احمدی نژاد:
همه ما فکر میکردیم که با این انقلاب، همه چیز انسانی جلو می رود، همه با هم زندگی میکنیم، با هم دوست می شویم، کینهها و خودخواهیها کنار میرود و یک انقلاب فرهنگی و تغییر در روحیات و آرمانها و نوع نگاه به جامعه بوجود میآید اما متاسفانه امروز برخی دارند به دنیا این پیام را منتقل می کنند که برای اقناع ابتدائیات در نسل های جدید، از قوه قهریه استفاده می کنیم که این امر، پیام خوشایندی نیست.
یک عراقیالاصل نامزد نخست وزیری انگلیس شد
ناظم الزهاوی، وزیر دارایی تازه منصوب شده انگلیس و وزیر آموزش سابق این کشور کاندیداتوری خود برای پست نخست وزیری این کشور را اعلام کرد.
یک زن مسلمان در نروژ پس از آنکه رهبر یک گروه ضد مسلمانان اقدام به آتش زدن نسخهای از قرآن کریم کرده بود، با تعقیب وی، ماشینش را سرنگون کرد.
13.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 نظر رهبر انقلاب درباره برخورد با منکرات....
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴یارانه معیشتی، #سهشنبه واریز میشود
🔹سازمان هدفمندسازی یارانهها:
یارانه ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومانی سهشنبه ۲۱ تیر به حساب سرپرستان خانوار، واریز خواهد شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️مردهایی که زنان محجبه دارند گاهی از همسرانشان بابت حجاب تشکر کنند...
🌷 عفاف.... و .....حجاب🌷
╭━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╮
@at3014393952C8eed540127
╰━━⊰•❀🍃🌹🍃❀•⊱━━╯
🟣 اکبر گنجی (اکبر پونز) در واکنش به پخش ویدئوی فخرالسادات محتشمی پور :
*اوضاع فرق کرده است ، حالا مردم یاد گرفته اند چه چیز را به اشتراک بگذارند.*
🔹اکبر گنجی در مصاحبه با یک شبکه معاند گفت :
دیگر این روش های شما کارایی ندارد ، نبايد، خودرا گول بزنیم...
مردم ایران فرق کرده اند، ما هنوز در حال هوای دوم خرداد مانده ایم ، ۲۵ سال گذشته ، من آن روزها کتاب عالیجناب سرخ پوش را نوشتم ، دهها هزار نسخه در دانشگاه چاپ و منتشرکردیم ، هر احمقی میخواست ژست روشنفکری و داشتن اطلاعات بگیرد روی جلد یک نسخه از این کتاب روزنامه کاهی کشیده و زیر بغل زده بود، انگار مانیفست مارکس را قایم کرده ، (خنده مجری ) دست به دست می چرخید و هر کی *خرتر* بود او را زودتر یا بیشتر می خواند.
قصدم توهین نیست واقعاً خیلی خر وجود داشت ، البته خر منظورم همان بزرگ است،
(خنده نکنین)، مگه نمی گیم خرپول یعنی کسی که پول بزرگ دارد، خرگوش، گوشش بزرگه، خرمگس، به مگس بزرگ میگیم.
منظور...
من وآقای عماد باقی مینشستیم یک عکسی از فلان آخوند جور می کردیم که در سخنرانی :
*" گفته ما نیاز به روابط بین الملل نداریم"* مردم هم دروغ ما را باور می کردند و سینه به سینه پخش می شد .
یا همین کلیپی که بچه ها درست کردند ، که علم الهدی گفته ضیغه ی عراقی ها بشین ، ثواب داره، چقدر از این *خرها* باور کردند یا برای هم فرستادند تره دادند [(خندیدند)].
اونها هم آمدند کلیپ کامل را پخش کردند ، همه فهمیدند این کلیپ ها قیچی شده س ، دروغه .
من که در این برنامه ها حاضر نمی شم برای همینه که دیگه به کارایی این روشها باور ندارم.
بله تا امریکا در جایی از ایران شکست می خوره ، از افغانستان بیرون میشه، از عراق خارج میشه، درجا، صدهزار کلیپ و فیلم دروغ و تاریخ گذشته و قدیمی در فایلها برای شبکه های ما می فرستند، پخش و توضیح بدیم، که بیا ببین معلم طالبان این دانش آموز را فلک کرد یا موی پسرها را قیچی کرد، سرباز عراقی زن زائر ایرانی را زد و ....
