🔴 آقایان اصلاح طلب سردی فضای انتخابات ناشی از عملکرد شماست، نه عملکرد شورای نگهبان
✍️ #سیدمحسن_هاشمی
🔹 بعد از اعلام اسامی تایید صلاحیت شده ریاست جمهوری، موجی عجیب از سوی رسانه های داخلی و اصلاح طلبان بلند شده است که چرا شورای نگهبان در راستای مشارکت عمومی قدم بر نداشته و عده ای را رد صلاحیت کرده است.
🔸 جدای از اینکه موضوع افزایش مشارکت ربطی به شورای نگهبان و در زمره دلایل تایید و رد کاندیداها ندارند، باید گفت که آقایان اصلاح طلب باید خود جوابگوی فضای سرد انتخاباتی در کشور باشند، زیرا عملکرد آنان سبب نا امیدی مردم از اصلاح وضع موجود شده است.
✅ اصلاح طلبان باید روزی را به یاد بیاورند که با غرور پیروزی کسی را جشن می گرفتند که هزاران قول و وعده داده بود و اکنون بعد از هشت سال دریغ از مشاهده عملی اجرای تعهداتی که یکی از آنها مشکل آب خوردن مردم بود، که اکنون نه تنها حل نشده، بلکه مشکل روغن و مرغ و برق هم به آن اضافه شده است.
🔹 آقای روحانی و تیم اقتصادی اصلاح طلب حامی به عمد این موضوع را مطرح می کنند که اگر آقای لاریجانی یا جهانگیری تایید شده بود، مشارکت بالاتری خواهیم داشت، دروغی که نداشتن پایگاه اجتماعی و عدم مقبولیت عمومی ناشی از عملکرد بد این افراد، باعث سرافکندگی حتی در بین طرفداران آنان شده، تا چه برسیم به مردم.
💢 آری این عملکرد شماست که باعث این سردی و عدم رغبت چندان به حضور در عرصه انتخابات شده است، عملکردی که متاسفانه عده ای آنرا به پای جریان انقلابی نیز می نویسند، دریغ از آنکه حتی نمی توان به پای یک جریان دارای عقل اقتصادی هم نوشت.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#سیاسی
#نه_به_غربگرایان
#دولت_مردمی_رییسی
#ما_رأی_میدهیم
🔴بشار اسد رئیسجمهور ماند
🔹رئیس پارلمان سوریه: بشار اسد با کسب بیش از ۹۵ درصد آرا، در انتخابات ریاست جمهوری این کشور پیروز شد.
🔹۱۴ میلیون و ۲۳۹ هزار شهروند سوریه در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند و بشار اسد توانست ۱۳ میلیون و ۵۴۰ هزار رای بهدست بیاورد.
🔹محمود مرعی هم توانست ۴۷۰ هزار رای معادل ۳.۳ درصد آرا کسب کند و عبدالله سلوم عبدالله نیز ۲۱۴ هزار رای معادل ۱.۵ درصد آرا را بهدست آورد. https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#سوریه
🔴 تحلیل سیاسی
🔸 انتخابات سوریه به پایان رسید و بار دیگر بشار اسد رئیس جمهور سوریه شد. این سوریه همان سوریه ای است که تا چند سال قبل در آن نظام دیکتاتوری حزب بعث بر سر کار بود و از مشارکت و رأی مردم خبری نبود. مردم تا حدودی از این سیستم حاکمیت ناخرسند بوده و بدنبال تغییر آن.
