فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تفاوت نفخ و آبستنی
🔴نکات کلیدی در #تغذیه #بز:
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
1⃣-مهم ترین عامل در تغذیه بز تأمین آب و علوفه سالم در تمام مدت شبانه روز در آبشخور و آخور دام است. این مسئله بدلیل نوع شکمبه بز و نیاز مبرم آن به نشخوار کردن بسیار اهمیت دارد و برای این منظور باید همیشه در آخور دام علوفه به طور آزاد وجود داشته باشد .
2⃣-مقدار یونجه برحسب زمان شیرواری متغیر است و به طور مثال در زمان خشک بودن دام نیاز به تغذیه بالا با یونجه نیست .
3⃣مقدار و نوع کنسانتره می بایست بر حسب سن ، جنسیت و زمان شیرواری بالانس شود تا علاوه بر بهره وری درست بتواند هزینه ها را هم کنترل کند مثلا برای بز خشک یا نر بز پرواری خوراک مخصوص خود را تهیه نمایید.
4⃣در زمان شیر دهی دام بالانس خوراک با علوفه بسیار اهمیت دارد چراکه باعث اسیدوز و افت شیر و بیمار شدن دام خواهد شد.
5⃣-زمان مصرف خوراک در دام باید بعد از چراندن علوفه باشد تا هضم آن در شکمبه به راحتی انجام شود و جلوی اسیدوز را بگیرد.
6⃣-مصرف کاه ( یا سیلو ) در تغذیه دام اهمیت بالای دارد و باید بعد از چرای یونجه و خوراک به صورت ازاد در اختیار دام قرارگیرد.
7⃣ آب تازه باید همیشه در دسترس دام باشد برای این منظور می توان از آبشخورهای دارای شناوراستفاده کرد.
با سلام خدمت همکاران گرامی
از دوستانی که فارغ التحصیل دامپزشکی هستند و علاقه به کار در گاوداری صنعتی دارند به آیدی بنده پیام بدهند.
🔰کار تمام وقت است 🔰
@mazraeshop
کشتارگاه میبد به یک نفر نیروی دامپزشک (مسول فنی) فارغ التحصیل از کاردانی یا کارشناسی نیاز دارد
جهت هماهنگی به آیدی بنده پیام بدهید
@mazraeshop
✅نکات طلایی
آبستنی عمده ترین علت بزرگ شدن رحم است، ولی تنها علت آن نیست. درهر کدام از مراحل توصیف شدۀ بایست آبستنی را از یک یا چند علت دیگر بزرگ شدن رحم تشخیص داد.
1- رحم چرکی: رحم چرکی حالت است که با تجمع چرک در رحم مشخص می شود. این حالت هنگامی اتفاق می افتد که یک میکروب عفونی در زمان آبستنی یا قبل از شروع آن وارد رحم شود. این میکروب از شروع آبستنی جلوگیری نمی کند، ولی بعد از یک دورۀ زمانی متغیر باعث مرگ رویان (جنین اولیه) می شود.
جنین به بیرون رحم رانده نمی شود و در رحم بسته تحلیل رفته و تشکیل چرک را باعث می شود. چرک ممکن است از مقدار کم تا چندین لیتر تغییر کند. در این مورد محتویات رحم مانع آزاد شدن پروستاگلاندین می شود و این به نوبه خود باعث می شود که جسم زرد فعال باقی بماند. این حالت ممکن است برای مدتی طولانی به همین صورت ادامه یابد و طبیعی تلقی شود.
رحم چرکی از این نظر که در آن دیوارۀ رحمی ضخیم تر و متخلخل و دارای خاصیت ارتجاعی کمتری است با آبستن تفاوت دارد. بعلاوه چرک نسبت به مایع آّبستنی غلیظتر است و غالباً می تواند از یک شاخ رحم به شاخ دیگر حرکت کند. البته در این حالت جنینی وجود ندارد تا بتوان آن را لمس نمود. مراحل آبستنی که لازم است از رحم چرکی متمایز شوند از 45 تا 120 روزگی آّبستنی می باشد.
