🗨️امیر نصیرزاده: برای تقویت توان دفاعی کشور تلاش خواهیم کرد
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس:
وزیر پیشنهادی دفاع درباره معیشت نیروهای مسلح تاکید داشت که موضوع خدمات تأمین اجتماعی و رفاهی نیروهای مسلح و کارکنان آن در کنار سایر موارد مرتبط با بازدارندگی در عرصه دفاعی پیگیری خواهد شد.
نصیرزاده گفت که به دنبال منابع پایدار برای تحقق نیازهای وزارت دفاع است و برای تقویت توان دفاعی کشور در جنگ نامتقارن تلاش خواهد شد.
🔴درخواست ناصحانه روزنامه فرهیختگان از اعضای خانواده رئیسجمهور: نه موضع بگیرید نه کنش سیاسی کنید
🔴در یکی از حساسترین مقاطع تشکیل دولت چهاردهم و تکمیل همکاران جناب پزشکیان در کابینه و برگزاری جلسات رای اعتماد به وزرای پیشنهادی هرگونه کنش و موضع اعضای دولت پیچیدگیهای خاصی نیاز دارد. اینکه رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان حالا درباره لیست وزرا چه نظری دارد و چرا معاون راهبردی کمتر از ۴۰ روز بعد از انتخابات استعفا داد و دهها مسئله دیگر مهم است، اما موضوع مهمتر که شخص رئیسجمهور باید به آن ورود کند، مواضع اعضای خانواده است.
🔴اساسا اگر دکتر پزشکیان رئیسجمهور نبود موضع صفحه شخصی پسر ایشان اهمیتی داشت؟ قطعا خیر. بنابراین اینکه پسر یا دختر رئیسجمهور بگویند حرف یا نوشته ما در فضای مجازی یک موضع شخصی است و ربطی به پدر ندارد، قابل درک نیست.
🔴به طور طبیعی خانواده و نزدیکان هر فردی اهمیت دارند، ارتباط عاطفی و شخصی فرد فارغ از اینکه او چه سمتی دارد حذف شدنی نیست و اتفاقا میتواند کارگشا هم باشد اما اینکه افراد سالم خانواده از لایههای درونی ارتباطات فردی به میدان اجتماعی بیایند و کنش سیاسی داشته باشند، درست نیست.
🔴این گزاره درباره اینکه اعضای خانواده رئیسجمهور نباید در امورات جاری و تصمیمات مهم کنش رسانهای و غیر رسانهای داشته باشند، یک منطق عمومی است و مشورتی ناصحانه به رئیسجمهور تازه نفس است. قطعا هرگونه مولفه سیاسی و اجتماعی که مانع کارآمدی دولت شود، باید مورد توجه دلسوزان ایران قرار بگیرد.
#آزمونـصداقت
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
✊بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز23 مرداد ماه سالگرد پیروزی و مقاومت 33 روزه حزب الله لبنان در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان روز مقاومت اسلامی نام گذاری شده است.
♦️این جنگ که در بین لبنانی ها به «نبرد تموز» شهرت یافته و براساس یک «نقشه جامع» که توسط آمریکا، انگلیس، فرانسه، رژیم صهیونیستی، مصر، اردن، عربستان و احزاب شاخص طیف 14 مارس لبنان طراحی شده بود، به اجرا درآمد.
♦️در همان هفته اول، ارتش رژیم صهیونیستی که توانایی جنگیدن با حزب الله را نداشت، مایل بود پایان جنگ را اعلام کند، ولی آمریکایی ها اصرار داشتند که این رژیم چیزی را به دست آورد و سپس آتش بس را اعلام کند. از این رو، سه هفته دیگر با اصرار آمریکایی ها جنگ ادامه پیدا کرد ولی در نهایت آمریکا نیز تسلیم شد و با تصویب قطعنامه 1701شورای امنیت- که شباهت زیادی به قطعنامه 598 دارد- بر پایان آن مهر تأیید کوبید.
♦️وقتی جنگ تمام شد دو طرف جنگ در دو وضعیت کاملاً متفاوت قرار داشتند. صهیونیست ها یکی یکی به شکست سنگین خود اذعان کردند و البته آمریکایی ها نیز اینگونه اعتراف کردند: «هیچ کس پیروز نشده است!»
♦️حالا دیگر شکست ناپذیر بودن ارتش صهیونیستی، اقتدار هول انگیز نیروی هوایی آن، قدرت اطلاعاتی موساد، نقش موثر حمایت های سیاسی غرب و اعراب از تل آویو در مقابل حزب الله فرو ریخته و موجی از بی اعتمادی تار و پود دولت جعلی، ملت پوشالی و ارتش این رژیم را به لرزه درآورده بود و ثبات قبل از، جنگ جای خود را به بی ثباتی داده بوده است.