🔹حدود ده سال پیش که بشار اسد به ایران آمد رهبر انقلاب اسلامی نکاتی را در خصوص لزوم تغییرات در حاکمیت سوریه و مشارکت مردم در انتخاب دولت و مسئولین سوری گوشزد نمودند. خطر در کمین دولت بشار بود و مخالفان داخلی کار سازماندهی گروه های مخالف را آغاز کرده بودند. پس از بازگشت بشار از ایران در همان سال تغییرات قانون اساسی کلید خورد و بحث انتخابات مطرح شد؛ اما فرصت نشد که کار ادامه یابد و هسته های سازماندهی شده و مرتبط با غرب در سال ۲۰۱۱ اولین جرقه های جنگ داخلی را روشن کردند. ناآرامی ها بشدت در حال گسترش بود. همزمان با این وضعیت تغییرات قانون اساسی تکمیل شد و در سال ۲۰۱۴ اولین انتخابات سوریه برگزار گردید. مشارکت عمومی بدلیل نارضایتی مردم از وضع موجود پایین است و بشار اسد نگران از نتیجه انتخابات، اما رأی می آورد و در قدرت باقی میماند. در همین حین داعش با پشتوانه آمریکا و عربستان و دولت های غربی ظهور پیدا میکند و این غده سرطانی با سرعت بالایی به دمشق میرسد، آقای رئیس جمهور چمدانهای خود را بسته است و آماده .... که ناگهان پیغامی از رهبر ایران دریافت می کند که در کشور خود بمان و #مقاومت کن ، یا پیروز می شوی و یا کشته ، در هر دو صورت در تاریخ ملت سوریه قهرمان خواهی ماند. بشار مردد بود، اما با سابقه ای که از درایت رهبر ایران می داند، تصمیم بر ماندن و مقاومت می گیرد، او اکنون #قهرمان ملت سوریه است، همان ملتی که روزی قصد کنار زدنش را داشتند، اکنون در چند دوره انتخابات ریاست جمهوری سوریه با دست خودشان وی را به قدرت می رسانند و با پیروزی او جشن می گیرند؛ و بشار این عزت را مرهون و مدیون هدایت های پدر گونه رهبر حکیم ماست ، وگرنه تا کنون دیگر بشار اسدی در کار نبود؟!
🔸بنابراین #مقاومت یک #راز است که همیشه عزت و سربلندی را به همراه خود داشته است؛ همان رازی که در پیش بسیاری از مسئولین و کارگزاران نظام اسلامی ما حلقه مفقوده پیشرفت بوده و مغفول مانده است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 #روحانیسم| این قسمت: سفارت
💬 #فارس
✅ یکی از ارکان ارتباط موثر با دنیا برای مبادلات اقتصادی، فعالیت سفرا در کشورهای مختلف است. در دولت روحانی سفارتخانهها بهخصوص در کشورهایی که شریک اقتصادی ایران بودند، چه وضعیتی پیدا کردند؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 واکنش کاربران فضای مجازی به اظهارات روحانی درباره مشارکت مردم در انتخابات
💬 #تسنیم
✅ این عملکرد شما(روحانی) است که موجب ناامیدی است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 *حضور آیتالله رئیسی در کهف الشهداء*
🔹 *نامزد انتخابات ریاستجمهوری: تحول ایجاد خواهد شد.مردم با امید در انتخابات شرکت کنند، هیچ کس غایب نباشد.*
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⚠. *زندگی اشرافی مسئولین ، بلای جان انقلاب اسلامی:*
✍ سرباز ولایت :
⭕. *انقلاب امام خمینی ( ره) ، انقلابی اسلامی و بر پایه حمایت محرومین و مستضعفین جامعه شکل گرفت ، قشر مرفه و ثروتمند جامعه نقشی در پیدایش این انقلاب نداشتند. 👈 سختیهای انقلاب و مبارزات نفس گیر آن با رژیم پهلوی و پس از آن سختیهای هشت سال جنگ تحمیلی همگی بر دوش مردم مستضعف جامعه بود و ثروتمندان بیدرد در تمامی این صحنه ها فقط نظاره گر بودند.*
