eitaa logo
گروه تبلیغے جهادے مــبیــن
56 دنبال‌کننده
73 عکس
23 ویدیو
3 فایل
و ما عَلَيْنَا إِلا الْبَلَاغُ المُبِينُ (یس/١٧) ﻭ ﺑﺮ ﻋﻬﺪﻩ ﻣﺎ ﺟﺰ ﺭﺳﺎﻧﺪﻥ ﺁﺷﻜﺎﺭ ﻧﻴﺴﺖ. ***گروه تبلیغے جهادے مــبیــن*** طلاب جهادی حوزه های علمیه همدان ارائه گزارشات تبلیغی گروه ثبت نام مبلغین @Modafe_velayat313 انتقادات و پیشنهادات @Shahid_gomnam1
مشاهده در ایتا
دانلود
7.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 کارت قرمز 🔸 «مُرِّ حقّ» یعنی شورای نگهبان بتواند وسط مثل یک داور کارت قرمز نشان دهد. بگوید آقا! شما دروغ گفتید که پیاده‌روها را می‌خواهند دیوار بکشند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
971K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی انتخاباتی دیگر لاریجانی منتشر شد ✍علی لاریجانی که به خوبی در ویدئوهای تبلیغاتی اش نشان داده فاصله آن و تشکیلاتش از مردم آنقدر عمیق است که فاصله صنعت سینمایی هالیود از بی عملگی سینمایی ایران؛ اخیرا شوآف های انتخاباتی اش را تحت عنوان سوال سخت به جامعه هدف تزریق می‌کند 👈 اما کاش قبل از طرح سوال های مثلا سخت، به این سوال پاسخ دهد ⁉️با توجه به وظیفه شرعی و قانونی رئیس مجلس مبتنی بر نظارت بر دولت؛ چرا برادر لاریجانی این سوالهای باصطلاح سخت را در دوران ۱۲ ساله ریاستش بر مجلس از دولت و مسئولان نمی‌پرسید؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
از بداخلاقیهای انتخاباتی باید بشدت پرهیز کنند؛ کردن، کردن، تهمت زدن، برای عزیز کردن خود و یا نامزد مورد نظر خود، دیگران را و رقبا را در چشم مردم خوار کردن، اینها راهها و روشهای صحیح و اسلامی نیست. رقابت باید باشد؛ رقابت مثبت و پرشور، اما با رعایت موازین اخلاقی.  ۱۳۸۶/۱۰/۱۵ من به طور جد از همه‌ی کسانی که نسبت به نامزدهای مختلف علاقه‌مندیای دارند، درخواست می‌کنم، اصرار می‌کنم که این علاقه‌مندی خودتان را از راه دیگران، به دیگران، متهم کردن دیگران نشان ندهید. هرچه می‌خواهید، از نامزد مورد علاقه‌ی خودتان تمجید کنید، تعریف کنید؛ اما دیگران را تخریب نکنید. این علامت بدی است.  ۱۳۸۶/۱۰/۱۲   ✍هوشیار باشیم چه کسانی هنوز ثبت نام نکرده را شروع کردند.
2.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
متولدین دهه ۶۰ و ۷۰ برای حفظ جمعیت به پاخیزید 🔹نرخ رشد جمعیت کشور در سال ۱۳۹۸ برای نخستین بار به کمتر از ۱ درصد رسید و در سال‌های نه‌چندان دور صفر خواهد شد! 🔸حفظ جوانی جمعیت کشور در گروی فرزندآوری دهه شصتی‌ها و هفتادی‌ها است.
