🔴 مرد همنشین این روزهای ضدانقلاب!
✍️ #محمد_فرخ_بخش
🔹 با توجه به ذکاوتی که از احمدی نژاد سراغ داریم نباید از عملکرد فرقه بهار در دوره ی بعد از ریاست جمهوری احمدی نژاد و بویژه این قبیل صحبت های اعضای این فرقه که مدتی است به شدت پررنگ شده به سادگی بگذریم.
🔸 این فرقه یک طرح پیچیده را در چهار گام به طور حساب شدهای پیش می برد:
1️⃣ آنها گام اول را مبتنی بر اصل «دشمن دشمن تو دوست توست» برداشتند. گویا در مقطعی که احمدی نژاد در مقابل رهبری موضع علنی گرفت ( مثلا جمله معروف مگر هرکس با رهبری موافق نیست باید برود بمیرد ) فرقه بهار از یک اسم رمز برای اتحاد با دشمنان رهبری استفاده کرد و توانست این مفهوم را به خوبی به گروه های مد نظرش منتقل کند که در صورت موفقیت این فرقه در انتخابات، احمدی نژاد در طول دوره ریاست جمهوری قصد تقابل جدی با رهبر انقلاب را دارد.
2️⃣ گام دوم این فرقه ایجاد یک شوک بزرگ و بمب خبری است. همانند همان کاری که احمدی نژاد با موسوی در آن مناظره معروف کرد. اما آنها بخوبی میدانند که اینبار بگم بگم ها اثر چندانی نخواهد داشت و باید یک عملیات اثرگذار بر روی آحاد مردم ایران صورت پذیرد.
✅ احمدی نژاد پیش از این در سال ۸۴ یکبار توانسته از مظلوم نمایی حداکثر استفاده را در بدست آوردن رأی مردم ببرد پس این بار نیز احتمال دارد از همان روش استفاده کند. احتمالا کسانی که امروز در زدن رهبری با فرقه بهار در یک جبهه قرار گرفته اند بخوبی دریافته اند که بهترین گزینه برای ضربه زدن به رهبری بازی در زمین احمدی نژاد است و لذا به صورت غیر علنی تلاش خواهند کرد در تقابل با رهبر ایران نهایت کمک را به احمدی نژاد برسانند ( ولی در صورت موفقیت احمدی نژاد قبل از اینکه او بتواند پایه های قدرت خود را مستحکم کند وارد فاز تقابل حداکثری با وی خواهند شد.)
🔹 بهر حال با توجه به دلایلی که مجال ذکر آنها نیست از نظر دشمنان رهبری در شرایط کنونی بهترین گزینه برای رویارویی با رهبر انقلاب شخص احمدی نژاد است.
فرقه بهار نیز روی این تحلیل حساب ویژه ای باز کرده و منتظر است که دشمنان رهبری این پاس گل طلایی را به آنها بدهند. آری، فرقه بهار بی صبرانه منتظر سوءقصد به جان احمدی نژاد و برداشته شدن گام دوم توسط دشمنان رهبر انقلاب است.
✅ در صورتی که گام دوم طرح این فرقه با موفقیت برداشته شود،
3️⃣ در گام سوم احمدی نژاد انگشت اتهام را به سمت نهاد های انقلابی خواهد گرفت. او از این کار دو هدف را دنبال می کند:
🔹 اول اینکه شورای نگهبان را زیر فشار افکار عمومی برده و از سد تأیید صلاحیت عبور کند و دوم اینکه با توجه به عملکرد فاجعه بار اصلاح طلبان در دولت روحانی در انتخابات آتی رقابت بین احمدی نژاد و نماینده جناح انقلابی خواهد بود و به همین دلیل او نوک پیکان حملات خود را متوجه این جناح خواهد کرد تا بتواند با استفاده از مظلوم نمایی نتیجه انتخابات را به نفع خود تغییر دهد.
4️⃣ گام چهارم احمدی نژاد تقابل با رهبری در دو فاز غیر مستقیم در اوایل روی کار آمدن دولتش و مستقیم در اواخر دوره چهار ساله دولتش خواهد بود.
