🔴 تابستان داغ همکاری!
✍️ #علی_حیدری
🔹 در هفتهای که گذشت رفت وآمدهای دیپلماتیک بازار داغی داشت؛
🔸 سفر «مصطفی الکاظمی» به تهران و نشستها برای گسترش روابط، سفر «محمدجواد ظریف» به مسکو و بغداد و انجام مذاکرات برای تداوم و توسعه روابط، سفر «عباس عراقچی» به کابل و مذاکره برای افزایش همکاریهای مشترک پس از موضوع پرسروصدای قرارداد همکاری ۲۵ ساله با پکن، همگی نشان از رویکرد و نقشه راه جدید در توسعه روابط سیاسی و اقتصادی با کشورهای منطقه و قدرتهای اقتصادی شرق دارد.
✅ اگرچه پتانسیل رقابت حتی تنش و برخورد در منطقه غرب آسیا بالاست، اما به همین میزان، نقاط اشتراک و ظرفیتهای همکاری هم در سطح قابل قبولی است؛ چراکه توسعه همکاریها از یک سو منافع مشترکی را برای همه کشورهای منطقه ایجاد میکند و از سوی دیگر زمینهساز تأمین امنیت پایدار برای همه کشورهاست که تحقق آن از مسیر همکاری و سازوکار جمعی میگذرد.
🔸 اما در شرایط فعلی که دولت آمریکا با همراهی اروپاییها همچنان به فشار حداکثری علیه جمهوری اسلامی ایران ادامه میدهد، تقویت همکاریهای منطقهای با تمرکز ویژه بر مسائل اقتصادی باید یکی از اولویتهای دستگاه دیپلماسی باشد که حرکتهای خوبی در این زمینه شروع شده است و البته باید با بهرهگیری از همه ظرفیتها ارتقا یابد.
✅ ایده افزودن عنوان «تجارت بینالملل» به وزارت امور خارجه کشورمان و البته تشکیل هیئتهای تخصصی اقتصادی با همکاری بخشهای دیگر دولتی و بخش خصوصی میتواند در این مسیر مثمرثمر واقع شود.
🔹 اما تقویت همکاریهای منطقهای در شرایط فعلی و با توجه به تحولات سیاسی و نظامی و نقش و تأثیر آمریکاییها در نوع نگاه و سیاستها و برنامههای برخی کشورهای منطقهای، سهل و آسان نیست؛ لکن آنچنان ارزش و اهمیتی دارد که باید برای تحقق آن تلاش توأم با تدبیر صورت گیرد.
🔸 برای نیل به این مهم ابتدا باید تنشهای سیاسی مدیریت شود. مراحل بعدی تقویت اعتماد متقابل و گسترش همکاریهای اقتصادی و فرهنگی است و پس از آن باید در چارچوب همکاریهای امنیتی و سیاسی با هدف صلح و ثبات منطقهای و توسعه و پیشرفت کشورها، بدون حضور کشورهای فرامنطقهای گام برداشت.
✅ تجربه ملتها و دولتها نشان میدهد تحقق امر مهم توسعه در کشورهای منطقه فقط باید با مدلهای بومی و منطقهای و مشترکات فرهنگی و عقیدتی طراحی شود و یکبار برای همیشه دست قدرتهای بیگانه از اقتصاد و انرژی منطقه که ثروت ملتهاست، کوتاه شود.
💢 کشورهای منطقه هم باید به این درک مشترک رسیده باشند که صلح و سعادت واقعی فقط از مسیر همکاریهای منطقهای قابل حصول است.
#منطقهای
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 کرونا نبود، اهل تعامل بود؟
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 "آقای روحانی برای حضور در جلسه رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی، از ستاد کرونا استعلام کرده بود و ستاد، حضور او را به دلیل شرایط کرونایی به مصلحت ندانسته است!
🔸 اگر یک میلیون دانش آموز به اصرار آقای روحانی باید کنکورشان را بدهند و هراسی از کرونا نداشته باشند، پس چرا خود او امروز از بیم کرونا، در نشست مجلس شرکت نکرد؟
✅ اما طور دیگری هم می شود پرسید: تا شش هفت ماه قبل که کرونا نبود، آقای روحانی چه قدر برای "تعامل" با مردم و نمایندگان و صاحب نظران و فعالان حوزه های مختلف اقتصادی و اجتماعی وقت می گذاشت که حالا رویه اش تغییر کرده و از وقت گذاشتن و تعاملاتش کم شده باشد؟
🔹 روحانی 20 فروردین هم در جلسه رای اعتماد به وزیر جهاد کشاورزی شرکت نکرد و معاون پارلمانی وی، این گونه توجیه کرد که "با توجه به تداخل جلسه مجلس با جلسه هفتگی دولت، آقای جهانگیری در جلسه رای اعتماد حضور می یابد".
