شبهه؛ آیا دولت دفاع مقدس با ریاست جمهوری آقا یک دولت انقلابی موفق در جنگ نظامی بود و دولت کنونی سید ابراهیم رییسی یک دولت انقلابی ناموفق در جنگ اقتصادی است؟
نکته اینجاست که ۱ در دولت زمان دفاع مقدس، نخست وزیر کلیه شئون اجرایی در دستش بوده که با حضور میرحسین، طیف چپ در کشور حاکم شده بنابراین نمیشه اسم دولت انقلابی را بر آن ها گذاشت( دولت جنگ) بله دولت یک فرد تربیت شده در مکتب انقلابی امام روح الله با حضور وزرای غیرهمسو از نخست وزیر تا جمع قالب چپ. از خاتمی در ارشاد اسلامی تا بهزاد نبوی در صنایع سنگین و... ۲ مدیریت آقا در دفاع مقدس محصول اجماع مردم، حاکمیت و شخص امام ره بود که آقا هم در نوک فلش جنگ نظامی مدیریت می کردند.اما باید به زیرساخت های جهادی سربازان جنگ نظامی توجه کنیم. حسن باقری ها و بابایی ها به عنوان بن بست شکنان عرصه تبدیل تهدید به فرصت کف کار بودند. جنگ نظامی رو و قابل لمس برای مردم هست. تکنیک های عملیات روانی کمتر موثره.اقدامات دشمن در مردم جامعه هدف، ایجاد برانگیختگی و همراهی ملی می کنه و در کل تولید ضد استراتژی های مبتنی بر مدل های بومی برآمده از متن انقلاب اسلامی میکنه. اما در جنگ اقتصادی، جامعه هدف فقط با ناتوی نظامی طرف نیست. ناتوی گفتمانی با حضور تربیت یافتگان مکتب لیبرالیستی و قائلین به بازار آزاد یا همان دست نامرئی بازار در دولت و مراکز تصمیم ساز حضور دارند. از طرفی مدل بومی که از درون گفتمان انقلابی اسلامی در اقتصاد تولید شده باشه،نشده است.
با اندوه و بغض انقلابی باید عرض کنیم که سربازان جهادی بن بست شکن، کمتر در این سنگر تربیت شدن و حضور فعال دارند.
سه ضلع استراتژی یا همان راهبرد، مجری تربیت شده برای پیاده سازی این راهبرد، باور مردمی نسبت به خطرات جنگ در نبرد اقتصادی کشور، دچار ضعف مفرط هستش که مربوط به چندسال گذشته نبوده، مربوط به جانمایی فرهنگ اقتصادی مرکانتیلیستی مد نظر طیف تکنوکرات تیم همراه هاشمی بر اقتصاد ایران می باشد که حجم انبوهی از انباشتگی مدیران فن سالار، معضلات و چالش های اقتصادی، فرهنگ عمومی مصرف گرایی را با خود به همراه داشته است.
نهایت امر اینکه اگر ۱.دولت جمهوری اسلامی باور قلبی و عملی ۱۰۰درصدی با راهبردهای اقتصادی آقا داشته و همراه گفتمان انقلاب اسلامی باشه۲. نیروی متخصص جهادی در اقتصاد تربیت و مجری باشند و ۳. سبک مصرف گرایی در افکار عمومی، تبدیل به گفتمان و فرهنگ غالب مدیریت کنترل شده مصرف در توده کشور بشود؛ شاهد ریشه کنی تلاطمات اقتصادی و گشایش پایدار در معیشت عموم هستیم.
پیشنهاد می کنیم کتاب چین نو و اصلاحات اقتصادی دن شیائوپینگ را مطالعه کنید تا روند ۵۰ ساله تبدیل چین از اقتصاد جهان سومی به اقتصاد برتر جهانی را بهتر متوجه بشیم. به واقع مردم و مسئولین در یک ریاضت چند دهه چین را متحول کرده اند اما با راهبرد اقتصاد مقاومتی آقا، نه ریاضت چندین دهه که با مدیریت تولید و مصرف می تونیم شاهد تبدیل شدن ابرقدرتی ایران در طراز قدرت نظامی امنیتی خود باشیم.
* طیبی کارشناس مسائل سیاسی و راهبردی
خزانهداری کل کشور: هیچ پولی گم نشده است
🔹وزارت اقتصاد: براساس اعلام خزانهداری کل کشور پول نقدی معامله بلوک ۱۲ درصدی شرکت پتروشیمی خلیج فارس به مبلغ حدود ۳۲.۵ هزار میلیارد تومان در تاریخ ۱۴۰۱/۹/۸ در ساعت ۱۵ به حساب شماره ۲۴۱ خزانه نزد بانک مرکزی بهطور کامل واریز شده و ادعای دروغ گم شدن این مبلغ کذب محض است.
