18.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️فیلم آخرالزمانی از فاجعه بی سابقه در آمریکا که معلون نیست چندنفر داخل خودرو های خود از سرما یخ زده و جان باخته اند
حقیقتا تصاویر تلخ و دلخراش است
اما کجا هستند آن نظامیان رویایی ارتش اول دنیا با آن ادوات سنگین و فوق مدرن روز دنیا که در راهبندان و یخبندان شدید به داد مردمشان برسند؟
کار، کار نیروهای امدادی نیست، در شرایط بحرانی باید نظامیان وارد معرکه شوند البته، هر وقت سرشان از خاورمیانه که هزاران کیلومتر دور تر از خانه شان است خلوت شد، به این بدبخت ها هم کمکی می کنند!
این تصاویر و عمق فاجعه هیچ وقت در شبکه های ماهواره ای ضد ایرانی مخابره نخواهد شد
#خودتحقیری
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
احسنت
چه زمانی شهید آوینی این رو گفته؟
وقتی که از اسلام آمریکایی اسمی نیست هنوز...
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تناقضات همیشگی مولوی عبدالحمید
ایشان تا دیروز همه رو توصیه به رعایت همه قوانین ( حتی راهنمایی و رانندگی) می کرد، اما امروزه حامی محاربین و اغتشاشگران شده و علیه قوه قضاییه موضع گیری می کند.
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
💢تحریم؛ ابزار «کُند» آمریکا و اروپا برای آشوبسازی در ایران
🔹«جیمز کلورلی» وزیر خارجه انگلیس روز جمعه 25 آذر در توئیتی نوشت: « از زمان مرگ مهسا امینی، ما بیش از 49 مقام ایرانی را تحریم کردهایم و در مجموع بیش از 300 فرد و نهاد از جمله سپاه پاسداران تحت تحریم ما قرار گرفتهاند.
✍ به فرموده مقام معظم رهبری اگه جریان #تحریف شکست بخوره، قطعاً جریان #تحریم شکست خواهد خورد. بیاییم با #جهاد_تبیین، جریان تحریف و تحریم دشمنان را خنثی کنیم.
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢امام و قاطعیت در مسئلهی حجاب
🔹آن روزی که امام مسئلهی حجاب را مطرح کردند -یک الزام که زنها در محیط اجتماعی باید حجاب داشته باشند-
🔹خیلیها مخالف بودند، حتّی افراد نزدیک به خود امام؛ یکی از نزدیکان امام آن روز آمد پیش من، میگفت که آقا! این چه حرفی است که آقا دارند میزنند؟ این چه حرفی است که امام دارند میزنند؟
🔹 و شماها مثلاً بروید به امام بگویید منصرف بشوند، که البتّه عقیدهی خود ما هم عقیدهی امام بود؛ یعنی خیلیها مخالف بودند، [امّا] نظر امام این بود و به طور قاطع مسئلهی حجاب را مطرح کردند که حرف درستی هم بود.
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 کاربران آمریکایی با انتشار این تصویر ترکیبی نوشتن در حالیکه مردممون در خیابانها از سرما میلرزند مجلس میلیاردها دلار به زلنسکی هدیه میدهد
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
15.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دیکتاتور کیست؟
⭕️ علائم دیکاتور را در این کلیپ کوتاه ببینیم؟
#لبیک_یا_خامنه_ای
#پهلوی #دیکتاتور
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
May 11
💠مسئله تبیین و گفتمان سدید (بخش صد و دهم)
8⃣روش مجادله احسن (قسمت سی و چهار)
[تبیین و رفع انحراف]
🌀شهید مطهری که با انحرافات مبارزه میکرد و تبیین مینمود. به نکاتی در روشهای تبیینی اشاره می کند که امروزه راهنمای خوبی برای تبیین کنندگان است.
🔰ایشان میفرماید:
چاره کردن انحرافات بدون در نظر گرفتن مزایا و بدون احترام گذاشتن به آنها میسر نیست.
💢اگر بخواهیم به این امور بیاعتنا باشیم محال است که بتوانیم جلوی انحرافات فکری و اخلاقی نسل آینده را بگیریم .
[ده گفتار، صفحه ۱۸۲]
⚠️نسلها دارای معایب و محاسنی هستند.
وقتی تبیین کننده فقط در معایب تمرکز نماید و مزایا را در نظر نگیرد چگونه انتظار دارد مخاطب به سخن او توجه کند؟
❇️دانشجو و دانش آموز
امروز یکی از امور مهم نحوه چگونگی تعامل با جوانان است. به هر حال در خیلی از افراد یک ذهنیت منفی نسبت به برخی مسئولین شکل گرفته است.
🔆برای تبیین این موضوع میشود عیوب برخی از آنها را برجسته کرد و هیج توجهی به امتیازات آنها نداشت و میشود ابتدا نقاط قوت آنها را برجسته کرد و از امتیازات آنها گفت.
⚜وقتی تبیین کننده مطرح میکند که نسل
امروز ما به توسعه فکری رسیده، اگر درست برخورد شود دل پاکی دارد و میپذیرد، از طرفی برخی مسئولین دارای معایبی هستند که باید معایب را برطرف کنند.
🔰در این صورت مخاطب بهتر پای صحبت تبیینکننده مینشیند و توجه میکند.
✅وقتی مقدمه تفاهم ایجاد شد در مرحله بعدی تبیین کننده میتواند انتظاراتش را از نسل جوان به زبان آورده و چشماندازی نشان دهد که دنیای مخاطب و زاویه دید او را تغییر دهد.
〽️بی انصافی اجازه نمیدهد که تبیین کننده به این مرحله برسد.
🔴ادامه دارد....
