#تحلیل_وارده
🔷 دستدرازی شیطان و شیطانصفتان جهان به مراسم اربعین حسینی.
وبسایت الدورادو وثِر -که جریانشناسی خاص خود را دارد!- خیلی اتفاقی اعلام کرده شهرهای آبادان، اهواز، بصره و نجف اشرف، گرمترین نقاط جهان هستند.
روی نقشه نگاه کنید!
این مسیر اصلی پیادهروی اربعین حسینی است.
⬅️ چرا عرض میکنم مسیر اصلی؟
چون این مسیر، چند ملیتی است! این مسیر بیشترین تلفیق امت اسلامی را دارد:
🔸 عزیزان پاکستانی که اژ مرز میرجاوه وارد میشوند، از این مسیر عبور میکنند؛
🔸 عزیزان افغانستانی، هندوستانی، کشمیر و ... عموما از این مسیر تردد میکنند؛
🔸 مهمترین مسیر بینالمللی پیادهروی اربعین، مسیر نجف - کربلا است؛
🔶🔹 بهعنوان دبیر کمیتهی نظارت و ارزیابی ستاد اربعین وزارت تعاون، که تمام مرزهای کشور را حضورا بررسی کردهام و با مدیران محترم استانهای مرزی و عزیزان میدانی، جلسات متعدد داشتهام و از جزییات داخل و خارج مرزها، لحظه به لحظه خبر دارم عرض میکنم:
🔷 ادعای مجامع بینالمللی اعتبار ندارد و بازی شیطان علیه تمدن اسلام است.
✴️ حال جناب وزارت بهداشت!
مشخص کن تابعهی جمهوری اسلامی هستی یا در مسیر سازمان ملل؟!
کار به مواجههی علمی و مستند برسد، بدتر از مناظرات کرونایی سرتان خواهد آمد!
✍️مهندس شکوهیانراد
@jahadetabeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سخنرانی رهبرمعظم انقلاب در سال ۱۳۸۱:
تحلیل دقیق و واقع بینانه رهبر انقلاب در رابطه با برنامه دشمنان برای گسترش بیحجابی و ترویج فاحشهگری و نقشه حمله نظامی به ایران با آندولسی کردن ایران.
این صحبت ها رو همه به خصوص مسئولان منفعل باید روزی ده بار ببینند تا شاید بفهمند برنامه دشمن چیه.
@jahadetabeen8
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
((ضربات چاقو ))
باسلام به همه همراهان این گروه
خواهش میکنم، این کلیپ
راببینید وبه دیگران هم ارسال کنید تا
حرامیان زمان خودرا خوب بشناسند ۰
ایام خوشی را برای تان ازخدای بزرگ خواهانم ۰
🕋🕋🕋🖤🖤
⬅️ قاچاقچیان سوخت، جان مامور پلیس را گرفتند
🔹سرهنگ میلاد آزاد توسط قاچاقچیان سوخت به شهادت رسید
🔹 روز گذشته عوامل انتظامی جیرفت استان کرمان در حین تعقیب و گریز خودروی قاچاقچیان بر اثر واژگونی خودرو که توسط قاچاقچیان انجام می شود، یکی از ماموران مجروح و به بیمارستان منتقل می گردد.
🔹 سرهنگ میلاد آزاد جانشین پلیس اطلاعات بر اثر شدت جراحات وارده صبح امروز به درجه رفیع شهادت نائل می گردد.
🔹از این شهید والامقام دو فرزند پسر 7 و 10 ساله نیز به یادگار مانده است
🌷🌴مبحث ۱۲۳۴ مرداد ۱۴۰۲ شمسی
میخواهند تورا چوب حراج بزنند!! شیاطین دروغ میگویند، باور نکن!
تو کانون عشق و عاطفه و مهد تربیت و هدایتی💐
بدو بدو حراج شد، شایسته تو نیست!
رها کردن عفت و حجاب، شان تو نیست
💞حالا بشنو :ارزش و مقام زن در اسلام را ؟
تحقیر و در هم شکستن شخصیت زن، تنها در میان عرب جاهلى نبود،
بلکه در میان اقوام دیگر و حتى شاید متمدن ترین ملل آن زمان نیز، زن شخصیتى ناچیز داشت،
و غالباً با او به صورت یک کالا و نه یک انسان رفتار مى شد،
ولى مسلماً عرب جاهلى این تحقیر را در اشکال زننده تر و وحشتناکترى انجام مى داد.