🔹درپی انتشار دروغ گم شدن ۳۶ هزار میلیارد تومان قسط اول معامله بلوک ۱۲ درصدی پتروشیمی خلیج فارس از سوی روزنامه اعتماد، وزارت اقتصاد به اتهام نشر اکاذیب از این روزنامه شکایت کرد.
دلالی مجازی دلالان دلار
🔹اوایل این هفته بود که کانالهای پرمخاطب خرید و فروش دلار اعداد بالای ۴۰ هزار تومان را اعلام کردند. این اتفاق باعث شد التهاب بازار که از چند هفته گذشته و عبور دلار آزاد از مرز ۳۵ هزار تومان آغاز شده بود بیش از پیش افزایش یابد.
🔹گزارشات میدانی خبرنگار فارس از سبزه میدان در بازار تهران نشان میدهد دلار در روزهای شنبه و یکشنبه در قیمت ۳۹.۵۰۰ تومان نیز مشتری نداشت اما همین کانالها که مرجع اصلی معاملات دلار آزاد توسط دلالها هستند حداقل ۲ هزار تومان قیمت دلار را بالاتر از نرخ واقعی قیمتگذاری کردند.
🔹بررسی میدانی ظهر امروز خبرنگار فارس از سبزه میدان نیز نشان میدهد دلار در بازه ۳۹۲۰۰ تا ۴۰۵۰۰ معامله میشود اما همین کانالهای پرمخاطب دلار را دوباره ۲ تا ۳ هزار تومان بالاتر از قیمت واقعی کف بازار اعلام میکنند. قیمت دلار توافقی نیز در کانال ۳۷ هزار تومان باقی ماند.
🔸برخی تحلیلگران اقتصادی معتقدند دلالان دلار مقدار قابل توجهی از ارز را در نوسانات اخیر از بازار جمعآوری کردند و قصد دارند با ایجاد فضای روانی با اعلام قیمت کاذب و ایجاد تقاضای غیرواقعی، دلارهای خود را در اعداد بالاتر به مردم بفروشند. تحلیلگران میگویند مقاومت دلالان ارز برای کاهش نیافتن قیمت دلار با استفاده از عددسازی توسط کانالهای خودشان مشهود است.
8.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اشکهای حاج قاسم هنگام تودیع از فرماندهی سپاه کرمان
👌 آقای #قوه_قضائیه خواهشا این موارد را همیشه رسانه ای و مرتب #تکرار کن تا در حافظه جوان عزیز ما بماند که در این کشور #اختلاسگران هم محاکمه می شوند.
▫️رسانه تعیین میکند که به چه چیزی فکر بکنیم!
🔸در صدر اخبار رسانه های خاص و واکنش احساسی، غیرحرفه ای و پدافندی رسانههای انقلابی:
:
1⃣ماجرای بازگرداندن خانواده علی دایی به کشور..
2⃣حضور سارا خادم الشریعه بدون حجاب در مسابقات شطرنج
🔻وضعیت فوق العاده فرانسه بدلیل شورش کردها و کمبود گاز اروپا بدلیل جنگ اکراین و کمبود شدید دارو در آلمان و کشته های ژاپن و آمریکا بدلیل موج شدید سرما و کرونا یک #خبر_عادی محسوب میشود!
#جنگ_شناختی
#برجسته_سازی
28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸آمریکا چطور اوکراین را به فنا داد و اروپا را سرکیسه کرد؟
🔹کشورهای خسیس اروپایی هر کدام مجبور شدند چقدر پول بدهند تا نظم جدید جهانی را برای آمریکا به تاخیر بیاندازند؟
🔺پرسش اکانت معروف ضد منافقین از #حمید_فرخنژاد در خصوص ماهیت جلسه او با دو عضو گروهک منافقین در واشینگتن:
«آقای #حمید_فرخنژاد:
داستان جلسه شنبه شما با «سونا صمصامی و علی صفوی» دو عضو رده بالای گروهک منافقین و شورای ملی مقاومت در ساختمان ۱۷۴۷ پنسیلوانیای واشنگتن چیست؟
🔹️ چرا جلسه در ساختمانی برگزار شد که دفتر آمریکایی گروهک #منافقین هم آنجاست؟
چرا بعد آن، پست مشکوک لزوم رهبری واحد برای اپوزیسیون را منتشر کردید؟
گام بعدی شما حمایت از #مریم_رجوی است؟»
#جان_فدا
#جانفدا
🔎سه لایه جنگ شناختی و تحلیل تغییرات اجتماعی
🔹شاید این سوال برای شما هم پیش آمده باشد که تغییرات اجتماعی چگونه اتفاق میافتد. چگونه ذهنیت مردم جامعه عوض میشود و با تغییر نسلی، یک نگاه و #شناخت_وارونه و از واقعیت ها و تاریخ و جغرافیا پیدا میکنند. باید اذعان نمود که در ساحت های مختلف به عوامل مختلف بستگی دارد و به اصطلاح، چندعاملی و(multifactorial) است.
