#تلنگر💥
این روز ها
چادرم را محکمتر میگیرم
تا یادم نرود
آخرین نگاه حسین
ب زنان و خیمه ها بود🌙🖤
﷽؛
«ای مردم کوفه، ای مردمان حیلهگر و خیانتکار! گریه میکنید؟
اشک چشمانتان خشک نشود و نالههایتان آرام نگیرد.همانا کار شما مانند آن زنی است که رشتۀ خود را پس از محکم یافتن، یکییکی از هم میگسست، شمانیز سوگندهای خودرا در میان خویش، وسیلۀ فریب وتقلب ساختهاید.»
خطبه حضرت زینب(سلاماللهعلیها) در کوفه
چَشم براہ👀 ۔۔۔
💔پِسرِ فاطمہؑؔ ھَستیم
کجایی¿¡
یاایهاالعزیز🥀
اللهـمعجـللولیـڪالفـرجـــ|
🔴 تحریف| اهداف و محتوا
🔻 اهداف جریان تحریف
1⃣ اهداف کوتاه مدت : ناکارآمد نشان دادن نظام جمهوری اسلامی ایران
2⃣ میان مدت: ایجاد ناامیدی و بی اعتمادی در مردم نسبت به انقلاب و مخدوش کردن الگوی حکومت اسلامی در نگاه مردم منطقه و دنیا
3⃣ بلندمدت : مجبور کردن نظام اسلامی به تغییر رفتار در داخل و خارج
🔻 محور های محتوایی جریان تحریف:
1⃣ ولایت فقیه: با ادعای دیکتاتوری و فرمایشی بودن سایر مناصب حکومتی
2⃣ مردم سالاری: با ادعای صوری بودن نقش مردم در انتخابات مهندسی شده
3⃣ امنیت: با دوگانه سازی های کاذب مثل امنیت یا اقتصاد
4⃣ ثبات سیاسی کشور: با تعمیم سیستمی شدن فساد در کلیت ساختار
5⃣ وحدت ملی: با برجسته سازی اختلافات قومیتی و مذهبی
6⃣ توان دفاعی کشور: با دوقطبی سازی های دروغین مثل موشک یا معیشت
7⃣ قدرت منطقه ای ایران وحمایت از جنبش های آزادیبخش: با ادعای دخالت در امور کشورهای منطقه و حمایت از تروریسم
8⃣ نهادها و چهره های انقلابی: با ارائه تصویری خشن و غیرواقعی از آن ها
9⃣ دینداری جوانان: با برجسته سازی و تکرار ادعای گسترش لاابالی گری وبی دینی در جوانان
🔟 عدالتخواهی ایران: با قرار دادن ایران در لیست کشور های مخاطره آمیز
رجبی
✅ یادداشت/
🔴 تأملی در نخستین سفر استانی رئیس مجلس
🔻نخستین سفر استانی رئیس مجلس شورای اسلامی به استان خوزستان که چهار روز به طول انوجامید، دیروز جمعه به پایان رسید. تا اینجا همهچیز عادی و مسبوق به سابقه است، چراکه سفر مقامات و رؤسای قوا به استانها پیشتر نیز انجام میشده است؛ اما سفر آقای قالیباف به استان خوزستان از جهات مختلف حائز اهمیت است:
🔹نکات تحلیلی: 1- یکی از وظایف مهم مجلس شورای اسلامی در کنار تقنین، نظارت بر حسن اجرای قوانین و نیز نظارت بر عملکرد بخش اجرایی و مدیران قوه مجریه است. نظارت اما شقوق مختلفی میتواند داشته باشد. آنچه تاکنون از کارکرد نظارتی مجالس گذشته قابلمشاهده و ارزیابی است، این بوده که یا این کارکرد انجام نمیشده و در حد نظارتهای کلی و ستادی صورت میگرفته است. 2- مجلس کنونی با تعریفی جدید از شأن و کارکرد نظارتی خود پا به عرصه گذاشته است. نظارت میدانی و مستقیم، حتماً نظارت مؤثر و دقیقتری خواهد بود و تصمیمات و قانونگذاری را واقعیتر خواهد ساخت. رئیس مجلس در سفر به خوزستان بیان داشتند که نظارت ما از جنس نشستن در تهران نیست. وی حتی در حوزه کارکردی مجلس، شأن نظارتی مجلس را مقدم بر قانونگذاری معرفی مینماید. 3- تا اینجا آنچه آقای قالیباف گفتهاند منطبق بر واقعیتهاست. امروز حتی درک کسانی که موضوعات مربوط به سیاست و اقتصاد و اجتماعیات را از راه دور مینگرند نیز این شده است که مشکل یا مشکلات کشور ضرورتاً ارتباطی با قانونگذاری ندارد، بلکه علتالعلل، به فقدان نظارت مؤثر و مستمر ارتباط پیدا میکند.