💢 در صورتی که احمدی نژاد موفق به غلبه بر رهبری شود راهی تا تبدیل شدن به اردوغان ایرانی نخواهد داشت.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 چرا دولت روحانی با افزایش قیمت دلار فضا را برای شورش فراهم میکند؟
💬 #مشرق
🔹 «نمیتوانم بگویم قیمت واقعی دلار چقدر است. بگذارید بازار مشخص کند. نرخ ارز را بازار تعیین میکند». این سخنان را نه جان لاک مدافع سرسخت اقتصاد لیبرالیستی، بلکه از زبان همتی رئیسکل بانک مرکزی، پرده از یک فاجعه بزرگی در کشور برمیدارد.
🔸 البته در این چند ماه آخر تیم رسانهای دولت بهمنظور لکهبرداری از این سوء مدیریت بزرگ و بر باد دادن میلیاردها دلار سرمایه کشور به میدان آمده و سخنانی میگوید که لایهبرداری از آن عمق بحران را بهتر نشان میدهد.
✅ محمود واعظی همهکاره دولت حسن روحانی درباره افزایش قیمت دلار در کشور گفته است: ما خودمان قیمت را تا ۲۷ هزار تومان بالا بردیم تا کشور سرپا بماند!
🔹 دولت حسن روحانی در دو و نیم سال منتهی به شهریور ۱۳۹۹، بیش از ۵۷ میلیارد دلار با نرخ ۴۲۰۰ تومان بین ذینفعان توزیع کرده است. این توزیع عجیب ارز به کالاهایی مانند قطعات خودرویی، گوشی موبایل، خوراک دام و چندین قلم کالای دیگر پرداختشده و بهتدریج از حجم کالاهای مشمول دریافت ارز ترجیحی کاسته شده است.
💢 اظهارات محمود واعظی در گران کردن دلار میتواند عواقبی بدتر از آبان ۹۸ نیز داشته باشد. واعظی با این دست سخنان با اعصاب و روان مردم بازی کرده و بهگونهای صحنهسازی میکند که فشار اقتصادی تحمیلشده بر مردم یک نقشه از پیش طراحیشده است.
#سیاسی #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 بنویسید فاجعه دولت روحانی!
✍️ #پرویز_بخشی
🔹 جهانگیری: هیچکس نمیتواند منکر اين شود که مردم در سختی قرار دارند. ما همان مدیرانی هستیم که توانستیم در مقطعی تحریمها را کماثر و در برخی موارد بیاثر کنیم و این سیاست همچنان دنبال میشود.
🔸 ادعای خلاف اصل و خلاف واقع معاون اول در حالی صورت می گیرد که دربدبینانه ترین حالت اثر بخشی تحریم ها بر شرایط اقتصادی موجود حدودا 20 الی 30 درصد است و مابقی مصائب اقتصادی و سختی معیشت ریشه در ناکارآمدی ها، رانت ها و اختلاس ها دارد بگونه ای که پس از پایان دولت فعلی و استقرار دولتی پاکدست و انقلابی عمق فجایع اقتصادی دولت حسن روحانی مشخص خواهد شد
✅ به نظر کارشناسان اقتصادی دولت می توانست به جای استقراض از بانک مرکزی و، در نتیجه انتشار بی محابای پول که منجر به افزایش بی سابقه ی 8 برابری نقدینگی شد
🔹 با اخذ مالیات از واحدهای مسکونی خالی، معاملات زیر زمینی و تجمل گرایی ثروتمندان ، و همچنین انضباط پولی و مالی و کاهش هزینه های جاری و واگذاری دارایی های راکت دولتی به ارزش واقعی ضمن تامین منابع پایدار برای کشور و بودجه ی سالانه، از فشار اقتصادی بکاهد.
