🔴۳ دروغ برای دور زدن مجلس که لو رفت
🔹افراطیون مدعی اصلاحات، چند دروغ را با هم گفتند تا الزام قانونی درباره بررسی صلاحیت وزیران پیشنهادی در مجلس را دور بزنند:
1⃣ کابینه در هماهنگی کامل با رهبری بسته شده، بنابراین نیازی به ورود مجلس نیست(!)
2⃣ درباره یکایک وزیران پیشنهادی از وزارت اطلاعات، استعلام گرفته شده و بنابراین نیازی به بررسی مجدد مجلس نیست(!)
3⃣ اکثریت نمایندگان انقلابی، با تایید مطلق و دربستی کابینه مشکلی ندارند و فقط نمایندگان منسوب به جبهه پایداری مخالفت می کنند(!)
🔹ادعای اول دروغ بود، چرا که رهبر انقلاب چند هفته قبل، صراحتا و موکدا از نمایندگان مجلس خواستند با عمل به قانون، ۱۲ شرط را در وزیران پیشنهادی احراز کنند.
🔹همچنین امروز آقای قالیباف، تذکر آقای رسایی را دقیق دانست و تایید کرد. رسایی گفت: "این ادعا که وزرا با تایید رهبری معرفی میشوند، درست نیست و قبلا دفتر رهبر انقلاب چنین موضوعی را تکذیب کردهاند".
🔹دروغ بودن ادعای دوم هم امروز آشکار شد؛ آنجا که آقای کوثری، دیگر نماینده مردم تهران گفت: "آقای خطیب وزیر اطلاعات، در جلسه کمیسیون امنیتی اعلام کرد دست ما برای اعلام استعلام وزرا بسته است، و ما فقط تابعیت و محکومیت قضایی را اعلام میکنیم". ضمن این که استعلام، حتی اگر جامع و فراگیر بود و به دو مورد مذکور محدود نمی شد، ناظر به سوء سابقه و تخلفات افراد است و نه بررسی کفایت و کارآمدی آنها.
🔹ادعای سوم هم، به چند دلیل دروغ است: اول این که نه آقایان ثابتی و رسایی عضو جبهه پایداری نیستند. ثانیا در حالی که امثال رسایی و ثابتی در انتخابات، لیستی جدا از فهرست شانا (تحت عنوان ائتلاف امناء) ارائه کرده بودند، جبهه پایداری اتفاقا همراه با ائتلاف شانا بود و فهرست مشترک ارائه کرده بود. ثالثا و مهم تر از همه، این که "فتنه، خط قرمز است"، خط قرمز شرعی و عقلی نظام در دفاع از جمهوریت و اسلامیت است و نوع نمایندگان منسوب به جبهه انقلاب، آن را خط قرمز خود می دانند، نه این که خط قرمز یک حزب و گروه خاص باشد.
🔹این که نامزد پیشنهادی برای تصدی وزارت بهداشت، در فتنه سال ۱۳۸۸ از شورش اشرافیت غربگرا علیه جمهوریت و اسلامیت حمایت نموده و در فتنه صهیونیستی سال ۱۴۰۱ نیز هیزم کشی می کرده، و امثال او در مظلومیت شهدایی مانند روح الله عجمیان و آرمان علی وردی و ده ها شهید دیگر شریک بوده اند، خیانتی نیست که بشود با راه انداختن دعواهای حیدری- نعمتی میان نمایندگان منسوب به جبهه انقلاب پوشانند. همین طور است سوء سابقه فرد پیشنهادی برای وزارت تعاون و کار و رفاه، به واسطه همراهی با تحصن مجلس ششم و امضای نامه تسلیم طلبانه در برابر فشارهای آمریکا.
🔹اینها که گفته شد، علاوه بر صلاحیت های فنی و تخصصی یکایک وزیران پیشنهادی است که باید از سوی نمایندگان مجلس احراز شود و قابل مسامحه و چشم پوشی و سهل انگاری نیست.