🔸نکته راهبردی: در این که نظارت دقیق و محاسبه شده یکی از شئونات اصلی مجلس است، جای تردید نیست و در این که ریشه بخشی از مسائل کنونی به نبودن نظارت بر حسن اجرای قوانین برمیگردد، باز ابهامی وجود ندارد؛ اما باید نظارت مجلس بر اجرائیات کشور و مدیران قوه مجریه منتهی به حل مسائل مردم و گشوده شده گرهها و مشکلاتی باشد که در این مقطع در کار و زندگی مردم پدید آمده است.
🔺حضور ساده و در عین حال جدی و مصمم یکی از سران قوا در بین مردم خاصه مناطق محروم، پدیده امیدوارکننده و موردنیاز کشور است، اما باید مراقبت کرد مردم در یک بازه زمانی مشخص ثمرات این سفرها را لمس کنند و اگر چنین چیزی رخ ندهد، دردی بر روی دردهای قبلی اضافه خواهد شد. تحقق این مهم از مسیر تعامل جدی و فعالانه سه قوه، بخصوص دولت و مجلس میگذرد. (عزیز غضنفری)
💥تحلیلگر مصری: ایران به زودی یکی از قدرتهای بزرگ جهان خواهد بود
«محمد محمود رفعت» تحلیلگر مسائل سیاسی و حقوقدان مصری:
🔹امیدی به سران کشورهای مرتجع عربی که پادشاهی خود را مدیون آمریکا هستند نیست
🔹ایران به زودی یکی از قدرتهای بزرگ جهان خواهد بود؛ در آن زمان ما سرمان را بالا خواهیم گرفت و در میان ملتها به آن افتخار خواهیم کرد.
⛔️ خاطره رهبرمعظم انقلاب از کشتار هفده شهریور
♦️من از روز هفدهم شهریور سال ۱۳۵۷ خاطرهای در ذهن دارم. قبل از آن که این حادثه خونبار در تهران اتّفاق بیفتد، سیاست رژیم ستمشاهی به دنبال این بود که مبارزان و به تبع آن ملت ایران را، به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل تقسیم کند.
♦️این، نکته خیلی قابل توجّهی است که امروز مثل آیینهای، همه عبرتها را به ما درس میدهد. کسی که روزنامههای آن وقت و اظهارات مسؤولان رژیم ستمشاهی را مطالعه میکرد، میفهمید که اینها میخواهند کسانی را که در مقابل آنها هستند و مبارزه میکنند، از هم جدا کنند. عدّهای را که طرفداران و علاقهمندان مخلص امام بودند و راه امام را علناً اظهار میکردند، به عنوان تندرو و افراطی و متعصّب معرفی میکردند. در مقابل اینها هم، بعضی از کسانی را که علاقهمند به مبارزه بودند، ولی خیلی جدّی در آن راه نبودند، یا جدّی بودند، ولی دستگاه آنطور خیال میکرد اینها جدیّتی ندارند، به عنوان افرادی که معتدلند و با اینها میشود مذاکره و صحبت کرد، معرفی میکردند. من در آن روز این احساس خطر را کردم.
♦️آن زمان من در جیرفت تبعید بودم. شاید روز 14 یا 15شهریور بود. به یکی از آقایان معروف که در قم بود، نامهای نوشتم و سیاست رژیم (مبنی بر تقسیم مبارزان و به تبع آن ملت ایران به تندرو و کندرو، افراطی و معتدل) را برای آن آقا تشریح کردم و گفتم اینها با این تدبیرِ خباثتآمیز میخواهند بهانهای برای سختگیری بر مخلصان و عشاق امام بزرگوار به دست آورند و شما را بدون اینکه خودتان بخواهید، در مقابل آنها قرار دهند. این نامه را نوشته بودم؛ اما هنوز نفرستاده بودم.
♦️روز شنبه هجدهم شهریور بود که رادیو و روزنامهها، خبر کشتار هفدهم شهریور را پخش کردند. فردای آن روز، ما در جیرفت از این قضیه مطلع شدیم. من برداشتم در حاشیه آن نامه برای آن آقا نوشتم که: «باش تا صبح دولتش بدمد، کاین هنوز از نتایج سحر است». آن نامه را به وسیلهی مسافر، برای آن آقای محترم فرستادم. آنها شروع کردند سختگیریها را علیه مبارزان و انقلابیون حقیقی راه انداختن که نمونهاش کشتار هفدهم شهریور بود.
