❇️ ۱۴۲ کشور توافق کردهاند که همزمان دلار آمریکا را از گردش خارج کرده، و با آن معامله نکنند.
✍ با این توافق :
🔺 خلق و چاپ دلار انباشت شده ،
🔺 ۳۱ تریلیون دلار بدهی بدون پشتوانه و اقبال کشورها،
⬅️ می تواند آمریکا را بتدریج با بحران مالی و اقتصادی مواجه کند.
✅ و انشاءالله افول هژمونی آمریکا با پیش بینی رهبر دوراندیش انقلاب و صاحب نظران مطرح جهانی در حال وقوع است.
🖋 محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
⛔️نوستالژیهای خطرناک/1
👈خاطره ایت الله محمدی گیلانی(رییس سابق دیوان عالی کشور) و ترس از ترور توسط #هاشمی!!!
🔸آیت الله محمد محمدی گیلانی رییس سابق دیوان عالی کشور و از شخصیت های برجسته انقلاب اسلامی می گوید:
👈یک روز قبل از مطرح شدن قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان (25/4/1364)، من ضمن تماس با دفتر امام رحمتاللهعلیه کتباً (از طریق آقای توسلی و آقای رسولی) از ایشان درخواست ملاقات کردم. در آن موقع اعلام شده بود که امام تا پانزده روز ملاقات ندارند. من در تکه کاغذی نوشتم مطلبی واجب و ضروری است، احساس وجوب کردم به عرض مبارک برسانم. امام اجازه دادند خدمتشان رسیدم.
گفتم:« فردا قرار است موضوع قائممقامی آقای منتظری در مجلس خبرگان مطرح شود، خواستم به عرضتان برسانم به آقای هاشمی بگویید مطرح نشود. من به آقای منتظری ارادت دارم؛ خدمتشان درس خواندهام؛ ایشان را عابد و زاهد میدانم؛ ولی این خصوصیات کافی نیست. او از عهدهی این کار بر نمیآید...»
🔸امام گلههای سوزانی از آقای منتظری آغاز کرد که کجا چه کرده و کجا چه...! و اضافه فرمود:«... احمد هم از او دفاع میکند! از منزل سید مهدی هاشمی دستنویسهای او را آوردهاند. من دیدم نامههای آقای منتظری از نوشتههای مهدی هاشمی الهام گرفته! این را من برای ایشان نوشتم!»
سخن امام که به اینجا رسید، من گفتم:«آقای #منتظری عین نامهی شما را آورد و در جلسه خواند و با خنده گفت: امام خیال کرده که آنچه من برایش مینویسم، الهام از سیدمهدی میگیرم!»
👈امام فرمود:« نامهی مرا آورد در جلسه خواند؟»
🔸گفتم:« بله! آقای سید عباس خاتم و سید جعفر کریمی و چند نفر دیگر هم بودند.»
👈امام فرمود:« او این طور است.»
عرض کردم:«بفرمایید که فردا ایشان به عنوان قائممقام رهبری مطرح نشود.»
👈امام قدری فکر کرد و فرمود:«احمد نیست؛ میشود شما زحمت بکشید و به آقای هاشمی بگویید بعد از ظهر من ایشان را ببینم؟»
عرض کردم:« بله! اما به آقای #هاشمی نگویید که من آمدم( و این جریان را به شما گفتم) به هیچ کس نگویید. من میترسم مرا هم #شمسآبادی کنند یا مثل #شیخ_قنبر در چاه بیندازند!»😳
این را که گفتم، امام – اعلیاللهمقامه- سه بار خندید و فرمود:«خاطرت جمع باشد.»
📚کتاب سنجه انصاف؛ تألیف محمّد محمّدی ریشهری، صفحه 16/ چاپ پنجم/ 1388/ دارالحدیث
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
🔻حال جامعۀ ایران؛ استحکام یا فروپاشی؟!
🖊 مهدی جمشیدی
۱. رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم رضوی گفتند: یکی از مهمترین نقاط قوّت ملّت ایران، «استحکام بنیۀ درونی جامعهی اسلامی ما» است. این ناشی از «ایمان» است. مردم ایران، مردم مؤمنی هستند؛ حتّی آن کسانی که ممکن است به چشم به نظر برسد که به بعضی از احکام اسلامی، پایبندی درستی ندارند، «ایمان قلبی»شان خوب است؛ به خدا و دین و قرآن و ائمّهی هدی، ایمان دارند. اوّلین نشانۀ این استحکام، «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله» است.