♦️از طرف دیگر، حزب الله لبنان پس از جنگ مورد تحسین فراوان ملت ها قرار گرفت، حالا دیگر ملت 3 تا 4 میلیونی لبنان می توانستند خود را در کانون توجهات 300 میلیون عرب و حدود 1/5 میلیارد مسلمان ببینند و رهبر روحانی آنان در صدر شخصیت های اول خاورمیانه عربی بنشیند.
✊روز مقاومت اسلامی گرامیباد
🏴🇮🇷🕊یاران
🌍🇮🇷✅چند نکته پیرامون کابینه معرفی شده
👌👏نکات مثبت:
💤 افراد معرفی شده دارای سابقه وزارت و یا معاون وزارت و یا نمایندگی و دارای تجربه هستند.
💤به جز یکی دو مورد ، این افراد در زمینه وزارت مربوطه دارای تحصیلات مرتبط با پست وزارت هستند. حالا تا چقدر می توانند کارآمد باشند باید به کارآمدی در عملکرد گذشته آنان دقت کرد.
💤ترکیب کلی کابینه نشان می دهد چرخش نخبگانی صورت گرفته و از وزرای تکراری که همه ساله وزیر هستند کمتر استفاده شده است.
🇮🇷💤از لحاظ سیاسی به جز یکی دو مورد ، این افراد جزو رادیکال های جریان اصلاحات نمی باشند و یا چندان گرایش سیاسی شان مشخص نیست.
🔻نکات منفی:
📈 بالا بودن سن افراد کابینه
🇮🇷در بیش از نیمی از اعضای کابینه، معیارهای مقام معظم رهبری درباره ویژگی وزرا که در دیدار با نمایندگان مجلس دوازدهم بیان داشتند لحاظ نشده است.
👀عدم توجه به معیارهای مطرح شده از سوی ظریف ( جوان ، زن، اهل تسنن و... ) نه تنها برای دولت پزشکیان بد تمام می شود که موجب بی اعتمادی پایگاه اجتماعی آنان و ریزش دوباره مشارکت در انتخابات بعدی خواهد شد.
🧕🏻 معرفی یک زن در پست مردانه وزارت راه ( فرزانه صادق) احتمالاً با مخالفت مجلس روبرو خواهد شد. اگر بنا بر استفاده از ظرفیت زنان در کابینه بود، پستهایی چون وزارت آموزش و پرورش،بهداشت و درمان و حتی آموزش عالی ظرفیت بیشتری برای زنانه شدن کابینه دارد. این معرفی گویا از روی ناچار بوده و آن اهمیتی که پیش از انتخابات و در شورای راهبردی طرح میشد را ندارد.
🤔در بین افراد معرفی شده کسانی وجود دارند که از بانیان وضع موجود بوده و مشکلات اقتصادی عدیدهای را به جامعه تزریق کردند. همتی رییس بانک مرکزی دولت روحانی بود که از 4 مرداد 1397 (انتصاب) تا 9 خرداد 1400 (برکناری) قیمت دلار را 9300 تومان تحویل گرفت و 23 هزار تومان تحویل داد. یعنی 147 درصد کاهش ارزش پول ملی. حال چگونه او می تواند سکان وزارت اقتصاد را عهده دار شود؟
😎 در بین این افراد، احمد میدری نماینده آبادان در مجلس ششم و از امضا کنندگان نامه معروف به جام زهر به رهبری می باشد که با ذوب بودن جناب پزشکیان در ولایت فقیه ( بر اساس ادعای ایشان) سنخیت ندارد.
✍ سعید میرزایی
♡┅═✧☫🇮🇷☫✧═┅♡
🌍
🔴 میثم ظهوریان نماينده مجلس:
🔸وزیر اطلاعات امروز در جلسه کمیسیون اقتصادی گفت دلیل استعفای دکتر ظریف تابعیت فرزندان ایشان بودهاست و این که طبق قانون معاونین رییس جمهور بر خلاف وزرا مشمول قانون نحوه انتصاب افراد در مشاغل حساس هستند.
البته تابعیت فرزندان ایشان قهری و به دلیل تولد در آمریکا بوده است!!
🔻پ ن:
فرزندان مأمورین دیپلماتیک که در خاک آمریکا بدنیا میآیند، تابعیت «قهری» یا «ذاتی» آمریکا را نمیگیرند!
طبق قانون مهاجرت و ملیت آمریکا (INA) فرزندان دیپلماتهای خارجی که در آمریکا بدنیا میآیند از شمول کسب تابعیت ذاتی بواسطه تولد در خاک آمریکا مستثنی هستند. این افراد تنها در صورتی تابعیت آمریکا را کسب خواهند کرد که پس از رسیدن به سن قانونی به صورت #اختیاری به کنسولگریهای ایالات متحده در هر نقطه از دنیا مراجعه کرده و درخواست کسب تابعیت آن کشور را داشته باشند./سید سجاد
🔴اعلام استقلال بحرین از ایران
23 مرداد 1350
♦️جزیره بحرین واقع در جنوب خلیج فارس، تا اوایل دوران قاجار تحت نظر ایران اداره می شد ولی پس از چند سال، انگلیسی ها به بهانه اینکه ایران فاقد نیروی دریایی است، طی قراردادی با قاجار، حفظ امنیت خلیج فارس و بحرین برعهده نیروی دریایی بریتانیا گذاشته شد. این حاکمیت که بیش از یکصد و پنجاه سال به طول انجامید، بعدها به طور مکرر مورد مخالفت دولت های وقت ایران واقع می گردید ولی هر بار به نحوی با شکست مواجه می شد.