⚠. *پس از پایان جنگ و سختیها ، نوبت رفاه و آسایش که رسید ، اشرافیها و ثروتمندان بیدرد بر سر سفره انقلاب نشستند. 👈👈 آقای هاشمی رفسنجانی سردسته مسئولین اشرافی بر کرسی ریاست جمهوری نشست و مانور تجملات و اشرافیت را در کشور راه انداخت.👈👈 کم کم قشر مستضعف جامعه به حاشیه برده شد و عده ای از نوکیسه گان و پیمانکاران و بخش خصوصی غارتگر و رانتخواران فرصت جولان یافتند.*
*لیبرالها ، اصلاح طلبان ، طرفداران نظام سرمایه داری دور هاشمی رفسنجانی جمع شدند و دولتهای انقلاب اسلامی را یکی پس از دیگری تصاحب کردند. هشت سال هاشمی ، هشت سال خاتمی و هشت سال روحانی با همین تفکر بر کشور حکومت کردند و هر روز فاصله طبقاتی بیشتر ، اشرافیت مسئولین پررنگتر ، فاصله مسئولین با مردم بیشتر شد.👈👈 حقوقهای نجومی در فیش مدیران لیبرال نشست و سفره انقلاب به یغما رفت. ⚠ آدرسهای غلطی که به مردم داده میشد ، بزرگترین مانع برای برملاشدن این تفکر غارتگر بود.👈👈 بیت المال کشور توسط لیبرالها غارت میشد ، اما آدرس بیت رهبری و سپاه به مردم میدادند!!!!!*
⚠. *اکنون پس از گذشت سی سال از تفکر لیبرال سرمایه داری به اینجا رسیده ایم .👈👈 مذاکرات بیفایده برجام _ کاهش شدید ارزش پول ملی _ افزایش فقر و فاصله طبقاتی_ ناامیدی و یأس در مردم _ ناراحتی از صف روغن و مرغ و قطعی برق و.....*
⛔. *همه اینها نتیجه تفکر غربگرایان در قوه مجریه بوده و اکنون در بزنگاه بسیار مهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ قرار داریم .👈👈 این فرصت طلایی را نباید با قهر کردن از صندوق رأی هدر داد .⚠ انقلاب اسلامی را باید به صاحبان اصلی خود برگرداند و آن مردم هستند. 👈👈 تفکر انقلابی و دولت مردمی باید رویکار بیاید تا طبقه اشرافی را به حاشیه برده و با بسته های مالیاتی ثروتهای نجومی آنها را تعدیل کرده و به ملت برگرداند. ⚠ ملت باید بیدار شود وگرنه چهارسال دیگر همین دولت با همین وضعیت تکرار خواهد شد.*
⛔. *ما به دولت انقلابی رأی میدهیم .👈👈 دولتی که هوای تازه به کالبد افسرده کشور بدمد و نوید دهنده روزهای امیدبخش آینده باشد..✌✌ من برای حفظ امنیت کشورم رأی میدهم.* ✌✌
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#ما_رأی_میدهیم
#دولت_مردمی_رییسی
#نه_به_غربگرایان
#انتخابات_1400
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔍 *مخالفان حضور مردم در انتخابات را بهتر بشناسیم و از علل مخالفتشان آگاه شویم!!!*
📃در ابتدا لازم است *دلایل حضورمان در انتخابات* را مرور کنیم👇🏻👇🏻👇🏻
🖋 *ما در انتخابات شرکت میکنیم* برای مقابله با:
✔️۱- احزاب *چپاولگر بیتالمال*
✔️۲- غرب پرستانی که *نگران کمبود دلار و پول توجیبی فرزندان خوشگذرانشان در اروپا و آمریکا* هستند.
✔️۳- *غارتگران اموال مردم*، همان ها که *با فریب مردم به نام آزادی و دموکراسی*، نسبت به کشور و ملت *خیانت میکنند*، در برابر غربی ها گردن کج کرده و *سیادت ایران و ایرانی را خدشه دار میکنند*، فرصت خوب خصوصی سازی را تباه کرده و *با سوءاستفاده از موقعیتی که ما با انتخاب اشتباه* در اختیارشان قرار دادیم، *جیب خود، همسران، فرزندان، خویشان و احزابشان را تا ابد از بیت المال شارژ کردند*، کارخانه ها و مراکز تولید را تعطیل و *صدها هزار کارگر عزیز را بیکار و عزت آنها را پایمال کردند.*
✔️۴- خودخواهان دنیاپرستی که *با فریب مردم و تظاهر به آزادی و دموکراسی تنها در اندیشه تداوم حضور در قدرت و غرق در لذت شهوت و ثروت اندوزی* هستند.