🔴رهبر معظم انقلاب در پیامی پیروزی مقاومت ملت فلسطین بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفتند بسم‌الله الرحمن الرحیم 🔹خداوند عزیز و قدیر را برای نصرت و عزتی که به مجاهدان فلسطینی عطا کرد سپاس می‎گویم، و نزول سکینه و طمأنینه بر دلهای مجروح شهید دادگان، و رحمت و بشارت برای شهیدان، و شفای کامل برای آسیب‌دیدگان را از خداوند منان مسألت میکنم، و پیروزی بر رژیم جنایتکار صهیونیست را تبریک میگویم. 🔹آزمون این چند روز، ملت فلسطین را سرافراز کرد. دشمن وحشی و گرگ صفت به درستی تشخیص داد که در برابر قیام یکپارچه‌ی فلسطین ناتوان است. آزمون همکاری قدس و کرانه‌ی باختری با غزه و اراضی ۴۸ و اردوگاه‌ها، راهکار آینده‌ی فلسطینی‌ها را نشان داد. 🔹در این ۱۲ روز رژیم جابر، جنایات بزرگی عمدتاً در غزه مرتکب شد و عملاً ثابت کرد که بر اثر ناتوانی در مقابله با قیام یکپارچه‌ی فلسطین، رفتارهایی آنچنان ننگین و دیوانه‌وار مرتکب میشود که افکار عمومیِ همه‌ی عالم را بر ضد خود برمی‌انگیزد و خود و دولت‎های غربی پشتیبان خود به‎ویژه آمریکای جنایت‎کار را از گذشته باز هم منفورتر می‎کند. 🔹ادامه‌ی جنایت‌ها و درخواست آتش‌بس هر دو شکست او بود. او ناچار شد شکست را بپذیرد. رژیم خبیث از این هم ضعیف‌تر خواهد شد. آمادگی جوانان فلسطینی، و قدرت‌نمایی مجموعه‌های ارزشمند جهادی، و اعداد قوّه به صورت مستمر، فلسطین را روزبروز قدرتمندتر و دشمن غاصب را روزبروز ناتوان‌تر و زبون‌تر خواهد کرد. 🔹زمان آغاز و توقف درگیری‌ها بسته به تشخیص بزرگان جهادی و سیاسی فلسطینی است، ولی آماده‌سازی و حضور قدرتمندانه در صحنه، تعطیل‌بردار نیست. تجربه‌ی «شیخ جراح» در ایستادگی در برابر زورگویی رژیم و شهرک‌نشینانِ مزدور، باید دستورالعمل همیشگی مردم غیور فلسطین باشد. 🔹به جوانمردان «شیخ جراح» درود می‎فرستم. دنیای اسلام یکسره در برابر قضیه‌ی فلسطین، مسئول و دارای تکلیف دینی است. عقل سیاسی و تجربه‌های حکمرانی هم این حکم شرعی را تأیید و بر آن تأکید می‎کند. 🔹دولت‎های مسلمان باید در پشتیبانی از ملت فلسطین صادقانه وارد میدان شوند، چه در تقویت نظامی، چه در پشتیبانی مالی که امروز بیش از گذشته مورد نیاز است، و چه در بازسازی زیرساخت‌ها و ویرانی‌ها در غزه. 🔹مطالبه و پیگیری ملت‎ها، پشتوانه‌ی این خواسته‌ی دینی و سیاسی است. ملتهای مسلمان، باید انجام این وظیفه را از دولتهای خود مطالبه کنند، خود ملت‌ها نیز در حدّ توان موظف به پشتیبانی مالی و سیاسی‌اند. 🔹وظیفه‌ی مهم دیگر، پیگیری مجازات حکومت تروریست و سفاک صهیونیست است. همه‌ی وجدان‎های بیدار تصدیق می‎کنند که جنایت گسترده‌ی کشتار کودکان و زنان فلسطینی در این ۱۲ روز نباید بی‌مجازات بماند. 🔹همه‌ی عوامل مؤثر رژیم و شخص جنایتکار نتانیاهو باید تحت پیگردِ دادگاههای بین‌المللی و مستقل قرار گیرند و مجازات شوند؛ و این به حول قوه‌ی الهی تحقق خواهد یافت، والله غالبٌ علی امره.
4.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷 احترام عروس و داماد عراقی به شهید و ابومهدی المهندس
52.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👆مستند بسیار مهم «آدرس غلط»؛ ۸ سال به کام یه عده اندک با هزینه مردم؛ از آنجا که دانستن حق مردم است لطفاً در انتشار عمومی آن کوتاهی نکنید.
مساله اصلی مردم 🔹مسئله‌های اصلی کشور، اقتصاد، بیکاری، معیشت و مافیای واردات است؛ نه ارتباط با این دولت و آن دولت 👈🏼 مردم دنبال مدیر قوی و کارآمدند، نه اسامی و جناح‌ها
مشارکت را جدی بگیرید معیار مقبولیت نظام است