در مقاله قبلی( نگاه راهبردی به مسائل داشته باشیم)، به منازعه اصلی میان ایران و آمریکا نه در میدان نظامی که در سبک زندگی و نزاع ایدئولوژیک اشاره کردم. و گفتیم بدلیل اینکه سطح تقابل ما با آمریکا بر خلاف تمامی منازعات قرن اخیر میان قدرت ها( حتی دو جنگ جهانی و سرد)، استراتژیک و راهبردی نیست بسختی می توان شاهد گشایش روابط بود.
مگر اینکه یا ۱ هر کدام از دو سوی منازعه از ایدئولوژی و سبک زندگی خود عقب بشینند و یا ۲ در مواجهه فرهنگی و تمدنی، یک طرف دچار هزیمت و شکست در نفوذ ایدئولوژیک خود میان جریان رقیب شود...
شاهد مثال را مطالعه فرمایید:
هزینه هنگفت آمریکا برای ترویج همجنسگرایی در عراق - مشرق نیوز
https://www.mashreghnews.ir/news/1499777/%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%87%D9%86%DA%AF%D9%81%D8%AA-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D9%88%DB%8C%D8%AC-%D9%87%D9%85%D8%AC%D9%86%D8%B3-%DA%AF%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%B9%D8%B1%D8%A7%D9%82
چرا همجنسبازها زودتر میمیرند؟
🔹اطلاعات ارائهشده در کنفرانس پیشگیری از بیماریهای مقاربتی در آمریکا نشان میدهد که میزان اچآیوی در میان مردانی که با همجنس خود رابطه جنسی دارند بیش از ۴۴ برابر مردان دیگر است.
🔹انجمن سرطان آمریکا میگوید مردان و زنان همجنسباز حدود ۲ برابر بیشتر از مردان دیگر به سرطان مبتلا میشوند. سرطانهای ریه، بیضه، روده بزرگ و مقعد در مردان و سرطانهای سینه، ریه، کولون، تخمدان و آندومتر در مورد زنان بیشتر است.
🔹مطالعهای در نیوزیلند هم نشان داد که جوانان همجنسباز در مقایسه با جوانان عادی بیشتر به افسردگی، اختلال اضطراب، وابستگی به دخانیات و... دچار میشوند.
حالا باز پاپ کثیف بیاد بگه یه مساله اجتماعی و یمشت اراجیف به اسم حق انسانی به جای انحراف اخلاقی بهش ببندن.
زمانه ما تمام اون اتفاق هایی که هر کدومشون جدا جدا باعث نازل شدن عذاب خدا میشد، یجا داره اتفاق میوفته...
نزاع آخرالزمانی میان حق و باطل یعنی دو رویکرد اسلام انقلابی شیعی و غرب لیبرال سرمایه داری با محوریت صهیونیسم، نه بر پایه جنگ افزار که بر اساس دو مدل سبک زندگی و دو مدل بهره برداری از مواهب الهی برا پیشرفته البته با دو دیدگاه متضاد در نگاهشون از لذت...
برگی از داستان #استعمار
قسمت سی و هشتم
شیر آفریقا
مبلغان کلیسا، درمان بیماران و کاستن از درد و رنج آنها را یکی از بهترین روش ها برای دعوت آنها به مسیحیت می دانستند. تأسیس درمانگاه و بیمارستان به دست مبلغان از نخستین سال هایی که پای استعمارگران به سرزمین های مختلف باز شد تا امروز ادامه داشته است.
شاید مشهورترین پزشک مبلغ «دیوید لیوینگستن» باشد.
او یک اسکاتلندی بود که در سال ۱۸۴۱ میلادی به جنوب شرقی آفریقا قدم گذاشت.
لیوینگستن با ظاهر یک پزشک و برای درمان دردهای سپاهان با آن ها رودررو شد. اما هدف های مأموریتش آن قدر متنوع بود که مجبور بود گزارش هایش را برای چند انجمن متفاوت در لندن ارسال کند: انجمن مبلغين، انجمن سلطنتی جغرافیا، انجمن سلطنتی ستاره شناسی و وزارت امور خارجه.
لیوینگستن در آغاز سفر به دنبال ایجاد یک راه تجاری منظم در آنگولا بود ؛ او باید در قلب قاره راهی را پیدا می کرد تا منطقه ای به نام «لین یاتنی» را به اقیانوس هند متصل کند.