که اتفاقاً *این ۴ دسته☝️ همان مخالفان حضور مردم، حضور ما، در انتخابات هستند!*
📃 *#من_رأی_میدهم* به کسی که:
✔️۱- توانایی و قدرت *ارتقاء عزت و سیادت ایران و ایرانی* را داشته باشد.
✔️۲- *مردم را فریب ندهد،صادق باشد.*
✔️۳- *با مفاسد اقتصادی و به خصوص مفسدان دانه درشت و آقازاده های عیاش با قدرت برخورد نماید.*
✔️۴- فقط حرف نزند و *عوام فریبی نکند* و شعار ندهد.
✔️۵- *به تولید داخلی اهمیت دهد.*
✔️۶- ضمن حفظ منافع مردم، ملت و کشورمان، ایران عزیز، *با اقتدار و سیادت، با دنیا مذاکره کند*؛ نه اینکه برای تأمین منافع شخصی با شعار مذاکره و فریب مردم، منافع امریکا و غربی ها را تامین نماید.
✔️۷- با حفظ و ارتقای قدرت دفاعی، امنیتی و بازدارندگی، *مقتدرانه سایه جنگ و ناامنی را از کشور عزیزم ایران بردارد.*
✔️۸- به حقوق اساسی *زنان و جوانان عزیز*، نه شعاری و از روی نیرنگ و فریب برای کسب رأی، بلکه به معنای حقیقی رسیدگی نماید؛ یعنی زنان و جوانان ارزشمند کشورم *را به عزت و سربلندی برساند*، نه آن که زمینه های فروپاشی کیان و عزت آنها را فراهم آورد.
✔️۹- کسی که برای *حل معیشت و مشکلات اقتصادی و اشتغال و ازدواج و مسکن مردمم، به ویژه جوانان کشورم* احساس وظیفه و مسئولیت نماید و وارد میدان عمل شود.
✔️۱۰- کسی که *واقعاً دلسوز مردم باشد*، نه اینکه دستش به نفع آمریکا و غربی ها، در جیب ملت باشد، تورم و گرانی را بر مردم سرزمینم تحمیل و کدخدا را مسرور نماید.
✔️۱۱- کسی که *در مذاکره با بیگانگان، شجاع باشد* و آن را به نفع مردمم دنبال کند و مأیوس نشود.
✔️۱۲- توانایی تشکیل دولتی قوی، متخصص، جهادی و دلسوز مردم را داشته و *وامدار احزاب و گروههای فاسد غرب پرست نباشد.*
✔️۱۳- مردمم را چند دسته نکند و *به وحدت کشور اهمیت بدهد* و وعده های پوچ و شعاری و تو خالی ندهد.
✔️۱۴- *اصل مردم و رفع مشکلاتشان باشد*، نه اینکه آنها را پس از حضور در قدرت فراموش کنند و به حزب و گروه خود بیاندیشد.
و اتفاقاً بازهم *دلایل مخالفت مخالفین حضور در پای صندوق های رأی، تحقق نیافتن همین موارد است!* ☝️☝️
✊ *من با افتخار رأی می دهم.*
✊✊ *من برای عزتمندی ایران عزیز، حفظ هویت ملی - اسلامیم و اقتدار رهبر حکیم و دلسوزم رأی می دهم.*
✊✊✊ *من برای حفظ و ارتقای سلامت و امنیت اقتصادی، روحی و روانی، فرهنگی، اجتماعی و استقلال سیاسی کشورم و دورکردن هر نوع تهدید و آسیب از کشورم، ایران عزیزمان، رأی می دهم.*
✊✊✊✊ *آری پرشور و آگاهانه #من_رأی_میدهم.*
🖊️ رضا حاتمی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سیدابراهیم رئیسی: دولت ما دولت تحول خواهد بود
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری:
🔹مردم باید در این تحول نقش آفرینی کنند.
