مثبتی برای همکاری میفرستد. این دومین بسامد همکاری پس از مسجلشدن پیروزی ترامپ در انتخابات امریکاست. بسامد نخست در بازدید رافایل گروسی از فردو جهت اعتمادسازی و بسامد دوم مصاحبه لاریجانی بود. آنچه لاریجانی در این مصاحبه مطرح کرد بیانگر این نکته است که ایران با فراموش کردن خروج امریکا از برجام حتی به "برجامپلاس" و دادن امتیازات جدید به امریکا راضی است. این دو بسامد همکاری پیش از تصویب قطعنامه آژانس علیه ایران اتفاق افتاد.
بیاهمیت شمردن نشانههای همکاری در تهران بوسیله کشورهای غربی، بیش از اینکه برایند عدم فهم غرب باشد؛ برآیند این است که تصمیمسازان سیاستخارجی در تهران در فهم جهان پس از جنگ اوکراین ناتوان هستند و همچون سال ۲۰۱۳ میپندارند که با بدهبستان میشود جلوی تنش را گرفت. با وجود این مسئله، در این میان امریکا و غرب، ایران را بدلیل فقدان سلاح هستهای بخش ضعیفتر و پاشنه آشیل ائتلاف روسیه، چین و ایران میانگارند. این پالس همکاری نه تنها راهبرد کلان غرب را تغییر نخواهد داد بلکه زمینهساز فشار بیشتر است. چنانچه بازدید گروسی از تاسیسات اتمی نه تنها جهت اعتمادسازی نبود بلکه با راحت شدن خیال غرب از عدم واکنش شدید در تهران زمینه را برای قطعنامه شورای حکام فراهم کرد. راه صحیح برای ایران نه مسیر شکست خورده اعتمادسازی بلکه معتبرسازی گزینه اتمی است.
در همین بین ترولهای جریان سیاسی اصلاحطلب با تولید انبوه ادبیات ضدچینی و ضدروسی آن هم زمانیکه تنها چین و روسیه به قطعنامه ضد ایرانی رای مخالف دادهاند؛ قصد دارد تا از مسعود پزشکیان نسخه ایرانی پاشینیان یا زلینسکی را درست کند. ایرانی که "از شرق رانده و از غرب مانده" باشد. از یکسو همکاری او با چین و روسیه از بین برود و از سوی دیگر در شرایط تعارض بینالمللی حتی غرب نه تهدید ایران را جدی بگیرد و نه پالسهای همکاری ایران را مهم بشمارد. مسیری که این ترولها و اربابانشان برای ایران دیدهاند به از بین رفتن تمامیت ارضی و له شدن کشور در تعارض غرب و شرق به سبک ارمنستان و اوکراین در سالهای اخیر منجر خواهد شد.
✅@Seidnima70
نتانیاهو: اطلاعات مهمی از کابینه امنیتی فاش شده است.
#ثامن | #تحلیل | #روشنگری
#پایان_اسقاطیل | #جهاد_تبیین
ـــــــــــــــــــــــ
تحلیل سیاسی ثامن
@tahlil_samen
💫 گفت و گو با روزنامه فرهیختگان درباره قطعنامه شورای حکام آژانس| بخش اول
✴ باوجود ادعای تیم مذاکرهکننده ایرانی مبنی بر بسته شدن پرونده PMD یا ابعاد نظامی احتمالی، در سال 2019 ادعاهای جدیدی علیه ایران مطرح شد، ازجمله اینکه ایران تورقوزآباد، مریوان، ورامین و شیان فعالیتهای هستهای داشته که به آژانس اعلام نکرده؛ یعنی دقیقاً بازگشتیم به مرداد 1381 که منافقین ادعا کردند ایران درحال ساخت تأسیسات غنیسازی در نطنز و اراک است و اینها را به آژانس اعلام نکرده است.