2- التهاب رحم: عفونت نامشخص رحم است که علامت مشخصۀ آن وجود چرک قابل رؤیت است. این چرک ممکن است روی لبهای فرج و قسمتی از دم که با فرج در تماس است، مشاهده شود. همچنین ممکن است چرک در مواد مخاطی فحلی به صورت پوسته های تیره، زرد یا سفید دیده شود. دیوارۀ رحم ضخیم و اسفنجی به نظر می رسد. این حالت ممکن است با مرحله 35 تا 40 روزگی آّبستنی اشتباه شود.
https://eitaa.com/jahaddam
3- جنین مومیایی شده: وضعیتی است که در آن جنین می میرد و مایعات و بافتهای نرم آن مجدداً جذب می شود . براساس مرحله ی که در آن تشخیص انجام می شود، این توده ممکن است از یک گلولۀ نیمه جامد تا کاملاً جامد تغییر کند. تمایز بین یک جنین مومیای شده و آبستنی طبیعی در 90 تا 120 روزگی آبستنی مشکل نیست . با این وجود ممکن است بطور اتفاقی در هنگام لمس، جنین مومیایی شده تشخیص تفریحی امکان پذیر می گردد.
https://eitaa.com/jahaddam
20.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خوراندن شیر به بزغاله با سوند مری
➰ تأثیر رنگنور بر رشد مرغهای گوشتی :
بر اساس تحقیقات اخیر، مرغهای گوشتی که تا 26 روزگی در نور سبز و آبی پرورش یافتهاند رشدی سریعتر و بهتر از سایر ترکیبات رنگی دیگر دارند.
محققین در پکن دریافتند معاوضۀ بین رنگ های آبی و سبز در طول دورۀ رشد و پرورش موجب ارتقا بازدهی مرغ های گوشتی می شود. بر اساس تحقیقات J.Cao و همکارانش از دانشگاه کشاورزی چین، نور سبز موجب رشد بهتر مرغ های گوشتی از مرحلۀ جوجه کشی تا 26 روزگی میگردد و نور آبی در دورۀ بعدی رشد تأثیرگذار و مفید خواهد بود (از 27 تا پایان دوره)
{شرح کامل تحقیق: هدف تحقیقات این گروه از محققین، بهبود رشد مرغ های گوشتی و ارتقا باروری آنها با استفاده از ترکیب نورهای تک رنگ در مهمترین مراحل رشد و نمو جوجه هاست.
مجموعهای مرغ گوشتی از آغاز جوجه کشی تا 26 روزگی بهصورت جداگانه در زیر نور سفید، قرمز، سبز، آبی لامپ های دیود پرورش یافتند و سپس در مرحلۀ دوم رشد از 27 تا تخلیه سالن، برای هرکدام از نوررنگی دیگری استفاده شد.
آنها دریافتند که مرغ های گوشتی که در محیطی با ترکیبی از نورهای تک رنگ(نصف اول دوره رشد با یک رنگ، مابقی دوره با تک رنگ دیگر) پرورش یافتهاند، در مقایسه با آن گروهی که در کل دوره فقط با یک رنگ نور رشد یافتهاند؛ وزنگیری بهتری داشتهاند.
بهعلاوه از ترکیبات تکنور طی دوره، در وزن لاشه، ران و سینه مرغ گوشتی که در زیر ترکیب نور سبز–آبی درطی دوره پرورش یافته بودند، بیشتر از سایر ترکیبات نورهای تک رنگ دیگر بود.