🔸 اعضای اتاق بازرگانی و بسیاری از فعالان اقتصادی بارها گلایه کرده اند که حسرت ملاقات با رئیس دولت و طرح مشکلات و پیشنهاد ها بر دلشان مانده است.
🔹عبدالله ناصری بود که خبر داد:"روحانی در مقایسه با همه رؤسای جمهور پیشین، وقت برای دولت نمیگذارد. او از ساعت 9:30 صبح تا 19 سر کار است و این، یکی از اعتراضاتی است که دوستان روحانی دارند.
🔸 ناطق نوری اعتراض کرده و گفته؛ من که فقط یک حوزه علمیه دارم از ساعت 6:30 صبح آنجا حاضر می شوم و شما باید کمی زودتر بروید و به سخن وزرا گوش کنید.
✅ کرباسچی چند سال قبل گفت"نباید این گونه باشد که مسئولیت ها را از دوش خودمان برداریم. باید دلمان شور بزند. دولت باید فکری بکند. این که تعدادی آدم خسته و سالخورده بنشینیم و بلند شویم که نمیشود! فرض کنید مناقشه هستهای هم حل شد، بعد چه؟ این بی تحرکیها آدم را برای دولت نگران می کند".
🔹 احتمالا یک علت غیبت امروز روحانی، به کارنامه بد وزارت صمت بر می گردد که صدای مردم و فعالان اقتصادی را درآورده. او در عین حال، میانه خوبی با مجلس ندارد.
💢 در ماجرای برجام سعی کرد مجلس نهم را مقابل عمل انجام شده قرار دهد. با مجلس دهم نیز چنان بد تا کرد که کار به طرح پنج سوال و قانع نشدن نمایندگان از چهار جواب او کشید. و اگر مصلحت اندیشی نبود، احتمالا با نظر همان مجلس همسو، برکنار می شد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پیامبر، دست علی علیه السلام را بالا برد ✨
و تنها راه خوشبختی را به همهٔ عالم نشان داد...
باورشان نشد امّا...
روزی که زمین آخرین فرزند معصوم مولا را رو کند همه به چشم خود خواهند دید که:
🌍 اصلاحِ جهان فقط به دست فرزند علی است!
اللهم عجل لولیک الفرج
بسم الله الرحمن الرحیم
وقت بخیر
لطیفی می گفت:
قبل از اینکه سرت را بالا ببری و نداشته هات را به پیش خدا گلایه کنی.. ...
نظری به پایین بینداز و داشته هات را شاکر باش
انسان بزرگ نمیشود ، جز به وسیله ی فكرش ،
شریف نمیشود ، جز به واسطه ی رفتارش ،
و قابل احترام نمیگردد ، جز به سبب اعمال نیكش...
سلام دوستان عزیز ؛
امروز جمعه ۲۴ مردادماه ۹۹ ، مصادف با ۲۴ ذی الحجه است.
امروز سالروز #مباهله بزرگ #پیامبر گرامی اسلام و #اهلبیت ( ع) با بزرگان مسیحی #نجران در سال دهم هجری قمری است.
روز مباهله ، روز شناخت عظمت و بزرگی اهلبیت است.
روز شناخت حقانیت امیرالمؤمنین #علی ( ع) است.
روز عظمت جایگاه حضرت #زهرای_مرضیه سلام الله علیها هست.
روز اقرار به عظمت جایگاه امام #حسن (ع) و امام #حسین ( ع) بعنوان فرزندان #پیامبر است.
✅ این روز بزرگ را گرامی میداریم.
🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹
🔴 #مباهله ؛ فضیلت اهل بیت در قرآن است.
✅ نجران، منطقه شمالی یمن بود و مکه، بین راه مدینه و نجران قرار داشت. نجران پایگاه مهمی برای مسیحیت بود و مردمان آن #مسیحی بودند. علماء #مسیحیت در کتب انبیاء گذشته خوانده بودند که بعد از عیسی بن مریم، حضرت #محمد ص پیامبر #خاتم خواهد شد و دستور همه #پیامبران آنست که به او ایمان بیاورند، اما این حقیقت را از مردم پنهان میکردند.
