🔴 همچنان ایستاده... جام به دست!
✍️ #محمد_ایمانی
🔹اغلب روزنامه ها، سایتها و کانال های برجامی، رویشان را سمت دیگری گرفته اند؛ انگار نه انگار که امروز پنجمین سالگرد توافق است....
🔸 چرا کشور را گرفتار توافقی کردند که خجالت می کشند در سالگردش حتی یادی از آن بکنند؟ آمریکا واروپا را نمی شاختند؟ یا ماموریت داشتند؟
✅ آنها که توافق را نوشتند در چه حالی بودند که این کلاه بزرگ سرشان رفت. نه تضمین گرفتند؛ نه نحوه جبران خسارت در صورت عهدشکنی معلوم شد؛ و نه این که شکایت به کدام محکمه معتبر باید برد!
🔹 در توافقی چنین بی در و پیکر، چرا همه امتیازات را نقد دادند و بعد با گردن کج و دست دراز ایستادند؟!
🔸 پنج سال است ایستاده اند؛ این هم یک مدل ایستادگی است! با گردن کج و دست دراز...
💢 بعدش هم به خودت روحیه بدهی که "اگر سرت کلاه رفت، غمی نیست. تو لایق کاپ اخلاقی، که یک تنه پای قولت ماندی". در چه حالی بودند که چنان قول و قراری را به جان خریدند و حالا هم نمی توانند دست بکشند؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
توافق ایران-چین، خبری بد برای اسرائیل
روزنامه جروزالمپست:
🔹توافق پیشنهادی میان ایران و چین خبر بدی برای اسرائیل است.
🔹در حالی که ایران و چین مشغول تلاش برای نهایی کردن یک توافق امنیتی و اقتصادی ۲۵ ساله هستند اسرائیل دلایل زیادی برای نگران شدن از آن و حتی قرار گرفتن در وضعیت هشدار، دارد.
🔹فشار حداکثری آمریکا اثرات مهمی روی ایران داشته است.
🔹سرازیر شدن سرمایهگذاریهای چین حرکت عمدهای به سمت خنثی کردن این اثرات خواهد بود.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 مارپیچ سکوت حزب اللهی ها
✍️ #محسن_مهدیان
🔹 مخاطب این متن ضدانقلاب و بهاری و انحرافی و سبز و بنفش و غیره نیست.
🔸 چندجمله با رفقای حزب اللهی و انقلابی؛
بهانه این متن سخنان اخیر رهبرانقلاب در موضوع استیضاح و رعایت اخلاق و شرع و قانون در مجلس است. اما ماجرا فراتر از این رویداد است.
✅ نقش ما در نسبت ولی جامعه چیست؟ گام اول فهمیدن نظام اندیشه . اگر نظام اندیشه امامین انقلاب فهم شود، در مصادیق و رویدادها کمتر دچار اختلاف و تفاوت می شویم.
🔹 نصرت بدون فهم نظام اندیشه میسر نیست. اما غرض متن توجه دادن به مبنانی نیست. فرض اینست که این فهم شکل گرفته و یک گام جلوتریم. سوال اینست که اگر این همراهی را عقلا و قلبا درک کردیم وظیفه مان چیست؟ غیر اینست که جلوتر از رهبرانقلاب باید جامعه را همراه کنیم؟ حقا و وجدانا چنین می کنیم یا گرفتار مارپیچ سکوتیم؟
🔸 موضوع تعدی به وزیر روشن نبود؟ شرایط کشور گواه خطا بودن استیضاح نبود؟ باید رهبری تذکر می داد؟ چرا ساکت بودیم؟
✅ موضوع صادق لاریجانی ابهام داشت؟ روشن نبود که بین مطالبه پاسخگوئی از صادق لاریجانی با اتهام و افترای همدستی و مطلبه محاکمه و استعفا تفاوت است؟ باید رهبری تذکر می داد که اخلاق و شرع را رعایت کنید؟ لاریجانی که هیچ، رهبری انقلاب درباره تهمت و افترا به فتنه گرها در دیدار با دانشجوها تذکر ندادند؟
🔹 رهبرانقلاب در سه سخنرانی پیاپی به نقد عدالتخواهی های مرسوم پرداختند. روشن نبود برخی از این روش ها خطاست؟ روشن نبود با خلاف شرع و بی قانونی نمی شود اصلاح کرد؟ روشن نبود ظلم در عدالتخواهی بدتر از بی عدالتی است؟
عقب تر بریم؟ درباره بنزین و حوادث آبان هم بنویسم؟
🔸نقش انقلابی ها چیست؟ غیر از اینست که وظیفه داریم پیش از ورود امام امت روشنگری کنیم؟ نصرت غیر از بلاگردانی است؟
✅ مخاطب این متن، اول خودم؛ اما چنین نمی کنیم. پیشتر از امام که هیچ؛ عقبتر هم خیلی وقت ها حرکت نمی کنیم. اجازه میدهیم تندی ها و تلخی ها و تعدی ها به امام جامعه اصابت کند ولی خدای نکرده! فالور و لایک و اعتبار داشته و نداشته مان نریزد.
🔹 حق را می بینیم و سکوت می کنیم تا ناسزا نشنویم و هزینه ندهیم.
پای نقد اصلاح طلب و دولتی ها و بهاری ها و خوئینی ها و غیره باشد که دیگران دست بزنند و جیغ و کل و هورا بکشند همه حاضریم اما جائی که متهم شویم به ماله کش و محافظه کار ترجیح می دهیم امام جامعه بلاکش باشد. اینطورنیست؟
🔹والله یارشاطر نباشیم بارخاطریم؛ باریم؛ وبالیم.
✅ روح شریعتی شاد که نوشت وقتی در صحنه دفاع از امام نباشید مهم نیست سرسجاده و محراب باشید یا مجلس شراب و مستی.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
📍از لار تا کالیفرنیا، خانواده #کاشفی_آشتیانی؛ راز اقامت فرزندان برخی از مسولین در اروپا و آمریکای شمالی چیست؟
🔸 در ایالات متحده آمریکا چه خبر است که یکی یا تعدادی از اعضای خانواده های مسئولان کشور، باید در آن اقامت داشته باشند؟ این پرسشی است که پاسخی در ظاهر ساده اما در واقع پیچیده دارد. واقع ماجرا آن است که فرزندان، یا اعضای درجه یک خانواده مسئولان، به سان پل ارتباطی و قلک ذخیره روز مبادا، در کشورهایی همچون آمریکا، کانادا، انگلیس، فرانسه و ... مستقر هستند
🔹 از جمله این حلقه های ارتباطی، کانون فارغ التحصیلان شبه قاره هند است که مرور اسامی نفرات اصلی این حلقه، سرمنشاء و رمزگشای از معضلات و وضعیت فشل دستگاه دیپلماسی است.