✴ این ادعاها در صورتی بود که ایران طبق توافق پادمانی خود، اصلاً الزامی به اعلام ساخت تأسیسات نداشت و صرفاً مکلف بود 180 روز پیش از تزریق مواد به سانتریفیوژها، موضوع را به آژانس گزارش کند. به هر صورت، جنجالی بینالمللی بهپا کردند که نهایتاً به قطعنامههای تحریمی شورای امنیت سازمان ملل و بعد از آن برجام ختم شد. الان نیز ادعاهای مشابهی مطرح کردهاند و میگویند ایران باید جواب بدهد و ما را قانع کند وگرنه متهم به ساخت سلاح هستهای است. ایران هم توضیحات لازم و مکفی درباره این ادعاها ارائه و هم دسترسی برای بازدید داد، حتی در اسفند 1401 مدیرکل آژانس رسما اعلام کرد موضوع مریوان حلوفصل و پرونده بسته شده است. منتها وقتی موضوع از اساس سیاسی و طرف مقابل بهدنبال بهانهجویی است، با مذاکرات و توضیحات فنی، مسأله ختم نخواهد شد. الان در این قطعنامه اخیر شورای حکام از مدیرکل آژانس خواسته درباره این موارد، حداکثر تا بهار 2025 گزارشی جامع را آماده کند.
✴ یک روایت خلاف واقع از برجام این بود که تمامی تحریمهای شورای امنیت علیه ایران لغو شدند اما واقعیت این بود که تحریمهای شورای امنیت لغو نشدند، بلکه به شکلی تعلیق شدند. مفادی در قطعنامه 2231 گنجانده شد که طبق آنها، اگر یکی از اعضای برجام ادعا کند یک عضو، این توافق را بهصورت فاحش نقض کرده، طی فرایندی نهایتاً شورای امنیت سازمان ملل باید قطعنامهای برای تداوم لغو تحریمها تصویب کند. اگر چنین قطعنامهای تصویب نشد، کلیه قطعنامههای تحریمی احیا خواهند شد. این مکانیسم، به مکانیسم ماشه معروف شد. اینک محتمل است پس از گزارش جامع مدیرکل آژانس در بهار 2025، یکی از اعضای اروپایی برجام مدعی نقض فاحش برجام شود، موضوع به شورای امنیت ارجاع شود و ایران محتاج تصویب یک قطعنامه در این شورا برای تداوم لغو تحریمها باشد. روشن است که با یک وتو، چنین قطعنامهای تصویب نمیشود و تمامی قطعنامههای تحریمی شورای امنیت علیه ایران باز میگردند.
✴ تحریمهای شورای امنیت سازمان در مقایسه با تحریمهای آمریکا تقریباً هیچ بهشمار میروند. وقتی آمریکا از برجام خارج شده و تمام تحریمهای خود را بازگردانده و وقتی اتحادیه اروپا پس از احیای تحریمهای آمریکا به این تحریمها پایبند بوده و به هیچیک از وعدههای خود مبنی بر ضمانت بهرهمند شدن ایران از برجام بدون آمریکا عمل نکرده، احیای تحریمهای شورای امنیت تغییری در وضعیت تحریمی ایران ایجاد نخواهد کرد.
✴ نظم جهانی تغییر و جایگاه شورای امنیت سازمان ملل افول کرده است. چنانکه بن رادز بهدرستی نوشت نظم قبلی جهان دیگر وجود خارجی ندارد. هرچند جلسات و مقررات و نهادها سرجایشانند، اما نهادهای اصلی نظم لیبرال مانند شورای امنیت به دلیل اختلافنظر اساسی اعضا، زمینگیرند. یکی از شواهد بیاعتبار شدن جایگاه شورای امنیت سازمان ملل، عضویت ما در سازمان شانگهای است. این سازمان در اجلاس 2010 خود در تاشکند تصویب کرده بود که کشور تحت تحریم شورای امنیت نمیتواند به عضویت این سازمان درآید. ایران تحت تحریم قطعنامه 2231 شورای امنیت است و به عضویت شانگهای نیز درآمد. در قضیه بریکس برخی کشورها تلاش کردند شرط پذیرش عضو جدید، تحریم نبودن توسط شورای امنیت باشد که نهایتاً کوتاه آمدند و ایران باز با اینکه تحتتحریم 2231 است، به عضویت بریکس درآمد.