-نتایج حاکی از آن است که استعمال ترکیب نورها بهترتیب سبز–آبی (و یا برعکس آبی–سبز) برای بهبود رشد و بازدهی مرغهای گوشتی کاملاً مفید است !! }
➰ تاثیر رنگ نور بر وضعیت طیور :
افزایش رشد ====> رنگ سبز و آبی
کاهش راندمان غذایی ==> رنگ زرد و سبز
-کاهش سن بلوغ ====> رنگ سبز و آبی
-افزایش سن بلوغ ====> رنگ قرمز و زرد
کاهش عصبانیت ====> رنگ قرمز
-کاهش کانیبالیسم ====> رنگ قرمز و آبی
-افزایش تولید تخم مرغ ====> رنگ قرمز
-افزایش اندازه تخم مرغ ====> رنگ زرد
-افزایش باروری خروس ها > رنگ سبز و آبی
-کاهش باروری ====> رنگ قرمز
➰ اثرات طول موج نور بر مرغ گوشتی :
از نظر اثر بر عملکرد، LED های آبی یا سبز بهتر از فلوئورسنت های آبی یا سبز بودند.
برای پرورش، نوارهای باریک نور آبی (۴۷۰ نانومتر) و همچنین نور سبز (۵۷۰ نانومتر) موثرتر از باندهای عریض نور آبی و نور سبز هستند.
طول موج سبز (۵۷۰ نانومتر) در مقایسه با سایر رنگ نورها بازدهی خوراک و رشد را با افزایش وزن بیش از ۲۵۰ گرم (تقریبا ۱۵ درصد) و حداقل۰/۱۱ درصد افزایش بهره وری خوراک در ۴۲ روزگی بهبود بخشید.
خسروی نیا (۲۰۰۷) در مطالعه خود اولویت های رنگی جوجه های گوشتی را طی یک دوره ۴۲ روزه با ۲۰۰۰ جوجه بررسی نمود و نشان داد که پرندگان نور سبز و همچنین خوراک های سبز رنگ را ترجیح می دهند
و Sultana و همکاران بر اثرات LED های تک نور و ترکیبی بر رفتار و پاسخ ترس در جوجه های گوشتی مطالعه نمودند، نتایج نشان داد که نورهای قرمز و زرد، باعث تحرک جوجه ها و پاسخ های ترس می شود، در حالی که نورهای آبی و سبز باعث کاهش فعالیت شده و جوجه ها بیشتر وقت خود را صرف نشستن می کنند.
https://eitaa.com/jahaddam
❌❌آمونياک مهمترین گاز سمی که مرغداران کمتر اهمیت میدن❌❌
مهمترن گاز سمي موجود در سالن هاي پرورش طيور آمونياک است بالارفتن تراکم گاز آمونياک در سالن باعث حالت تهوع و سوزش چشم کارگران مي شودو به طيور آسيب مي رساند .
ميزان گاز آمونياک بر اساس قسمت در ميليون بيان ميشود و براي اندازه گيري آن از کاغذهاي معرف استفاده مي شود به اين ترتيب که آنها را مرطوب مي کنند و در سالن نگه مي دارند .
تغيير رنگ آن از نارنجي تا آبي بيانگر ميزان غلظت آمونياک در سالن است غلظت آمونياک تا 15 PPm قابل حس نيست اگر به 20 PPm تا 25 برسد قابل حس خواهد شد در غلظت 30 PPm تا 50 باعث تحريک وسوزش چشم ها ودر غلظت 50 PPm تا 100 باعث عوارض تنفسي مي شود و رشد و توليد کاهش مي يابد و اگر غلظت آن به 100 PPm برسد باعث ايجاد تاول روي سينه و اگربه 500 PPm برسد باعث مرگ حيوان مي شود .
به طور کلي ضروري است که غلظت آمونياک در سالن از 25 قسمت در ميليون بيشتر نشود آمونياک از تجزيه اسيد اوريک و ساير مواد حاوي نيتروژن مدفوع طيوربه وسيله ميکروارگانيسم هاي بستر توليد مي شود.
افزايش دفع مواد حاوي نيتروژن به وسيله طيور ، بالارفتن رطوبت بستر ،گرماي محيط ، وجود ميکروارگانيسم ها در بستر وقليايي بودن بستر مي تواند باعث افزايش توليد آمونياک در سالن شود براي کاهش غلظت گاز آمونياک در سالن مي توان موارد زير را رعايت کرد.
