7.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️عرصه عمومی قانون دارد
🔻قانون بی حجابی هست، چرا قانون حجاب نباشد؟
🎙 رحیم پور ازغدی
#حجاب #جهاد_تبیین
6.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‼️ ترمز اسرائیل در اروپا باید کشیده شود.
اسرائیل برای کنترل مسلمانان بوجود آمده است.
🎙علی اکبر رائفی پور
#وعده_صادق
.
🔻یکی از بی سوادترین مردم جهان در عرصه های مختلف امریکایی ها هستند.
کمترین اطلاعات عمومی ، بی میلی به اخبار سیاسی و مردمی غرق در اخبار سلبریتی ها
🔻برای مثال نیمی از بزرگسالان! امریکایی نحوه تهییه شیرکاکائو را نمی دانند و از آن فاجعه بارتر بیش از ۲۳ میلیون نفر از آنها معتقدند شیرکاکائو از گاو های قهوه ای تولید می شود!
🔻طبق نظر سنجی موسسه پیو در سال ۲۰۱۸ بیش از ۸۰ درصد امریکایی ها سلبریتی ها را می شناختند اما تنها ۳۰ درصد پرسش شوندگان می دانستند رئیس دیوان عالی ایالات متحده (عالی ترین مقام قضایی این کشور) چه کسی است!
🔻بله یک جامعه الیت به این رای دهندگان بی سواد جهت می دهد ، و این رای دهندگان بی سواد به آن جامعه الیت؛ قدرت می بخشند.
🔻در واقع اتفاقی که با حضور ترامپ رخ داده این است که او خود را مطلوب و منتخب این جامعه رای نادان و بی سواد کرده است و صد البته نباید فراموش نمود که بخش قابل توجهی از آن مدیون سلبریتی بودن خود ترامپ و رفتارهای پوپولیستی اوست!
@jahadetabeen8
19.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بیانات مهم رهبر معظم انقلاب اسلامی در مورد وجوب حجاب
@jahadetabeen8
⛔️ حجاب ؛ اولویت رئیس جمهور نیست ⁉️
🔺سخنگوی دولت درچندین مرحله اعلام کرده که حجاب اولویت رئیس جمهور نیست .!!!
🔹واقعا باید به حال ملت ایران گریست که رئیس جمهورش باداشتن سابقه وزارت ونمایندگی مجلس ومدعی مفسر نهج البلاغه نسبت به سیره امیر مومنان وحکم شرعی الهی بی توجه بوده وآنرا دراولویت خود نمیداند درحالیکه رعایت حجاب اسلامی جدای از حکم شرعی آن قانون رسمی کشورنیز میباشد و رئیس جمهور هم موظف به پیگیری واجراء آن میباشد .
🔺بنابراین موضوع حجاب نباید برای رآی اوری و خوش رقصی درمقابل تعداد محدودی افراد سُست ایمان وقانون شکن و تحت نفوذ دشمن ؛ سیاسی بشود .
🔹کسیکه با خواندن آیات قرآن وخطبه های نهج البلاغه به میدان ریاست جمهوری وارد میشود باید خیلی دقت کند که ایمان وباورمردم به قرآن ونهج البلاغه مورد خدشه قرار نگیرد .
🔺برای مردم سئوال است که مگر مطالبه کنندگان بیحجابی وعریانی وهرزه گی ؛ چند درصد جامعه میباشند که درمقابل میلیونها خانم محجبه و مردان متدین ارجحیت پیدا میکنند ؟
🔹ظاهراً رئیس جمهور محترم تشخیص درستی از اولویتها نداشته وآنچه را که محاصره کنندگان اصلاح طلب به ایشان دیکته میکنند همانها ارجح میباشند .
🔺خلاصه ای از الویتهای رئیس جمهور👇
۱- عادل فردوسی پور به تلویزیون برگردد.
۲- گشت ارشاد برچیده شود وکسی حق ندارد به بیحجابها اعتراض کرده و زنانها هرطوری که دوست دارند در جامعه حضور پیدا کنند وحجاب اجباری نداریم .
۳- خارج کردن از حصر کروبی وموسوی خائن ووطن فروش که کشور را تا پرتگاه سقوط برده بودند .
۴- صدور گواهینامه موتور سواری برای خانمها .
۵- کنسرت و کنسرت بازی برای مثلا شاد نگهداشتن مردم .
۶- حضور بانوان در ورزشگاههای مردانه .
۷- برگشتن ۶۰ دانشجوی اغتشاشگر ویاغی به کلاسهای درس که تعدادی از اینها حتی سابقه تعرض به دختران دانشجو را داشته اند .
۸- عودت به تدریس اساتید خائن و فتنه گر ؛ به کلاسهای درس دانشگاه .
۹- همراهی و موافقت تخفیف ومجازات پزشک جنایتکاری که به همراه همسرش در بشهادت رساندن روح الله عجمیان شریک بوده است .
۱۰- اصرار به حضورظریف برخلاف قانون وآنهم دریک جایگاه من درآوردی .
🔺اما نکته پایانی : تمام موارد فوق خلاف قانون وعرف بوده وضمن گستاخ کردن هنجارشکنان هیچگونه ارتباطی به حل معیشت مردم پیدا نمیکند .
آیا باچنین رئیس جمهوری میشود کشور را به درستی اداره کرد تا مردم به آرامش روحی وروانی و حل مشکلات اقتصادی برسند ؟
۱۲ آذر ۱۴۰۳ فرهادنیا
@jahadetabeen8
آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (فارین افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است.
1- آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه -در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا شورای عالی امنیت ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از «مدیریت تنش با آمریکا» چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
2- آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
4- آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
4- آقای ظریف نوشته اند: «توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند». سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
5- مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که معاون راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است. او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند...
@jahadetabeen8
#متن_ترجمه #صفحه_193 سوره مبارکه #توبه
#سوره_9
#جزء_10
نوشته استاد انصاریان - منبع: پایگاه
(https://erfan.ir)
193-tobe-fa-ansarian.mp3
4.31M
#صوت_ترجمه #صفحه_193
سوره مبارکه #توبه
#سوره_9
#جزء_10
منبع: پایگاه قرآن ایران صدا - ترجمه استاد حسین انصاریان