✴ تاکنون طی دومرحله، برخی تحریمهای تسلیحاتی ایران که توسط شورای امنیت وضع شده بود، برداشته شدند. یک بار در سال پنجم برجام یعنی مهر 1399 که بخشی از تحریمها برداشته شد و روحانی درجلسه هیئتدولت اعلام کرد از امروز میتوانیم هر سلاحی میتوانیم بخریم و بفروشیم! یک بار هم در سال هشتم برجام یعنی مهر 1402 برخی تحریمهای موشکی لغو شد. آن زمان هم رسانهها نوشتند که میوه برجام چیده شد. اما چون تحریمهای تسلیحاتی آمریکا و اروپا سر جای خودند، این برداشته شدن تحریمها طبق برجام، تغییری در وضعیت تحریمی ایران ایجاد نکرد.
@syjebraily
💫 گفت و گو با روزنامه فرهیختگان درباره قطعنامه شورای حکام آژانس| بخش دوم
✴نظم بینالمللی تغییر کرده است؛ نظمی که شورای امنیت در رأس آن بود دیگر وجود خارجی ندارد. امروز آشکار شده تحریمهایی که به بهانه جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای علیه ما وضع شد، درواقع تحریمهایی برای جلوگیری از دستیابی ایران به دانش هستهای بوده است. شاهد بزرگ این مدعا، تحریمهایی است که آمریکا علیه چین در زمینه نیمههادیها و ریزپردازندهها وضع کرده است. جنگ، جنگ فناوری است. هر کشوری که درطول تاریخ در رقابتهای بینالمللی در صدر قرار گرفته، در فناوریهای عصر خود برتری داشته است. ما نهتنها باید در دانش هستهای برتری بیابیم، باید توجه کنیم امروز دیگر ابتدای قرن بیستویکم نیست. به همان دلیلی که سراغ دانش هستهای رفتیم و سرمایهگذاری قابلتوجهی روی آن کردیم، باید بهسمت فناوریهای نوین بهویژه ریزپردازندهها و نیمههادیها برویم و جزء کشورهای پیشرو باشیم. در همین مسیر، باید منتظر باشیم به همان دلیلی که در قضیه هستهای مقابلمان سنگاندازی شد، اینجا هم با تحریم و سنگاندازی و خرابکاری مواجه شویم. اینها واقعیتهای جهان ماست. نگاههای فانتزی و آرمانگرایانه به محیط بینالملل، به خسارات محضی نظیر برجام ختم میشود. از این تجربه گرانبها درس بگیریم و از یک سوراخ، دوبار گزیده نشویم.
✴عرض آخر اینکه مبادا این جنجالی که بر سر قطعنامه آژانس راه افتاده و احتمالاً با فعال شدن مکانیسم ماشه تشدید شود، ما را دچار خطای محاسباتی کند و دوباره دیپلماسی التماسی را برای رفع تحریمها آغاز کنیم. در دوره روحانی، کشور یا معطل امضای برجام بود یا معطل اجرای برجام یا معطل احیای برجام. این تجربه کفایت میکند و ایران باید اولاً برنامههای اقتصادی خود را فارغ از تحریمهای آمریکا پیش ببرد و ثانیاً در اکتبر 2025 یعنی مهر 1404 محدودیتهای قطعنامه 2231 را پایانیافته تلقی کند و برنامه هستهای خود را توسعه دهد؛ چه مکانیسم ماشه اجرا شود و چه نشود.
❇متن کامل این گفت و گو را در این لینک مطالعه فرمائید.
@syjebraily
🔴طرح جلد اکونومیست:
در سال 2025 ، جهان در خون غرق خواهد شد.
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
✅ نسخه اصلی یکی است، چرا اسم ها را تغییر می دهید؟
🔺 یکی از وظایف اصلی رهبر معظم انقلاب که در قانون اساسی تصریح شده است، تعیین سیاستهای کلی نظام میباشد. این سیاست تعیین شده بایستی از سوی سران قوا مورد اهتمام واقع شده و پیگیری شود.
🔺 مواضع مقام معظم رهبری در خصوص سیاست خارجه و به خصوص برجام کاملاً مشخص است. ایشان با وجود اینکه به دولت روحانی فرموده بودند که من نسبت به غربیها خوشبین نیستم، با این حال به آنها اجازه دادند که با آمریکا مذاکره کنند. در آخر امر هم مشخص شد که آنچه رهبری میگفتند صحت داشت و غربیها بر عهدنامه خود وفا نکردند.