لیوینگستن در سفرهایش به آبشار عظیمی رسید که آن را به افتخار ملکه انگلستان «ویکتوریا» نام گذاشت.
او اولین کسی بود که روی نقشه آفریقا یک نام انگلیسی را به یادگار گذاشت.
پس از مدتی لردکلارنـدون، وزیر خارجه انگلستان ، این کشیش پزشک را به عنوان کنسول انگلستان در «سواحل شرقی و نقاط کشف نشده آفریقا» منصوب کرد.
اولین دستور وزارت خارجـه بـه لیوینگستن جمع آوری اطلاعاتی درباره وضعیت جغرافیایی، منابع معدنی و کشاورزی شرق و مرکز آفریقا بود، دستور دوم برقرار کردن رابطه تجاری بین بومی ها و انگلستان بود.
انگلستان در آن سال ها به شدت با تجـارت بـرده ، مبارزه می کرد.
آنها متوجه شده بودند که آفریقا سرشار از منابع معدنی است و برای بهره برداری از این معادن به نیروی کار سپاهان نیاز داشتند ، به همین علت ناگهان علاقه خود را به تجارت برده از دست دادند و کشتی هایشان روی دریاها به بازرسی کشتی های مختلف می پرداختند تا از حمل برده جلوگیری کنند.
لیوینگستن باید رئیسان قبیله های بزرگ را به تجـات با انگلستان تشویق می کرد تا آنها با کسب درآمدهای جدید از فروش برده به رقیبان اروپایی انگلیسی ها دست بردارند.
رؤسای قبایل این برده ها را در جنگ با قبیله های دیگر به اسارت می گرفتند.
لیوینگستن یک مأموریت پنهانی دیگر هم داشت؛ مبارزه با نفوذ پرتغالی ها در آفریقا
او در انجام این مأموریت آن قدر اصرار داشت که دولت پرتغال در نامه ای به دولت انگلستان نوشت: «دیوید لیوینگستن زیرنقاب یک کشیش و تبلیغ دینی به تجارت پرتغال در ایـن قـاره لطمه می زند.
لیوینگستن سی سال در آفریقا حضور داشت تا تک تک این مأموریت ها را به پایان برساند.
هم وطنانش به او لقب «شیرآفریقا» دادند.
او از ساحل اقیانوس اطلس بـه طـرف داخـل قـاره آفریقا حرکت کرد و به ساحل اقیانوس هنـد رسید اما به دوستانش می گفت:« به عقيـده مـن پایان فتح جغرافیایی، آغاز مأموریت تبلیغی است.
اما آیا لیوینگستن واقعا یک مبلغ مذهبی بود؟!
یکی از دوستانش درباره او این طور می نویسد:« دیوید سخنران خوبی نبود. به علوم دینی هم زیاد توجه نداشت . خیلی هم به عقاید و اصول مذهبی پایبند نبود.
هیچ وقت هم در بحث های مذهبی شرکت نمی کرد.
او یک پزشک بود که در انجمـن مبلغيـن لـنـدن ثبت نام کرده و عازم آفریقا شده بود.»
📚سرگذشت استعمار #مهدی_میرکیایی ج 4 فصل صلیب خونین ص 88
تولد نوزاد از مادر ۵۰ ساله 👏
◽️طبق آمار، سال گذشته ۴۷ هزار و ۵۹۸ نوزاد از مادران گروه سنی ۴۰ تا ۴۴ ساله متولد شدهاند که نسبت به سال گذشته از افزایش ۷ درصدی برخوردار است.
◽️در گروه سنی ۴۵ تا ۴۹ ساله نیز طی سال گذشته ۳۷۵۶ زن صاحب فرزند شدند که میزان #فرزندآوری این گروه نسبت به سال گذشته ۱۲ درصد افزایش یافته است.
◽️میزان فرزندآوری مادران گروه سنی ۵۰ تا ۵۴ ساله نیز در سال گذشته ۲۵۵ فرزند بوده است.
پس نگین از ما گذشته...
