🔴 آمریکا نقش بازی میکند؟!
بیش از سه هفته از تظاهرات مردم آمریکا علیه هیئت حاکمه این کشور میگذرد اما نهتنها اعتراضات کاهش نیافته است بلکه شاهد گستردهتر شدن این تظاهراتها هستیم؛ بزرگترین اعتراض در روز شنبه در واشنگتن مقابل کاخ سفید برگزار شد جایی که نیروهای امنیتی برای جلوگیری از ورود معترضان به نزدیکی کاخ سفید از موانع بتنی و فنس استفاده کردند. برخی ناظران این نوع مهار معترضان را نمادی از نظامیکردن بهجای ترویج دموکراسی و ایجاد فضای باز از سوی دولت ترامپ تلقی میکنند. در دستان آنها شعارنوشتههای مختلفی در اعتراض به وضع موجود، ازجمله؛ «جان سیاهان مهم است» و «نمیتوانم نفس بکشم» دیده میشد. چنین تظاهراتهایی در میان کشورهای همپیمان آمریکا هم دیده میشود
نکات تحلیلی: در شرایطی که آمریکا در داخل و خارج با وضعیت بحرانی مواجه است، شاهد برخی تحرکات هستیم که حکایت از آن دارد که آمریکا سعی میکند به جهان حالت تعادل خود را به جهانیان نشان دهد. 1- در این راستا آمریکا سعی میکند همچنان تحریم و تهدید ایران را در اولویت رسانهای خود قرار دهد و نورافکن رسانهها را از کاخ سفید به سمت تهران بچرخاند و به همین خاطر در سه هفته گذشته اقداماتی مانند؛ تحریم دوباره 125 کشتی و نفتکش مرتبط با ایران را توسط وزارت خزانهداری منتشر کرد، گزارش دیکته شده خود در مورد حمله یمنیها به آرامکو را به آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل داد تا ایران را مقصر جلوه دهد، معافیتهای هستهای ایران را لغو کرد و از طرف دیگر با جنجال رسانهای موضوع لغو تحریم تسلیحاتی ایران را برجستهسازی میکند و... 2- ایالاتمتحده آمریکا از طریق آنچه آن را بهغلط "قانون سزار" نامیده است درصدد ایجاد هرجومرج منطقهای در کشورهای سوریه، لبنان و عراق است قانون مذکور، تحت عنوان «سزار»، پس از انتشار عکسهایی از زندانیهای سوری که در زندان نظام اسد مورد شکنجه قرار میگیرند، تصویب شد. در شرایطی که آمریکا تبدیل به یک شکنجهگاه شده است و در مقابل افکار عمومی محکوم است با چنین سرک کشیدنهایی به زندانها و استناد به عکسهای جعلی یک عکاس ضد سوری نوعی تلاش برای حفظ پرستیژ است.
نکته راهبردی: توپ در زمین آمریکا است، آمریکا هم باید به افکار عمومی جهان جواب بدهد و هم باید از مواضع استعماری و استکباری خود عقبنشینی کند؛ آمریکا وارد دوره جدیدی خواهد شد و با این بیانیهها نمیتواند اوضاع مشتت خود را جمع کند.(نویسنده: فرهاد مهدوی)
صبح صادق؛
سفارش شیخ_حسنعلی_نخودکی برای تعالی معنوی این بود:
🌺 مرنج و مرنجان 🌺
نه کسی را برنجان و نه از بدی دیگران رنجیده خاطر شو زیرا خداوند شاهد است
┏━✨🕊✨🕊✨┓i
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🔴 فروش اسلحه به شرط نزدن اسرائیل ‼️
🔻 روایت نوری مالکی از خرید تسلیحات آمریکایی:
🔹به برادرانی که با آمریکا مشغول #مذاکره هستند نصیحت میکنم مراقب باشید، خرید سلاح از آمریکا فرآیند سادهای نیست مثل باقی کشورها نیست که یک تعداد تانک از آنها بخریم خرید سلاح از #آمریکا یک پروسه سیاسی-تجاری طولانی است...
🔸در دوره دولتم منتظر ارسال محموله دوم اف-۱۶ های آمریکا بودیم گفتند بدون موافقت مسئول سیاست خارجی کنگره این معامله انجام نمیشود، بروید او را قانع کنید، فردی به نام منندز بود رفتم... به من گفت من موافقت نمیکنم! از کجا معلوم با این جنگندهها اسرائیل را نزنی؟ کردستان را نزنی؟!..