🔺 با روی کار آمدن دکتر پزشکیان همچنان جریان حامی مذاکره،تلاش دارند تا دوباره با گره زدن تمامی مسائل کشور به مذاکرات و برجام آن را احیا نمایند. اظهارات اخیر علی لاریجانی در این خصوص را روزنامه سازندگی با عنوان نسخه جدید لاریجانی مطرح کرده است که تلاش دارد مسئله مذاکره با آمریکا را دوباره به عنوان اولین اولویت سیاست خارجه مطرح نماید. این در حالیست که هرگاه جمهوری اسلامی به سمت غربیها متمایل شده، آنها چند قدم جلو آمدهاند و تحریم ها را افزایش داده اند.
🔺 باید منتظر بود و واکنش دولت پزشکیان نسبت به اینگونه تصمیم سازی ها را ملاحظه کرد. آیا پزشکیان از تجربه شکست روحانی استفاده خواهد کرد یا با همان طناب پوسیده در چاه مذاکره گرفتار خواهد شد؟
✍ سعید میرزایی
#تجربهـاعتدال
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
🔰 تفكر بسيجي تركيبي است از:
1- ايمان عميق،
2- تلاش مخلصانه،
3- هشياري در شناخت دشمن،
4- گذشت و ايثار در برابر دوست،
5- و ايستادگي و مقاومت شجاعانه و خستگيناپذير ...
(و اين است آن حقيقت والايي كه امام بزرگوار ما به خاطر آن، بسيجي بودن را افتخار خود ميدانست.)
#حکیم_انقلاب 14/7/77.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
🔰 بسیج، زنده و پایان ناپذیر
🖌 مهدی سعیدی
🔹ناامنیهای ایجاد شده به دست دشمنان ملت ایران در ماههای اولیه شکلگیری انقلاب اسلامی موجب شد بسیج همگانی برای دفاع از انقلاب اسلامی به اولویت اول کشور در آن ایام بدل گردد.
🔹در این میان ماجرای تسخیر لانه جاسوسی به دست دانشجویان پیرو خط امام و آشکار شدن تبدیل این سفارتخانه به پایگاهی برای جاسوسی و توطئهافکنی علیه ملت ایران، انقلاب اسلامی را در شرایط ویژه «رویارویی مستقیم با امریکا» قرار داد. تهدید امریکاییها برای حمله نظامی به ایران به قصد آزادی جاسوسان، دغدغهای بود که ضرورت وجود نیروی منسجم، آموزش دیده، نظامی، انقلابی و مردمی برای دفاع همهجانبه از انقلاب اسلامی را بیش از گذشته فراهم آورد.
🔹در چنین شرایطی بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره) در ۵ آذر ۱۳۵۸ تشکیل شد. حضرت امام در همان ایام در دیدار با جمعی از پاسداران درباره ضرورت دفاع از کشور فرمودند: «مملکت اسلامى باید همهاش نظامى باشد. تعلیمات نظامى داشته باشد... یک مملکت بعد از یک چند سالى بشود یک کشورى با ۲۰ میلیون جوان که دارد ۲۰ میلیون تفنگدار داشته باشد. ۲۰ میلیون ارتش داشته باشد؛ و این یک همچه مملکتى آسیب بردار نیست.»
🔹از آن روز تاکنون بسیج در عرصههای مختلفی حضور موفقیت آمیز داشته است که بیشک هیچ مجموعه دیگری نمیتواند جایگزین آن گردد. رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فرماندهان گردانهای عاشورای بسیج سراسر کشور این دوران باشکوه حضور بسیج در صحنه دفاع از انقلاب را چنین توصیف میکنند:
🔹«این بسیج اگر نبود، این نیروی عظیم حزب الله اگر نبود، در مقابل دشمنان گوناگون هم در این چندسال شکست میخوردیم و آسیبپذیر بودیم. کارخانه ما را میخواستند به تعطیلی بکشانند؛ نیروی حزباللهی از داخل کارخانه میزد به سینهشان. مزرعه ما را در اوایل انقلاب میخواستند آتش بزنند؛ نیروی حزباللهی از همان وسط بیابانها و روستاها و مزارع، میزد توی دهانشان. خیابانها را میخواستند به اغتشاش بکشند؛ نیروی حزباللهی میآمد سینه سپر میکرد و در مقابلشان میایستاد.»