🔸 از جمله اعضای سطح پایین حلقه، عباس کاشفی آشتیانی است؛ کارگزار و بهتر است بگوییم پادوی حلقه ای که با بررسی وضعیت مالی و خانوادگی وی، موضوعات جالب توجهی کشف و افشا می شود.
🔹 عباس کاشفی آشتیانی علی رغم ضعف در مدارک تحصیلی، با حمایت مستقیم متکی و نبی زاده در وزارت خارجه رسوخ کرد و در اندک زمانی به عنوان کارمند بخش اداری، وارد عرصه دیپلماسی کشور شد.
🔸 در دوران پیش از بازنشستگی، آشتیانی با حمایت نبی زاده به عنوان کارمند بخش اداری به کشور آذربایجان اعزام شد؛ درست در همین زمان عدد بسیار هنگفتی معادل چند میلیون دلار از سفارت خانه مفقود و در ادامه پرونده ای برای بررسی شکل گرفت که این پرونده پس از سال ها، همچنان باز و در دست کنکاش نهادهای ذی ربط است!
🔹 فاجعه دیپلماتیک زمانی شکل گرفت که وی نه تنها توبیخ یا برکنار نشد، بلکه با حمایت حلقه شبه قاره، به عنوان کارمند اداری و دفتری سفارت ایران در هند مسئولیت دیگری گرفت.
🔸 کاشفی آشتیانی اما در نهایت با حمایت شدید حلقه شبه قاره، به عنوان مسئول نمایندگی وزارت خارجه در شهرستان لارستان منصوب و سرپل ارتباطات این حلقه با کشورهای حاشیه خلیج فارس شد.
🔹 امین و زهرا، فرزندان وی، با حذف پسوند آشتیانی از شناسنامه و مدارک شناسایی خود، به تاسیس شرکت های متعدد اقتصادی اقدام کرده و از رانت های متعدد حلقه فوق الذکر بهره بردند.
🔸 طولی نکشید که پدر هم به تبع فرزندان خود علنا وارد عرصه اقتصادی شد و با تاسیس کاویان سوله تهران، از پس پرده بیرون آمد.
🔹 اما ماجرا زمانی جالب می شود که بدانید امین کاشفی، با محمدحسن و سجاد انصاری لاری، فرزندان محمدابراهیم انصاری لاری (استاندارد فارس در زمان دولت خاتمی و مدیرعامل منطقه آزاد قشم در دولت دوم روحانی) شریک اقتصادی بوده و آقازاده محترم جناب آشتیانی، اکنون در کالیفرنیا سکونت دارند.
🔸 اما از سوی دیگر می توان به فعالیت های به ظاهر فرهنگی و روانشناسی سمانه (زهرا) کاشفی پرداخت.
🔹 کافی است به صفحه اینستاگرام وی نگاهی گذار کنید، از ساقی مشروبِ اصل تا مربیانِ بدن ساز و دیگر مسائل در آن یافت می شود.
🔸 اما محتوای تزهای روانشناسی این آقازاده ی محترمه، ترویج بی محابای فرهنگ لاابالی غرب در لوای کلاس ها و دوره های روان درمانی است.
🔹 بی تردید خانواده کاشفی آشتیانی سرنخ بسیاری از مسائل ویژه اقتصادی کشور در حوزه ارتباط با کشورهای حاشیه خلیج فارس و حتی ورای شبه قاره هند هستند.
🔸 اما آنچه همچنان مکتوم مانده، گم شدن اعداد و ارقام نجومی است که هم پای هر جا به جایی عباس کاشفی آشتیانی، در دفاتر نمایندگی و سفارتخانه ها رقم خورده و هرگز به طور جدی مورد پیگرد قرار نگرفته است!
✍ عبدالله حامدی
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
📍*چشم در برابر چشم/یکی بزنند ده تا میخورند*
🔻...ایران و امریکا در یک جنگ مداوم هستند، امریکاییها نمیخواهند واقعیتها را قبول کرده و به تواناییهای ایران اعتراف کنند. آنها وقتی دستور ترور سپهید شهید قاسم سلیمانی را دادند هم فکرش را نمیکردند که ایران بخواهد پاسخ بدهد و به همین دلیل سعی کردند با ارسال لشکر 82 هوابرد که قدرتمندترین و قویترین نیروی رزمی در اختیار ارتش امریکا به نوعی به شمار میرود، زبان تهدید را گسترش دهند. آنها به خوبی از سطح جابجاییها در نیروهای رزمی ایران آگاه بوده و به صورت روزانه آن را رصد میکردند و میدیدند که ایران میخواهد پاسخ دهد... البته این بعد از ماجرای ترور بود و وقتی که عینالاسد هدف قرار گرفت، همه ابهت امریکا فرو ریخت.
🔻بعد از گلوبال هاوک، آرامکو و عینالاسد طرف امریکایی به هیچ عنوان جرات نمیکند با ایران به صورت فیزیکی رودررو شود و به همین دلیل هم اقداماتی مانند آنچه در نطنز روی داد را انجام میدهد که البته انجام شدن آن نیز به دلیل سهلانگاری داخلی بود وگرنه میشد به سادگی آن را مدیریت کرد. ایران بارها گفته که دوران بزن دررویی به پایان رسیده و هر اقدامی را تلافی خواهد کرد. دست ایران برای تلافی کردن در خاک امریکا بسیار بلند است. من هنوز هم سردر سفارت امریکا در آتن را به خاطر دارم و شاید خیلی از حوادث دیگر را. ایران در برابر امریکا در سطح یک ابرقدرت واقعی عمل میکند و این مساله را همه میدانند.
🔻این را از ماجرای انهدام هواپیمای حامل 11 نفر از افسران و طراحان اصلی سازمان جاسوسی امریکا در افغانستان به خوبی میتوانید پیدا کنید. امریکاییها در مورد آن حادثه هنوز هم روزه سکوت گرفته و حاضر نشدهاند اسامی افراد کشته شده و دلایل این حادثه را رسانهای کنند. ما به آن مرحله از توانایی در حوزه عملیاتی رسیدهایم که بتوانیم از منافع ملی خودمان با توجه به داشتههایمان دفاع کنیم و در این زمینه به هیچ طرفی نه تنها شوخی نداریم، بلکه در عمل جدیت خود را نشان دادهایم. هنگامی که نفتکشهای ما به سمت ونزوئلا میرفتند، همه شناورهای امریکایی در خلیج فارس میدانستند که روی آنها قفل موشکی صورت گرفته است...