🔹عدالت اقتصادی محور تحول ما در حوزه اقتصاد خواهد بود.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بیشتر از ۱۰ سال است، هرکس که روی صندلی شمارهی یک اتاق بیضی کاخ سفید نشسته، همه رقم نقشه کشیده تا "اسد" از سوریه برود یا او را بکشند! اما رئیس جمهور شام که سگش به خیلی از روسای جمهور دنیا میارزد، درحالی هنوز مرد اول دمشق است که نه ترامپ، رئیس است، نه اوباما و نه بوش پدر یا پسر!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 مگر نگفتید روحانی را ما رئیس جمهور کردیم؟!
♦️مردم، نام چند حزب از 19 حزب و گروه عضو "جبهه اصلاحات" را شنیده اند؟ آیا حتی پنج درصد مردم، این گرو ها را می شناسند:
🔹"سازمان عدالت و آزادی، مجمع محققین و مدرسین قم، انجمن اسلامی مهندسان، انجمن اسلامی پزشکان، مجمع نیروهای خط امام، جمهیت زنان مسلمان نواندیش، مجمع زنان اصلاح طلب، جمعیت حقوق بشر زنان، مجمع دانش آموختگان ایران، اتحاد ملت، انجمن اسلامی مدرسین دانشگاه، انجمن اسلامی معلمان، حزب آزادی، حزب همبستگی دانش آموختگان، حزب پیشرو اصلاحات، مجمع ایثارگران، مجمع فرهنگیان و سازمان معلمان"
♦️برخی از اینها را حتی نزدیکان شان هم جدی نمی گیرند، اما ادعا دارند چون نامزدی در انتخابات ندارند، انتخابات فراگیری و مشروعیت ندارد! این ادعا در حالی است که هم اکنون، آقایان همتی و مهر علیزاده به عنوان دو فعال اصلاح طلب، در گود رقابت حضور دارند.
🔹همتی، عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران (یکی از سه حزب برادر بزرگ تر در جبهه اصلاحات) و رئیس کل بانک مرکزی است. مهر علیزاده هم معاون رئیس دولت اصلاحات و استاندار خراسان بوده، و در دولت روحانی، استانداری اصفهان و عضویت هیئت مدیره منطقه آزاد کیش را تجربه کرده است.
♦️طبق نظرسنجی ها، اولویت ترغیب کننده مردم برای حضور در انتخابات، جدیت در مبارزه با فساد و بهبود معیشت عمومی است، نه تنوع نامزد ها.
🔹در نظرسنجی چندی پیش مرکز دولتی «ایسپا»، از افرادی که تصمیم قطعی برای شرکت در انتخابات نگرفتهاند، پرسیده شده بود «هر یک از موارد تا چه حد شما را برای شرکت در انتخابات ترغیب خواهد کرد؟». پاسخها قابل توجه بود:
🔻بیشترین عامل ترغیبکننده (۵۶.۸ درصد)، «داشتن برنامه جدی برای مبارزه با فساد» است و در رتبههای بعدی، «برنامه جدی برای رفع بیکاری با ۵۶ درصد، و برنامه جدی برای بهبود وضعیت اقتصادی با ۴۹.۱ درصد قرار گرفتهاند. فقط ۳۸ درصد گفتهاند اگر کاندیدای مورد نظرشان تأیید شود، بر تصمیمشان تاثیر دارد
🔹باید عنایت داشت آقایان جهانگیری، آخوندی، شریعتمداری، لاریجانی، پزشکیان، محسن هاشمی و ...، نماینده وضع موجود (ناکارآمد) دولت بوده اند و بنابراین تایید آنها نمی توانست تاثیر مهمی در مشارکت داشته باشد. مقبولیت دولت در نظرسنجی ها، زیر هفت درصد است.
♦️به گفته آقای زیباکلام؛ "مردم دیگر به اصلاح طلبان رای نمیدهند. لاریجانی تایید صلاحیت هم می شد، رای نداشت. با حضور رئیسی هیچ شانسی برای دیگر نامزدها وجود ندارد. دلم میخواست از لاریجانی بپرسیم به چه امیدی نامزد شده است؟".
