17.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
غیرت رزمندگان اسلام را در مقابل صدام بعثی گوش دهید
✳️ هوش راهبردی آیت الله خامنه ای
آمریکا را به شکست کشانده است
✍#محمد_ایمانی
یک رسانه معروف آمریکایی درباره شطرنج پیچیده خاورمیانه نوشت: بخش عمدهای از موفقیت چشمگیر سیاست خارجی ایران، از هوش راهبردی آیتالله خامنهای ناشی میشود.
«دیلی بیست» مینویسد: بزرگترین مشکل آمریکا این است که راهبرد ایران در منطقه خاورمیانه به ویژه در 2 دهه گذشته، کار میکند و از راهبرد آمریکا بسیار موفقتر است.
جنگ اسرائیل و حماس، مسیر سیاست خاورمیانه را تغییر داده و سطحی از نوسانات را به تحولات دیده نشده در دهههای گذشته تزریق کرده است. این درگیری نه تنها مرحله جدیدی از درگیری یک قرنی یهودیان و فلسطینیان، بلکه فصلی از جنگ سایه میان ایران، و آمریکا و اسرائیل است.
اهداف تهران و راهبرد دستیابی به آنها به طور قابل توجهی سازگار بوده اس؛ اینکه آمریکا را مجبور به خروج از منطقه کرده و مانع از رسمیت یافتن اسرائیل شود.
«سوزان ملونی» محقق مؤسسه «بروکینگز» خاطرنشان میکند: آیتالله خامنهای هیچگاه در تضاد با اسرائیل و آمریکا، تزلزل ایجاد نکرده است. او و اطرافیانش عمیقا معتقد به بی اخلاقی و شرارت آمریکا هستند.
روش تهران، یک راهبرد منحصر به فرد جنگ طولانی مدت و فرسایشی است که بسیج سیاسی، دیپلماسی و جنگ اطلاعاتی را با عملیات نظامی (توسط مجموعه عظیمی از نیروهای نیابتی) ترکیب میکند.
12 گروه در سوریه، یمن، عراق و لبنان یک شبکه آزاد متشکل از بیش از 150 هزار جنگجو را تشکیل میدهند که تعهد مشترکی دارند. حماس در نوار غزه و در تعامل با حزبالله لبنان آغاز شد و به حزبالله عراق و حوثیها در یمن گسترش یافت.
راهبرد ایران از زمان آغاز جنگ های آمریکا در منطقه، به طور قابل توجهی مؤثر بوده و ایران نشان داده که بسیار ماهرتر از واشنگتن است.
این موفقیت در هیچ جا به اندازه عراق قابل لمس نیست. شبه نظامیان تحت حمایت ایران، آمریکا را وادار کردند تا تقریبا تمام نیروهای خود را تا سال 2011 خارج کند. سیاست و شخصیتهای عراقی بسیار تحت تاثیر جناحهای طرفدار ایران هستند.
جنگ اسرائیل و حماس، موقعیت ژئوپلیتیکی ایران را تقویت کرده و فشار بینالمللی گستردهای را بر اسرائیل وارد نموده است. همچنین به تضمین اتحاد رسمی بین اسرائیل و عربستان پایان داد.
این جنگ، یک شکست راهبردی برای واشنگتن است. راهبرد ایران، طولانی مدت است: سرعت عملیاتها را پایین نگه دارید، جنگ سیاسی گسترده را برای برتری در جنگ روایتها انجام دهید و درگیری را روی درجه جوش کم و در چند جبهه به طور همزمان، نگه دارید.
بخش عمدهای از موفقیت قابل توجه سیاست خارجی ایران، ناشی از هوش راهبردی آیتالله خامنهای و مشاوران کلیدی او است. رهبر ایران، توانایی شگفتی در آمیختن معارضه و احتیاط دارد.