1- افزايش تهويه سالن
2- تعويض بستر و خشک نگه داشتن آن
3- تنظيم جيره و کاهش دفع پروتئين ، نيتروژن و آب به وسيله طيور
4- کاهش PH بستر به کمتر از 7 ، براي اين کار ميتوان از مواد اسيدي كننده بستر استفاده كرد.
بطور کلي يک سيستم تهويه ايده آل بايد داراي شرايط زير باشد:
• هواي پاک و تازه و اکسيژن کافي را تامين نمايد .
• گرد و غبار و گاز آمونياک موجود در آشيانه را خارج کند.
• رطوبت و بخار هواي ورودي به آَشيانه را کنترل نمايد اگر هواي ورودي سرد باشد قبل از ورود به آَشيانه بايستي گرم گردد و اگر هواي ورودي به آشيانه گرم باشدبايستي خنک شود.
https://eitaa.com/jahaddam
❌نکته ای ساده ولی بسیار مهم ❌
برای تنظیم ارتفاع آبخوری ها و دانخوری ها به زبان ساده کافیست محل آبخوری در راستای چشم جوجه و محل دانخوری در راستای پشت جوجه باشد.
https://eitaa.com/jahaddam
➰عوامل موثردر بروز کانیبالیسم:
•دماي بالاي سالن
•نوردهی غلط (بالابودن شدت نور) یا تابیدن نور مستقیم خورشید به سالن
- نور شدید باعث می¬شود پرندگان نسبت به یکدیگر رفتارخشونت آمیز داشته باشند و همچنین با دیدن رنگ قرمز خون بر روی پرندگان زخمی و احیانا" آسیب دیده سالن تحریک به نوک زنی و افزایش جراحت بدن آنها شوند.
•تراکم بیش از حد گله
•ناکافی بودن آبخوری و دانخوری (مقدار یا تعداد)
•فاصله طولانی بین وعده های مختلف تغذیه
اگربه دلایل فوق پرندگان مجبور باشند براي آب و غذا با هم بجنگند یا اگر همیشه گرسنه باشند میزان نوك زنی افزایش خواهد یافت،
•مصرف جیره نامتعادل
•بیماریهای گوارشی بخصوص آنتریت نکروتیک
•جیرههای با کمبود پروتئین
- جیره اي که از نظر پروتئین به خصوص اسیدهاي آمینه لیزین و متیونین کمبود داشته باشد باعث می شود تا نوك زنی پرها افزایش یابد. بنابراین مطمئن شوید که جیره اي متعادل و مناسب بر اساس سن و گونه به پرنده تغذیه کرده¬اید.
•کمبود عناصر معدنی
کمبود نمک طعام و در واقع سدیم در جیره غذایی می تواند احتمال ابتلا به کانی بالیسم را به شدت افزایش دهد .
در زمان تنظیم غلظت سدیم جیره غذایی، بایستی به میزان شوري آب مصرفی پرندگان توجه نمود.
•تغییرات ناگهانی محیطی یا مدیریتی
•باقی ماندن پرندگان فلج یا تلف شده در گله
طیور به علت کنجکاوي که دارند به پرندگان فلج یا تلف شده در گله نوك می زنند. هنگامی که نوك زنی شروع شد ممکن است به سرعت در بین گله فراگیر شود.
•مخلوط کردن گونه ها و رنگ هاي مختلف پرندگان
•استرس و تنش در پرورش
🔺برخی از این عوامل تولید کننده استرس در سالنهای پرورش طیور عبارتند از:
تراکم و جمعیت، نور، آب و استرس صدا
•تهویه ناقص (کاهش تهویه مطلوب)
•پرولاپس (بیرون زدگی مقعد) در مرغان
•وجود پرندگان ترسو و ضعیف در گله
•وجود انگلهای خارجی مانند شپشک و کنه مرغی و امثال آنها
•عدم یکنواختی در پرندگان گله
•باقی ماندن پرندگان دارای لنگش در گله
•عصبی بودن و یا تحریک پذیری فوقالعاده گله
•بیماریها، به خصوص اگر سیستم عصبی را تحت تأثیر قرار دهد
•هرگونه خراشیدگی یا پارگی (که ممکن است در نتیجه جفتگیری یا هر حادثه دیگری بوجود آمده باشد)
معمولا ترکیبی از این عوامل باعث شیوع ناگهانی کانیبالیسم میشوند.