🔹می شود گفت عدم تایید برخی از نامزد های ائتلاف حاکم بر دولت، بهانه مظلوم نمایی برای آنهاست و نه محدودیت. آنها اگر واقعا اعتباری برای خود قائل باشند، باید از آقای همتی یا نوبخت حمایت کنند؛
♦️مگر نه این که هم هاشمی و هم طرفداران خاتمی، مدعی بودند روحانی سه درصد رای بیشتر نداشت و ما با اعتبار خود، رای او را به بالای 50 درصد رساندیم؟ بسم الله! حالا وقت راستی آزمایی ادعاست. این بار جای هاشمی، چند نفر دیگر رد شده اند.
🔹چرا دبّه کرده اند؟ چون می دانند علت تصاعد ناگهانی رای روحانی، وعده های فریبنده ای بوده که امروز خلاف واقع بودن اغلب آنها برای مردم یقینی شده و بنابراین هر کس که مُهر "اصلاحات و اعتدال" پای نامزدی اش بخورد، نزد مردم بی اعتبار می شود. این بومرنگ دروغی است که هشت سال اوج گرفت؛ اما حالا به سمت پرتاب کنندگان کمانه کرده است.
✍️ محمد ایمانی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
_*🔰پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری استفتائات جدیدی در مورد «احکام انتخابات منتشر کرد:*_
*حکم شرکت در انتخابات*
س۱. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران شرعا واجب و عدم شرکت، حرام است؟
ج. شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی، اسلامی و الهی است.
*واجب عینی بودن شرکت در انتخابات*
س۲. آیا شرکت در انتخابات جمهوری اسلامی ایران واجب عینی است یا کفایی؟
ج. واجب عینی است.
*اجازه از شوهر برای شرکت در انتخابات*
س۳. با توجه به این که زن جهت شرکت در انتخابات میبایست از منزل خارج شود؛ آیا واجب است از شوهر اجازه بگیرد؟ و اگر شوهر به همسرش اجازه شرکت در انتخابات را ندهد یا رضایت نداشته باشد تکلیف زن چیست؟
ج. شرکت در انتخابات منوط به اذن شوهر نیست.
*دعوت از نامزدها برای تبیین مواضع در مسجد*
س۴. با توجه به نزدیکی زمان انتخابات آیا دعوت بسیج از نامزدها برای تبیین مواضع خود در مسجد اشکال دارد؟
ج. باید بر طبق قوانین و مقررات نظام اسلامی عمل شود.
*وجوب نامزد شدن برای انتخابات*
س۵. شخصی، توانایی انجام مسئولیت را در خود میبیند؛ آیا خود را در معرض مسئولیت قرار دادن و ثبت نام کردن در انتخابات بر او واجب است؟
ج. بر کسانی که حقیقتاً خود را دارای شرایط برای خدمتگزاری به نظام اسلامی میدانند، واجب کفایی است.
*عمل به تکلیف در انتخابات*
س۶. عمل به تکلیف مقدم است یا رسیدن به نتیجه؟ چگونه میتوان هم به تکلیف عمل کرد و هم به دنبال نتیجه مطلوب بود؟
ج. تکلیف گرایی با دنبال نتیجه قانونی و شرعی بودن، منافات ندارد هر چند در انجام تکلیف تحقق نتیجه نیز مورد توجه است.
*صحبت کردن پشت سر نامزدها*
س۷. در ایام انتخابات جهت شناخت نامزد مناسب، میبایست نواقص، عیوب و امتیازات آنها را در گذشته و حال تفحص کرد تا فرد لایق را پیدا نمود، آیا صحبت کردن پشت سر نامزدها برای انتخاب فرد اصلح، جایز است؟ ملاک چیست؟
ج. در امور مربوط به انتخابات در حد مشاوره، اشکال ندارد.