🔹اینگونه با ما رفتار میکردند اگر در پرونده #داعش این توطئهها نبود برای شکست نیروی قویتر از داعش هم آمادگی داشتیم اما اجازه ندادند از خودمان دفاع کنیم در آن زمان وقتی به بن بست رسیدیم به #مسکو رفتم و با پوتین ملاقات کردم گفتم شرایطمان سخت است، ارسال تمام سلاحها به عراق را متوقف کردهاند، جنگندهها تانکها و... گفت از من چه میخواهی؟!
🔸گفتم هلیکوپتر به ما بفروشید، میل ۲۸، میل ۳۵، اینها که جدید بود و کارایی مشابه آپاچی داشت گفت باید تولید شوند اما از او خواستم از انبار تسلیحات روسیه به ما بفروشد و پوتین هم موافقت کرد...
🔹رفتار سیاسی در کار نبود، به کشوری که در معرض خطر جدی تروریسم قرار داشت فورا سلاح را فروخت خاطرم هست به #کویت سفر کرده بودم و ملاقاتی با نخست وزیر اسبقشان داشتم گفت شنیدهام میخواهید اف-۱۶ از آمریکا بخرید، نصیحت میکنم معامله را فسخ کنید پرسیدم چرا؟ گفت به ما اف-۱۸ فروختهاند این جنگندهها هم هیچ پروازی ندارند...
🔸اما هر ماه تیم جدیدی از آمریکا میآید و به عناوین مختلف برای رسیدگی به جنگندهها از ما N میلیون دلار میگیرند حساب و کتاب دقیقی ندارد آخرین بار گفتم اینها را ببرید ما نمیخواهیم، به خودتان بخشیدیم ببرید جنگندههایتان را... سیاوش_فلاح_پور
✨
مساله ی عاقبت به خير شدن بسيار مهم است!
آیت_الله_فاطمی_نیا
معتبرترين و قديمي ترين كتاب درمورد جنگ صفين ، كتاب نصر می باشدكه سابقا بسيار كمياب بود، در آن كتاب می نويسد: "درجنگ صفين يكي از سربازان اميرالمومنين عليه السلام زخمی شد، او را به خيمه های حضرت آوردند" حالا انصافا اين صحنه را تصور كنيد، اگر ما در آنجا بوديم و مي ديدم كه سرباز حضرت در راه ايشان زخمی شده ، از ته دل مي گفتيم خوشا به سعادتش! چه سعادتی بالاتر از مجروح شدن درجبهه ي حضرت است؟! اما آيا ميدانيد اين سرباز كه بود؟! نصر مي نويسد:"آن سرباز مجروح، شمر بن ذي الجوشن بود!"
عجيب است! انسان يك روز در جبهه ي حضرت اميرالمومنين عليه السلام باشد و يك روز هم سر از كربلا در بياورد و آن ظلم و جنايت فجيع و غير قابل بيان را مرتكب شود! از آن طرف جناب حرّ است! درابتدا در لشكر ابن زياد است و حكم جنگ با امام حسين عليه السلام را دارد، اما در آخر در راه حضرت شهيد و عاقبت به خير ميشود
┏━✨🕊✨🕊✨┓
┗━✨🕊✨🕊✨┛
🔰شرح حدیثی از امام صادق (علیهالسّلام) در ابتدای جلسه درس خارج فقه حضرت آیتالله خامنهای
۱۳۸۳/۰۳/۱۹
✅هشت خصلت مؤمنانه
1⃣ حفظ آرامش و نباختن خود در حوادث دشوار
2⃣ صبر و استقامت در بلاها
3⃣ شکرگزاری در آسایش و گشایش کارها
4⃣ راضی بودن به رزق بدست آمده از زحمات
5⃣ ظلم نکردن به دشمنان
6⃣ ستم نکردن به دیگران بخاطر دوستان خود
7⃣ و 8⃣ تحمل سختیها و ترجیح راحتی دیگران بر راحتی خود
✅ مروری بر کتاب «پیشوای صادق»، تألیف حضرت آیتالله خامنهای:
🔰نمودارهای برجسته در زندگی امام صادق(علیهالسّلام):
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت
2⃣ تبلیغ و بیان احکام به شیوهی خاص شیعی و تفسیر قرآن به روال بینش اهلبیت (علیهمالسّلام)
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی
🔹کتاب پیشوای صادق، مشتمل بر یادداشتهای حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای دربارهی سیرهی فرهنگی سیاسی امام صادق (علیهالسّلام) است که در ۱۷ شمارهی روزنامهی جمهوری اسلامی در خرداد سال ۱۳۵۸ منتشر شده است.