🔹پایان هشت سال دفاع مقدس، پایان کار بسیج نبود. بسیج آماده میشد خود را برای فصلی نو در مسیر تحقق تمدن بزرگ اسلامی مهیا سازد...
🔗 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.javanonline.ir/fa/news/1266249
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
@bimemoj
برنامه هسته ای ایران و غربی ها!
✍ابوقاسم
برنامه هسته ای ایران با غربی ها مسیر پرتنشی را پیدا کرده و جنگ خاورمیانه و اوکراین فاصله ها را برای گفت گو میان کشورهای عضو برجام زیاد کرده است
و چشم انداز کوتاه مدتی برای اینکه روسیه،چین،ایران،انگلیس،آمریکا،فرانسه و آلمان که در بحرانی ترین سطح تنش باهم قرار دارند دور یک میز بنشینند وجود ندارد و نقش دیپلماسی شاتل میانجی ها برای حل منازعه خاورمیانه و اوکراین بسیار کم رنگ شده است.
تحریم های اخیر اتحادیه اروپا که حمل و نقل هوایی و کشتی رانی ایران را نشانه گرفت و اقدامی که برای حمایت از ادعای مالکیت امارات بر جزائر سه گانه انجام دادند در کنار تصویب قطعنامه شورای حکام بر علیه برنامه هسته ای ایران به معنای این است که اروپا بدون رعایت ملاحظات تهران همسویی خود با برنامه آمریکا برای فشار حداکثری را نشان دهد و شرائط را برای ارجاع پرونده هسته ای ایران به شورای امنیت و اسنپ بک آماده می کند
قبلا بیان شد که سیاست های آمریکا درباره ایران از 20 سال قبل آغاز شد و هر یک از دموکرات و جمهوری خواه این سیاست ها را در قالب استراتژی واحد پیش بردند.
مسیر پرتنش هسته ای با خروج ترامپ از برجام در ذیل استراتژی فریبکارانه آغاز شد و دموکرات ها آن را با گشایش جبهه خاورمیانه به اوج رساندند تا مسیر دیگری را برای برنامه منطقه ای ایران و پرونده هسته ای طی کنند.
مقامات تهران فکر می کردند بازگشت دموکرات ها منجر به احیای مجدد برجام می شود هرچند به استراتژی واحد در آمریکا اعتقاد دارم اما برفرض چنین تحلیلی،نگاه تعدیلی می توانست با دموکرات ها بر سر میز بنشیند و زمینه های احیای برجام را طی کند نه دولت شهید رئیسی و مشابه آن و عملا اگر بنا بر احیای مجدد برجام بود در دوره زمانی دولت قبل می توانست محقق شود نه الآن که فشار حداکثری در حال تکمیل شدن هست
تنش ها میان ایران و آمریکا جنبه های بزرگ تری پیدا کرد و جنگ خاورمیانه با تنش های سیاسی ایران و شورای حکام آژانس شیب تند تری خواهد گرفت.
رفتار آژانس انرژی اتمی و تروئیکای اروپایی برای صدور قطعنامه همسو با جنگی که در خاورمیانه در جریان است همزمان زمینه ی ضرورت توافق جدید یا حمله نظامی به زیرساخت های هسته ای را فراهم می کنند.
ما با یه سری قفل هایی روبه هستیم که برای بازکردن آن ها فقط دو تا کلید در اختیار داریم حضور منطقه ای و برنامه هسته ای، یکی از این دو کلید یعنی برنامه هسته ای در سال 2015 در ذیل توافق برجام قرار گرفت و رئیس جمهور به اصطلاح فریبکار آمریکا همه چیز رو بهم زد که در نهایت به جنگ منطقه ای ختم شد.
دیگری حضور منطقه ایران در غزه و لبنان و سوریه و عراق است که در زیر آتش جنگ قرار دارد.
راهبردی که آمریکا و اتحادیه اروپا نسبت به ایران دنبال می کنن حداکثر فشار برای تصمیم گیری دشوار در تهران است تصمیم برای صلح بزرگ یا جنگ بزرگ است.