https://eitaa.com/jahaddam
➰ بررسی مدفوع جوجه ها ➰
در مرغ ها کلواک نه تنها محل خروج مدفوع است بلکه پسماند های کلیه هم از آن خارج میشود.
سه نوع مختلف مدفوع / پسماند را میتوان از هم متمایز کرد:
1- مدفوع با منشا روده کوچک👈 یا مدفوع روده ای که حجیم و اغلب به شکل ویرگول است.
وقتی حالت عادی داشته باشد دارای ترک های بسیار کوچکی در سطح است و وقتی فشرده شود خشک باقی میماند.
2- مدفوع با منشا روده کور👈 یا سکومی
جوجه ها صبح مدفوع چسبناک و مرطوب و براقی به رنگ زرد تا قهوه ای شکلاتی بیرون میدهند.
3- اورات های کلیه 👈
مرغ ها مثل پستانداران ادرار نمیکنند بلکه ادرار بصورت اسید اوریک تبدیل میکنند که بصورت لایه ای سفید روی مدفوع رسوب میکند.
➖➖
مدفوع غیر عادی:
- رقیق یکنواخت ⬅️ مشکلی در روده کوچک و بزرگ رخ داده
- آبکی با رگه های اورات و تکه های مدفوع ⬅️ گامبورو یا آی بی کلیه ای
- اجزای دان در مدفوع نمایان است ⬅️ گوارش ضعیف
- رگه های چسبناک نارنجی ⬅️ دو حالت دارد:
✔️ گرسنگی طولانی
✔️ عفونت کوکسیدیوز
- خون تازه در مدفوع ⬅️ کوکسیدیوز بخصوص در روده کور
- مدفوع به رنگ سبز تیره ⬅️ اسهال شدید بخاطر عدم هضم دان و تجمع دان بخصوص بخش فیبری در سکوم که مدفوع همراه نمک های صفراوی هضم نشده است
- مدفوع بخش سکومی اگر زرد و رقیق با تشکیل گاز باشد ⬅️ جیره نادرست
- مدفوع آبکی سفید ⬅️ کلیه مشکل دارد
* عوامل بسیار زیادی بر سلامت دستگاه گوارش تأثیر گذار هست. پس سعی کنید حداقل در 21 روز ابتدایی پرورش از اسیدی فایر و پروبیوتیک استفاده کنید و از تجویز بیرویه آنتی بیوتیک جدا خودداری فرمایید.