1⃣ تبیین و تبلیغ مسئلهی امامت در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰نفی صریح حکام طاغوت زمان و معرفی امامت خود و ائمه گذشته
🔶 از نخستین سالهای پس از رحلت پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله)، در همهی دورههای امامت، مَطلع دعوت شیعی را اثبات امامت اهلبیت پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) تشکیل میداده است. دعوت امام صادق(علیهالسّلام) نیز از این کلّیّت بیرون نبوده است.
🔹امام در هنگام اشاعه و تبلیغ این مطلب، خود را در مرحلهای از مبارزه میدیده است که میبایست بهطور مستقیم و صریح، حکّام زمان را نفی کند و خویشتن را بهعنوان صاحب حقّ واقعی ولایت و امامت به مردم معرّفی نماید.
🔹امام در مواردی به این بسنده نمیکند که امامت را برای خویش اثبات کند؛ بلکه همراه نام خود، نام امامان بحق و اَسلاف پیشین خود را نیز یاد میکند و در حقیقت سلسلهی امامت اهلبیت را متّصل و جداییناپذیر مطرح میسازد.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۶۷و۷۳.
2⃣ تبلیغ و بیان احکام و تفسیر قرآن در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰اثبات ناآگاهی دینی حکومت زمان و نمایش تحریفات در فقه
🔶 این نیز یک خطّ روشن در زندگی امام صادق(علیهالسّلام) است؛ بهشکلی متمایزتر و صریحتر و صحیحتر از آنچه در زندگی دیگر امامان میتوان دید؛ تا آنجا که فقه شیعه «فقه جعفری» نام گرفته است.
🔹فقه جعفری در برابر فقه فقیهان رسمی روزگار امام صادق(علیهالسّلام) فقط یک اختلاف عقیدهی دینی ساده نبود؛ بلکه درعینحال دو مضمون متعرّضانه را نیز با خود حمل میکرد: نخست و مهمتر، اثبات بینصیبی دستگاه حکومت از آگاهی دینی و ناتوانی آن از ادارهی امور فکری مردم_ یعنی درواقع، عدم صلاحیّتش برای تصدّی مقام خلافت_ و دیگر، مشخّص ساختن موارد تحریف در فقه رسمی که ناشی از مصلحتاندیشی فقیهان در بیان احکام فقهی و ملاحظهکاری آنان در برابر تحکّم و خواست قدرتهای حاکم است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۸۷و۸۹.
3⃣ وجود تشکیلات پنهانی ایدئولوژیک_ سیاسی در دوران امام صادق (علیهالسّلام)
🔰تلاش تشکیلاتی شیعیان در جهت تشکیل نظام علوی
🔶 نام شیعه در زمان ائمّه(علیهمالسّلام) بر کسی اطلاق نمیشد که فقط محبّت خاندان پیامبر(صلّیاللهعلیهوآله) را در دل داشته باشد یا صرفاً به حقّانیّت آنان و صدق دعوتشان معتقد باشد بلکه بهجز اینها، شیعه بودن یک شرط حتمی داشت و آن عبارت بود از پیوستگی فکری و عملی با امام و شرکت در فعّالیّتی که به ابتکار و رهبری امام در جهت بازیافتن حقّ غصبشده و تشکیل نظام علوی و اسلامی در سطوح مختلف فکری، سیاسی و احیاناً نظامی انجام میگرفت... این، چکیده و عصارهی نگاهی دقیق به زندگی ائمّه(علیهمالسّلام) و بویژه امام صادق(علیهالسّلام) است.
📚پیشوای صادق، حضرت آیتالله خامنهای، انتشارات انقلاب اسلامی، ص۱۰۶.
⚫️ ویژه سالروز شهادت امام_صادق (ع)
🔻 خورشید وجود مقدس امام صادق (ع) در ۱۷ ربیع الاول سال ۸۳ هجرس قمری در مدینه طلوع کرد و در سال ۱۱۴ ه. ق به مقام امامت نائل گشتند. دوره امامت امام بالغ بر ۳۴ سال به درازا کشید.