تا آنجا که اصلاً نسب را به مرد مربوط مى دانست و مادر را تنها ظرفى براى نگاهدارى و پرورش جنین، محسوب مى کرد! چنانکه در شعر معروف جاهلى منعکس است:
بَنُونا بَنُو أَبْنائِنا وَ بَناتُنابَنُوهُنَّ أَبْناءُ الرِّجالِ الأَباعِدِ:
«فرزندان ما فرزندان پسران ما هستند و اما فرزندان دختران ما پسران مردان بیگانه اند».
این را نیز مى دانیم که:
آنها براى زن، حقى در ارث قائل نبودند و براى تعدد زوجات، حدّ و مرزى قائل نمى شدند، به سادگى خوردن آب، ازدواج مى کردند و به آسانى آنها را طلاق مى دادند.
ولى اسلام ظهور کرد و با این خرافه در ابعاد مختلفش سرسختانه جنگید، مخصوصاً تولد دختر را که ننگ مى دانستند در احادیث اسلامى به عنوان گشوده شدن ناودانى از رحمت خدا به خانواده معرفى کرد.
و خود پیامبر( ص)
آن قدر به دخترش بانوى اسلام فاطمه زهرا(ع) احترام مى گذاشت که مردم تعجب مى کردند، با تمام مقامى که داشت، دست دخترش را مى بوسید، و به هنگام مراجعت از سفر نخستین کسى را که دیدار مى کرد، دخترش «فاطمه»(ع) بود.
به عکس هنگامى که مى خواست به سفر برود آخرین خانه اى را که خداحافظى مى کرد، باز خانه فاطمه علیها السلام بود.
در حدیثى مى خوانیم:
به پیامبر(ص) خبر دادند، خدا به او دخترى داده است، ناگهان نگاه به صورت یارانش کرد، دید آثار ناخشنودى در آنها نمایان گشت! (گوئى هنوز رسوبات افکار جاهلى از مغز آنها برچیده نشده)
پیامبر(ص) فوراً فرمود :
مَا لَکُمْ؟ رَیْحَانَةٌ أَشَمُّهَا وَ رِزْقُهَا عَلَى اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ!:
«این چه حالتى است در شما مى بینم؟! خداوند گلى به من داده آن را مى بویم، و اگر غم روزى او را مى خورید، روزیش با خدا است».
در حدیث دیگرى از پیامبر(ص) مى خوانیم که فرمود:
نِعْمَ الْوَلَدُ الْبَناتُ، مُلْطِفاتُ، مُجَهِّزاتُ، مُؤْنِساتُ، مُفْلِیاتُ:
«چه فرزند خوبى است دختر! هم پر محبت است، هم
کمک کار، هم مونس است و هم پاک و پاک کننده».
در حدیث سومى که از پیامبر(ص) رسیده:
مَنْ دَخَلَ السُّوقَ فَاشْتَرَى تُحْفَةً فَحَمَلَهَا إِلَى عِیَالِهِ کَانَ کَحَامِلِ صَدَقَة إِلَى قَوْم مَحَاوِیجَ وَ لْیَبْدَأْ بِالْإِنَاثِ قَبْلَ الذُّکُورِ، فَإِنَّهُ مَنْ فَرَّحَ ابْنَتَهُ فَکَأَنَّمَا أَعْتَقَ رَقَبَةً مِنْ وُلْدِ إِسْمَاعِیلَ:
«کسى که بازار مى رود و تحفه اى براى خانواده خود مى خرد، همچون کسى است که مى خواهد به نیازمندانى کمک کند (همان پاداش را دارد) و هنگامى که مى خواهد تحفه را تقسیم کند، نخست باید به دختر، و بعد به پسر بدهد، چرا که هر کس دخترش را شاد و مسرور کند، چنان است که گوئى کسى از فرزندان اسماعیل(ع) را آزاد کرده باشد».
در حقیقت، این احترام به شخصیت زن سبب آزادى او در جامعه و پایان دادن به دوران بردگى زنان است.
گر چه، در این زمینه، سخن بسیار است، ولى از این واقعیت نمى توان به آسانى گذشت که با نهایت تأسف هنوز در جوامع اسلامى، آثارى از همان افکار جاهلى وجود دارد،
و هنوز کم نیستند خانواده هائى که از تولد پسر خوشحال و از نوزاد دختر ناراحت مى شوند، و یا لااقل تولد پسر را بر دختر ترجیح مى دهند.