پس از فتح #مکه در سال ۸ هجری، اهالی نجران خود را در معرض حمله #مسلمانان دیدند و قلعههای خود را محکم ساختند.
🔹اواخر سال ۹ هجری، دستور الهی برای دعوت مردم نجران به اسلام نازل شد.
پیامبر، دستور دادند تا نامهای خطاب به آنان تنظیم شود و ۳ راه پیش روی آنان گذاشته شد:
۱. مسلمان شدن؛
۲. پرداخت جزیه (مالیات اقلیتهای مذهبی در مقابل حمایت اسلام از آنان)؛
۳. آماده شدن برای جنگ؛
✳️ بزرگان نجران پس از مشورت، ۳ پیشنهاد مطرح کردند:
۱. فرستادن افرادی به مدینه برای بررسی بیشتر اوضاع؛
۲. حرکت به طرف مدینه برای جنگ با پیامبر؛
۳. تحقیق درباره تطابق خصوصیات آخرین پیامبر ذکر شده در کتب آسمانی با حضرت محمد مصطفی ص؛
♻️ پس از انتخاب پیشنهاد سوم، ۸۸ نفر از بزرگان نجران که ٤٠ نفر آنان از علماء مسیحیت بودند انتخاب شدند. آنان با لباسهای فاخر، خود را زینت کردند و #صلیب آویختند و انگشترهای #طلا به دست کردند و با چهرههایی که برای مردم مدینه سابقه نداشت، وارد شهر شدند. پیامبر آنان را بخاطر #تکبر و #تفاخر آنان، به حضور نپذیرفتند. تا اینکه لباسهای ساده پوشیدند.
✅ قبل از هر سخنی، پیامبر پیشنهاد دادند که ۳ روز در مدینه تحقیق کنند و اوصاف پیامبر را زیر نظر بگیرند و سپس برای گفتگو درباره نبوت آماده شوند.
روز چهارم برای اعلام نتیجه تحقیق و #مناظره با حضرت آمدند. تمام اوصاف مذکور در کتب آسمانی را با خصوصیات حضرت مطابق دیدند و گفتند کوچکترین شکی وجود ندارد.
⚡️فقط یک اشکال مهم وجود داشت ...
مشکل اهالی نجران این بود که اسلام، الوهیت حضرت #عیسی و مخلوق بودن و بندگی ایشان را نفی کرده است.
آنها گفتند: حاضریم درباره اثبات حقانیت ادعای خود با تو مباهله کنیم، یعنی از خدا بخواهیم که هرکدام از ما حق را انکار میکند مورد عقوبت و عذاب الهی قرار بگیرد.
📣 دستور خداوند مبنی بر پذیرش #مباهله نازل شد و پیامبر فورا اعلام آمادگی کردند.
"هرگاه بعد از علمی که (درباره مسیح) به تو رسیده، (باز) کسانی با تو به ستیز برخیزند، به آنها بگو: بیایید ما فرزندان خود را دعوت کنیم، شما هم فرزندان خود را؛ ما زنان خویش را دعوت نماییم، شما هم زنان خود را؛ ما نفوس را خود دعوت کنیم، شما هم از نفوس خود؛ آنگاه مباهله کنیم؛ و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار دهیم" [آلعمران/٦۱]
✅ #نجرانیان از این پاسخ فوری ترسیدند و مهلت خواستند تا مشورت کنند. قرار شد در #مباهله حاضر شوند. اگر پیامبر با اصحاب و لشکر خود آمد، میخواهد عظمت ظاهری خود را به رخ ما بکشد لذا او باطل است، اما اگر با اهل بیت خود آمد باید از او ترسید و از مباهله پرهیز کرد زیرا به حقانیت خود اطمینان دارد.
💠 صبح فردایش، پیامبر اکرم همراه با امیرالمؤمنین، حضرت زهرا، امام حسن و امام حسین علیهم السلام آمدند و در جایگاه مباهله قرار گرفتند. وقتی #مسیحیان #نجران، همراهان پیامبر را شناختند یقین کردند که اگر مباهله کنند عذاب الهی نازل خواهد شد.
آنها تصمیم گرفتند #مباهله نکنند. گفتند: اگر خیر دنیا و آخرت را میخواهیم، #مسلمان شویم و اگر زندگی دنیا را میخواهیم، صلح کنیم اما مباهله نکنیم.
💢 براساس متن آیه و آنچه که در مباهله روی داد؛ #نفس پیامبر، امیرالمؤمنین #علی ( ع) است. چنین کسی شایسته است که ولی و وصی و امام امت بعد از پیامبر باشد.
