روایت یک افراط و تفریط:
❌ مصطفی تاجزاده، از سوپر انقلابی بودن تا ضد انقلابی شدن
💠 مولا علی علیه السلام در نهج البلاغه افراط و تفریط را نشانه جاهل بودن انسان بر می شمارد، جهلی که یک روز او را از این سوی بام و روز دیگر از آن سوی بام به پایین پرتاب می کند، دقیقا مانند سید مصطفی تاجزاده سوپر انقلابی دیروز و ضد انقلاب امروز!!!
◀️ سید مصطفی تاجزاده از جمله شخصیت های انقلابی بود که با ملاقات حضرت امام در پاریس شیفته ایشان شده و درس را رها و وارد عرصه انقلابی گری شد و در عمده مسائل فرهنگی و مورد مناقشه ابتدای انقلاب اسلامی که به افراط کشیده شد رد پای ایشان موجودست. ایشان در کسوت مدیرکل نشریات و مطبوعات وزارت ارشاد با نشریاتی که حتی در خارج از کشور تصویر امام را چاپ نکرده برخورد می کرد و حتی به آنان به این دلیل برچسپ ضد ولایت فقیه می زد که نمونه آن نشریه العالم چاپ لندن می باشد.
◀️ او که در ابتدا حامی بنی صدر بود، با دیدن انحراف بنی صدر به نقد جدی او و دفاع از امام راحل و انقلاب پرداخت و آنرا خط قرمز خود دانست که حتی برای دفاع از آن در مقابل بنی صدر هم می ایستد.
◀️ در موضوع مشهور ممنوعیت استفاده از ویدئو در ایران نیز ردپای مصطفی تاجزاده به عنوان معاون سید محمد خاتمی وزیر ارشاد هویداست بگونه ای که عبدخدایی در خاطراتش بیان می کند که وقتی پیشنهاد آزاد شدن آنرا دادم، مصطفی تاجزاده بسیار عصبانی شد و در جمع شورای معاونین وزارت من را از فرنگ برگشته متجدد نامید و از امتداد این ممنوعیت دفاع کرد.
◀️ هنوز مدتی از این افراطی ها نگذشته بود که او میل به تفریط پیدا کرد، مخالف دستور امام در انحلال سازمان مجاهدین انقلاب شد، همان امامی که حتی عدم چاپ عکس ایشان روی نشریات را نمونه ای از ضد ولایت فقیه بودن می دانست از اینچنین ضدیت با ولایت فقیه آنقدر امتداد پیدا کرد و زیاد شد که ایشان صراحتا ولایت فقیه در قانون اساسی را انحرافی می داند که باید حذف شده و به شکل افراطی در همه مشکلات، رهبری را مقصر می داند و خواهان پاسخگویی و استعفای ایشان می شود.
◀️ ایشان در فتنه ۱۸ تیر، اغتشاشات کوی دانشگاه، اعتراضات خونین خرم آباد و حرکت اغتشاشگران به سمت بیت رهبری با وجود اینکه معاون وزیر کشور بوده، در پشت پرده به تحریک مردم و دانشجویان برای مقابله با جمهوری اسلامی می پردازد و این روند را تا فتنه ۸۸ ادامه می دهد و حتی به عنوان متهم روانه زندان می شود.
◀️تاجزاده در شکل گیری مجلس ششم نیز دخالت مستقیم داشته و سبب تقلب در انتخابات مجلس می شود و حتی برای این امر در دادگاه محکوم می شود. در صورتیکه که بر خلاف ظاهر و ادعای تقلب خصوصا در سال ۸۸، در جلسات خصوصی که فیلم های آن به بیرون درز کرده تقلب را رد می کند و منافقانه تقلب گسترده را غیر قابل انجام می دادند.
✅ و اکنون این فرد که خود عامل و همراه با بسیاری از افراطی گری های ابتدای انقلاب و نارضایتی بین مردم بوده، بدون اینکه مسئولیت را بپذیرد، آزادانه مردم را بر علیه نظام اسلامی تحریک می کند که در آخرین توییت خودش صراحتا نظام را با درج مطلبی تهدید می کند که فکر نکند بازی تمام شده، بلکه هنوز هزار باده ناخورده در رگ تاک است.