🔻...واقعیتها بسیار عمیقتر از آن چیزی است که همه فکر میکنند. ایرانِ ما امروز باوجود همه تحریمها بسیار قدرتمند است... تابستان داغی داریم، بابت هر داغ، داغی بر دل آنها خواهیم گذاشت. شب گذشته در عربستان هم یکی از این داغها را گذاشتیم که فقط خودشان میدانند و ما... قرار نیست عوامل آنها خرابکاری کنند و بعدش ما ساکت بنشینیم، بزنند، میزنیم.
#انتقام_سخت
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 دوستان و دشمنان می آیند و میروند آنچه برای ما میماند منافع ملی است
🔹 قرارداد 25ساله بین ایران و چین با اینکه ماهیتش هنوز گنگ و نامفهوم است اما بازار گمانه زنی ها، تحلیلها و شایعات پیرامون آن به شدت آشفته است. در این آشفته بازار هر شخص و گروهی به نحوی تلاش میکند بنابر اطلاعات موجود آنرا توصیف کرده و مبتنی بر رویکرد و اهداف مد نظر، آنرا به قضاوت بنشیند. در این بین توصیف ها و قضاوتهایی هم وجود دارد که هیچ تطابقی با واقعیت موجود نداشته اما در گروهها و شبکه های اجتماعی دست به دست میچرخد و جامعه را دچار اضطراب و سر در گمی مینماید.
🔹 البته در خصوص باور این دست از تحلیلها باید به جامعه حق داد. پیش زمینه ذهنی ایرانیان در رابطه با قراردادهای خارجی چندان امید بخش نیست. از مرور قراردادهای تاریخی در دوران قاجار تا حکایت برجام و حتی قراردادهای فوتبالی امروزی هیچکدام خاطره خوبی را به ذهن ها متبادر نمی سازد. از سویی دیگر به واسطه بروز فسادها و سو استفاده های رخ داده سطح اعتماد عمومی به دولتمردان تا حد زیادی دچار آسیب شده است از این رو جامعه مستعد پذیرش شایعات و تحلیل های غیر واقعی است که گاها با نیات مغرضانه منتشر میگردد. اما به طور کلی در مواجه با این قرارداد دو رویکرد قابل تامل است:
🔹 رویکرد اول که به اژدها با نگاه بدبینانه مینگرد. این نگاه بر این موضع استوار است که نباید از ترس گرگ به خرس پناه آورد. این گروه معتقدند که چینی ها اساسا مترصد این هستند از تنور داغ تنش میان ایران و غرب نان تازه ای بیرون آورند. دریافت نفت ارزان قیمت، تسلط بر دریا،اجاره جزایر ایرانی و بهره برداری از منابع خدادادی سرزمین تنها هدف چشم بادامی ها برای عقد قرارداد است.از این رو باید محکم و قاطع جلوی آن ایستاد و با آن مخالفت کرد. این رویکرد با برشمردن برخی از سیاستهای حزب کمونیست چین در قبال ایران و قرابتها و مراودات چینی ها با دشمنان ایران ، پایین بودن سطح کیفیت محصولات وارد شده از چین، حضور نه چندان خوشایند کشتیهای صید ترال چین و ... انعقاد این قرار را به مصالح مملکت نمیدانند.
🔹 اما رویکرد دیگر بر خلاف نگاه قبلی انعقاد این قرارداد را در شرایطی که آمریکا پا را بر گلوی اقتصاد ایران گذاشته به صلاح و تا حدودی ضروری میدانند. بر پایه این دیدگاه چین می تواند آلترناتیو و جایگزین مناسبی باشد برای مراودات از دست رفته اقتصادی که در سالهای تحریم و برجام عرصه را بر واردات و صادرات تنگ نموده است. جدییت و سرمایه گذاری سنگین چینی ها در طرح احیای جاده ابریشم موسوم به یک کمربند یک راه موضوع قابل توجه دیگری است که در این رویکرد مد نظر قرار دارد. طرحی که میتواند مناسبات اقتصادی منطقه را دچار تحول نماید و بیتفاوتی نسبت به آن زیان بار خواهد بود. دلیل دیگر موافقت این رویکرد قرارداد ۲۵ ساله استفاده از ظرفیت سیاسی چین است. تواناییهای سیاسی چین در مقابله با تصمیمات خصمانه آمریکا در مجامع بین المللی جاذبه دیگری است تا مناسبات میان دو کشور بیش از پیش عمیق تر گردد.
🔹 اما به نظر میرسد برای دستیابی به درک بهتری از این قرارداد باید آن را در قالب رژیونالیسم تحلیل نمود. رژیونالیسم یا وحدت منطقه ای اصطلاحی است که در علوم سیاسی و روابط بین الملل به تشکیلات و اجتماعی مرکب از سه واحد سیاسی یا بیشتر گفته میشود که یه پدیده جدید را به وجود می آورند. اصولا فلسفه رژیونالیسم بر این مبنا استوار است که با بسیج نیروهای پیوند دهنده منطقه ای میتوان زمینه حصول به آرمان متعالی مشترک را فراهم ساخت.
🔹 روی هم رفته تجانس ارزشها، انتظارات مشترک، هماهنگی بین اهداف و منافع و احساس مشترک نسبت به مسایل وتهدیدات محیط و غیره،زمینه را برای رسیدن به اتحاد در چارچوب تعهدات منطقه ای هموار مینماید بنابراین شرط اولیه رسیدن به رژیون و وحدت منطقه ای داشتن سطحی از همبستگی، تفاهم و تجانس و تعامل مثبت میان این عوامل است. بستن قرارداد۲۵ ساله با چین را باید ذیل این پیوند استراتژیک مورد توجه قرار داد .
🔸 اگر چه قویا میتوان ادعا کرد که وحدت منطقه ای یا رژیونالیسم میان سه کشور چین، ایران و روسیه میتواند در جهت منافع متقابل اعضای آن باشد اما نکته حساسیت برانگیز آن است که در نظام بین الملل دوست و دشمن بر پایه منافع ملی تعریف میشود از این رو اگر در بستن قراردادها دقت نظر صورت نگیرد تفاوتی میان قدرتهای بزرگ نخواهد بود و معمولا همه راهها به رم ختم میشود. از این رو باید همواره به این نکته راهبردی توجه نمود که دوستان و دشمنان میآیند و میروند آنچه برای ما میماند منافع ملی است.
