5.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نه شرقی نه غربی یعنی چی ؟
@jahade_tabien1
✅مهمترین تفاوت اغتشاشات اخیر با اتفاقات 78 و 88 و 98
نزاع ایندوره برخلاف تصور رایج، در رسانه ها بود نه در خیابان. در خیابان تنها رویدادسازی بود برای تصویرسازی در رسانه. جمعیتی بسیار محدود اما با درجه خشونت بالا که قدرت تصویر سازی داشته باشد.
🔸برای تصویر سازی رسانه ای، اساساً جمعیت لازم نبود؛ کافی بود زن، میداندار باشد و خشونت رخدادساز. هردو نیز مهیا بود. حجاب سوزی تا حجاب کشی؛ از اتش زدن ناجا تا بسیجی تا پاکبان تا اتش نشان و امدادگر و غیره.
یک گروه پنجاه تا صدنفره که هر شب در یک نقطه جمع می شوند تا بگویند همه جا هستیم. خشونت زیاد تا تلقی بی شماریم بسازد.
🔹نزاع ایندوره، جنگ تصویر بود. جنگی برای ساخت تصویر. ترند ها و هتشگ ها دیگر به تنهایی کارساز نبود؛ باید رخدادی هم ساخته میشد در مدد به این ترندها. سطح دعوا در کف خیابان به همین اندازه محدود بود...
🔸جنبش #لمپن ها، جنبش بی مایه ای است که تخریب دارد اما خالی از هرگونه عمق مردمی و اعتقادی و حتی نیاز عمومی است. عاری از وسعت. جنبشی محصور در خیالات و فضای مجازی.
جنبش لمپن ها از مجاز آغاز می شود و واقعیت را تنها برای تحکیم تصویر و خیال میسازد؛ برخلاف همه جنبش ها که از واقعیت اغاز می شود و به مجاز امتداد میابد.
⭕️و خسارت محض برای کسانی بود که این رفت و برگشت خیال انگیز بین واقع و مجاز را درک نکردند و بی آبرو شدند.
✅و مهمترین نکته آموزنده این است که؛
دستگاه امنیتی مقصرین اصلی فتنه لمپن ها را در فضای تصویرسازی و مجازی دنبال کند نه صرفا کف خیابان.
به همین دلیل است که نقش سلبریتی ها در این دوره تنها برداشتن حجاب و جذب فالور و کسب اعتبار نبود؛ اینبار به روشنی در خون های ریخته شده کف خیابان سهم دارند و باید در دادگاه حاضر شوند.
✅و از این واضحتر اینکه؛
فتنه لمپن ها تمامی ندارد چون کم هزینه ترین حالت ممکن برای دشمن است؛ رویداد سازی برای تصویر سازی.
✅و اینهمه چرا؟
چون فهمیدند اگر در ذهن مردم پیروز شوند در واقع نیز پیروزند. این واقع سازی ها برای واقع نمایی در جنگ ذهنی است و تمام.
✍ محسن مهدیان
ــــــــــــــــ
🚩 در پرتگاه مجازی، مجهز باش...
@iahade_tabien1
⚠️هشدارِ دقیق و جدی⚠️
🔹بر اساس پژوهشهای میدانی، در میان دستگیرشدگان اغتشاشات اخیر، حداقل یکی از پنج شاخصه زیر در ۸۵ درصد جوانان و نوجوانان ۱۴ تا ۲۵ ساله آشوبگر وجود داشته است:
⛔️1⃣ تک فرزند بودن
⛔️2⃣ ارتباطات از هم گسستۀ خانوادگی (طلاق عاطفی و…)
⛔️3⃣ شاغل بودن پدر و مادر همزمان و عدم نظارت بر رفتار فرزندان
⛔️4⃣ اعتیاد به بازیهای خشن یا شبکههای ماهوارهای
⛔️5⃣ زیست و اعتیاد به فضای مجازی
❌ اینکه دشمن در این سالها چقدر برای این چهار موضوع سرمایهگذاری کردهاند که اکنون ثمرهاش را بچیند، نیاز به فرصت مفصل دیگری دارد😔
@jahade_tabien1
🔴آدیداس در هلند
دیروز این عکس را گرفتم.
دنیا به سمت پوشش داره میره. انقدر تعداد محجبهها در اینجا هم ( مثل فرانسه) در حال افزایش هست که برندهای ورزشی هم لباس های مورد پذیرش بانوان مسلمان را، طراحی، تبلیغ و روانه بازار میکنند. نکته مهم گرایش زنان فرانسوی و هلندی الاصل به سمت اسلام و پوشش هست. این یعنی عوارض و پیامدهای بیپوششی رو خوب تجربه کردند که فعالانه و با اراده به سمت پوشش در حال گرایش هستند.
دختران و زنانی که در ایران در حد افراط مخالف پوشش هستند، از عواقب جامعهای که پوشش برای زنانش آزاد شود بیخبرند. در کتاب «بازگشت به پاکدامنی» وندی شلیت نویسنده زن آمریکایی، کامل از راه رفته دختران و زنان در این خصوص در آمریکا گفته است.
✍مشاهدات، تجارب و یادداشتهای یک ایرانی در فرانسه، #هلند و ایران
@jahade_tabien1