♦️در نهایت وقتی که ایران در سال 1336 ش در لایحه تقسیمات کشوری، بحرین را استان چهاردهم ایران اعلام کرد، موجی از مخالفت در کشورهای عربی را برانگیخت. در این میان شاه که نمی خواست حمایت کشورهای عربی را از دست بدهد یکباره و به طور ناگهانی، تصمیم خود را مبنی بر چشم پوشی از ادعاهای دیرینه ایران به بحرین اعلام نمود و پس از آن، دولت، میانجی گری دبیر کل سازمان ملل را در این مسأله تقاضا کرد.
♦️بنابراین در 21 اردیبهشت 1349 ش برابر 11 می1970 م شورای امنیت براساس گزارش هیئت اعزامی به بحرین مبنی بر تمایل اکثریت قاطع اهالی بحرین به استقلال، قطعنامه ای صادر کرد که مفاد آن قطعنامه مبنی بر لزوم استقلال بحرین، در 24 اردیبهشت آن سال به تصویب مجلس شورای ملی ایران رسید. هنوز استقلال بحرین رسماً اعلام نشده بود که هیئت حسن نیت ایرانی راهی بحرین شد و هیئتی نیز از آنجا به ایران آمد. سرانجام این جزیره مهم و استراتژیک و سرشار از منابع انرژی در 23 مرداد 1350 ش اعلام استقلال کرد و ایران نخستین کشوری بود که یک ساعت پس از اعلام استقلال، آن کشور را به رسمیت شناخت.
🏴🇮🇷🕊یاران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚫ «الان با ما هستند!»
♦️ و در لشکر ما هستند کسانی که در بعدهای تاریخ، دلشان با ماست....
خطبه۱۲ نهج البلاغه
▫️«برنامه تلویزیونی راز»
حجت الاسلام قنبریان
☑️
.
تهدید رئیس جمهور
با مُهره سوخته ظریف!
🔹این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان.
🔻او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم».
🔹ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانه های اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند.
🔻اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیسجمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟
🔹در این میان، برخی تحلیل ها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند).
🔻نهایتا به نظر می رسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است.
🔹بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
✍ محمد ایمانی
✨ 🌺 ✨
🌺
بسم الله الرحمن الرحیم
🔰 بیش از یک ماه از پایان انتخابات میگذرد و هنوز برخی از حال و هوای آن بیرون نیامده و در همان فضا به سر میبرند!
✅ غمانگیزتر از آن، پایان ندادن آنها به چرخه توهین و تخریب و تلاش بیوقفهشان برای ایجاد دوقطبیهای کاذب است: «انقلابی - واداده»، «متحجر - انقلابی»، «انقلابی - مافیای قدرت»، «تندرو - انقلابی» و... !
🔰 جالب اینکه هریک از این جریانها، خود را انقلابی و غیر را با زدن برچسب از دایره انقلابیگری خارج میداند! گویا انقلابی بودن در قرائت آنها محدود و همه جامعه (اکثریت ملت مومن ایران) از انقلابیگری بویی نبردهاند! همه بیبصیرتند غیر از آنها!
✅ اما مگر نه اینکه انقلابی بودن در تبعیت از ولایت معنا میشود؟ حال عملکرد این جریانات را با این رهنمودها بسنجید:
🔰 امام خامنهای - ۱۴۰۳/۰۴/۱۶:
✅ شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود.
🔰 امام خامنهای - ۱۴۰۳/۵/۷:
✅ نباید به وسوسههای دوقطبیسازی اعتنا کرد. نباید احساساتی که در دورهی انتخابات افراد را وادار به مجادلهی با یکدیگر میکرد ادامه پیدا کند.
🔰 امام خامنهای - ۱۳۵۸/۷/۳۰:
✅ اختلاف سلیقهها را کنار بگذارید. چگونه دیروز در زیر شعار «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی» که از سوی امام به ما القا شده بود، همه با هم راه افتادیم، چگونه اختلاف سلیقهها را کنار گذاشتیم، چگونه این به آن نگفت مرتجع و آن به این نگفت تندرو! امروز هم، همان کار را بکنیم!
❗️التماس تفکر!
#وحدت_رمز_پیروزی
🌐
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا باید به جوانها اعتماد کرد؟!
🔰 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی به مناسبت ۲۲مرداد، روز جهانی #جوانان
💠