✍حسین حسینی نژاد
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
*چرا دولت عادل عبد المهدی در عراق سقوط کرد*
عادل عبد المهدی نخست وزیر پیشین عراق در ۳۰ شهریور ۹۸ عازم چین شد و یادداشت تفاهم همکاری های استراتژیک ۲۵ ساله با آن کشور امضا کرد. وی هدف از سفر به چین را جلب نظر این کشور برای توسعه زیرساختها از طریق پروژههای بازسازی، خدماتی و توسعه اقتصاد با استفاده از امکانات گسترده و تجربه موفق چین عنوان کرد و گفت: اکنون زمان آن فرا رسیده است ملت عراق که رنج طولانی از جنگ و تروریسم متحمل شده اند به رفاه و آرامش برسند.
پس از آن بود که اعتراضات به رهبری سفارت آمریکا در بغداد، در این کشور شروع شد. شعار اغتشاشگران: *وطن می خواهیم* بود. آنها چند ماه شهرها را به آشوب کشاندند و شدیدا با پلیس درگیر شدند و همین شعار وطن می خواهیم، به شعار سرنگونی دولت تبدیل شد. همزمان آمریکا بر عراق فشار وارد آورد و صراحتا اعلام کرد که عراق باید از توافق بلندمدت با چین صرف نظر کند، در حالی که عبد المهدی بر این توافق اصرار می کرد. اغتشاشگران تا آنجا پیش رفتند که کشور را فلج کردند و موجب سرنگونی دولت عبد المهدی گردیدند و به جای او، نخست وزیر مورد نظر آمریکا آمد(مصطفی الکاظمی کسی که مشکوک به ترور ابومهدی و حاج قاسم سلیمانی است) امریکا با یک ترفند و شبه کودتا نخست وزیر همسو با ایران راکنار زد و نخست وزیر مورد علاقه خود را بوسیله مردم و با شایعه و جنگ روانی بر کرسی نشاند و او اولین اقدامی که کرد، توافق با چین را ملغی کرد.
حالا همین داستان در ایران در حال تکرار است و همین که عنوان شد ایران می خواهد توافقنامه ۲۵ ساله با چین امضا کند، سر و صدای رسانه های آن طرف آب و بعضی ها در داخل بلند شد که وای منافع و استقلال ایران در خطر است. کیش از دست رفت. ارتش چین وارد ایران می شود. چین نفت ایران را مفت می خرد. سرمایه های ایران به هدر می روند.... یعنی همان شعار *وطن می خواهیم* ولی با رنگ و لعاب متفاوت.
فکر می کنید سرنوشت این وضعیت به کجا ختم خواهد شد؟
آیا نباید از تجربه عراق استفاده شود و هوشیار باشیم؟ بویژه اینکه زمزمه های اعتراضات خیابانی شروع شد و دنبال آن هستند که با سوء استفاده از اوضاع نابسامان اقتصاد مردم، نسخه عراق را در ایران تکرار کنند.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
⭕️ پس از مدیریت فوق العاده اپیدمی کرونا و جانفشانی کادر درمانی
برخی مسئولین اجرایی با تصمیاتی عجیب ! شیرینی این پیروزی عظیم را به کام مردم تلخ کردند
حالا هر روز معادل یک هواپیمای اوکراینی تلفات داریم
آیا شجاعت این را دارند که بیایند و بگویند گردن ما از مو باریک تر؟
#حاجی_زاده
#هوایی
👤 علیاکبر رائفی پور
_______________
📡 *برای رصد تحلیلهای روز و داغ در کانال مطالبه گری آرمانها در پیام رسان داخلی ایتا با لینک زیر ملحق شوید*
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🇮🇷 🇨🇳همکاری چین و ایران، ضربهای به فشارهای آمریکا
📰 روزنامه نیویورکتایمز که مدعی شده به نسخهای از سند همکاری راهبردی ایران و چین دست پیدا کرده، نوشت:
🤝 این طرح مشارکتی در صورتی که به نحو تشریحشده اجرایی شود کانونهای تنش جدید و بالقوهای در روابط رو به افول #چین و آمریکا ایجاد خواهد کرد.
🇺🇸 طرح مذکور همچنین ضربهای عظیم به #سیاست ستیزهجویانه دولت #آمریکا علیه #ایران، پس از خروج از #توافق حاصلشده در سال ۲۰۱۵ توسط باراک اوباما و سران ۵ کشور دیگر وارد خواهد آورد.
📑 این سند ۱۸ صفحهای خواستار برگزاری تمرینهای مشترک #نظامی، تحقیقات مشترک در زمینه #دفاعی و تبادل اطلاعات و همکاری در زمینه مبارزه با #تروریسم، مواد مخدر و #قاچاق انسان است.
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
کانال مطالبه گری گام دوم انقلاب در پیام رسان داخلی ایتا ، فقط در مورد مطالب مرتبط بام گام دوم انقلاب
https://eitaa.com/joinchat/2999648310C74cf3f6526
تحلیل نسبتا خوبی به مواضع اخیر رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در ارتباط مستقیم با نمایندگان مجلس شورای اسلامی
کمی وقت با دقت مطالعه کنیم
*آنچه_اومیداند_ومانمیدانیم !*
*چکار کنیم با این امام !؟*
*کلی برای خودمان تدارک دیدیم که مثلا فلان اقدام انقلابی را کلید بزنیم !*
*سوال و استیضاح و نطق آتشین و ...*
*اما به او که می رسیم آب سردی می پاشد بر انهمه حرارتی که حسابی گرممان کرده بود !*
*یعنی چه !؟*
*چرا تصمیمات و رفتارمان اینهمه با منویات او فاصله دارد !؟*
*چرا مدام محاسبات ما با آنچه او می خواهد جور در نمی آید !؟*
*او انقلابی نیست یا انقلابی گری ما بر خطا رفته !؟*
*ما خطای محاسبه داریم یا محاسبات او اشتباه است !؟*
*خب فهمیدن اینها مگر کار سختی است که مدام در امتحان او رفوزه می شویم !؟*
*امام جامعه را می گویم و جبهه خودی را !*
*چکارمان به امر و زید آن سوی میدان !؟*
*تازه از آن سوی میدان خبرهایی می آید که انگار آنجا هم تک و توکی آدمهایی هستند که می فهمند چگونه از امام دلبری کنند !؟*
*وزیری که اصلا روی آن حساب نکرده بودیم حالا مدام قربان صدقه امام مسلمین می رود که چگونه درد جامعه را می فهمد و امامی که مظلومانه و خالصانه هرآنچه در توان دارد برای کم کردن آلام مردمش هزینه می کند !*
*آنوقت در این سوی میدان باید تشر بخوریم که اینکار را نکنید و آن کاربه صلاح شما نیست !*
*کجای قصه هستیم !!!؟*
*دقیقا گاهی به جای آتش باختیاری اتش بیار معرکه می شویم !*
*آنجایی که اولویت ها را گم می کنیم !*
*یکی مثل تاج زاده و موسوی خوئینی ها و ... آتش بپا می کنند و ما هم آتش بیار معرکه می شویم !*
*محاسبات ما را بر هم می زنند !*
*استیضاح روحانی همان پوست موزی است که در پشت نامه های خوئینی ها و تاج زادها سر راهمان پرت می شود !*
*امام فرمان می دهد که برنامه کاری باید معیشت مردم باشد ! اقتصاد کشور باشد !*
*اصلاح ساختار بودجه باشه !
