eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
19.4هزار دنبال‌کننده
34.7هزار عکس
36.7هزار ویدیو
287 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴کشف کشتارگاه اسب و الاغ در اسلامشهر 🔹رئیس اداره دامپزشکی اسلامشهر:یک کشتارگاه اسب و الاغ در این شهرستان کشف شد که در آن حیواناتی مثل الاغ را جهت فروش گوشت سلاخی میکردند، تعداد ۱۰ راس الاغ هم داخل این کشتارگاه کشف و ضبط شد . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
مردم غزه در هنگام تبادل اسرا پلاکارد ایران ممنونیم را به دست گرفتند. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
❌ فتنه آینده.... مجید انصاری خوب گفت و بهترین جایگاه برای ظریف کنار همین سران جریان فتنه مانند خاتمی و کروبی است . تکلیف جریان فتنه هم مشخص است . این جماعت هیچگاه از اهداف براندازانه خود و تسلیم کشور به آمریکا کوتاه نیامده و همچنان در کمین نشسته اند تا ضربه بعدی را به نظام بزنند. ما اصلاحطلب خوب و بد و تندرو و کندرو و معتدل نداریم همه سر و ته یک کرباس هستند و آمریکا قبله واقعی آنهاست . هیچ طرحی هم برای مدیریت خوب کشور و ایجاد رفاه برای مردم ندارند. تا بتوانند معیشت مردم را گران میکنند و تنها راه نجات را هم کاسه لیسی سران آمریکا نشان می‌دهند. این جریان خبیث در ماه های آینده قطعا کشور را بسمت بحران و ایجاد یک فتنه دیگر سوق میدهند. مشکل در مملکت ما دستگاه های نظارتی هستند که شاهد سه دهه خیانت این جریان در سطوح بالای مملکتی هستند و همچنان به آنها اجازه حیات میدهند..... @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥انصاری: ظریف در کنار کروبی و خاتمی از قهرمانان ملی ما هستند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: اگر غبارها کنار برود، برخی تنگ‌نظری‌ها و بداخلاقی‌ها کنار رود آقای ظریف حتما در کنار دیگر شخصیت‌های ملی ما از قهرمانان و افتخارات ملی خواهد بود؛ همچنان که خاتمی، کروبی و دیگر عزیزان ما بودند. ✍رسما صدا و سیما را تبدیل به تریبون جریان فتنه و حمایت از سران فتنه کرده اند.غبار فتنه همچنان بر مملکت سایه افکنده و جریان برانداز فتنه همچنان در مملکت جولان می‌دهد. خاک بر سر خودی های احمقی که فریب جریان وفاق را خورده اند و با تندرو و سوپر انقلابی خواندن بچه های انقلابی و حزب الهی مملکت را جولانگاه این عناصر برانداز و بیگانه پرست کرده اند . پ،ن: چه افتخاراتی نصیبتون شده ازین چهره های منفور @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
5.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ فعلاً این دولت هیچ هنری نداشته یک هنر را خوب داشته👇 آن هم هنر گرانی اجناس و البته آن هم به ناباورانه ترین حالت ممکن البته یک هنر دیگر هم می توان به هنرهای دولت اضافه کرد و آن هم بستن دهان رسانه های اصلاح طلب در این گرانی ها است که البته فعلاً این رسانه ها نقش توجیه گر این گرانی ها را ایفا کمی کنند . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