بیانات در دیدار جمعی از پرستاران ۱۳۷۶/۰۶/۱۹
استاندار کربلا: آماده پذیرش میلیونی زوار اربعین از سراسر جهان هستیم
@QomFars
آمریکا آبستن حادثه است؛
زایمان زودرس در انتخابات آبان - ۱
🔸انتخابات آبان ماه آمریکا احتمالا آبستن اتفاقات کم سابقه است؛ حوادثی که طلیعه آن چند ماه است پدیدار شده و می تواند تا لبه یک جنگ تمام عیار داخلی پیش برود.
🔸تا هشت نه ماه قبل به نظر می رسید ترامپ دیوانه، دست کم برای درآمدهای آمریکا خوب کار کرده و تا می توانسته از کشورهای دیگر باج گرفته است. ترامپ به بهانه فروش سلاح و تامین امنیت توانست بن سلمان را 450 میلیارد دلار تیغ بزند.
🔸البته توهین و تحقیر، چاشنی باج خواهی ها بود، چنان که علنا از رژیم متکبر سعودی به عنوان گاو شیرده نام برده و گفتند اگر آمریکا نباشد حکومت سعودی یک هفته دوام نمی آورد.
🔸زورگویی عریان، در عین حال خیلی ها را (از چین و روسیه تا برخی اروپایی ها) عصبانی کرده و موجب واگرایی هایی شده که هر کدام به محض مجال یافتن، ضربات راهبردی به قدرت آمریکا خواهد زد. برخی اروپایی گفته اند هژمونی غرب به خاطر رفتار های آمریکا دچار زوال شده و روسیه و ایران و چین در حال جایگزینی هستند.
🔸موقعیت داخلی ترامپ به خاطر غارت دیگر کشورها و نمایش "آمریکا اول"، موفقیت آمیز به نظر می رسید تا این که ویروس کرونا ظرف چند هفته، اعتبار آمریکا را فرو ریخت. به تعبیر برخی نشریات، آمریکا در دنیا اول شد اما در زمینه ناتوانی. کرونا اشعه ای بود که بر پیکر حکومت آمریکا تابید و از هم گسیختگی طبقاتی، نژادی، اجتماعی و سیاسی را به رخ کشید.
🔸اگر کسانی مانند خانم موگرینی دو سال قبل می گفتند نگران نظم جهانی غربی هستند و جامعه آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودند، حالا همین دو قطبی، به شکل آشوب و درگیری به کف خیابان کشیده شده؛ درگیری هایی که تا مرز جدایی طلبی در برخی ایالت ها و تشکیل یگان های نظامی مردمی پیش رفته است.
🔸میزان انفجار و سرنگونی و آتش سوزی در ناوگان نظامی و هواپیماهای جنگنده و جاسوسی و همچنین کارخانه های بزرگ و نیروگاه ها و جنگل های آمریکا ظرف چند ماه اخیر بی سابقه است؛ از جمله یک ناو جنگی پهن پیکر در سن دیه گو، هفت هواپیمای جنگنده، و چندین کارخانه فولاد و نیروگاه برق.
🔸در این به هم ریختگی گسترده، دو بلوک انتخاباتی رقیب فقط به جان هم نیفتاده اند، بلکه از هر دو سو، درباره تقلب در انتخابات هشدار می دهند. این هشدار ها چنان مکرر شده که شاید لازم باشد هیئتی از طرف سازمان ملل بر انتخابات آمریکا نظارت کند.
💢ادامه دارد💢
آمریکا آبستن حادثه است؛
زایمان زودرس در انتخابات آبان - ۲
🔸به تازگی، کامالا هریس معاون «جو بایدن» مدعی شده "در صورت شکست بایدن در انتخابات، روسیه مقصر است". اما قبل از او، "رابرت اوبراین" مشاور امنیت ملی کاخ سفید، درباره دخالت چین، روسیه و ایران در انتخابات هشدار داده و گفته بود "چین گسترده ترین برنامه را برای دخالت دارد".