#نسل_جوان
#ایران_قوی
🔴گفت و گوی ویژه #بی_بی_سی_فارسی با #شارمین_میمندینژاد را بشنوید تا متوجه شوید #جمعیت_امام_علی خیریه نبوده؛
▪️یک حزب سیاسی با رویکرد اجتماعی، فرهنگی و عقیدتی بوده علیه تشیّع و حکومت دینی که با ژست فعالیتهای عامّ المنفعه داشته از درون ایران فعالیت تبلیغی و کادرسازی میکرده علیه وطن.
✍احسان رستگار
🔺کپلر: صادرات نفت ایران به ۱.۶ میلیون بشکه در روز رسید
🔹بلومبرگ نوشت، ایران بیشترین میزان نفت خام را در تقریباً پنج سال گذشته حمل میکند و ظهور مجدد خود را در صحنه ژئوپلیتیک تقویت کرده است.
🔹به گفته تعدادی از تحلیلگران از جمله Kpler، SVB Energy International، FGE و آژانس بینالمللی انرژی، صادرات نفت ایران به بالاترین سطح از زمان اعمال مجدد تحریمهای آمریکا در ۲۰۱۸ افزایش یافته است.
🔹با وجود اینکه تحریمهای آمریکا همچنان پابرجاست، محمولههای نفت خام از پاییز گذشته دو برابر شده و در ماه می به ۱.۶ میلیون بشکه در روز رسیده است.
🔹طبق برآورد آژانس بینالمللی انرژی مستقر در پاریس، تولید نفت ایران به ۲.۹ میلیون بشکه در روز رسیده که بالاترین میزان از اواخر سال ۲۰۱۸ است. مشاورانSVB Energy، Petro-Logistics SA و FGE معتقدند که تولید حتی بالاتر است و شاید از ۳ میلیون بشکه در روز فراتر رود.
هدایت شده از وزنه سیاسی
✍وقتی عملههای احمق سیدصادق شیرازی به حضرت آیتالله اراکی اهانت میکنند، قطعاً از مواضع انقلابی آقای اراکی در خصوص شیعه انگلیسی عصبانی هستند.
🔹موضعگیری صریح، انقلابی و شفاف، هزینه دارد....
🔹ولذا آیتالله اراکی سینهی خود را مقابل منحرفین شیعه انگلیسی سپر کرده و مقاوم ایستاده است.
#سوزش شیعیان انگلیسی
در برنامه امشب جهان آرا @jahanara_ofogh با حاج حسین یکتا گفتگو می کنم.
بهانه بحث امشب 27 خرداد سالروز جهاد سازندگی است اما احتمالا محتوا و سمت و سوی بحث فراتر از این موضوع خواهد رفت.
ساعت 22
شبکه افق
تکرار؛ یکشنبه ساعت 14.30
💎 فرصتی نو ، استثنائی و تکرار نشدنی💎
🥇آموزش حرفه ای و کاربردی
🥈پشتیبانی کامل(از راه اندازی شغل تا پیشرفت در کار)
🥉پردرآمد و آینده دار.
🎯 آموزش حرفهای تولید محتوا با بهره گیری از ابزارهای نوین تولید محتوا و با کمک از هوش مصنوعی با رویکرد اشتغال و کارآفرینی در فضای مجازی،جهت فعالین رسانهای حوزه فرهنگی، مذهبی و اجتماعی.
⏳زمان ثبت نام فقط از ۱ تیرماه تا ۵ تیرماه ۱۴۰۲
📢 جهت عضویت و پذیرش در این طرح و اطلاع از زمان و نحوه انجام دوره، به کانال زیر مراجعه کنید:
لینک ثبت نام در ایتا
🆔https://eitaa.com/joinchat/3427729707Cadbe17f1af
لینک ثبت نام در روبیکا
🆔https://rubika.ir/joinc/CBGDGGID0IQOWEFLOZKLQJOPTMGPZEKU
☕️ شرایط شرکت در دوره بسیار مناسب و شرکتکنندهها از تخفیفات💸 و یارانههای🪙 جذابی نیز برخوردار خواهند بود.
💰در ضمن با ضمانت برگشت وجوه به شرط عدم موفقیت😔.
🔻درس مهم کیسینجر به غربگرایان ایرانی
هنری کیسینجر استراتژیست مشهور امریکایی اخیرا مصاحبهای با بلومبرگ انجام داده که بخشی از آن بسیار مهم است. او با اشاره به نزدیک بودن انتخابات امریکا، به ترویج تئوری «اول آمریکا» اشاره کرده و گفته: «این دیدگاه تمرکز بسیار زیادی روی منافع آمریکا دارد و توجه چندانی به منافع جهانی ندارد... در این صورت آمریکا منزوی خواهد شد.»