https://eitaa.com/jahaddam
هدایت شده از اردکان امروز
فرمانده کل قوا آغاز رسمی حمله را اعلام کرد
بازپخش سخنرانی رهبری در صفحه توییتر آیت الله خامنه ای با عنوان:
رژیم خبیث تنبیه خواهد شد
@Ardakaneemrooz
هدایت شده از صابرین نیوز 🇮🇷
پاسخ رژیم صهیونیستی به حمله موشکی ایران به روایت تصویر 😂
#خرابکاری_حقیرانه
☑️کانال صابرین نیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4034331211C5aef0cd257
هدایت شده از اخبار دامپزشکی میبد
💠هشدار بهداشتی دامپزشکی به دامداران و مرغداران جهت پیشگیری از خسارات سیل
┅═┄⊰༻↭༺⊱┄═┅
سامانه فوریتهای دامپزشکی⬇️
📞 ۱۵۱۲
کانال دامپزشکی یزد در ایتا⬇️
https://eitaa.com/yazdivo
کانال دامپزشکی یزد در بله⬇️
https://ble.ir/yazdvet
کانال دامپزشکی یزد در آپارات⬇️
https://www.aparat.com/vetyazd
دامپزشکی یزد در اینستاگرام⬇️
http://www.instagram.com/Yazd.vet
✅روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان یزد
43.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کاهش تلفات از ۱۲ درصد به صفر درصد در
بره های شیرخوار
پمپ کلستین
بستر پالت
دسترسی آزاد به بافر
⚜منبع کانال دکتر نوریان
گروه جهادی بقیت الله
https://eitaa.com/jahaddam
25.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مکمل بافری و کنترل اسهال تغذیه ای
مزرعه نوید - رشت
https://eitaa.com/jahaddam
نقش #اسیدهای_آمینه در تغذیه طیور چیست ؟
آیا اسیدهای آمینه فقط نقش ساختمانی دارند؟
آیا اسیدهای آمینه در تغذیه طیور فقط وظیفه ساخت عضلات و تکثیر سلولی را بر عهده دارند ؟
۱- #متیونین اولین اسید آمینه محدود کننده در جیره های بر پایه ذرت و سویا می باشد. کمبود متیونین در جیره طیور میتواند باعث افزایش مصرف خوراک در طیور تخمگذار شود. بنابراین اگر می خواهید ضریب تبدیل مناسبی در گله داشته باشید حتما به سطح متیونین و مجموع متیونین و سیستئین جیره توجه کنید. اگر مقدار متیونین جیره طیور کاهش یابد در آن صورت مصرف خوراک و در نتیجه ضریب تبدیل خوراک افزایش خواهید یافت . آیا میدانستید که در سنین پایین تامین سیستئین مورد نیاز از طریق جیره بسیار اهمیت دارد چراکه در سنین پایین توانایی موجودات برای تبدیل متیونین به سیستئین از طریق واکنش های ترانس متیلاسیون و ترانس سولفوراسیون کم می باشد.
از دیگر نقش های مهم اسیدهای آمینه در تغذیه طیور دخالت آنها در سیستم ایمنی و پدافند اکسیداتیو است که در سطور زیر در مورد این نقش اسیدهای آمینه در تغذیه طیور می پردازیم.
۲- آیا میدانسیتید که محصولات اصلی سوخت ساز متیونین و سیستئین در بدن گلوتاتیون ، هموسیستئین و تائورین هستند که این مواد در پاسخ ایمنی دستگاه گوارش نقش زیادی دارند. در نتیجه به هنگام کمبود متیونین در جیره خطر بروز بیماری های روده ای افزایش پیدا خواهد کرد. نکته جالب این است که تائورین بیش از ۵۰ درصد از اسیدهای امینه آزاد موجود در لنفوسیت ها را تشکیل میدهد که این خود نشان دهنده اهمیت این اسید آمینه در ایمنی و پاسخ التهابی است . تائورین یک آنتی اکسیدان قوی می باشد. در نتیجه کمبود متیونین میتواند به شدت سیستم ایمنی و دفاع آنتی اکسیدانی پرنده را کاهش بدهد.
۳- ثابت شده است که مکمل کردن جیره با #متیونین و سیستئین موجب بهبود سیستم ایمنی جوجه های آلوده به ویروس نیوکاسل از طریق تکثیر سلول های T، ترشح IgG، مهاجرت گلبول سفید و افزایش تیتر آنتی بادی می گردد. علاوه بر این نشان داده شده است که سیستئین به اندازه ۷۰ تا ۸۴ درصد متیونین بر ایمنی هومرال و
۴- آیا میدانسیتد که استفاده از مکمل خوراکی N استیل سیستئین (پیش ساز سیستئین) در افزایش عملکرد سیستم دفاعی بدن تحت شرایط ابتلا به بیماری کمک شایانی میکند.
۵- آیا میدانسیتد که بخش زیادی از متیونین جیره توسط میکروب های روده تجزیه می شود ! در نتیجه کنترل جمعیت میکروبی روده توسط برخی از افزودنی ها مثل اسیدی فایرها و یا پروبیوتیک ها میتواند باعث بهبود جذب متیونین شود.