فضای مجازی باشد !*
*اما چه می شود که عقلمان گِرد می شود و می رویم سراغ استیضاح روحانی !*
*بد و بیراه گفتن به ظریف دقیقا همان چیزی بود که ظریف می خواست !*
*اوکه احمق نیست بیاید وسط لانه زنبور انقلابی ها شکلک در بیارد !!!*
*لجمان را در آورد تا دشنام بگوئیم و خرابمان کند !*
*خب اگر عصبانی نشویم که به راحتی می توانیم حرف حساب را در حلقش فروکنیم و همه ملت درست قضاوتمان کنند !*
*او یک سیاست باز قهاری است که با نقشه آمد مجلس عصبانی کرد ما را، و از معرکه گریخت !*
*به همین سادگی !*
*آنجا که روحانی گفت من هم صبح جمعه از گرانی بنزین خبر دار شدم دقیقا همین نقشه را پیدا کرد و کفرمان را درآورد تا آشوب را گسترده کنیم !!*
*آنجایی که جهانگیری و ربیعی می گویند بهتر از این دولت گیرتان نمی آید یعنی می خواهند عصبانی شویم !*
*تا مثلا استیضاح را کلید بزنیم و چند ماه کشور را دچار یک چالش بی نتیجه کنیم و آخر کار همه اینها بدون حساب و محاکمه بگریزند !*
*در این میانه تنها کسی که از پیچیده ترین نقشه های این جماعت سر در می آورد امام جامعه است !*
*اوست که باید خطای مردم را در انتخاب روحانی جبران کند و هم اشتباه سیاستمدارن منتقد را اصلاح کند و هم دولت را در مسیر نگه دارد تا مبادا از ماشین پیاده شوند و کشور را به ته دره بفرستند !*
*متوجه شدید ماجرا چیست یا باز هم باید تشر بزند !؟*
*این هنر یک پیرمرد فرزانه سیاستمدار هشیار تیز بین با تقوای الهی است که در غیاب امام زمان اینگونه پرچم انقلاب را بالا نگه داشته و وای بر ما اگر قدرش را ندانیم !*
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
پيامبر اکرم صلّي الله عليه و آله و سلم فرمودند:
خوشا به سعادت سبقت جويان به سايه عرش.
گفتند: اى رسول خدا! آنان كيانند؟
فرمودند: آنان كه چون حق را بشنوند، بپذيرند و هرگاه حق از آنان خواسته شود، دريغ نكنند و براى مردم همان گونه قضاوت كنند كه براى خود مى كنند.
بحارالأنوار، ج ۷۵، ص ۲۹، ح ۱۹
بسم الله الرحمن الرحیم
وقت بخیر
لطیفی می گفت:
خداوند عهده دار کار حضرت یوسف شد
پس قافله ای را نیازمند آب نمود
تا او را از چاه بیرون آورد
سپس عزیز مصر را نیازمند فرزند نمود
تا او را به فرزندی بپذیرد
سپس پادشاه را محتاج تعبیر خواب کرد
تا او را از زندان خارج کند
سپس همه مصریان را نیازمند غذا نمود
تا او عزیز مصر شود
اگر خدا عهده دار کارت شود ...
همه عوامل خوشبختی
را بدون اینکه احساس کنی
برایت آماده میکند
فقط با صداقت بگو
وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ ۚ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ (غافر/۴۴)
کارم را به خدا می سپارم همانا خدا به حال بندگانش بینا و آگاهست
✖️ *یازده سوال ساده از مخالفان قرارداد ایران با چین*
1⃣ از کجا شنیدید قرار هست جزیره کیش به چین واگذار شود؟
2⃣ آیا فقط یک بار متن #قرارداد را مطالعه نموده اید؟
3⃣ آیا فقط یک بار کلمه #جزیره_کیش را در کل متن این قرارداد مشاهده نموده اید؟
4⃣ آیا فقط یک بار کلمه حضور ۵ هزار نیروی نظامی #چین را در کل متن این قرار داد را دیده اید؟
5⃣ آیا میدانید اولین بار واگذاری جزیره #کیش و همچنین حضور ۵٠٠٠ نیروی نظامی #چینی در ایران توسط #سلطنت طلب ها و سایت وزارت خارجه امریکا که چندی پیش وزیر امور خارجه آمریکا گفته بود: آن قدر ایرانی ها را باید #گرسنگی بدهیم تا به پای میز مذاکره بیایند!! تا وضعیت #اقتصادی ایران را از این هم که هست، بدتر کنند، مطرح شد؟
6⃣ همان #روحانی و #ظریف برجام این قرارداد را بسته اند، پس چرا زیر برجام رقصیدید ولی اکنون داغدار این قراردادید؟
7⃣ در برجام، قراردادهای نفتی ipc، قرارداد ۲٠۳٠ و غیره امکان سلطه بیگانه بر مملکت بود، پس چرا آن وقت ما را دلواپس میخواندید ولی اکنون خودتان #دلواپسید؟
8⃣ آیا نگران این هستید که مجلس این قرارداد را ۲۰ دقیقه ای تصویب کند؟
نگران نباشید ماهیت این #مجلس با مجلس قبلی فرق دارد
9⃣ اگر مبادله ما با دلاری که آن را #تحریم هستیم و وارد سیستم بانکی ما نمی شود، تغییر کند و ارز ملی جایگزین آن گردد و پول نفت ما وارد کشور شود، شما با آن مخالفید؟
🔟 اقتصاد ما وابسته به نفت است و نفت ما به واسطه تحریم به فروش نمی رسد و تنها خریدار نفت ما کشور #چین هست و در این قرارداد ضمانت خرید #نفت برای آینده دیده می شود تا نگرانی برای آینده نداشته باشیم، آیا واقعا جای خوشحالی دارد و ناراحتی؟