حرف اصلی کیسینجر یک چیز است و آن اینکه اگر دولتهای بعدی امریکا به خاطر مشکلاتی که این کشور در درون دارد، آنقدر به داخل امریکا مشغول شوند که از ایفای نقش امریکا در سطح بین الملل کاسته شود، امریکا منزوی خواهد شد. در واقع منطق کیسینجر این است که امریکا به یک ابرقدرت تبدیل شده، چون در سطح جهان یک بازیگر موثر و فعال بوده و روزی که نقش امریکا در معادلات خارجی و بین المللی کم شود، قدرت امریکا هم کم شده و منزوی خواهد شد.
حالا از زوایه نگاه کیسینجر به مساله ایران نگاه کنید. یعنی با این پیشفرض که یک کشور قوی و اثرگذار، کشوری است که بتواند در معادلات منطقه ای و جهانی تاثیر گذار باشد. اما چه کسانی در ایران مخالف نقش آفرینی های ایران در سطح بین الملل هستند؟ کدام افراد و جریان های سیاسی در سالهای گذشته سعی کرده اند نقش و تاثیرگذاری ایران در معادلات جهانی را کمرنگ کنند و کدام به دنبال تقویت و پر رنگ کردن آن بوده اند؟ کدام جریان ها با شعار «نه غزه نه لبنان»، «سوریه را رها کن»، تمسخر اثرگذاری ایران بر معادلات امریکای لاتین و... سعی کرده اند یکی از مهمترین مولفه های قدرت ایران را از بین ببرند؟
چه نتیجه ای می خواهم از این بحث بگیرم؟ کسانی که در این سالها این حرفها را زده اند اگر منطق دینی درستی داشتند هیچ وقت چنین خبطی را مرتکب نمی شدند چون اثرگذاری ایران در سطح منطقه و جبهه مقاومت فقط یک سیاست رئالیستی و معطوف به قدرت نبوده و کاملا ریشه در مبانی دینی دارد، اما اگر از منظر غیر ایدئولوژیک و فقط و فقط بر اساس محاسبات دو دو تا چهارتا نیز به مساله نگاه می کردند، می فهمیدند که اتفاقا تامین قدرت کشور نیز در همین مدل سیاست ورزی در خارج از مرزهای ایران است. این دیگر حرف خودی ها یا سران جمهوری اسلامی نیست؛ این هنری کیسینجر است که نقش افرینی و اثرگذاری خارجی را بخش مهمی از قدرت یک نظام سیاسی می داند و تضعیف این رویکرد را مترادف با منزوی شدن یک کشور قلمداد می کند.
آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا #عوام_فریبی
🔺اگرمتوسط رشد نقدینگی درهر سال حدود۲۵% باشد، درطی سه سال، میزان #نقدینگی کشور ۲برابر میشود.یعنی در این سه سال نقدینگی تولید شده، معادل کل تاریخ، تا آن زمان خواهد بود.
در دولتهای پس از انقلاب میانگین #رشد_نقدینگی بین ۲۵تا۳۰% بوده، بنابراین درطول همه این دورهها نقدینگی درهر۳سال حداقل بیش از ۲برابرشده است
اما در سال های آخر دولت روحانی این عدد به بالای ۴۰٪ رسید که با سیاستهای دولت #رئیسی در صفر کردن کسری بودجه و کاهش ناترازی بانکی این میزان به ۳۲٪ تقلیل یافت و روند #کاهشی داشت.
🔸جالب است بدانیم که #شاه در طی ۳سال ۱۳۵۲ تا ۵۵ #رکورددار_افزایش_نقدینگی در تاریخ ایران است و نقدینگی کشور را ۳ برابر کرد
و جالبتر آنکه در 8سال پایانی حکومت #پهلوی، نقدینگی بیش از 9.4 برابر شد، در حالی که بیشترین رشد نقدینگی در دولتهای پس از انقلاب، متعلق به دولت #روحانی با 7.6 برابر افزایش در طول 8سال است.
آقای اقتصاددان! اسم این بیسوادی بود یا #عوام_فریبی