🔴 تهدیدی که با توجه به سابقه خشونت طلب ایشان و مدیریت پنهان اغتشاشات سال پایانی دهه هفتاد و سال ۱۳۸۸، این تهدید او را از منتقد سیاسی خارج کرد و دوباره به مقابله جدی با نظام پرداخت که مورد توجه دستگاه های امنیتی قرار گرفت و به جرم اقدام علیه امنیت ملی کشور دستگیر شد.
✍️ سید محسن هاشمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 پاسخ به سخنان ظریف علیه شهید فخری زاده
👤 #محسن_مقصودی تهیهکننده و مجری ثریا:
1️⃣ صحبتهای اخیر آقای ظریف خجالت آور است. میگوید شهید فخری زاده در حوزه امنیت، بسیار بی مبالات بود و اسراییل به راحتی ترورش کرد تا برجام را نابود کند. او نمیفهمد که قهرمان ها از مرگ نمیهراسند و اسم این نترسیدن، شجاعت است. او نمیفهمد کسی که بیست سال در صدر لیست ترور موساد بود،
2️⃣ خانه نشین شدن و محدود کردنش از ترس ترور، دقیقا همان خواست موساد است. شهیدی که در طول عمرش برای حفظ مسائل امنیتی یک روز هم از ایران خارج نشد و حتی از مرز خوزستان با اشک و حسرت به امام حسین (ع) سلام میداد و کربلا نرفته، کربلایی شد.ظریف نمیفهمد که چرا حاج قاسم باید وسط میدان باشد
3️⃣ ظریف نمیداند، چرا حاج قاسم به آقای اصغر میگوید من را از دو تا گلوله میترسانی و خودش در عملیاتهای اصلی در وسط میدان است؟
او از خودش نمیپرسد چرا مسوولان کم خاصیت ماشین های ضدگلوله داشتهاند و دانشمند هستهای ما که در صدر لیست ترور موساد است، نه!
4️⃣ ظریف که یک روز فیلم التماسش به البرادعی مخفیانه توسط بی بی سی ضبط و پخش میشود و یک روز فایل صوتی اش از اسرار نظام و مذاکرات و دوگانه سازی میدان و دیپلماسی مخفیانه منتشر میشود و نفوذی ها در تیم مذاکراتش جولان میدهند، برای ما از بیمبالاتی امنیتی میگوید. خنده دار نیست!
5️⃣ ظریف دراین مصاحبه قانون مجلس دراقدام متقابل علیه بدعهدی آمریکا در برجام را چرت میخواند. عشق برجام، باعث شده همه چیز را فدای توافقی کند که حتی نتوانست خود او را از تحریم نجات دهد. اشتباهات متعدد در برجام که باعث شد هستهای برود و تحریم ها بماند، را با این حرفها نمیتوان توجیه کرد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔰 اصلاحطلبان و دولت سیزدهم
📝 مصطفی قربانی
⁉️ در تحلیل و پاسخ به چرایی شیوه مواجهه اصلاحطلبان با دولت مانند تخریب و یا اتهام مبنی بر نداشتن توان مدیریتی میتوان به چند نکته اشاره کرد:
🔰 الف) ایدهی حکمرانی متفاوت: در توضیح باید گفت که ایدهی حکمرانی اصلاحطلبان مبتنی بر مذاکره با طرفهای خارجی و متغیر مستقل تعریف کردن وضعیت روابط خارجی در اداره کشور است. این در حالی است که در ایده حکمرانی دولت سیزدهم، مذاکره با طرفهای خارجی و به طور کلی، وضعیت روابط خارجی متغیر مستقلی در ادره کشور محسوب نمیشود. موفقیت ایدهی حکمرانی دولت سیزدهم به معنای کاهش جدی جاذبههای ایدهی حکمرانی اصلاحطلبان است؛ بنابراین، اصلاحطلبان هماکنون در تلاش هستند با عملیات روانی – رسانهای، مانع از معتبر تلقی شدن ایده حکمرانی رقیب خود نزد افکار عمومی شوند.
🔰 ب) نگاه انتخاباتی و جناحی: بخشی از رفتار اصلاح طلبان ناظر به ذت کنش گری سیاسی و حضور در انتخابات سال 1402 است آنها باید کاری کنند که فراموش نشوند.