1️⃣1️⃣ راستی #آمریکا به دلیل اینکه ایران با این قرارداد، #تحریم ها را دور می زند، نفتش را هم می فروشد و #دلار را نیز حذف می کند تا مشکل مالی و بانکی اش حل شود، ناراحت است و جنگ روانی، رسانهای و تبلیغاتی منفی ای علیه ایران راه انداخته است، شما چرا ناراحتید؟
✍ یاسر سعادت خواه
➖➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
✖️ *دلایل بیحاصل بودن سوال و استیضاح از #روحانی*
✅ یقیناً انتقاداتی به عملکرد دولت جناب روحانی وارد باشد اما سوال اساسی این است که باید چنین دولتی را که عمر ۱۰ ماهه پایانی خود را طی میکند با سوال و استیضاح کنار زد؟ آثار سلبی و ایجابی آن برای کلیت نظام و مردم چیست؟
🔹 به نظر میرسد سوال و استیضاح (که البته حق طبیعی مجلس و نمایندگان است) در این مدت باقیمانده، آورده خاصی برای نظام و مردم ندارد زیرا:
🔻۱. بعد از #بنیصدر، رویه و عرف #حاکمیتی این بوده که با رئیس جمهور و (در مقاطعی نخست وزیر) برخورد حاد و حذفی صورت نگیرد. این رویه سبب #پایداری نظام حکومتی و حفظ آرامش در کشور میشود.
🔻۲. استیضاح رئیس یک دولت که هفت سال بر سر کار بوده و وقت بسیاری را با #کمکاری و مسیر اشتباه تلف کرده، در کمتر از یکسال به عمر آن دولت، هیچ نتیجه عملی در بر نخواهد داشت. به فرض محال با رای #عدم_صلاحیت، بجز رئیس جمهور سایر ارکان دولت تا چند ماه بر سر کار هستند و عملا تفاوتی نخواهد کرد.
🔻۳. سوال و استیضاح بزرگترین موقعیت برای سیاستمدار حرفه ای برای سوارشدن بر موج هیجان و احساسات، #مظلوم_نمایی، #فرافکنی و استفاده از اشتباهات نمایندگان است. همانطور که حضور #ظریف در مجلس نیز با چنین نتیجه ای همراه شد.
🔻۴. منطق #بازار و معادلات روانی حاکم بر آن با منطق مورد نظر نمایندگان همخوان نیست. #استیضاح و سوال در شرایط فعلی ایران از سوی بازار به معنی ناکامی کل #حاکمیت در کنترل شرایط اقتصادی تلقی میشود و نه ناکارآیی یک دولت و یک جناح خاص.
🔻۵. بی ثباتی در نظام #سیاسی و ناتمام ماندن دوره روحانی، سیگنال خوبی برای قدرت و #نفوذمنطقه ای ایران نیست. ولو آنکه روحانی دغدغه #محورمقاومت را چندان نداشته باشد اما ناتمام ماندن دولت وی به پرستیژ سیاسی ایران در منطقه ضربه میزند و از سوی ناظران منطقهای به عنوان نشانهای از #تزلزل_نظام ایران تعبیر میشود.
🔻۶. تقریبا میتوان گفت امکان #اصلاح مسیر دولت از وضعیت اشتباه فعلی به شکل مبنایی وجود ندارد و ظرفیت اصلاح و نقدپذیری در لایه یک دولت وجود ندارد. از سوی دیگر مجلس میتواند در جو آرام و کارشناسی در همین مدت باقی مانده از عمر دولت برخی #تصمیمات_مفید و موثر را به آن بقبولاند. به شرط آنکه با بخش منصف و دلسوز دولت رابطه برقرار کند و از #چالش_حاد با بالادستیها اجتناب کند.
🔻۷. میان لایههای کنشگر افراطی #فتنه و برخی مدیران دولت تدبیر، همپوشانی و ارتباطاتی وجود دارد. حادسازی فضا علیه دولت سبب میشود #رادیکالها نظرات خود را به تصمیم گیران در دولت توجیه کنند و حوزه ذهنیت _عملکرد اشتراکی آنها گسترده شود. در آن صورت با توجه به طراحیهای بسیار جدی #ضدانقلاب، #منافقین، سرویسهای خارجی و #نارضایتی_مردم از وضعیت اقتصادی، بستر رقم خوردن یک فتنه چندوجهی فراهم شود.
🔻۸. نفس وجود مجلس فعلی با گرایشهای #انقلابی و کاملا متضاد با دولت، خود نوعی #فشار بر دولت است و بازدارنده بسیاری از مسائل است. این فشار #مثبت در صورتی که از حد خود فراتر رود به فشار منفی تبدیل میشود و اثرات مخربی در پی خواهد داشت.
🖌 #تبیین
➖➖ نشر دهید. ➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
✖️ یازده سوال ساده از مخالفان قرارداد ایران با چین
✖️ دلایل بی حاصل بودن سوال و استیضاح از روحانی
__________________
📡 برای مطالعه تحلیل های فوق در کانال مطالبه گری آرمانها در پیام رسان داخلی ایتا با لینک زیر وارد و پس عضو شدن ملاحظه بفرمائید
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
ترامپو فیل ها
🔹نیویورک تایمز دیروز نوشت "سند همکاری راهبردی ایران و چین، ضربه سنگینی به سیاستهای ضدایرانی ترامپ است و آمریکا را به چالش میکشد. نیکی هیلی سفیر سابق ترامپ در سازمان ملل هم می گوید "این همکاری، به انزوای اقتصادی ایران ضربه می زند".