🔸او قبلا هم گفته بود "ما برای چینی ها، روس ها و ایرانی ها و دیگر کشورهایی که علنی نشده، روشن ساخته ایم که هر تلاشی برای دخالت در انتخابات آمریکا با پیامدهای بی سابقه روبه رو خواهد شد". اوبراین پیش از آن هم مدعی شده بود "هکرهای وابسته به دولت چین، زیرساختهای انتخابات را هدف قرار دادهاند.
🔸همچنین ویلیام بار وزیر دادگستری آمریکا گفته است "در زمینه دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی آمریکا، تهدید چین نسبت به روسیه و ایران بزرگتر است". مدیر اطلاعات ملی آمریکا نیز چند بار ادعا کرده "چین، روسیه و ایران، دنبال دخالت در انتخابات ما هستند".
🔸به اینها علاوه کنید اظهارات سوزان رایس مشاور امنیت ملی در دولت اوباما را که گفت "روسیه در مقیاسی متفاوت از دخالت های چین و ایران، در انتخابات آمریکا دخالت خواهد کرد"؛
🔸سخنان سناتور مککانل نیز مدعی است "روسیه، چین، ایران و سایر بازیگران به دنبال اثرگذاری در سیاست ما، دخالت در انتخابات و ایجاد ترس و تفرقه میان آمریکایی ها هستند. نمی توانیم اجازه بدهیم آنها بیش از این، بین ما تفرقه بیندازند". شبکه CNN هم ادعا کرده کشورهای دیگر، دنبال ایجاد دو دستگی در آمریکا هستند.
🔸آژیر کشیدن طرفین انتخابات درباره تقلب، از جدی بودن بحران و مفقود بودن نهاد حل منازعه حکایت می کند؛ ظاهرا گسل های سیاسی و اجتماعی و اقتصادی پدید آمده، از حد قابل کنترل فراتر رفته است.
🔸اگر وضعیت با ثبات بود، دلیلی نداشت طرفین، با متهم کردن کشورهای دیگر به انواع دخالت در امور ایالات متحده، راسا اعتبار ابرقدرتِ مدعی کدخدایی جهان را به استهزا بگیرند یا به زور آزمایی در کف خیابان (به جای صندوق رای) بپردازند. ایالات متحده، آبستن اتفاقات مهمی است و احتمالا انتخابات موجب زایمانی زودرس شود.
امیرالمؤمنین می فرماید: پیغمبران را خدا فرستاد تا اینکه وادار کنند انسان ها را تا به میثاق و پیمانِ فطرت خود پایبند بمانند و نعمت های فراموش شده را به یادشان بیاورند.
🎭 #ادبی_هنری
🔹 پشت پرده توهین مجله «شارلی ابدو» به پیامبر اسلام (ص)
🔸 یک کارشناس مسائل رسانه، با اشاره به اقدام نشریه «شارلی ابدو» فرانسه در توهین مجدد به پیامبر اسلام «ص» اظهار کرد: این اقدامات هماهنگ شده و در راستای مقابله با جریان مقاومت صورت میگیرد.
نادر طالبزاده، در مصاحبه با برنامه «رویداد» رادیو گفتوگو، تصریح کرد: خبرنگاری از آقای مکرون رئیسجمهور فرانسه در مورد توهین این مجله فرانسوی به پیامبر اسلام پرسیده که او گفته این اقدام را در چارچوب آزادی بیان میدانیم و نمیتوانیم محدودیتی در این زمینه ایجاد کنیم، در واکنش به این اظهارات مکرون، خبرنگار سؤالکننده خطاب به وی گفته پس چرا انتقاد از هولوکاست در فرانسه جرم است و دانشمندانی چون رژه گارودی به خاطر این موضوع جریمه شدن و به زندان محکوم شدند که مکرون در برابر این موضوع سکوت کرد و پاسخی نداشت که به خبرنگار سؤالکننده بدهد.
طالب زاده با بیان اینکه در پشت این اتفاقات انگیزه سیاسی وجود دارد، خاطرنشان کرد: پیش از این اهانت به مقدسات به این اندازه در غرب نبود، در زمانی سلمان رشدی اقدام به توهین به پیامبر اسلام کرد که این موضوع با واکنش کشورهای اسلامی روبهرو شد و کشورهای غربی فهمیدند که نباید به ساحت پیامبر اسلام توهین کنند ولی بعد از مدتی دوباره نشریات غربی اقدام به تکرار توهینهای خود کردند.
وی با بیان اینکه واکنش کشورها و امتهای اسلامی در این زمینه بازدارنده است، اظهار کرد: کشورهای غربی از توسعه جریان مقاومت در منطقه احساس خطر میکنند.