🔹🔸🔹🔸🔹🔸🔹
💠گفتمان سدید
⭕️ زنان زرتشتی در اصطبل چه میکردند؟
👈🏻 در این فتنه اخیر، رسانههای زرتشتی، از سر جَوزدگی و شاید خیانت، شعار "زن، زندگی، آزادی" سر دادند.
🔶 حال آنکه در جامعه زرتشتی تا همین چند سال پیش، زرتشتیها، زنان و دختران و مادران خود را در ایام #عادت_ماهانه در #طویله و #اصطبل زندانی میکردند.
📚 مری بویس، زرتشتیان، باورها و آداب دینی آنها، ترجمه عسکر بهرامی، تهران: نشر ققنوس، 1389، ص 214.
#دختر #زن #فمینیسم #حیض #زرتشتی #ایران_باستان #تاریخ #تاریخ_باستان
#انتشار_حداکثری_با_شما
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn
💠درباره #بردن_پولهای_ما_به_غزه_و_لبنان
پاسخ به سوال و شبهه برخی از مخاطبین
📌قسمت اول:
🔹این بحث چنان برای بخشی از مردم و حتی فعالان سیاسی و اجتماعی مهم شده است که به صورت جدی فکر میکنند همه مشکلات موجود در کشور، دستکم در حوزه اقتصادی ناشی از همین قضیه است و اگر ایران از کمک کردن به لبنان و غزه و سوریه دست بکشد پول کافی برای همه چیز در داخل خواهیم داشت و فقر و مشکلات مالی مملکت برطرف خواهد شد.
🔸بحث به جاهایی کشیده شده که خیلی از ایرانیها، اعم از دارا و ندار در مناطق مختلف کشور به صورتی جدی حس میکنند حقشان را لبنانیها و فلسطینیها و سوریها خوردهاند.
🔹این وسط کمتر کسی از کسانی که به این موضوعات میپردازند به این بعد ماجرا فکر میکند یا مایل است بپردازد که صرف بودجه در راستای اهداف منطقهای و بینالمللی و منافع ملی کلان کشور نه ربطی به الان دارد و نه فقط تاکتیکی مختص جمهوریاسلامی است، چه آنکه پیش از انقلاب حتی محمدرضا شاه پهلوی فهرستی از کمکها و بذل و بخششهای مالی عجیب و غریب از کمک به کشورهای توسعه یافته و پولداری مانند انگلستان و فرانسه و آلمان غربی تا پرداخت کمکهای بلاعوض به هندوستان و پاکستان و شیعیان لبنان و سوریه به ریاست جمهوری حافظ اسد (پدر بشار اسد) را در پرونده دارد.
🔸به عنوان مثال در يک دهه از سال ۱۳۴۷ تا ۱۳۵۷ محمدرضاه شاه بيش از ده میلیارد دلار از درآمد نفتی کشور را بهصورت وام با بهره پايين، يا حتی وام بلاعوض و هديه به «کشورهای دوست» ايران داد.
منبع بخشی از کمکها، از رادیوفردا: http://yon.ir/TkSUm
🔹حمایت و کمکهای مالی به متحدان منطقهای البته فقط مختص ایران نیست و بیشتر کشورهای بزرگ جهان، حتی با وجود داشتن فقر شدید و مشکلات مالی گسترده شهروندان خود، با هدف پیشبرد اهداف دیپلماتیک و استراتژیک (به غلط یا درست) به کشورهای دیگر کمک میکنند. چرا که اساسا بودجههای اختصاص یافته برای این بخشها مجزا است و هیچ ربطی به همدیگر ندارد. برای کمک دقیقتر به این بحث تجارب دو کشور جهان، یکی از غرب و یکی از شرق را مثال میزنم.
🔸آمریکا یکی از بزرگترین کشورهای دنیا در زمینه اعطای کمکهای مالی به دیگر کشورهاست، مثلا در یک قلم فقط: «براساس پیمان صلح کمپ دیوید بین مصر و اسرائیل در سال ۱۹۷۹، دولت آمریکا، متعهد شد تا سالانه ۱/۵ میلیارد دلار کمک مالی به مصر ارائه دهد.» الان چهل سال است که آمریکا این مبلغ را به مصر میپردازد.
🔹در موردی دیگر میتوان به کمکهای مالی کلان آمریکا به اسرائیل اشاره کرد، براساس بودجه آمریکا همین سال ۲۰۱۸ پرداخت کمکی ۳/۱ میلیارد دلاری برای اسرائیل تصویب شده است. کمکهای مالی آمریکا فقط به این موارد خلاصه نمیشود، این کشور همچنین مبلغی بیشتر از یک میلیارد دلار با عنوان کمک اقتصادی و امنیتی به اردن میپردازد.
🔸اگر شما هم مثل خیلیها تصور میکنید آمریکا به عنوان بزرگترین اقتصاد دنیا، مشکل فقر و بیکاری در کشورش ندارد و قیاس چنین کمکهایی با کشوری مثل ایران اشتباه است، این خبرها که به نقل از گاردین و یورونیوز و سناتور آمریکایی برنی سندرز است را بخوانید:
🔹هشدار گزارشگر ویژه سازمان ملل: نابرابری در آمریکا خطرناک شده است به شکلی که ۱۸ درصد کودکان آمریکا (برابر با ۱۳میلیون نفر) فقیر هستند. مرگ و میر کودکان در این کشور بیشتر شده است و متوسط طول عمر کمتر. سیاستهای اجتماعی دولت ترامپ هم وضعیت را بدتر کرده و 'بیرحمانه' است.
منبع: http://yon.ir/ODpLj
#جهاد_تبیین #دشمن #شفاف_سازی
#شبهه
ادامه دارد...👇👇👇
#جهادتبیین
@Jahad_tabeyn