البته ممکن است، شرائط خاص اقتصادى و اجتماعى در رابطه با وضع زنان در جوامع کنونى، یکى از علل این گونه عادات و رسوم غلط بوده باشد، ولى، هر چه هست،
باید عموم مسلمانان راستین با این طرز فکر مبارزه کنند، و ریشه هاى اجتماعى و اقتصادى آن را بسوزانند که اسلام نمى پسندد بعد از چهارده قرن، پیروانش به افکار جاهلى باز گردند، و این یک نوع جاهلیت ثانوى است.
حتى در جوامع غربى، که تصور مى کنند براى زن شخصیت والائى قائلند عملاً مى بینیم او را آن چنان تحقیر کرده اند که به صورت یک عروسک بى ارزش یا وسیله اى براى خاموش کردن آتش شهوت،
و یا کالائى براى تبلیغ کالاهایشان در آورده اند.
تفسیر نمونه، جلد ۱۱، صفحه ۳۰۳.
🌷سیروس کامران ماوردیانی گیلانی🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غربزدهها وقتی تو ایران هستن اگه از سقف مترو آب چکه بکنه فیلم میگیرن میفرستن واسه رسانهها که این وضع متروهای ماست اما وقتی میرن غرب تمام مشکلات رو توجیه میکنن!!!🙄
#لکه_آمریکا
📝 پاورقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طرف نشسته ایران بازی میکنه ولی به کسی که تو سوئد زیر سالمندان رو تمیز میکنه میگه تو عشق و حال میکنی!!!😑
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیر آب انگلیسیها هم ماله کش داره!!!🤔
#باغ_اروپا
📝 پاورقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو سرزمین فرصتها از جنازه هم پول در میارن!!!😨
#لکه_آمریکا
📝 پاورقی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️ لحظه شلیک موشک کروز دریایی از ناو شهید رودکی نیروی دریایی سپاه در رزمایش امروز
#ایران_سربلند
#ایران_سربلند
هدایت شده از 🌪️نود سیاسی 🌪️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️انتقادتند رائفی پوربه نمایندگان
🔹️علی اکبر رائفی پور
از قدرت نمایندگان مجلس در کشور تا باجگیری از آنها توسط پرستوها؛ انتقاد از عدم شفافیت
@navad_siasi
🌷خاطره بازیگر «مختارنامه» از صحنهای که سر وهب را به سمت شمر پرتاب کرد
☀️در ميان صحنهها، سکانسها و اتفاقات حادثه کربلا بگرديم، يکي از آن صحنههاي تأثيرگذار ماجراي وهب نصراني است؛ مادر شهيدي که سَرِ پسرش را به سمت شمر پرتاب ميکند. سريال «مختارنامه» حوادث تأثيرگذاري از وقايعِ کربلا را به نمايش درآورد؛ صحنههايي که هرکدام حرفهاي زيادي براي گفتن و نوشتن دارند. اما يکي از صحنههاي تأثيرگذارِ تاريخ شهادت امام حسين(ع) پيوستن يک ارامنه به لشکر حضرت سيدالشهداء(ع) است. تازهداماد نصراني که به همراه همسر و مادرش در دشت کربلا با رسيدن به حقانيت چنان جهادي از خود نشان ميدهند که سالها قابل بحث و درس براي جوانان است.