*وظیفه خواص در قبال شناساندن اصلح*
س۸. وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها میباشد؟
ج. همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
*معیارهای نامزد اصلح*
س۹. به نظر معظم له معیارهای نامزد اصلح چه مواردی است؟
ج. با وجود شرایط قانونی، اهم معیارهای اصلح به شرح زیر است:
- تدیّن؛ تعهّد و خوشنامی؛ وفاداری به انقلاب و ایستادگی در راه آن؛ عزم، اراده و نفوذ ناپذیری در مقابل دشمن و افراد ناصالح؛ دارای برنامه و کفایت لازم؛ مرعوب نشدن در مقابل دشمنان؛ ساده زیستی و دوری خود و بستگان از اشرافی گری؛ مردمی و آشنا به درد مردم، خدمتگزاری؛ اعتقاد واقعی به راه امام راحل (ره)؛ تقید به مسائل اخلاقی نظیر پرهیز از معامله گری، رشوه و توصیه پذیری و توجه به منافع طبقات محروم جامعه؛ تثبیت مواضع عزت آفرین، صحیح، عاقلانه و حکیمانه انقلاب و نظام؛ پرهیز از اسراف یا هزینه از بیت المال یا اموال شبهه ناک در تبلیغات و غیر آن؛ پرهیز از طرح اموری که در اختیار آنها نیست؛ شناخت اولویتها و فوریتهای نظام و مردم و پرداختن به آنها.
*وظیفه شخص در صورت نشناختن اصلح*
س۱۰. اگر اصلح را نشناسیم وظیفه چیست؟ از طرفی اگر تحقیق کنیم و به شخص اصلح نرسیم میتوانیم در انتخابات شرکت نکنیم؟
ج. در تشخیص فرد اصلح میتوانید از کسانی که به لحاظ دین، تعهد و بصیرت مورد اعتمادند، کمک بگیرید و در هر صورت شرکت در انتخابات نظام جمهوری اسلامی برای افراد واجد شرایط، یک وظیفه شرعی است.
*رأی سفید*
س۱۱. حکم رأی سفید و بی نام دادن چیست؟ در صورت عدم شناخت و تحقیق، یا تحقیق کافی و عدم وصول به نتیجه و تحیّر در انتخاب اصلح چطور؟
ج. در هر صورت اگر رأی سفید دادن موجب تضعیف نظام اسلامی باشد، حرام است.
*خرید و فروش رأی*
س۱۲. خرید و فروش آراء در انتخابات چه حکمی دارد؟
ج. جایز نیست.
*استفاده از بیت المال برای تبلیغات*
س۱۳. آیا استفاده از بیت المال جهت تبلیغات انتخابات اشکال دارد؟
ج. استفاده از اموال بیت المال بدون مجوز شرعی و قانونی جایز نیست و موجب ضمان است.
*وظیفه نامزدهایی که انتخاب نشده اند*
س۱۴. آیا پذیرش رأی مردم و التزام به آن برای نامزدهایی که در انتخابات حائز اکثریت آرا نشدند لازم است؟ آیا بر سایر نامزدها جایز است که در حیطه قانونی یا غیر قانونی، دست به انتقاد و اعتراض بزنند؟
ج. رعایت قانون و تمکین در برابر آن بر همگان لازم است. اصل اعتراض از راهِ قانونی و با مراعات مقررات و ضوابط، ایرادی ندارد.
*مسئولیت رأی دهنده در قبال عملکرد بعدی نامزد انتخاباتی*
س۱۵. در صورتی که به شخصی رأی داده شود و بعداً ایشان آن ط
ور که باید به احکام اسلامی عمل نکند و موجب نارضایتی گردد، آیا فرد رأی دهنده در محضر خداوند متعال، مسئول خواهد بود یا خیر؟
ج. اگر بر طبق موازین شرعی عمل کرده است، مسئول نخواهد بود.
*شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سایر کشورها*
س۱۶. حکم شرکت یا عدم شرکت در انتخابات سایر کشورها چیست؟ آیا در این حکم فرقی بین کشور اسلامی و غیر اسلامی و انتخابات رسمی کشوری و انتخابات غیر رسمی کوچک وجود دارد یا خیر؟ اگر فرق دارد، حکم هر کدام چیست؟
ج. به طور کلی شرکت در انتخاباتی که موجب جلوگیری از فساد و یا فساد بیشتر بوده و یا شرکت نکردن موجب تضعیف اسلام و مسلمین شود، واجب است.