متاسفانه، نمیتوان همین را درباره تصمیمگیرندگان سیاست خارجی آمریکا گفت. مشکل پایدار واشنگتن، اتکای بیش از حد به نیروی نظامی و ناتوانی در ادغام عملیات نظامی با پیام و راهبرد سیاسی واقعی بوده است.
.....
.....
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 کارهای نگفته جمهوری اسلامی
👌جای وزیر آموزش و پرورش بودیم باید دیدن این کلیپ را برای همه دانش آموزان اجباری میکردیم
👆جای رئیس صدا وسیما بودیم باید قبل برترین برنامه های صداو سیما این کلیپ را پخش میکردیم مثلا بین دو نیمه بازی استقلال و پرسپولیس
جای وزیر علوم بودیم باید، دیدن این کلیپ را برای همه دانشجویان و اساتید اجباری میکردیم
🔆 همه مردم ایران ، همه مردم منطقه، همه مردم جهان باید بدانند انقلاب ایران با ایران چی کرد .
👌 با سند با مدرک از سایت های جهانی
.....
.....
تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن ،
که خدا کوه ِثبات است و بشر عین ِنیاز
.......
......
🌸 #تحلیل|مختصات رای تهران ١۴٠٢
✍ #دکتر_عبدالله_گنجی
رأی تهران در اکثریت ادوار انتخابات ۴۵ سال گذشته زیر ۵۰ درصد بوده است و سال ۱۳۹۸ پایینترین رأی و ۱۴۰۲ همان تکرار شده است؛ بنابراین حوادث ۱۴۰۱ تأثیری در کاهش رأی تهران نداشته و از سوی دیگر افزایشی هم نداشته است.
۱- از ویژگیهای رأی این است که نفر اول تهران سرلیست نبوده است، اما به عنوان نفر اول تهران پایینترین رأی را در ۴۵ سال گذشته آورده است. قبل آن پایینترین رأی سر لیست در مجلس هشتم است که ۸۴۰ هزار نفر میباشد. با اینکه میزان مشارکت تهران در ۱۴۰۲ همان میزان ۱۳۹۸ است و همان جریانی که ۱۳۹۸ رأی آورد امروز هم رأی آورده، اما سال ۱۳۹۸ نفر اول یک میلیون و ۲۶۵ هزار رأی و اکنون (با همان سقف مشارکت و پیروزی همان جناح) نفر اول حدود ۶۰۰ هزار رأی آورده است. علت چیست؟! وقتی سقف رأی تهران ثابت بوده و سقف رأی اصولگرایان در تهران نیز در ۲۵ سال گذشته ثابت است چرا نفر اول نزول کرده است؟ علت دقیقاً به ثبات سقف رأی اصولگرایان و عدم تمرکز بر لیست واحد برمیگردد. اگر اصولگرایان بر یک لیست تمرکز داشتند (مانند ادوار گذشته) و تمرکز رأی بر همان لیست بود تفاوت چندانی نداشت، اما تکثر لیست باعث رشد سقف رأی در تهران نشده و صرفاً همدیگر را تراشیدهاند و از سبد هم کسب کردهاند.
۲- در جغرافیای جریان انقلاب، برای اولین بار شیخوخیت یا ریش سفیدی به پدر خواندگی معنادهی شد و جوانترها شبکههای اجتماعی را جایگزین شیخوخیت کردند و این چنین حرکتهای فردی-هیئتی-موسمی جایگزین تشکیلات شد و آینده جریان با توجه به سقف رأی و سبد ثابت تهران را مبهم کرد.
۳- هر ساله خصوصاً به بهانه سالگرد رحلت آیتالله مصباح از لندن تا تهران دهها اکانت و رسانه رسمی مینویسند که مصباح یزدی به رأی مردم اعتقادی نداشت. حال آنکه از علمای تراز اول انقلاب ایشان از معدود افرادی بودند که خود را در معرض انتخاب مردم گذاشت، هم پیروز شد و هم شکست خورد و تمکین کرد و به تحزب هم روی آورد و اکنون سه نفر اول تهران شاگردان و ارادتمندان ویژه ایشان هستند؛ لذا نمیشود او و شاگردان به رأی مردم بیاعتنا باشند، اما محل اعتنای مردم باشند. دیگر شاگردان ایشان در سنقر پیروز و در تهران (دهقانی) یا رفسنجان (جلالی) شکست خوردند و به رأی مردم تمکین کردند و این روند و تحولات خط بطلانی بر آن ادعاست.