۶– کمیود تریپتوفان در جیره میتواند اثر شدیدی بر روی رفتار پرنده داشته باشد به طوری که کمیود اسید آمینه تریپتوفان در جیره میتواند باعث عصبی شدن پرنده شود. دلیل این موضوع آن است که اسید آمینه تریپتوفان پیش ساز سرتونین است. کاهش سرتونین که به دلیل کمبود تریپتوفان روی میدهد می تواند باعث تغییرات رفتاری شدیدی در پرنده ها شود.
۷- تریپتوفان برای فعالیت ماکروفاژها و لنفوسیت ها ضروری می باشد.
۸- اسیدآمینه ترئونین سومین اسید آمینه محدود کننده در جیره پرندگان می باشد. کمیود این اسید آمینه میتواند به شدت سیستم ایمنی روده را تضعیف کند. چراکه ۲۸ تا ۴۰ درصد اسیدهای آمینه میوسین روده را ترئونین تشکیل میدهد. میوسین ها میتوانند به عوامل بیماریزا متصل شوند و در نتیجه بخشی از سیستم ایمنی روده به حساب می آیند. در نژاد کاب نشان داده شده است که نیاز پرنده ها در شرایط آلوده به این اسید آمینه افزایش پیدا می کند. ترئونین یکی از اجزای اصلی گاما گلوبولین پلاسما در طیور می باشد. ترئونین جیره بر سیستم ایمنی تاثیر میگذارد و موجب افزایش IgG سرمی در برخی از حیوانات می شود. نکته مهم آن است که فزونی ترئونین نیز میتواند مضر باشد چراکه کمبود و مازاد ترئونین می تواند باعث کاهش ساخت پروتینن های موکوسی و نیز میوسین روده شود
۹- آیا میدانسیتد که اسید آمینه گلوتامین فراوان ترین اسیدآمینه در بدن می باشد. اسید آمینه گلوتامین در سیستم ایمنی نقش دارد . این اسید آمینه در سنتز پروتیین در کبد، گلوکونئوژنز، بیوسنتز اسیدهای نوکلئیک، پاسخ ایمنی و تنظیم شرایط احیای سلولی نقش دارد.
۱۰- ممکن است که اسید آمینه لیزین میزان گلیکوزن و طول ویلی ها در روده را تحت تایر قرار بدهد . بنابراین کمبود لیزین میتواند جذب مواد مغذی از روده ها را کاهش بدهد. از سوی دیگر تامین ناکافی #لیزین موجب کاهش پاسخ آنتی بادی و ایمنی سلولی در جوجه ها میشود.
https://eitaa.com/jahaddam
#داستان_کوتاه_آموزنده
چند ﻧﻔﺮ ﺍﺯ ﭘﻠﯽ ﻋﺒﻮﺭ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﻧﺎﮔﻬﺎﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺑﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﺧﺮﻭﺷﺎﻥ ﺍﻓﺘﺎﺩﻧﺪ
ﻫﻤﻪ ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﺟﻤﻊ ﺷﺪﻧﺪ ﺗﺎ ﺷﺎﯾﺪ ﺑﺘﻮﺍﻧﻨﺪ ﺑﻬﺸﻮﻥ ﮐﻤﮏ ﺭﺳﺎﻧﻨﺪ …
ﻭﻟﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﻧﺪ ﺷﺪﺕ ﺁﺏ ﺁﻧﻘﺪﺭ ﺯﻳﺎﺩ ﺍﺳﺖ، ﮐﻪ ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﺑﺮﺍﺷﻮﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩ …
ﺑﻪ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺍﻣﮑﺎﻥ ﻧﺠﺎﺗﺘﻮﻥ ﻭﺟﻮﺩ ﻧﺪﺍﺭﻩ ! ﻭ ﺷﻤﺎ ﺑﻪ ﺯﻭﺩﯼ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺮﺩ !!!