♦️نشر دهید.
➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔷 یکی از بزرگترین #خیانتهای #رژیم_پهلوی ، جدا کردن استان بزرگ و استراتژیک #بحرین از خاک #ایران بود. این استان بزرگ #شیعه نشین اگر جدا نشده بود ، اکنون جایگاه ایران در #خلیج_فارس فوق العاده بود. از طرفی #شیعیان مظلوم #بحرین ، امروز زیر ستم #آل_خلیفه مزدور نبودند و اینقدر #شکنجه و آزار نمی دیدند.
◼ خاک بر سر محمدرضاشاه #خائن و بی کفایت و پدرش که خاک ایران را برای خشنودی #انگلیس و #آمریکا به تاراج گذاشته بودند و همچنین خاک بر سر #جاهلانی که امروز ، از #وطن دوستی این #خائنین یاوه سرایی کرده و حمایت می کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#خیانت_پهلوی
#بحرین
#تاراج_ایران
#محمدرضاشاه
#پهلوی_بدون_روتوش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◼ ماجرای دردناک کارخانه یخچال سازی کاملا ایرانی که بعد از دو سال ، با خاک یکسان شد.😔😔
◼ مافیای واردات و مدیران غربگرا نمیگذارند تولید ملی پا بگیرد. منفعت آنها نابودی تولید ملی است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
#نابودکردن_تولیدملی
#دولت_غربگرا
🚨احمد توکلی 🚨عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و رئیس هیئت مدیره دیدهبان شفافیت و عدالت در واکنش به وعده دولت برای گشایش اقتصادی، طی چند توئیت نوشت:
«دولت و شرکتهای دولتی تنها از فروش اوراق به مردم حداقل ۱۲۰۰ هزار میلیارد تومان، بدهی دارند، که سود آن تا پایان سال ۱۳۹۸ تقریباً ۲۴۰ هزار میلیارد تومان میشود. دولت این سود را از کجا میدهد؟ عمدتاً با چاپ اوراق جدید!
دولت امسال اگر قرض جدیدی نگیرد باید برای اصل و فرع اوراق گذشته به مردم ۱۴۴۰ هزار میلیارد تومان پرداخت کند. این ربح مرکب است و حرام و غیرقانونی است. کدام بدهکاری از ربح مرکب رهیده است؟ این آینده فروشی است. انتقال مشکلات از امروز به فردا.
آقای روحانی ظاهراً می خواهد با پیش فروشی نفت سال های آینده به مردم، آنان از دولت غیر از طلب ریالی، دلار نیز طلبکار باشند. تا حالا امروزمان را با نفت سر می کردیم، بعد از این فردا را هم به نفت گره می زنیم.
آقای روحانی قیمت دلار را ظرف ۷ سال ۶ برابر کرده اید. اگر دولت های بعدی مانند شما باشند، بدهی خود را چگونه بپردازند؟ این ساقط کردن کشور به دره فلاکت است. اگر کاری نکنیم با این دست فرمان، سقوط در پیش است.
اگر ساقط کردن کشور در چند سال دیگر برای جبران ندانم کاری، راحت طلبی و فساد نامش گشایش است، پس فلاکت چیست؟ خوش بین که باشیم می گوییم نه میدانند، نه می توانند و نه میخواهند، چون دانایان توانای خوش نیت هستند، اینها همه چاره دارد اگر گوش شنوایی باشد.»
از اونطرف حمید جوانبخت نیز گفته،
گشایش اقتصادی یا بمب گذاری برای دولت بعد...؟!
روزنامه «دنیای اقتصاد» رسانه نزدیک به دولت و از رسانه های مهم جریان بازار آزاد از وعده «گشایش اقتصادی» رئیس جمهور رمزگشایی کرده و گفته این وعده، پیشفروش ۲۲۰ میلیون بشکه نفت به مردم در فاصله یک سال بوسیله اوراق سلف است.
این پروژه حدودا ۲۰۰ هزار میلیارد تومان برای این دولت درآمدزایی میکند و در این یک سال باقی مانده دولت را از بحران مالی و خزانه خالی نجات میدهد.
آیا میدانید دولت دقیقا میخواهد چه کاری انجام بدهد؟
حسن روحانی با این یکی دو طرح اخیر خود یعنی «همسانسازی حقوق بازنشستگان» و «پیشفروش نفت» عملا اقتصاد ایران را به اقتصادی ویران و غیر قابل اصلاح بدل میکند.