اما اگر از زاویه دید #علوم_شناختی و جنگ های سایبری بخواهیم نگاهی به تغییرات نرم اجتماعی داشته باشیم، چنین فرایند سه گانهای را می توان متصور بود:
1⃣ لایه اطلاعات(information): این سطح از جنگ شناختی با تکیه بر بمباران خبری، شایعات و فضاسازی و با هدف #تسخیر_افکارعمومی(public opinion) شکل میگیرد. در واقع دامنه و پهنای داده ها افزایش پیدا میکند و عمق دادهها در سطح پایینی قرار میگیرد و با تلاش در #فضاسازی، وضعیت شناختی جامعه هدف را مختل یا وارونه می کند و در حالت ناپایدار و هیجانی قرار میدهد.(نفوذ در جریان مطبوعات و شبکه های اجتماعی و خبری)
2⃣ لایه ذهنیتها(common sense): این سطح از جنگ شناختی، مربوط به اطلاعات سطحی جامعه نیست. بلکه متوجه اطلاعات پایدار و به اصطلاح #ارتکازات و عقل عرفی جامعه میشود. در جامعه شناسی از این سطح با عنوان شعور مشترک(common sense) یاد میشود. در روانشناسی نیز مفهوم #طرحواره با این واژه قرابت دارد که به دادهها و اطلاعات درونیسازی شده و رسوبیافته در ذهن اطلاق میشود. جنگ شناختی در این سطح با هدف فرهنگ سازی و #تغییر_عادتها و الگوی های شناختی جامعه هدف سر و کار دارد.(نفوذ در جریان فرهنگ و هویت و فیلم سازی و سبک زندگی)
3⃣ لایه معرفتها(knowledge): ایستگاه مبنایی جنگ شناختی، الگوهای بنیادین و معرفتشناسی جامعه هدف است. مثلا #اتاقهای_فکر و اندیشکده ها و دانشگاههای یک جامعه را بلخاظ پارادایمی، از عقلگرایی به تجربه گرایی و از هستیشناسی به زبانشناسی تنزل میدهند. یا از طریق تکنولوژی و تلویزیون و رسانه و با غلبه تصویر به تعبیر مارشال مک لوهان، #معرفتشناسی_عقلگریز را بر جامعه مسلط میکنند.(نفوذ در جریان تولید باور و علم و دانش)
🔸اهداف لایههای شناختی
▫️در لایه اول، مامور جنگ شناختی به دنبال #فضاسازی است و در لایه دوم جنگ شناختی در پی #فرهنگسازی است و لایه سوم نیز با هدف #معرفتسازی یا #ایدئولوژی_سازی و خلق واقعیت طراحی و تدوین و راهبری میشود.
🔸ابزار لایههای شناختی
▫️لایه اول، #خبرپایه است و با مطبوعات و شبکه های اجتماعی، دستکاری و مهندسی میشود. لایه دوم #فرهنگپایه بوده و بتدریج از طریق فیلم و سریال و سبک زندگی، ذهنیت جامعه هدف و ناخودآگاه اجتماعی و به تعبیری دیگر (common sense)، تغییر پیدا میکند.
▫️لایه سوم نیز #معرفتپایه بوده و بتدریج در ساحت تخصصی، از عقل گرایی و محوریت وحی به سمت تجربه گرایی و شبه علمها و نامعرفتها تغییر وضعیت میدهد. در سطح عمومی نیز معرفت شبکهای و دادهبنیاد و #اطلاعاتسرگردان و پرتکرار و تعمیم یافته مجازی، اعتبار پیدا می کند و جایگزین معرفت و باورهای مستدل و معقول(باور صادق موجه) میشود.
#جنگ_شناختی
#سوادرسانه
#علوم_شناختی