ﺩﺭ ﺍﺑﺘﺪﺍ ﺁﻥ ﺩﻭ ﻣﺮﺩ ﺍﯾﻦ ﺣﺮﻑ ﻫﺎ ﺭﺍ ﻧﺎﺩﯾﺪﻩ ﮔﺮﻓﺘﻨﺪ ﻭ ﮐﻮﺷﯿﺪﻧﺪ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺑﻴﺎﻳﻨﺪ
ﺍﻣﺎ ﻫﻤﻪ ﺩﺍﺋﻤﺎ ﺑﻪ ﺁﻧﻬﺎ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﺗﻼﺵ ﺗﻮﻥ ﺑﯽ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻫﺴﺖ ﻭ ﺷﻤﺎ ﺧﻮﺍﻫﯿﺪ ﻣﺮﺩ !!!
ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺪﺗﯽ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺩﻭ ﻧﻔﺮ ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺗﻼﺵ ﺑﺮﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺟﺮﻳﺎﻥ ﺁﺏ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺎ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﺩ .
ﺍﻣﺎ ﺷﺨﺺ ﺩﯾﮕﺮ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﺑﺎ ﺣﺪﺍﮐﺜﺮ ﺗﻮﺍﻧﺶ ﺑﺮﺍﯼ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪﻥ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ .…
ﺑﻴﺮﻭﻧﯽ ﻫﺎ ﻫﻤﭽﻨﺎﻥ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﻣﯽ ﺯﺩﻧﺪ ﮐﻪ ﺗﻼﺷﺖ ﺑﯽ ﻓﺎﯾﺪﻩ ﻫﺴﺖ …
ﺍﻣﺎ ﺍﻭ ﺑﺎ ﺗﻮﺍﻥ ﺑﯿﺸﺘﺮﯼ ﺗﻼﺵ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﻭ ﺑﺎﻻ ﺧﺮﻩ ﺍﺯ ﺭﻭﺩﺧﺎﻧﻪ ﺧﺮﻭﺷﺎﻥ ﺧﺎﺭﺝ ﺷﺪ . ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻪ ﺍﺯ ﺁﺏ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻣﺪ، ﻣﻌﻠﻮﻡ ﺷﺪ ﮐﻪ ﻣﺮﺩ ﻧﺎ ﺷﻨﻮﺍﺳﺖ .
دﺭ ﻭﺍﻗﻊ ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺪﺕ ﻓﮑﺮ ﻣﯽ ﮐﺮﺩﻩ ﮐﻪ ﺩﯾﮕﺮﺍﻥ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺗﺸﻮﯾﻖ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ !
ﻧﺎﺷﻨﻮﺍ ﺑﺎﺵ ﻭﻗﺘﻰ ﻫﻤﻪ ﺍﺯ ﻣﺤﺎﻝ ﺑﻮﺩﻥ ﺁﺭﺯﻭﻫﺎﻳﺖ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ....
هدایت شده از قرارگاه جهادی اردکان🇮🇷
💠 هفته بسیج سازندگی گرامی باد
🔻همه با هم بسیج سازندگی برای خدمت به مردم
🇮🇷قرارگاه جهادی اردکان
🌐@ardakan_jahadi
⚜گروه جهادی بقیت الله ⚜
🔰طرح واکسیناسیون علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
هم زمان با هفته بسیج سازندگی
✅طرح واکسیناسیون ppr دام روستایی
✅ پایش تب مالت دام شیری
✅معاینه و درمان دام بیمار
در تاریخ 1403/2/19 توسط اعضای گروه با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان اردکان در بخش عقدا صورت گرفت.
https://eitaa.com/jahaddam
هدایت شده از صابرین نیوز 🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 ایستادن پای وطن، مرد میخواهد...
#خادم_الرضا
#شهید_جمهور
#عند_ربهم_یرزقون
☑️ کانال صابرین نیوز👇
https://eitaa.com/joinchat/4034331211C5aef0cd257