۴- آنان که اصرار بر حضورشان در یک لیست داشتند کمترین رأی را در تهران آوردند و هر کدام در تکثر لیستها بیشتر بودند (مثل نفر اول) بیشتر رأی آوردند؛ بنابراین آنان که اصرار داشتند در لیستهای متعدد نباشند تحلیلشان از جهتگیری رأی اشتباه بود و عمدتاً حذف یا به دور دوم رفتند.
رأی قالیباف هم از ضد تبلیغات متأثر بود و هم از حضور در تک لیست. وقتی اعضای اختصاصی منتسب به ایشان رأی نیاوردند، اما خودش جزو نفرات اول میشود نشانگر این است که رأی ایشان محصول تک رأیهاست نه رأی لیستی؛ بنابراین میتوان این تک رأیها را عمدتاً رأی غیر ایدئولوژیک دانست که همچنان کارنامه قالیباف در ذهنشان هست و ریزش رأی او عمدتاً رأی ایدئولوژیک بود.
۵- عمده رأی تهرانیها رأی سلبی بود. یعنی رأی آورندگان عمده تمرکز تبلیغات بر «نه به فلانی» بود و حرف ایجابی برجستهای نداشتند. برای مدرنترین و سیاسیترین شهر ایران اینگونه رأی دادن تأملبرانگیز است. امید است ابعاد ایجابی در فردای شروع به کار مجلس خود را نشان دهد.
۶- انتخابات خبرگان این دوره تهران متمایز از همه ادوار آن بود. نبود چهرههای ملی روحانیت در هر دو لیست اولویت تهران کاملاً مشهود است. حضور امثال مرحوم مهدوی کنی، هاشمی رفسنجانی، امامی کاشانی، جنتی و... بی تأثیر نبود، اما شاید برخی حساب حسن روحانی را نیز در این تراز لحاظ کنند و چنین تحلیل نمایند که نبود ایشان نیز مؤثر بود. اما سنجشی که برای نگارنده محل اعتنا بود نشان میدهد که ۱۰ درصد تهران با رد صلاحیت روحانی مخالف بودند. نکته دیگر اینکه همیشه مشارکت در خبرگان تهران کمتر از انتخابات همزمان دیگر بوده است و این امر طبیعی است، زیرا رقابت و تولید هیجان ناشی از آن در حیطه علما وجود ندارد. علاوه بر آن حساسیت دوره قبل با قطببندی هاشمی این دوره نبود.
۷- رأی اصلاح طلبان در تهران برخلاف اصولگرایان که سبد ثابت دارند سیال است و به مثابه صفر-سیل است یا سبدشان پرتر از اصولگرایان میشود یا کلاً خالی میماند. در سال ۱۳۹۸ با سرلیستی مجید انصاری و اکنون با محوریت علی مطهری نفر اول زیر ۱۰۰ هزار رأی بود. اما طیف سکولار دموکراسیخواه متوجه انسداد در پایگاه رأی بودند و تلاش کردند ثبت نام نکنند تا هم از مردم شکست نخورند هم مانند همیشه طلبکار باقی بمانند.
......
.....
🛑فرمانده لشکر 98 ارتش رژیم صهیونیستی : در برابر شکست 7 اکتبر سر تعظیم فرود می آوریم
ـــــــــــــــــــــــ
پایگاه خبری صابرین نیوز↙️
🆘@sabreenS1_official
6.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آروم باشید...
این چیزایی که شما میبینید..
اینها حوادثِ طبیعیِ یک راه دشوار به سمت قلّه است...