🔸 اساتید اقتصادی جون دکتر ابراهیم رزاقی و دکتر راغفر حجم مالیاتی دست نخورده طبقات برخوردار و ثروتمند را که بگونه های مختلف و نامشروع با مراکز قدرت و تصمیم گیری ارتباط دارند چیزی در حدود 900 هزار میلیارد تومان برآورد می کنند
✅ که ملاحظات سببی و نسبی و همچنین نفع های شخصی مانع از تصمیم اتاق فکر دولت در اخذ مالیات از زالوصفتان متمول وبی دردی می شود که دغدغه ای جز کنز بیش از بیش ثروت ندارند و نماد حضور این طبقه در هیئت دولت آقایان نعمت زاده و آخوندی دوتن از وزرای سابق کابینه حسن روحانی بودند که طبق نظر کارشناسان با حجم ثروت نامشروع این دوتن(که در چهل سال گذشته همواره کارمند و حقوق بگیر دولت بوده اند) می توان برای 50 هزار زوج جوان آپارتمان 50 متری تهیه کرد.!
💢 بنابراین ادعای خلاف واقع اسحاق جهانگیری ذره ای از آلام و دردهای طبقات محروم نخواهد کاست و ملت در انتظار پاسخگو کردن مسئولین فعلی به اتهام ترک فعل و نابودی اقتصاد ملی در دادگاه عدل اسلامی می باشند موضوعی که فقیه مجاهد آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی بارها وبارها برآن تاکید داشته اند و محاکمه و مجازات ، شبنم نعمت زاده، حسن فریدون، پوری حسینی، و برادر معاون اول بیانگر عزم قاطع نظام در مواجه و مقابله با هرگونه کم کاری،(ترک فعل) رانت و اختلاس است.
#سیاسی #اقتصادی / متن کامل
➖➖➖➖➖➖➖
https://eitaa.com/joinchat/1903165495C56be1717e3
🔴 *مطمئن هستید ترور نشده اید؟*
محمد ایمانی فعال رسانهای در کانال تلگرامی خود نوشت:
*در یک دورهمی تبلیغاتی، یکی می گوید درباره ترورتان روشنگری کنید. و دیگری پاسخ می دهد من هم معتقدم بحث ترور جدّی است. خودشان میکشند، خودشان هم مراسم عزاداری برپا میکنند و بعد دیگران را متهّم می کنند*".
بنده خدا! مطمئن هستید که هنوز ترور نشده اید و در سلامت به سر می برید؟ همه ترور ها که با بمب و گلوله و سمّ نیست. کم نیستند چهره هایی که ترور فیزیکی نشدند؛ اما "غرور" و نفوذی ها"، چنان آنها را دچار مسخ شخصیت و هویت کردند که مرتکب خودزنی شدند و تمام آبرو و اعتبار خود را نابود کردند.
مهره دشمن شدن، عار است. اما زشت تر، آن است که کسی در موفقیت افسری یا ژنرالی باشد و از سوی حریف «سربازگیری» شود. تاریخ اسلام تا امروز، پُر است از همین سربازگیریهای از خواص در خدمت اردوگاه دشمن. و ساقط شدن از اعتبار انقلابی به دست خود آنها.
دو شخصیت معروف که ترور نرم و پیشمرگ نقشه دشمن شدند، یکی جناب طلحه الخیر است؛ و دیگری، جناب زبیر که "سیف الاسلام" و "منّا اهل البیت" شده بود.
اما چنان دچار فریفتگی و جاه طلبی و غرور شدند که از خود نپرسیدند اردوگاه امویان، چرا از رفتار آنها به وجد می آیند و برای شان کف و سوت می زنند؟ و چرا حمایت شان می کنند؟ زبیر و طلحه وقتی ترور شدند که همین حمایت ها و تحسین ها را دیدند و حال شان، از کردار شان بد نشد.
طلحه از یاد برده بود که همین چند وقت پیش چگونه بساط اشرافیت امثال مروان بن حکم را بر هم زده بودند. اما مروان که از یاد نبرده بود! مروان ها با جنگ جمل، هم از امیر مؤمنان (ع) انتقام گرفتند و هم از هم اردوگاهی های جدید خود، طلحه و زبیر.