*تخریب نامزدها جهت رأی آوردن*
س۱۷. آیا تخریب نامزدها جهت رأی آوردن فردی که به نظر هواداران، اصلح میباشد، جایز است؟
ج. بیان ضوابط و شرایط و نقد کردن برای روشن شدن اذهان مانعی ندارد، ولی باید از هتک حرمت، تهمت و توهین اجتناب کرد.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
اظهار نظر یکی از مخالفان سید ابراهیم رئیسی:
من از مخالفان سرسخت رئیسی بودم میدونی چرا؟؟؟
🛑از جوانی سابقه جبهه داره که خیلی های دیگه هم دارند.
_از اوایل انقلاب در قوه قضائیه بوده که خیلی هام بودن و خراب کردن.
-در قوه قضائیه رشد کرده و به پست های بالاتر رسیده ، خب همه چاپلوس ها و جاهطلب ها همینطور هستن...
🌐اما بعدش دیدم جزو افرادی بوده که توسط شهید بهشتی برای آموزش کادرسازی مدیریت های نظام انتخاب شده.
بعدش دیدم دادستان ویژه روحانیت شده . این یعنی حتی با هم لباس های خودش هم تعارف نداره و سختگیره
بعدش دیدم رئیس بازرسی کل کشور شده و هر وزیر جدیدی که وارد کار میشده یک پرونده از تمام تخلفات همون وزارتخانه رو براش میفرستاده تا در جریان نقاط ضعف قرار بگیره.
بعدش دیدم به محض اینکه تولیت آستان قدس رضوی شد معاونین قبلی آستان رو ممنوع الخروج کرده و چندتا شون رو هم تحویل قوه قضاییه داده.
تحقیق کردم دیدم آستان قدس با آنهمه املاک صنعتی و کارخانه و کشت و زراعت و مراکز درمانی و خدماتی در خارج از حرم و مسائل انتظامی و امنیتی و بهداشتی و خدماتی و برق و آب و درآمد و اقتصاد و ... در داخل حرم مطهر رضوی ، نیاز به مدیریتی مثل یک دولت کوچک با اکثر وزارتخانه ها را داره . دیدم حتی گاهی به دولت هم کمک اقتصادی کرده طوری که در اخر دوره ایشون ، آستان قدس از دولت طلبکار بوده !
دیدم جلوی سرمایه گذاری آستان قدس را روی پاساژ تجاری و مال سازی های لوکس و لاکچری گرفته و مسکن ارزان قیمت برای زوج های جوان ساخته.
بعدش دیدم وقتی رئیس قوه قضائیه شد هم اول به معاونین قبلی قوه گیر داد و دستگیرشون کرد.
دیدم همزمان هم به پرونده های بزرگ روز رسیدگی کرده هم به پرونده های قدیمی و مسئولین قبلی که درست کار نکردند داره رسیدگی میکنه.
دیدم بجای رئیس جمهور وقت راه افتاده داره مشکلات مالی و ورشکستگی کارخانه های صنعتی بزرگ را رسیدگی میکنه.
دیدم چندتا دادستان و بازپرس جوان را طوری تربیت و حمایت کرده که مثل شیر دارن شکم پرونده های بزرگ رانت خوار های بزرگ رو پاره پاره میکنن و از کسی ترسی ندارند.
دیدم انگار با هیچکس رودرواسی نداره ، شعار نمیده بگه باید بشود...
وقتی کاری انجام میده تازه میفهمیم چه کاری شده.
به همین دلایل با خروجش از ریاست قوه قضائیه موافق نبودم تا با فساد مبارزه کنه ولی دیدم قوه مجریه شده مرکز تولید خلاف و فساد و قوه قضائیه حکم درمان رو پیدا کرده.
در صورتیکه در قوه مجریه میشه از فساد پیشگیری کرد. پس پیشگیری مقدم بر درمان هست.
برای همین در حدی که میشه به یک انسان کم خطا اعتماد کرد، به او اعتماد میکنم . برای همین اگر روحانی از حالا تاااا اخر خرداد هم برق و آب رو قطع کنه و ارزاق رو هم گران تر کنند به سید ابراهیم رئیسی رای میدم تا رئیس جمهور بشه.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3