💢روزنامه کیهان
@khabare_fouriw
🔹اقتصاد لیبرال و آزاد، یعنی آزاد برای سرمایهدار؛ اما زندان و حبس و فشار برای طبقه مظلوم و فقیر| رهبر حکیم انقلاب اسلامی
@syjebraily
19.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بخشی از نطق صریح و شفاف دکتر منان رئیسی در مخالفت با وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی برای ثبت در تاریخ:
میدانم که ایشان وزیر میشوند و این حرفها را برای امروز نگفتم، بلکه گفتم تا یکی دو سال بعد که نتیجه انتخاب اشتباه امروز مجلس هویدا شد در پیشگاه ملت شرمنده نباشم و آنچه که باید میگفتم را گفته باشم.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
#سلام_امام_زمانم
دیریست دچار غم هجران تو هستم
سامان منی، بیسر وسامان توهستم
بیمار توام ای تو طبیب همه عالم
باز آی، که محتاج به درمان تو هستم
گویند ظهور تو بهاران جهان است
من منتظر فصل بهاران تو هستم
#اللهمعجللولیکالفرج🌷
🍃🌹🍃🌹
@bidaryemelat
6.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ لازم نیست کار خاصی در اربعین انجام بدی!
همین «حضور در این راهپیمایی» بزرگترین کار برای امام زمانه!
👈 صفحه اختصاصی اربعین
#کلیپ | #استاد_شجاعی
@ostad_shojae | montazer.ir
🔴رهبر انقلاب آخرین بار چه زمانی به کربلا مشرف شدهاند؟
🔹اولین زیارت #کربلا توسط رهبرانقلاب در سال ۱۳۲۵ (۷سالگی) بوده: «پدرم... بنا بود ما را ببرد عتبات، بگذارد، خودش برود مکه و برگردد. [اما]نتوانست گذرنامهاش را درست کند. گذرنامه عتبات را هم نتوانست بگیرد. شبهای سختی گذراندیم... در بصره گمان میکردیم که دیگر تقریباً از خطر جسته [ایم]. منزل یکی از علمای آنجا وارد شدیم. یکی دو روز آنجا ماندیم. بعد بلیت گرفتند. رفتیم نجف. چند ماهی نجف بودیم. کربلا بودیم. کاظمین و سامرا بودیم...»
🔹آخرین دیدار: سفر دیگر ایشان به #عتبات_عالیات در حدود ۱۸سالگی انجامگرفته است. در سال ۱۳۳۶ در درس علما و مدرسان حوزه علمیه نجف حضور مییابند، ولی به خواست پدر پس از حدود دوماه به #مشهد بازمیگردند.
🔹محرم سال ۱۳۴۷ بار دیگر ایشان قصد زیارت کربلا کردند، اداره گذرنامه درخواست ایشان را به #ساواک فرستاد اما ساواک مخالفت کرد و این ممنوعیت خروج از کشور تا زمان پیروزی انقلاب باقی بود.
🔹پس از پیروزی انقلاب نیز تاکنون فرصتی برای #زیارت کربلای معلی برای ایشان فراهم نشده است.
https://eitaa.com/joinchat/3861118976C7d082fd2da
آموزش ملاحظات براندازی نرم از سوی کاندیدای وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی !!
دکتر مجتبی زارعی ؛عضو کمیسیون امنیت ملّی و سیاست خارجی در یادداشتی در کانال شخصی خود نوشت:
🔹کاندیدای وزارت کار دیروز برخلاف اصل ۱۱۰ و اصل ۶۷ قانون اساسی و نیز برخلاف بند ۱۱ ماده ۲۲ آیین نامه داخلی مجلس عمل کردند ضمن نادیده انگاری شآن مجلس شورای اسلامی و قانون اساسی و سیاست های کلی نظام به تدریس پروژه ای غربی _ نهادی موسوم به توانمند سازی اجتماعی پرداختند که می توان گفت نوعی سند ۲۰۳۰ در عرصه اجتماعی برای تغییر است ؛
🔹دکتر میدری دیروز گویی در حال برگزاری کارگاه آموزشی برای مخالفین نظام بود ؛ او این روزها در کمال ناباوری و نوعی گستاخیِ سیاستی و متدولوژیک برآن است که برای تغییر ، دیگر نباید به خشونت متوسل شد !! در واقع میدری تحمیل جریان پیچیده و تشکیلاتی خاصی به پزشکیان است ؛ پزشکیانی که به عکس میدری برای توانمند سازی بر الگو های اجتماعی امیر المومنین علی علیه السلام متمرکز است !!
🔹ملاحظات گام به گام کاندیدای وزارت کار برای استحاله ی چارچوب های نظام امامت_ امت به شرح زیر است :
✔️۱. امکان توافق و اجماعسازی
✔️۲. عدم تشدید شکافهای اجتماعی
✔️۳. توان تبدیل گفتمان بدیل به عمل و کنش
✔️۴. تدریجی بودن گذار گفتمانی
✔️۵. در نظر گرفتن چسبندگی ترتیبات نهادی
✔️۶. اجتناب از تغییرات انقلابی!!