🔰 ج) عملیات روانی و منافع جناحی: سوابق بخشی از این جریان(لایه تندرو و افراطی اصلاحطلبان) نیز مؤید آن است که آنها در آشفتهسازی فضای سیاسی و عمومی کشور و استفاده بیرویه از تاکتیکهای عملیات روانی برای بر هم زدن آرامش ذهنی و روانی مردم، نه تنها تبحر خاصی دارند، بلکه در این زمینه نیز از هیچ تلاشی فروگذار نمیکنند؛ بویژه زمانی که احساس کنند روند تحولات کشور، در جهتی خلاف منافع، ایدهها و ایدهآلهای آنها در جریان است. به زبان سادهتر، اصلاحطلبان ثابت کردهاند زمانی که در قدرت نیستند، بخوبی میتوانند تمامی نقشها و کارویژههای یک جریان «بَر قدرت» را ایفا کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 ماموریت ناوگان ارتش ایران در دریای سرخ چیست؟
👤 #علیرضا_تقوینیا
🔹️ هفته گذشته وزیر جنگ رژیم صهیونیستی انتشار تصاویر ماهواره ای از حضور چهار کشتی جنگی در دریای سرخ خبر داد و آن را یک تهدید دانست.
🔸️ شناورهایی که بنی گانتز بدان ها اشاره کرد یک شناور بالگرد بر به نام هنگام و دو کشتی پشتیبانی و یک فریگیت به نام موج بودند .
✅ در خصوص حضور رزمی ایران در دریای بسیار مهم سرخ چند نکته باید ذکر گردد.
1️⃣ دریای سرخ از آبهای بین المللی است و حضور هر کشوری در آن آزاد بوده و در نتیجه کشتی های جنگی ایرانی نیز می توانند طبق حقوق دریاها در آن حاضر باشند .
2️⃣ دریای سرخ از مهم ترین دریاهای دنیاست که مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و تمام اروپاست . همچنین بخش هایی از آفریقا نیز از طریق این دریا با کشورهای آسیایی تجارت می کنند .
3️⃣ به نظر می رسد راهبرد دریایی فعلی جمهوری اسلامی تعقیب و تثبیت منافع ایران در بالای مدار ۱۰ درجه شمالی باشد و در این راستا حضور در دریای سرخ به عنوان مسیر اصلی انتقال کالا و انرژی میان آسیا و اروپا ارزش استراتژیک
بسیار زیادی دارد .
4️⃣ این اقدام ایران نشان میدهد که جمهوری اسلامی قصد دارد توسعه نفوذ آبی خود را فراتر از خلیج فارس و دریای عمان ببرد .
به عبارت دیگر جمهوری اسلامی سیطره خود را بر خلیج فارس و دریای عمان تثبیت شده می بیند و به همین دلیل تلاش دارد با استفاده نیروی دریایی راهبردی ارتش، وضعیتی را که در دریای عمان برای خود ایجاد کرده ، به تدریج به سایر مناطق گسترش دهد .
5️⃣ اصل حضور شناورهای رزمی ارتش در دریای سرخ حاکی از تلاش جمهوری اسلامی برای گذار از یک قدرت منطقه ای به مرحله ای بالاتر که به آن قدرت بزرگ می گویند است .
6️⃣ ماموریت شناورهای رزمی ایرانی در دریای سرخ می تواند مقابله با دزدان دریایی ، رصد و جمع آوری اطلاعات و حمایت از تردد کشتی های تجاری ایرانی و متحدان منطقه ای آن باشد .
7️⃣ بر اساس راهبردهای ژئوپلیتیکی و نظریات استراتژیست های این حوزه از جمله آلفرد ماهان ، حضور در دریاها و تقویت ناوگان جنگی و تجاری عاملی بسیار مهم در راستای تثبیت و افزایش قدرت و کسب ثروت و امنیت کشورها خواهد بود و در نتیجه به نظر می رسد جمهوری اسلامی نیز این مهم را مدنظر قرار داده است.
8️⃣ یمن از جمله کشورهایی است که ساحل مناسبی در دریای سرخ دارد و در صورت تثبیت حاکمیت دولت نجات ملی یمن (وابسته به انصارالله ) در صنعا و بنادری چون الحدیده ، و ایضا با عطف به رابطه راهبردی این دولت و نظام مستقر در تهران ، به نظر می رسد حضور دریایی ایران بیش از پیش در این نقطه آبی اثرگذارتر و دارای اثر راهبردی بلند مدت شود .