تیری که به طلحه اصابت کرد و او را از پا درآورد، از جانب سپاه امیر مومنان پرتاب نشده نبود؛ او توسط هم اردوگاهی جدیدش مروان ترور شد و وقتی کار از کار گذشت، با حسرت گفت: «خون هیچ بزرگی، مانند من به هدر نریخت»!
بعدها امیر مومنان (ع) بالای جنازه همین ها فرمود "پیوسته منتظر پیامدهای غدر و خیانت شما بودم و با فراست خود، آثار فریفتگی را در سیمای شما می دیدم؛ لباس دین، شما را می پوشاند و صدق نیت و بصیرتم، مرا بر باطن شما آگاه می کرد".
شخصیت انقلابی سومی که حیثیتش قربانی ترور نرم شد، فقیه انقلابی و زندان کشیده ای بود که در دوران رهبری امام خمینی (ره)، قائم مقام رهبری امام (ره) شد؛ اما منافقینی که از جمله قاتل فرزندش بودند، در بیت او رخنه کردند و ذهن او را چنان مسموم کردند که وکیل مدافع جنایتکاران و دشمنان دین و ملت شد. شد "مجتهد و روحانی واقعی" (!) از آن جنس که رادیو فردا و بی بی سی ترویج کردند.
قربانی چهارم ترور نرم، همان شخصیتی است که ترورش توسط منافقین در ابتدای انقلاب ناکام ماند و بارها از منافقین قدیم و جدید، تهمت و ناسزا شنید؛ اما چون مراقب اطرافیان نبود و هیجان و غرور بر عقل او غالب آمد، به ابزار دست دشمنان تبدیل شد. بازیچه ای برای ایجاد آشوب نیابتی و دودسته کردن مردم.
چنان ناشنوا و نابینا شده بود که در هشت ماهه فتنه ندید و نشنید آشوبگران می گویند "انتخابات بهانه است/ اصل نظام نشانه است". خطیب بسیاری از روزهای قدس، نشنید که از زبان رژیم صهیونیستی می گویند "نه غزه، نه لبنان". بعد هم در اثر مشورت های مسموم، مدعی شد روزگار فردا روزگار مذاکره است، نه موشک!
"ترور نرم" در دستور کار بود که ارگان اینترنتی گروهک ملی- مذهبی، ۱۹ آبان ۹۱ درباره همین شخصیت سیاسی نوشت:
«پرسش اساسی این است که با [...] چگونه باید رفتار کرد؛ او که در کارنامهاش قلع و قمع دیگران را به طور پررنگ دارد و در تصمیمهای بزرگ جزو تصمیمسازان بوده و اکنون با ما افق مشترک پیدا کرده، تکلیف چیست؟
آیا باید تاریخِ او را به فراموشی سپرد یا به طور تاکتیکی فعلاً در مورد او سکوت کرد تا اگر زوری دارد ضربهاش را به حکومت بزند و بعد که نوبت خود او رسید به حسابش رسید، یا این که اصولاً تاریخ او را فاشگویانه بر سر کوی و برزن فریاد زد و از هر سازش و حمایتی از او تن زد؟»
ارگان گروهک ملی- مذهبی ادامه میدهد:
«اگر بر این باشیم که باید پراگماتیستی عمل کرد؛ خیلی زود میتوان به این رسید که پس حمایت از [...] به صلاح است. چرا که او به تحقق خواسته های ما کمک میکند، فارغ از این که دیگران در مورد ما چه فکر می کنند و اگر آرمان خواهانه عمل کنیم هرگز به زیر علم کسی چون او نخواهیم رفت.
هرگز نباید از گناه اینان گذشت، اما باید با ایشان تاکتیکی برخورد کرد؛ یعنی سکوت کرد تا وقت آن برسد.»
دشمن، گاه انتقام سالیان خود از افراد خوش سابقه را به واسطه زمینگیر شدن آنها میگیرد؛ چنان که نه تنها از همراهی با جبهه خودی باز می مانند، بلکه تبدیل به مسئله و حتی پیاده نظام انتحاری و پیشمرگ نقشه های دشمن می شوند. اینجا برخلاف جنگ و جهاد، قربانی شدن نه تنها فضیلت نیست، بلکه عین سر