حسن روحانی تصمیم دارد «دینامیت» زیر اقتصاد ایران کار بگذارد و دولت را ترک کند...!
در صورتی که روحانی تضمین سود از خرید نفت را به مردم میدهد، دولت بعدی، چطور میخواهد این بدهی های کلان دولت به مردم را بپردازد؟!
اگر قیمت نفت و دلار با نوسانات همیشگی خود سقوط کند و سرمایه مردم از بین برود و اوراق در دستشان بی ارزش شود، چه کسی میتواند بحران سیاسی اجتماعی بزرگی که دامن نظام را میگیرد کنترل کند؟
دولت روحانی بزرگترین خیانت خود را در یک سال آخر عمر خود با ویران کردن اقتصاد ایران عملی میکند.
او نفتی که نمیتواند به جهان بفروشد را به مردم میفروشد و درآمدش را حیف و میل میکند، در حالی که میداند اقتصاد ایران توان پس دادن این مقدار نقدینگی به مردم را نخواهد داشت.
آقای روحانی بارها اینگونه قانون را دور زده.
سر قضیه گرانی بنزین با تخلف آشکار مصوبهای که در حیطه اختیارات مجلس بود را به شورای هماهنگی اقتصاد برد و با فریب سایر سران قوا طرح را اجرایی و خسرانی بزرگ را به نظام تحمیل کرد.
نباید اجازه تکرار چنین فاجعه ای را از طریق سران قوا داد...؟!
" به استناد دومنبع طرفدار و حمایت کننده فوق اکذکر ، الحق و انصاف بعد از آنهمه ناکارآمدی ها و باج دادن ها به شیطان بزرگ و فشار وارد کردن به ملت و بوجود آوردن تورم بالا و رکود اقتصادی و از رونق انداختن چرخ تولید و نابودی صنعت بومی شده هسته ای و امضاء انواع پروتکلهای شوم کذایی و اختلاسات کلان هم قبیلگی ها وخالی کردن خزانه و حیف و میل صندوق ذخیره ارزی و بباد دادن طلا های پشتوانه پولی و رشد سرسام آور نقدینگی و و ...!
کدام مامور نفوذی ونوکر بیگانه در راستای خوش خدمتی به استکبار جهانی و شیطان بزرگ ، توانسته اینگونه تیشه به ریشه انقلاب بزند ...؟!""
_______________
📡 رصد داغ ترین و بهترین تحلیل های روز در کانال مطالبه گری آرمانها در پیام رسان داخلی ایتا
👇https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 دولت تمایلی برای رأیآوری مدرس خیابانی نداشت.
💬 #هادی_بیگینژاد
🔹 تلقی نمایندگان مجلس آن بود که گویا دولت تمایلی برای رأیآوری مدرس خیابانی نداشت.
🔸 تعداد زیادی از نمایندگان مجلس درباره عملکرد و برنامههای حسین مدرس خیابانی سؤالات و ابهامات زیادی داشتند و هیچ مقام ارشد دولتی هم نمایندگان مجلس را قانع نکرد.
✅ روز رأیگیری در مورد گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت صمت، دولت شرایط و سناریو را به صورتی شکل داد که مدرس خیابانی رأی نیاورد.
🔹 روز چهارشنبه در صحن علنی مجلس به این نتیجه رسیدیم که دولت بنایی بر رأی آوردن مدرس خیابانی نداشت و گویا آنها به دنبال اجرای این سناریو بودند که مجلس با دولت تعامل ندارد و مصداق آن هم عدم تأیید طرح گشایش اقتصادی و پیشفروش نفت است.
💢 دولت در شرایط مختلف به دنبال القای این موضوع است که مجلس با دولت تقابل دارد و اصلاً مشخص نیست که قوه مجریه چه سودی از این قضیه میبرد و به همین دلیل مسائل را مهندسی شده عملیاتی میکند
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
📝 بیانیه ۴۲ عضو کابینه دولت نهم و دهم خطاب به احمدینژاد
42 نفر ازوزراء و معاونان رئیسجمهور دولت نهم ودهم پیرامون مسائل روزکشور ورفتارهای احمدی نژاد بیانیهای را صادر کردند که بخشی از آن به شرح زیر است:
🔹مع الاسف شاهد برخی مواضع و رفتارهای ساختارشکنانه رئیس دولت نهم و دهم هستیم که نه تنها خدمات گسترده مدیران و نیروهای متخصص، ولایتمدار و مردمی دولتهای مذکور را تحت الشعاع قرار میدهد بلکه با مخالف خوانی به نوعی زمینه را جهت جولان عوامل فتنه و دشمنان خارجی برای تخطئه نظام و آسیب به منافع مردم فراهم کرده است.