💢اگر هیچ کس در ضد ایرانی بودن ترامپ تردید ندارد و حتی حامیان برجام هم از او دل خوشی ندارند؛
💢و اگر همکاری های تجاری ایران با چین یا هر کشور دیگر، ضربه به سیاست های ضد ایرانی آمریکاست؛
🔹درباره جنجال کنندگان علیه این همکاری راهبردی چه قضاوتی باید کرد؛ یانکو فیل های آمریکا پرست؟ ترامپو فیل؟ بردگان ترامپ؟ وطن فروش؟
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش اول
❗️مقام معظم رهبری در سخنان 22 تیر 1399 خود خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی ، مطالب مختلفی را بیان فرمودند که بلافاصله پس از پخش خلاصه فرمایشات ایشان از صدا و سیما ، عده ای در فضای مجازی شروع به حمله به درخواست کنندگان استیضاح روحانی کردند و گفتند که دیدید رهبری با استیضاح روحانی مخالفت کرد ؟! دیدید که ایشان گفتند این دولت باید تا روز آخر بر سر کار بماند ؟!
عده ای دیگر نیز شروع به تحقیر منتقدان روحانی کرده و آنان را جماعتی تندرو و احساساتی و فاقد منطق خواندند!
⁉️به راستی این افراد از کجای فرمایشات مقام معظم رهبری استنباط کردند که ایشان با استیضاح حسن روحانی مخالفت کردند ؟
❓آیا هنگامی که رهبری می فرمایند : « به تجربه در طول این سالهای متمادی ثابت شده که درگیریها و منازعات و مجادلات در صدر، برای افکار عمومی مردم زیانبخش است، مردم را ناراحت میکند. بله؛ مردم از شما و از دولت یا قوّهی قضائیّه توقّع دارند که حق را بیان کنید و حق را دنبال بکنید، امّا توقّع ندارند که با هم مجادله کنید و گریبان یکدیگر را بگیرید؛ این را مردم هیچ دوست نمیدارند و تشنّج در رئوس دستگاهها بخصوص، مردم را اذیّت میکند، ناراحت میکند، روی افکار عمومی تأثیر منفی میگذارد .»
⁉️معنی جملات فوق حق نداشتن مجلس برای اقدام به استیضاح رئیس جمهور است ؟!
❌و یا در بخش دیگری می فرمایند : «همهی دولتها موظّفند تا روز آخر تلاش کنند و کار کنند؛ تا لحظهی آخر. بنده اعتقاد راسخ دارم که دولتها بایستی تا آخرین روز مسئولیّتشان تلاش کنند و کار کنند و وظایف خودشان را انجام بدهند، بعد امانت را به دولت بعدی تسلیم کنند ... بایست تا روز آخر مشغول کار باشند. در این شرایطِ حسّاسِ سالِ آخریِ دولت که سال اوّل شروع کار شما و فعالیّت شما است، بایستی هر دو ـ هم دولت، هم مجلس ـ سعی کنند فضا را به نحوی مدیریّت کنند که به کار لطمه نخورد. مراقبت بشود؛ جوری مدیریّت کنید فضا را که به کار مهمّ کشور هیچ گونه لطمهای وارد نشود.»
⁉️آیا معنای جملات فوق آن است که حسن روحانی تا روز آخر باید بر سر کار بماند و مجلس نیز حق نظارت و بازخواست ( سؤال و استیضاح ) را ندارد ؟!
⭕️در این راستا خوب است دوستان به چند نکته توجه کنند :
❌1 ـ رهبری نظام ، در سخنانشان ، مشکلات اصلی و عمده کشور را چنین برمی شمارند : تورّم ، کاهش ارزش پول ملّی ، گرانیهای بیمنطق ، مشکلات بنگاههای تولیدی ، وجود تحریمهای خارجی ، امیدهای واهی به بیرون مرزها ، شرطی کردن اقتصاد کشور نسبت به تصمیم گیری بیگانگان ، معضل اشتغال ، مدیریت نظام پولی و مالی ، وابستگی اقتصاد کشور به نفت ، مشکل مسکن ، عدم تسهیل ازدواج جوانان ، کاهش فرزند آوری ، مدیریت فضای مجازی .
❗️همه موارد فوق ، مسائلی است که رهبری نظام طی هفت سال گذشته ، بارها و بارها به جناب حسن روحانی تذکر داده و خواهان حل مشکلات و معضلات فوق شده اند . اما این مشکلات نه تنها حل نشده ، بلکه بعضاً افزایش هم یافته اند .
⁉️حال آیا باید یک سال دیگر هم دست روی دست گذاشت و همچنان شاهد بی عملی رئیس جمهوری بود که نسبت به مشکلات مردم و کشور ، بی خیال و نظاره گر است ؟!
❌2 ـ برخی افراد می گویند اینکه رهبری نظام فرموده اند سه قوه باید با هم تعامل و هم افزایی داشته باشند ، یعنی مجلس به عنوان تعامل و هم افزایی ، نه سؤالی از رئیس جمهور بکند و نه استیضاحی در کار باشد !
این در حالی است که رهبری نظام در مورد تعامل و هم افزایی سه قوه می فرمایند :
❌« نقشهی کلّی تعامل به نظر حقیر این است: از طرف دو قوّهی مجریه و قضائیّه تعامل شان به این است که بایستی موبهمو مصوّبات شما را عمل کنند؛ یعنی تعلّل در اجرای مصوّبات مجلس جایز نیست و تعطیل مصوّبات مجلس، و بیاعتنائی به آنها، جایز نیست؛ آن دو قوّه موظّفند که مصوّبات شما را عمل کنند. از طرف شما هم تعامل به این است که مصوّبه را با توجّه به ظرفیّتهای کشور تصویب کنید .»
⁉️حال با رئیس جمهوری که طی هفت سال گذشته بارها و به کرّات ، مصوبات مجلس را اجرا نکرده و قوانین را زیر پا گذاشته ، چگونه باید تعامل کرد ؟!
⁉️اگر قرار باشد که مجلس از ابزارهای نظارتی خود یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ، و حسن روحانی نیز همچنان قوانین را نقض و از اجرای آنها شانه خالی کند ، پس چگونه باید وی را وادار به تمکین در برابر قانون کرد ؟
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 اجتهاد در برابر نص ! بخش دوم
🖍رهبری خود راه حل را به صراحت بیان کرده و می فرمایند :
❌« سؤال، تفحّص و امثال اینها که در قانون آمده، اینها حقّ شما است، بایستی انجام بدهید .»
❗️ایشان می فرمایند سؤال ، تفحص و امثال اینها که در قانون آمده . منظور از " امثال اینها "، طبق اصل 89 قانون اساسی ، استیضاح است . یعنی رهبری می فرمایند که سؤال ، تفحص و استیضاح ، حق شما است ، بایستی انجام بدهید .