صلح بزرگ به معنای اینه که مسیر سیاسی 2015 آمریکا و غرب که به توافق منتهی شد اینبار قراره با مسیر نظامی منتهی به توافق بشه با این تفاوت که آمریکا در غزه و لبنان و سوریه و عراق جنگ به راه انداخته و سعی می کنه کلید دوم رو هم گیر بندازه
اگر قرار بر توافق و مذاکره هم باشه باید از جفت کلیدی که داری مراقبت کنی، راهبرد طرف مقابل فشار برای تغییر ضرب آهنگ بازی است و تو هم باید نشون بدی که حاضر به تصمیم گیری های بزرگ هستی همان طور که اونها دارند این رو به شما نشون میدن!
به کانال تخصصی تحلیل و تبیین مسائل سیاسی ایران و جهان بپیوندید 👇
@tahlilisiyasiseraat
@seraat_tahlil_siyasi
🎨 بسیج بزرگترین شبکه مردمی مکتبی در خدمت مستضعفان
✏️ حضرت امام خمینی(ره):
بسیج، مدرسه عشق و مکتب شاهدان و شهیدان گمنامی است که بر گلدستههای رفیع آن، اذان شهـادت و رشـادت سَر دادهاند.
✏️ رهبر انقلاب:
در میدان رزم، دهها هزار بسیجیِ مخلص، کارهای بزرگ انجام دادند... قلّههایی هم داشتند؛ قلّه بسیج سلیمانی است، صیّاد شیرازی است، همّت، بابایی، شیرودی، شهید همدانی و صدها نفر امثال اینها... در صحنه علم و پژوهش، شهید فخریزاده و مرحوم کاظمی آشتیانی بسیجی بودند... اینکه امام فرمود «لشکر مخلص خدا» و «مدرسه عشق»، در عرصه عمل نمونههایش به طور واضح دیده شد. ۱۴۰۲/۹/۸
📥 نسخه قابل چاپ | #هفته_بسیج
💻 Farsi.Khamenei.ir
توییت جدید حساب مقام معظم رهبری به زبان عبری: تمامی سران سیاسی و نظامی باند تروریستی جنایتکار صهیونیستی باید محاکمه شوند و تحت تعقیب قرار گیرند
🔗 صبح صادق (@ssweeklyir)
🔴 اقدام دادگاه لاهه مبنی بر صدور حکم بازداشت نتانیاهو و گالانت بعد از ۱۴ ماه جنایت رژیم اسرائیل گام مثبتی بود
📌حسن محمدمیرزائی؛ مدیر اندیشکده مطالعات جهان اسلام دانشگاه جامع امام حسین(ع) در مصاحبه با خبرگزاری فارس بیان نمود:
🔻بعد از جنگ جهانی دوم نهادهای سیاسی، حقوقی و اقتصادی در سطح بینالملل به وجود آمد تا به بازتولید قدرت کشورهای بزرگ و تثبیت هژمونی آمریکا کمک کند. در حوزه حقوقی نیز دادگاه لاهه در ظاهر با هدف حل و فصل اختلافات بینالمللی و در اصل برای تثبیت قدرت آمریکا و برخی کشورهای قدرتمند ایجاد شد.
🔻دادگاه لاهه جزو معدود دفعاتی است که برخلاف منافع کشورهای غربی و آمریکا حکمی صادر میکند، لذا از این جهت حائز اهمیت است.
🔻غالب کشورهای اروپایی اعلام کردند که تابع این حکم هستند، البته طی این مدت قریب به اتفاق سفرهای نتانیاهو به آمریکا بوده است، لذا به لحاظ واقعی این حکم بعید است منجر به بازداشت نخستوزیر اسرائیل و وزیر جنگ سابق آن شود.
🔻با این حکم جریانهای مردمی هم که برای دفاع از حقوق فلسطینیان در خیابانها تظاهرات میکردند انرژی مضاعفی خواهند گرفت و کشورهایی مثل آفریقای جنوبی نیز که پیگیر پروندههای دیگری علیه رژیم صهیونیستی هستند امیدوارتر کنشگری خواهند نمود.
❇️ جهت مطالعه مباحث مطرح شده در این مصاحبه روی لینک زیر کلیک کنید:
https://B2n.ir/t31831
┄┅═✧❁🌿🌺🌿❁✧═┅┄
▫️دانشگاه جامع امام حسین (ع)
🌐 https://Www.ihu.ac.ir
▫️پیامرسان بله، ایتا و روبیکا:
🆔 @ihu_ac_ir