🔹 نامه پراکنیهای غیرمتعارف، طرح خواستههای غیر قانونی مانند برگزاری زودهنگام انتخابات ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی، تضعیف نهادها و ارکان نظام اسلامی به بهانه نقد و اصلاح گری، عدم ترجیح مصالح ملی بر مسائل شخصی و گروهی مانند تکرار موضوع مهندسی انتخابات در حالی که کلیدواژه ناروای عوامل فتنه در سال 88 بود، التهاب آفرینی در جامعه، خود حق پنداری و استفاده از شیوههای خارج از روال قانونی که موجب خسارت به کشور و مردم است، فاصله گرفتن از شعارهای انقلابی که مبنای میثاق و رأی مردم بود، انقلابی نمایی به جای انقلابیگری و استفاده ابزاری از عدالت، تکرار ادعاهای بی اساس فتنهگران و رسانههای معاند و ضد مردمی، پیشبینی بی پایه در مورد اتفاقات و تحولات آتی، حال آنکه در گذشته نیز در مواردی از رخدادهایی سخن گفته شد که هرگز تحقق نیافت.
🔹اینک خیر و مصلحت ایشان را در بازگشت به آرمانهای امام و انقلاب میدانیم که اهم آن تقوای الهی، ولایتپذیری و خدمت خالصانه به مردم است و خواستگاه اقبال مردم به وی در سال 84 بوده است...
اسامی نویسندگان:
جمعی از وزراء و معاونان رئیسجمهور نهم و دهم
1-مرتضی بختیاری( وزیر دادگستری)
2-مهردادبذرپاش
(سازمان جوانان)
3-محمود بهمنی(بانک مرکزی)
4-امیرمنصوربرقعی
(مدیریت و برنامه ریزی)
5-رضا تقی پور ( وزیر ارتباطات)
6-حمیدرضا حاجی بابایی
( وزیر آموزش و پرورش)
7-سیدمحمدحسینی
(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
8-سید شمس الدین حسینی
( وزیر امور اقتصادی و دارایی)
9-صادق خلیلیان
( وزیر جهاد کشاورزی)
10-کامران دانشجو
( وزیر علوم تحقیقات و فناوری)
11-پرویز داودی(معاون اول رییس جمهور)
12-مجید دوستعلی(دبیر دولت)
13-محمدمهدی زاهدی
( وزیرعلوم تحقیقات و فناوری)
14-مسعود زریبافان
( رییس بنیادشهید)
15-محمد سلیمانی( وزیر ارتباطات)
16-محمدحسین صفار هرندی
(فرهنگ و ارشاد اسلامی)
17-زهره طبیب زاده نوری
(امور زنان و خانواده)
18-محمدحسن طریقت منفرد
( وزیر بهداشت )
19-علیرضا طهماسبی
(صنایع و معادن)
20-محمد عباسی(ورزش-تعاون)
21-فریدون عباسی
(سازمان انرژی اتمی)
22-ابراهیم عزیزی
(توسعه مدیریت و سرمایه انسانی)
23-علیرضا علی احمدی
(آموزش و پرورش)
24-محمد علی آبادی
(تربیت بدنی)
25-مهدی غضنفری
(صنعت،معدن وتجارت)
26-محمود فرشیدی
(آموزش وپرورش)
27-لطف الله فروزنده(منابع انسانی-پارلمانی)
28-رستم قاسمی(نفت)
29-منوچهر متکی(امورخارجه)
30-صادق محصولی(کشور-رفاه)
31-عبدالرضا مصری(رفاه)
32-حیدر مصلحی (اطلاعات)
33-مصطفی محمد نجار
(دفاع-کشور)
34-محمدجواد محمدی زاده
(محیط زیست)
35-سیدمحمدرضا میرتاج الدینی( معاون پارلمانی)
36-مسعود میرکاظمی
(بازرگانی-نفت)
37-محمدناظمی اردکانی(تعاون)
38-مجید نامجو(نیرو)
39-فاطمه واعظ جوادی
(محیط زیست)
40-احمد وحیدی( وزیر دفاع)
41-مرضیه وحید دستجردی
(وزیر بهداشت)
42
-سیدمهدی هاشمی( وزیر کشور)
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3