31.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عزیزان این همان دستگاه است که در بیمارستان امام خمینی تهران و بیمارستان‌های میلاد و سینا به زودی در بیمارستان چمران اصفهان شروع به کار می کند و الماسی دارد که رگهای قلب را بدون جراحی باز ( بای پس) باز می کند و دیگر احتیاجی به عمل باز یا فنر نیست و روش جدید باز کردن رگهای قلب بسیار عالیه به گروهای مختلف بفرستید شاید کسی به این عمل احتیاج داشته باشد ولی از وجود این دستگاه بی اطلاع باشه. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❓ چرا نباید تو مراسمی که برای اموات گرفته شده است غذاخورده شود ؟؟ 👈 این کلیپ رو منتشر کنید تا همه بهش عمل کنیم ، و این رسم و رسومات غلط ریشه کن بشه ‌‌‌‌‎‌‎‌‌‎‌‎‌‌‌‎‌‌‎‌‌‍‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
. پسرم یوسف بعد از عملیات آزادسازی خرمشهر برگشت ... 🌼 کوموله ها ریختند و یوسف رو دستگیر کردند ، گفتند به خمینی توهین کن یوسف این کار رو نکرد. 🌸 به من گفتند توهین کن، گفتم چنین کاری نمیکنم. گفتند: بچه ات را میکشیم، بازهم قبول نکردم. 🥀 پسرم رو بستند به گاری و جلو چشمم سر از تنش جدا کردند و با ساطور دست ها و پاهایش را قطع کردند، شکمش را پاره کردند و جگرش را درآوردند. 🌿 گفتند: به خمینی توهین کن، باز هم توهین نکردم ، من را با جنازه تکه پاره شده پسرم در یک اتاق گذاشتند و درب را قفل کردند. 🍀 بعداز ۲۴ ساعت درب را باز کردند گفتند: باید خودت پسرت را دفن کنی. گفتم : من طاقت ندارم خاک روی سر پسرم بریزم 🍁 گفتند: جنازه اش را میبندیم پشت ماشین و تو روستاها میگردانیم. 🌲شروع کردم با دستان خودم قبر درست کردن، با گریه می گفتم: یا فاطمةالزهرا، یا زینب کبری؛ انگار همه عالم کمکم میکردند برای حفر قبر پسرم. 🌺 دلم گرفت، آخه پسرم کفن نداشت که جنازه اش را کفن کنم، گوشه ای از چادرم را جدا کردم و بدن تکه تکه پسرم را گذاشتم داخل چادر. 💐 خدا خودش شاهد هست که یک خانم چادری بالای قبر ایستاده بود و به من دلداری میداد و میگفت: صبر داشته باش و لا اله الا الله بگو. 🌷کنار قبرش نشستم و با دستان خودم یواش یواش روی صورت یوسفم خاک ریختم؛ 🔹️ این مادر، مظلوم ترین مادر شهید ایرانی است.مادر شهید یوسف داورپناه سرکار خانم فیروزه شجاعی، تاریخ شهادت ۵ شهریور ۱۳۶۲. ☀️ به راستی، برای انقلاب خمینی چه فداکاریهایی شده. 🌾 به راستی ما کجای کار هستیم؟! جز شرمندگی چیزی نداریم. خدایا به حق صاحب الزمان (عج) همه ما رو درهم بخر و به رومون نیار. نهایتا ما هم یه روزی خوب میشیم. . . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
⛔ آزادی بیان ؛ مدل ۲۰۲۵ 🔹دانشگاه میشیگان آمریکا، گروهی از دانشجویان را به دلیل شرکت در رویدادهای حامی فلسطین به مدت دو سال تعلیق کرد.. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 نواخته شدن زنگ انقلاب در مدارس سراسر کشور. @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
🇮🇷 شکوه پیشرفت 🔍 نرخ سواد ۱۵ تا ۲۴ سال 🇮🇷 ایران ۹۹ درصد 🌍 متوسط جهانی ۹۳ درصد . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.
10.57M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویر زیبا و باشکوه از بیعت دانش‌آموزان دهه نودی بسیجی اسفراین خراسان شمالی با امام راحل همزمان با آغاز دهه فجر 🇮🇷 به همراه اجرای سرودهای انقلابی . @jahadtabin313 @jahadtabin313 🆔 پذیرش تبلیغات @f_aaha 🌎 اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد. 📌حتی المقدور با لینک ارسال شود.