❌نکته مهم این است که ایشان نه تنها سؤال و تفحص و استیضاح را حق نمایندگان مجلس می دانند ، بلکه به آنها دستور می دهند که " بایستی انجام بدهید " . یعنی نه تنها حق نمایندگان را به آنان یادآوری می کنند ، بلکه دستور به استفاده از این حق هم می دهند .
😉این نکته درست عکس برداشت کسانی است که اجتهاد در برابر نص کرده ، ادعا می کنند رهبری با استفاده از ابزار استیضاح مخالف است .
❗️البته یک نکته را هم مقام معظم رهبری یادآوری می کنند و آن اینکه : « توهین نه، دشنام نه، نسبتِ بدون علم نه؛ اینها حقّ شما نیست و بعضیاش حرام شرعی هم هست و جایز نیست؛ انسان به وزیر مثلاً توهین کند یا دشنام بدهد یا تهمتی بزند، این مطلقاً جایز نیست. بنابراین، تفکیک کنید بین آنچه وظیفهی شما است و آنچه ممنوع است برای شما .»
⭕️ جالب توجه است که مقام معظم رهبری ، در پیام 7 خرداد 99 خود نیز به مجلس یازدهم ، در مبحث حقوق و تکالیف حیاتی و مهم مجلس می فرمایند :
❌« حق تحقیق و تفحص ، حق رد و قبول مدیران ارشد قوه مجریه ، حق تذکر و سؤال و استیضاح ، از آن جمله است .»
❌یعنی مقام معظم رهبری ، استفاده از ابزار استیضاح را جزو حقوق مهم و حیاتی مجلس می دانند .
⁉️حال چگونه برخی اجتهاد در برابر نص می کنند و می گویند رهبری با استیضاح مخالف است ؟!
❌ایشان در بخش دیگری از سخنان خود باز هم بر نقش نظارتی مجلس تأکید نموده و می فرمایند :
❌« من البتّه نقش نظارتی مجلس را خیلی مهم میدانم؛ یعنی واقعاً نقش نظارتی مجلس یک نقش اساسی و حیاتی است و هیچ نبایستی به این نقش نظارتی بیتوجّهی بشود، لکن معتقدم که این نقش را با متانت ایفا بکنید؛ خردمندانه و با متانت و بدون حاشیه ایفا بشود.»
📡شواهد و قرائن گوناگونی حکایت از آن دارد که دشمنان نظام جمهوری اسلامی ایران ، قصد دارند فتنه دیگری را در سال 99 برپا کنند و کشور را به شورش و آشوب بکشانند ، مشابه همان کاری که در دی ماه 96 و آبان 98 انجام دادند ، اما این بار به صورتی وسیع تر و گسترده تر .
😡توجه داشته باشیم که دشمنان بیرونی نظام ، هیچ گاه نمی توانند بدون استفاده از عوامل داخلی شان ، آشوبی را در داخل کشور به راه اندازند . زمینه چینی برای آشوب های دی ماه 96 و آبان 98 ، به واسطه فشارهای فزاینده اقتصادی و معیشتی بر مردم بود که شخص آقای حسن روحانی نقش بارزی در آنها ایفا کرده بود .
😡به نظر می رسد که امسال نیز قرار است آنقدر فشارهای اقتصادی و معیشتی بر مردم محروم جامعه افزایش یابد ـ همچنان که می بینیم قیمت ارز ، سکه ، خودرو ، مسکن و مایحتاج روزمره مردم روز به روز افزایش می یابد ـ و مردم چنان تحت فشار قرار بگیرند ، که یک شورش عمومی اتفاق بیفتد . این نقشه ای است که دولت آمریکا به شدت پیگیر آن است .
⁉️در چنین شرایطی ، آیا رها شدگی امور جامعه و عدم وجود کنترل و نظارت های جدی از سوی دولت ، شک برانگیز نیست ؟!
⁉️ آیا قرار است امسال نیز جناب حسن روحانی همان نقشی که در سال 96 و 98 بازی کرد را دوباره تکرار کند ؟!
⁉️ارسال پالس های مکرر از سوی آقای حسن روحانی برای دولت آمریکا مبنی بر اعلام آمادگی برای مذاکرات مجدد ـ علیرغم نهی صریح رهبری نظام ـ چه معنایی دارد ؟!
⁉️آیا جناب روحانی بنا دارد تا در سال 99 ، پروژه شوم و ضد انقلابی برجام 2 و 3 ـ یعنی همان برجام هایی که شهید حاج قاسم سلیمانی در اسفند 97 اظهار داشت که برای نابودی ایران و نابودی نهضت های اسلامی طراحی شده اند ـ را اجرایی کند ؟
⁉️ ارسال پالس های مکرر آمادگی برای مذاکره ، معنایی جز اجرای نقشه خائنانه فوق دارد ؟
⁉️کسی که هفت سال است از اجرای دستورات صریح رهبری در مورد پرهیز از تجمل گرایی و اشرافیت ، سازمان دادن به فضای مجازی کشور ، اجرای اقتصاد مقاومتی و ... خودداری کرده است ، آیا در این سال پایانی ، رویه غلط هفت سال گذشته خود را تغییر خواهد داد و از وارد آوردن خسارات بیشتر به کشور و نظام خودداری خواهد کرد ؟!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
❌نارضایتی مقام معظم رهبری از سوء مدیریت و عملکرد خسارت بار حسن روحانی در این هفت سال ، به اندازه ای است که ایشان در تمام سخنان 22 تیر خود ، حاضر نمی شوند حتی یک بار هم اسم حسن روحانی را بیاورند و حتی به جایگاه حقوقی او یعنی " رئیس جمهور " هم هیچ اشاره ای نمی کنند .
⁉️حال در چنین شرایطی ، آیا عاقلانه است که بگوئیم روحانی باید تا پایان دوره قانونی خود بر سر کار باشد و هرگونه خسارتی که دلش خواست به کشور وارد کند و مجلس نیز از ابزار کنترلی و نظارتی خود ، یعنی سؤال و استیضاح ، استفاده نکند ؟!
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 انتقاد شدید از دولت در صداوسیما
💬 #حامد_کاشانی
🔹 مگر قرار نبود خیال مردم از قیمت دلار راحت باشد؟
✅ درجه کولر مردم را هم تعیین میکنید ولی نمیتوانید این وضعیت را توضیح دهید...؟
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3