🔹ظهور جریانی که روزی مشکلات کشور را به اسلامی بودن و ولایت فقیه و انقلابی بودن نظام حواله می داد اعتقادش را کما فی سابق را حفظ کرده است, اینک با دورویی و رویکردی مزورانه به اصلاحات تدریجی ذیل توانمندسازی حکومت و حاکمیت اهداف خود را دنبال می کنند!
در رویکرد توسعه محور جدید و عنوان « نهادگرایی جدید» در هیج حالتی اقدامات رادیکال و انقلاب برای نیل به نقطه آمال لیبرال دموکراسی!! توصیه نمی شود بلکه کلید توسعه ائتلاف سازی درون جریان ها و طیف های موثر در قدرت(فرادستان) و تغییر حقوقی و ساختاری در زیرساخت های دولت(دستگاه های اجرایی) و بازار (نهادها و گروه های ذینفع اقتصادی و مدنی) در یک فرایند تدریجی به عنوان استراتژی توصیه می شود. لذا باید با بخش های ذینفوذ در قدرت (درون و بیرون) دولت وارد فرایند اجماع سازی از طریق پارامتر منافع موقعیتی آنها شد !
🔹ایکاش میدری از توبه استاد جامعه شناسی سیاسی ایران ( دکتر بشیریه ) آنگونه که در کتاب احیای علوم سیاسی از خوانش نادرست مسائل اجتماعی ایران پشیمان شده است عبرت می گرفت و دوباره به سراغ پروژه ای غیربومی و مخالف سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی نمی رفت ؛ در پروژه ی میدری اگر کسی یک کلمه از الگوی اسلامی توانمند سازی و یا نظام امامت و ولایت فقیه پیدا کرد قطعا جایزه خواهد داشت !
@kh_enghelab
آیا مجلس دوازدهم اشتباه مجلس پنجم را تکرار میکند؟
مجلس پنجم با ریاست ناطق نوری در اختیار جناح راست بود و حدود یک سال پس از شروع به کارش دولت خاتمی روی کار آمد. اما برخلاف خیلی از پیش بینی ها تمام وزرای پیشنهادی خاتمی به مجلس _حتی تندروترین آنها_ توانستند از مجلس رای اعتماد بگیرند. اتفاقی که از آن سال تا به امروز دیگر در هیچ مجلسی تکرار نشد! اما نتیجه این اتفاق چه بود؟
مجلس پنجم همان ابتدا با کرنش فراتر از اندازه مقابل دولت جدید، کار خودش را سخت کرد و یک سال بعد نشانه های پشیمانی نمایندگان از رای اعتماد به کل کابینه آغاز شد.
مجلس پنجم خرداد ۷۷ مجبور شد وزیر کشور وقت (عبدالله نوری) را استیضاح کند و چندی بعد به سراغ استیضاح مهاجرانی رفت که البته موفق نشد و او در جایگاه وزارت فرهنگ باقی ماند. مدتی بعد هم دری نجف آبادی از وزارت اطلاعات استعفا داد. در مجموع دولت خاتمی چالش های زیادی با مجلسی که به تمام وزرایش رای اعتماد دادند داشت و بعدا خیلی از نمایندگان از اعتماد اولیه شان به کل کابینه پشیمان شدند و آنکارشان را خوش بینی غیرواقع بینانه میدانستند.
۲۷ سال پس از آن تجربه مهم، نمایندگان مجلس دوازدهم میتوانند انتخاب کنند که چه مسیری را خواهند رفت؟ رای دادن به تمام وزرا یا بررسی دقیق سوابق و عملکرد گزینه های پیشنهادی و انتخاب افراد قوی و کارآمد و پاکدست؟ عملکرد امروز ما، نطقهای موافق و مخالف و رای مثبت یا منفی ما به تک تک افراد در تاریخ ثبت خواهد شد و تاریخ درباره آن قضاوت خواهد کرد.
@Sabety_ir
وقتی به جای اینکه دین و معارف را از علمای دین دریافت کنند، اینستاگرام میشه مرجع یه عده، از این حجم خرافاتی شدن جوونا نباید تعجب کرد!
@Shobhe_ShenaSi
26.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🔴
🔺سفره دلت رو هر جایی باز نکن؛
حتی در سفر اربعین!
🔻همسر یک #دانشمند ایرانی
در حوزه نانو چگونه در سفر اربعین
در دام#جاسوس سرویس امنیتی انگلیس افتاد!
@shahid_seyed_mahdy