در حالیکه کلیپ فلک کردن دانش آموز قسمتی از یک فیلم ایرانیه راجع به دوره ی قجر ، این فیلم موقیچی کردن هم مال ۲۳ سال قبله ، ربطی به حالا نداره.
ما هم همینطوری پخش می کنیم ، می گیم یک خری می بیند ، فکر نمی کنیم وقتی روشن میشه چقدر ریزش مخاطب داریم.
《امروز مردم یادگرفته اند چه چیز را اشتراک بگذارند.》
شما فکر می کنید چند نفر تو ایران برنامه [سیدمحمد] حسینی واین دلقک بازی ها را نگاه می کنند؟
همه وقتی این شبکه ها را میزنند رد میشوند ، منتظرند دیگران براشون کودتا کنند یا شورش و آتش بزنند!
اینها بروند نگاه کنند و عکس بگیرند،کی حاضره برای اینکه ما خوشحال بشیم یک روز زندان بره ؟
کل تماشاچی های این شبکه ها و برنامه ها از هخای اول گرفته تا هخای دوم و سوم و الی آخر تا برسه به مسیح علینژاد و حسینی و فلاحتی، عباس فخرآور، احمدباطبی، مسیح علینژاد، وواحدی، همینطور بی بی سی فارسی روی هم ۵۰ هزارنفر مخاطب ندارند مخاطب اینها هم تکراریند.
خانم محتشمی، البته فکر نمی کنم ، نگاهش به ما و شبکه های اینجا باشه ، که بخواد سروصدا کنه و ما هم براش کمک بفرستیم ، بگیم ، بروند کمکش کنند.
ولی آقای تاجزاده باید حالا دیگه روشش را عوض میکرد، وقتی آقای خاتمی سرش توکار خودشه ، یعنی حرفی نداره ، تاجزاده چی میخواد بگه؟
کله خرابی چیزی باز نمیکنه.
فردا اعترافات تاج زاده و غلط کردم و اشتباه کردماش پخش میشه ، کاری که پیش نرفته ، عقبگرد هم داریم.
گنجی در پاسخ سؤال مجری؛
شما اگر برمی گشتی ۳۰ سال قبل آیا باز همان روشت را ادامه می دادی ؟گفت :
در مورد گذشته نمیدانم ، ولی قطعاً اگر الآن ایران بودم می رفتم داخل نظام و درست نقد می کردم ، نقدی که مخاطب داشته باشد ، خودم نیز زندان نروم ، آواره ی اینجا نشوم.
سلام علیکم
دوستان عزیز ؛ یادداشت سیاسی آقای عبدالله گنجی با موضوع :
حکمرانی دینی و امکان تساهل در اصول را با دقت مطالعه فرمایید .....👇👇
حکمرانی دینی و امکان تساهل در اصول
سرمقاله روزنامه همشهری -عبدالله گنجی
چرا گشت ارشاد دارید؟ به حکومت چه ربطی دارد طرف حجاب دارد یا ندارد؟ چرا در امر خصوصی دخالت میکنید؟ چرا فلانی دستگیر میشود؟ او که روشهای خشونتآمیز را ترویج نمیکرد. چرا درمقابل زیادهخواهی آمریکا کوتاه نمیآیید مگر نمیبینید مردم دچار مشکل اقتصادی هستند؟
در اینباره باید صادقانه با دوستان، دشمنان و ناظران سخن گفت. موضوع را زمانی میفهمیم که تصویر درستی از فلسفه حکمرانی در جامعه مسلمانی داشته باشیم. حاکمانی که فلسفه حکومت برایشان قدرت برای قدرت یا قدرت برای مواهب قدرت است، از هر آنچه موجب ناراحتی و سروصدا میشود پرهیز میکنند. چرا جمهوری اسلامی چنین نمیکند؟ برخی از بهاصطلاح نخبگان میگویند اقدامات (اقدامات ارادی) جمهوری اسلامی در راستای نابودی خودش است اما حاکمیت و اجزای آن متوجه نیستند که تیشه به ریشه خود میزنند؛ این سؤال مهمی است. کسی که حکومت را برای استفاده هزار فامیل خود میخواهد، به هرکس یا هر کشوری بهنوعی باج میدهد. یکی را آبنبات، دیگری را مسئولیت، کشوری را باج میدهد و جای دیگری عقبنشینی میکند که تاج و تخت محفوظ بماند. بعضا با افتخار میگویند کوروش وقتی وارد بابل شد به مردم گفت «بر دین خود آزاد هستید» و این را نشانه رفتار دموکراتیک کوروش یا احترام به حقوق بشر میدانند. اما شهید مطهری معتقد است اگر کوروش چنین گفته باشد پس به چه دلیل سرزمین آنان را تصرف کرد؟ آیا آرامش آنان را برای استثمار اقتصادی میخواست؟ پیامبر اسلام به کدام سرزمین رفت که هدفی جز اصلاح دین داشته باشد؟ بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند مانند حکومتهای عرفی هر صدایی را با دانپاشی و نمکریزی ساکت کند که حکومتش برقرار باشد. این سیره امیرالمومنین است. بهرغم نص، او با بیعت عمومی در قدرت حاضر شد اما در سراسر نهجالبلاغه یکبار ندارد که «ایها الناس بفرمایید من الان چهکار کنم؟» گفت با اصرار شما حکومت را میپذیرم اما براساس سنت پیامبر و کتاب خدا و عقل خود حکومت میکنم و دیدید که چگونه هزینه این راهبرد را کمتر از 5سال داد و همه عمر حکومتش در جنگ داخلی سپری شد. حال چرا روشنفکران ما نمیگویند علی(ع) درایت نداشت؟ بلد نبود هرکس را بهصورتی نمکگیر کند و حکومت را ادامه دهد؟
امام فرمود تفاوت انقلاب اسلامی با انقلابهای دیگر آن است که آنجا یک طاغوتی میآید و طاغوت قبلی را برمیدارد و میگوید باید من باشم. امام میگوید برای ما هر دو طاغوتند و آن طاغوتی که جدید آمده است ولو اینکه آدم خوبی هم باشد به یک بُعد از انسان توجه دارد و آن بعد مادی است و سپس میگوید ما «قیامالله» کردیم. در قیامالله استفاده از مواهب عرفی حکومت برای حاکمان همانقدر زشت و ناپسند است که عدول از اصول اسلامی برای حفظ حکومت واجد نکوهش است. بنابراین جمهوری اسلامی نمیتواند بهقول امام «جمهوری اسلامی لفظی» و بهقول مقام معظم رهبری «جمهوری اسلامی اسمی» باشد. نمیتواند بهنام دین، خود پرچمدار فسق و فجور و مروج گناه در جامعه باشد. ممکن است آلودگانی در حکومت باشند و البته هستند، اما سیره حاکمان نمیتواند بهصورتی باشد که برای مانایی در قدرت درمقابل فساد چشمبند بزند و احتمالا تحسین هم بشنود. برای مدیریت عالی نظام از جهت ارادی کاری ندارد که مراکز فساد را همانند مراکز عبادی محترم بشمارد و از مقبولیت حداکثری برخوردار و همگان برای او کف بزنند. اما این حکومت، حکومت دینی نیست. نگاه واقعگرایانه و اصولی به ما میگوید جمهوری اسلامی نمیتواند مروج ولنگاری باشد یا آن را در حیطه عمومی تأیید کند (حوزه خصوصی امر دیگری است)، بنابراین یا باید بر اصول اسلامی در جامعهای که 99درصد آن مدعای مسلمانی دارند بایستد یا حکومت را رها و حجت را تمام نماید. اگر روزی دیدیم که مسئولان حکومت از جمهوری اسلامی صرفا به یک اسم، نام و پسوند اکتفا کردهاند، معنایش این است که قدرت به ماهو قدرت، برایشان مهم است و درمقابل هرچه برای این قدرت مشکلآفرین است، کوتاه میآیند و سازش میکنند تا در قدرت بمانند البته تاکید بر اصول اسلامی بدین معنا نیست که حاکمیت صرفا روشهای قهری را به خدمت بگیرد و روشهای هنری و تربیتی را نادیده انگارد. برخورد با مردم باید وزین و توأم با حفظ شأن آنان باشد؛ کما اینکه نمیتوان بر روی سیاسی بودن برخی نابهنجاریها چشم پوشید و صرفا آن را فرهنگی تفسیر کرد.