☀️نامش «وهب» است؛ شهيد تازه مسلمان و تازه داماد دشت کربلا که حرکتهاي خودش و از خودگذشتگيهاي همسر و مادرش براي يک بشر، درسآموز و شاهدي براي از جانگذشتگي و ايثار افلاکياني است که بدون توجه به ظواهر دنيايي، زيباترين و خوشترين عاقبتها را براي خود خريداري کردند و شهداي کربلا را بايد جزو برترين انسانهاي تاريخ و همنشين انبياء و اولياء در بهشت جاويدان خدا ناميد. اتفاقات قابل تأملي در جريان وداع وهب با همسر و مادرش ميافتد که مخاطب را در هنگام تماشاي «مختارنامه» و آن سکانس و صحنهها، بسيار تحت تأثير قرار داد. زمانيکه همسرش خطاب به وهب ميگويد: «تو را به خدا سوگند ميدهم که مرا به مرگ خودت، سوگوار مکن.» اما مادرش به او گفت: «پسر عزيزم! سخنش را نشنيده بگير و بازگرد و پيشروي فرزند دختر پيامبرت بجنگ تا به شفاعت جدش در روز قيامت، نائل شوي.»اينجا همسر وهب شرطي برايش ميگذارد که باز هم درسآموز است؛ او از وهب ميخواهد همنشين و همسرش در آخرت باشد. وهب اين شرط را ميپذيرد ولي همسرش درخواست دارد تا امام حسين(ع) ضامن اجراي اين شرط شود. وهب به ميدان جنگ رفت و بعد از رجزهاي طوفاني و جنگ نماياني به شهادت رسيد. شايد تأثيرگذارترين صحنههاي اپيزود مربوط به شهادت وهب در «مختارنامه» همان سکانس پرتاب سَرِ وهب توسط مادرش باشد. جايي که نشاندهنده ايثار و از خودگذشتگي تمام مادران شهداست. مادراني که امروز هم باکي از شهادت فرزندانشان در راه خدا ندارند. شايد سرچشمه اين همه از خودگذشتگي و ايثار به همان مادران شهداي کربلا برگردد. اموهب هم يکي از بانوان بزرگ و طلايهدار تاريخ است که «بهناز توکلي» بازيگر آن در گفتگويي با خبرنگار خبرگزاري تسنيم يکي از سختترين لحظاتِ «مختارنامه» را همين سکانس دانست. بعد از شهادت «وهب»، شمر دستور ميدهد که پيکرش را به صليب بکشند و به دستور عمر به سعد هم سر از تنش جدا ميکنند. يکي از اشقيا، سر را به طرف بانوان کربلا ميبرد و به سمت مادر وهب مياندازد. مادر وهب که اين صحنه را ميبيند به طرف لشکر شمر ميرود و سر را به طرف لشکر عمر بن سعد پرتاب ميکند. اينجاست که آن ديالوگ تأثيرگذار را فرياد ميزند: «در مرام ما نيست چيزي که در راه خدا دادهايم را پَس بگيريم.»
☀️بهناز توکلي بازيگر نقش «مادر وهب» درباره آن صحنه معروف گفت: «آنقدر اين نقش موثر و لحظاتش ما را تحت تأثير قرار ميداد که فراموش کردم پاهايم در زمان فيلمبرداري تاول زدهاند. صحنهاي که سَرِ وهب به طرف شمر پرتاب ميشود؛ آن محيط هم مملوء از خاکهاي آلوده به فضولات حيوانات بود که تمام پاهايم زخم شد. با اين وجود پاي من پُر از خاک شده بود.
☀️خانم توکلی با اشاره به اينکه کار بسيار سختي بود مادر وهب باشم، افزود: مسئوليت بزرگي را به من سپردند و کار سختي بود که مادر وهب باشم. در تجربه اول با داود ميرباقري، بازيگر «معصوميت از دست رفته» شدم؛ اينجا هم مادري را بازي کردم که سراسر درسآموز است. آنقدر جاي همذاتپنداري داشت که اگر خودم هم جاي اين بانو بودم، همين کار را ميکردم؛ اين نقش را با تمام سختياش پذيرفتم. توکلي اين روزها کمتر در تلويزيون و سينما ديده ميشود؛ درباره اين کمکاريها به خبرنگار تسنيم، گفت: من در اين سي سال گزيده کار بودم و نميتوانم هرکاري را انجام دهم و اصطلاحاً بازيگر هر نقش و کاري نيستم! وضعيت کارها خيلي افت کرده و کار خوب باشد ميپسندم. من اعتقادم بر ماندگاري نقش و نوستالژي شدن براي مخاطب است. الان مرا با نقشِ مادر وهب ميشناسند و براي من باعث مباهات است چنين نقشي در سريالهاي کشورم ماندگار شد. بازيگر نقش «مادر وهب» گفت: خانواده وهب چند درجه بالاتر از يک خانوادهاي هستند که فرزندشان به شهادت رسيده، مسلمان بودهاند؛ اين خانواده مسلمان نيست و در واقع انسانيت را به اوج خودش ميرسانند. من بازيگر نقش «مادر وهب» شدم که براي انسانيت و اخلاق احترام ويژهاي قائل هستم....
ارادتمند: ناصر کاوه