🔆تعداد شهدای غزه به ۳۱ هزار و ۳۴۱ نفر رسید
وزارت بهداشت فلسطین در غزه:
🔹تعداد شهدای تجاوزات رژیم صهیونیستی از ۷ اکتبر به ۳۱ هزار و ۳۴۱ نفر و شمار مجروحان به ۷۳ هزار و ۱۳۴ نفر رسیده است؛ رژیم اشغالگر در ۲۴ ساعت گذشته ۷ قتل عام در نوار غزه انجام داد که به شهادت ۶۹ و جراحت ۱۱۰ نفر منجر شد.
🌐 #با_ما_همراه_باشید
✅ @PaydariOnline
تندخوانی جز چهارم - استاد معتز آقائی.mp3
4.52M
🔻تند خوانی جزء چهارم قرآن کریم
✅ کانال سخنرانی سیاسی
https://eitaa.com/joinchat/567345168Ce3301f68f1
💯انتشار این صوت صدقه جاریه است.
@donyayetahlil
روابط تهران و ریاض در یک سالگی کجا قرار دارد؟
به ادعای ناظران، با توجه به تنش های حاکم بر روابط ایران و عربستان در سال های منتهی به توافق مارس ،۲۰۲۳ احیای روابط دیپلماتیک میان تهران و ریاض قابل توجه بود. اولویت تعریف شده در سیاست خارجی اول همسایگان دولت ابراهیم رئیسی با هدف کاهش تأثیر فشار غرب بر تهران از طریق بهبود روابط ایران با کشورهای اطراف تعریف شده است.
(برای دیدن ادامه ی مطلب به لینک زیر مراجعه کنید)👇
https://donyayetahlil.com/archive/46307
🗂منبع: خبرنامه دانشجویان ایران
#تحولات_منطقه
#تهران
#ریاض
#دیپلماسی
#دنیای_تحلیل
به کانال دنیای تحلیل بپیوندید👇
@donyayetahlil
مسئله حجاب وچند نکته
✍یداله یاسینی
۱- به غیر از افراد مغرض، هیچ دلسوزِ منصفِ انقلابی مُنْکِر وجوبِ حجاب نیست!
۲- با توجه به مقوله «جنگ نرم»، تمامی خانواده ها مستقیم و غیر مستقیم و حتی خواسته یا ناخواسته درگیر این موضوع هستند!
۳- زمانی که ما خواب بودیم! یعنی
« دهه هشتاد و نود» سینمای ترکیه و غرب، میهمان خانه های ما شد و تغییر صورت گرفت! و اکثر نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگترها قربانیان و مشتریان پر و پا قرص این فیلم ها بودند! و اینگونه ما در رسانه باختیم!
۴- با توجه به ترفندِ ایجابیِ آفند (جنگ نرم) پدافند (برخورد) هم باید ایجابی(نرم)باشد به خصوص با محتوای هنر و رسانه!
۵- وظیفه تولید و توزیع محتوا به عهده ی دستگاه های فرهنگی به خصوص حوزه های علمیه است! چرا که این کار تخصصی است و باید همراه با چاشنی دینی باشد!
۶- اساساً با پیشرفت علم، امروزه رسانه (تلویزیون) کارکرد، ماهیت و محبوبیتش را از دست داده! لذا باید در تولید و توزیع ابداع و نوآوری صورت بگیرد.
پس باید تا حد امکان از برخورد های سلبی با قربانیان جنگ نرم پرهیز شود چراکه چه بدانیم و چه ندانیم، اینها بخشی از جامعه ایرانی هستند و البته نیازمند هدایت! لذا برخورد سلبی شاید در کوتاه مدت پاسخگو باشد، لیکن در بلند مدت به جز هزینه و شکاف کارایی ندارد!
به کانال #همراه_با_تحلیل بپیوندید 👇
https://eitaa.com/joinchat/2214330647C12fdcece4a