9️⃣ اشراف نظامی بر تنگه باب المندب به عنوان نقطه اتصال اقیانوس هند و دریای سرخ برای منافع جمهوری اسلامی و متحدانش اهمیت بسیاری دارد و شناورهای جنگی ایرانی در این خصوص می توانند بازیگری تاثیرگذار باشند.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در کانالهای مطالبه گری آرمانها و جهاد تبیین بخوانید.👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
4_5774176796069070319.mp3
3.83M
4_5774176796069070320.mp3
6.57M
🔴 نظر سنجی مردمی، فقط از داخل خودرو و به صورت چشمی قبول است.
💬 #مشرق
🔹 روزنامه سازندگی در مطلبی با عنوان «آزمون محبوبیت» نوشت: «اگر چه سید ابراهیم رئیسی با شعار عدالتخواهی پا به عرصه انتخابات گذاشت و به نام سید محرومان لقب گرفت اما از یکسو اصلاحات اقتصادی که از جانب دولت وی انجام گرفت و از دیگر سو عدم احیای برجام، وضعیت محبوبیت او را خصوصا برای طبقه ای که به وی امید بسته بود و از دل آن برآمده بود دستخوش تغییرات کرد.»
🔸 طنز تلخی است که بانیان و حامیان دلار ۴۲۰۰ تومانی که دیروز عکس «اسحاق جهانگیری» معاون اول روحانی را در لباس سوپرمن منتشر کردند و در ماههای پیش اعتراف کردند که دلار ۴۲۰۰ تومانی، استخوانی در گلوی دولت است، حالا دولت رئیسی را بابت کنارگذاشتن این تصمیم غلط و غیرکارشناسی، سرزنش می کنند.
✅ اصلاح طلبان با شعار چرخش همزمان چرخ کارخانه ها و سانتریفیوژها بر سر کار آمدند اما هم در قلب راکتور هسته ای بتن ریختند، هم کارخانه ها و کارگاه های تولیدی بسیاری را به تعطیلی کشاندند و هم با افزایش حدود ۱۰ برابری قیمت دلار، مردم را با مشکلات عدیده اقتصادی و معیشتی مواجه کردند.
🔹 و اما اکنون این طیف از کارنامه دولت رئیسی و محبوبیت رئیس جمهور ناراحت هستند. خب فرق است میان رئیس جمهوری که می گوید من هم صبح جمعه از گرانی بنزین خبردار شدم و رئیس جمهوری که به میان می رود و مستقیم حرف دل آنها را می شنود.
🔸 فرق است میان رئیس جمهوری که از داخل خودرو و در خط ویژه به صورت چشمی نظرسنجی می کند و رئیس جمهوری که پای درددل مردم می نشیند و برای رفع مشکلات، آرام و قرار ندارد. روحانی- ۷ خرداد ۹۸- در دیدار اصحاب رسانه گفته بود: «من روزانه نظرسنجی میکنم؛ یعنی در خیابان وقتی با ماشین میروم، چهرههای مردم را نگاه میکنم؛ چند نفر لبخند دارند، چند نفر عصبانیاند، چند نفر قیافهشان گرفته است. به هر شهری میروم، خودم نظرسنجی میکنم، نگاه آدمها را میبینم، آنی که با محبت نگاه میکند، با تشکر نگاه میکند، آنی که ناراحت است، آنی که نقد دارد، آنی که میگوید نه این جور نیست.»
✅ روحانی از نظرسنجی چشمی با خودرویی که تختهگاز در اتوبان میتاخت تا ظرف چند دقیقه از ولنجک به پاستور برسد، راضی بود. وی نه با متولیان میدانی بخشهای مختلف حشر و نشر داشت، نه نقد صاحب نظران و کارشناسان را بر میتافت و نه با مردم مواجه میشد. نتیجه، نه فقط سقوط مقبولیت شخص وی که در نظرسنجیهای دولتی به زیر هفت درصد رسیده بود، بلکه نابودی اعتبار اصل «نهاد دولت» بود، تا جایی که به سرخوردگی و نارضایتی مردم و کاهش میل مشارکت در انتخابات انجامید.
💢 و باز هم طنز تلخی است که طیفی که در سال ۸۸ با دروغ تقلب، مشارکت ۸۵ درصدی را به آشوب و التهاب بدل کرد، حالا از نظرسنجی و شنیدن رای و نظر من سخن می گوید.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3