🔹حضرت در طول امامت خود هم خلافت غاصبانه و جائرانه بنی امیه را تجربه فرمود و هم سقوط آن و روی آمدن خلافت جبار بنی عباس را.
🔹از ۱۲۵ ه ق تا سال ۱۳۲ که بنی امیه مضمحل میشوند، جنگ قدرت بین آنها در گرفته است؛ دوره خلافت ها کوتاه و عزل و قتل خلفا را در رقابتهای درون خانوادگی امویان شاهد هستیم. در سال ۱۳۲ دولت غاصب بنی امیه توسط عباسیان سرنگون شد و کشتار وسیعی از بنی امیه صورت گرفت و بنی عباس که شاخهای از بنی هاشم بودند و نسب آنها به عبدالله بن عباس پسر عموی پیامبر میرسید قدرت را به دست گرفتند.
🔹 در فاصله سال ۱۲۵ تا ۱۳۲ که دوران ضعف و انحطاط بنیامیه بود، خلفای جائر از امام صادق علیه السلام غافل بودند و آن حضرت فرصت مناسبی را بدست آورد تا وظیفه امامت خود را در قالب تدوین معارف اهل بیت علیهمالسلام در مباحث فقهی، کلامی و اخلاقی تبیین بفرماید.
🔹 همچنین ۴ سال اولِ روی کار آمدن بنی عباس یعنی از سال ۱۳۲ تا ۱۳۶ که ابوالعباس سفاح اولین خلیفه عباسی قدرت را در دست دارد، به سبب آنکه هنوز پایگاه محمکی برای بنی عباس در امر خلافت ایجاد نشده بود نسبت به امام_صادق علیهالسلام مدارا میکردند و این فرصت هم برای امام فراهم شد تا به اقدامات ارزشمند خود در نشر معارف اهل بیت علیه السلام ادامه دهد.
🔹 اما در سال ۱۳۶ در پی مرگ أبوالعباس و روی کار آمدن أبوجعفرعبدالله که بعداً به منصور معروف شد، دوران سختی برای امام صادق علیه السلام و علویان پدید آمد. چرا که او میدانست امامت حق آن ذوات مقدس است و با علم براین مسئله بر امام صادق (ع) به عنوان بزرگ علویان و چهره برتر علمی و تقوایی آنان و همچنین بر نوادگان امام مجتبی علیه السلام بسیار سخت گرفت.
🔹 منصور امام صادق (ع) را در مضیقه فراوان گذاشت و بارها آن حضرت را به کوفه و بعداً شهر هاشمیه که بعنوان مرکز خلافت عباسیان پیش از بغداد بنا شده بود، احضار می کرد و امام را در تنگنا و فشار قرار میداد. با این حال امام در احضارها، مخفیانه با شیعیان و جویندگان دانش اهل بیت ارتباط برقرار می کرد و آنها را از دریای بی کران معلومات خود بهره مند میفرمود تا اینکه منصور امام را به مدینه باز گرداند و تحت مراقبت شدید قرار داد.
🔹 به گفته و اعتقاد بسیاری از علمای ما، از نظر فشار و مشکلات و سختی ها میتوان گفت که دوران منصور از دوران معاویه و یزید هم سخت تر بوده است. لذا دیگر از آن جلسات علمی و ارتباطات امام با مردم خبری نیست تا اینکه منصور تصمیم به شهادت امام صادق گرفت و در چند نوبت اقدام به قتل امام نمود اما موفق نمیشد تا اینکه به حاکم مدینه فرمان قتل امام را صادر کرد.
🔹شهادت امام صادق(ع) بنابر نقل معروف در ۲۵ شوال سال ۱۴۸ اتفاق افتاد و آن حضرت بر اثر مسمومیت روح مقدسش به ملکوت اعلی پیوست.
🏴 سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع)، ششمین اختر تابناک ولایت و رئیس مذهب جعفری، تسلیت باد
hafiz110.pdf
2.17M
┈••✾•🌿💠🌺💠🌿•✾••┈┈•
نشریه حفیظ شماره ۱۱۰
┈••✾•🌿💠🌺💠🌿•✾••┈┈•
🌺 @hafiz_8