۲. این نظر در برابر تحلیلهایی است که بر «فروپاشی اجتماعی» دلالت دارند و جامعۀ ایران را ازدسترفته و متلاشیشده معرفی میکنند. فروپاشی اجتماعی به این معنی است که جامعه از لحاظ ارزشهای بنیادی و کارکردها و خویشترمیمی، به مرحلۀ اضمحلال رسیده است و دیگر توان احیا و بازیابی خویش را ندارد. جامعۀ فروپاشیده، جامعهای است که از درون خویش، به تجربۀ مرگ رسیده است و دیگر نمیتواند بر اساس وضع پیشین خود، ادامه بدهد. چنین جامعهای، از خودش تهی شده است و محتاج شروع از نقطۀ آغازِ دیگری است؛ البتّه اگر بتواند و حال و بضاعت چنین شروع دوباره و تازهای را داشته باشد. این لحظه، لحظۀ گسست است و در آن، دیگر داشتهها و اندوختههای کنونی به کار نمیآیند و گرهی را نمیگشایند. در این جامعه، مناسبات و هنجارهای اجتماعی دچار اختلال شدهاند و ارزشها، حیات صوری و تصوّری دارند، نه حیات واقعی و حلکننده.
۳. این در حالی است که رهبر انقلاب، نهتنها جامعۀ ایران را مبتلا به «فروپاشی» قلمداد نمیکنند، بلکه آشکارا سخن از «استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران» میگوید و معتقد است که این جامعه، همچنان پُرتوان و پابرجاست و به راه خویش ادامه خواهد داد. قوام و داوم جامعه، وابسته به «بنیۀ درونیِ» آن است و چنانچه جامعهای، بنیۀ درونیاش زوال یابد، حتّی مساعدتهای بیرونی هم نخواهند توانست آن را زنده و بانشاط نگاه دارند. در مقابل، جامعهای که بنیۀ درونیاش، قوی و نیرومند است، میتواند خود را حفظ کند و امتداد پیدا کند. تداوم و بقای جامعه، برخاسته از همین بنیۀ درونی است که بر بضاعتهای بومی و استعدادهای خویشبنیاد جامعه دلالت دارد. اینکه ممکن است جامعه با دشواریهای درونی یا موانع بیرونی مواجه شود و تنشها و تلاطمهایی را تجربه کند، امری طبیعی است و از فروپاشی حکایت نمیکند، امّا مسأله این است که جامعه باید از «امکانهای باطنی» و «قابلیّتهای ذاتی» برای کامیابی در چنین مواجههها و تعارضهایی برخوردار باشد. در غیر این صورت، مصائب و موانع بر آن غلبه خواهند یافت و دوام نخواهد آورد.
۴. خاستگاه استحکام بنیۀ درونی جامعۀ ایران، «ایمان دینیِ مردم» است؛ این برداشتی است که رهبر انقلاب از ماهیّت جامعۀ ایران دارد. شاید این برداشت در نگاه نخست، دور از واقع به نظر برسد و این اشکال در ذهن پدید آید که از قضا، بسیاری از آنان که جامعۀ ایران را در حال فروپاشی قلمداد میکنند، بر «بهحاشیهرفتن دینداری» در جامعۀ ایران انگشت تأکید میگذارند و معتقدند در این جامعه، «سکولاریسم» ریشه دوانیده است و ارزشهای دینی، دیگر جنبۀ «معیارین» و «قوامبخشی» ندارند و ارزشهای تجدّدی که بر خویشبنیادیِ انسان دلالت دارند بر آن سایهگستر شدهاند. اینان بر این باورند که جامعۀ ایران، دیگر بر مدار ارزشهای دینی نمیچرخد و تنوّع و تکثّر فرادینی و غیردینی بر آن حاکم شده و باید به جای ارزشهای دینی، در طلب ارزشهای وحدتبخش و انسجامآفرین دیگری رفت تا جامعه از لبۀ پرتگاه فروپاشی رهایی یابد. تحلیل رهبر انقلاب در نقطۀ مقابل این روایت قرار دارد و میگوید همچنان دین و ایمان دینی را باید «مبدأ» و «منشأ» استحکام بنیۀ درونیِ جامعۀ ایران دانست. در واقع، ایشان از یک سو، جامعۀ ایران را دارای «استحکام بنیۀ درونی» میانگارد و نه در معرض فروپاشی، و از سوی دیگر، عامل و مولّد استحکام بنیۀ درونی را «ایمان دینی» قلمداد میکنند.
۵. رهبر انقلاب، ادّعای خویش را بدون شاهد و دلیل، رها نمیسازد، بلکه نشانهای به میدان گفتگو میآورد: «غلبۀ ملّت ایران بر زنجیرۀ خصومتهای پیدرپیِ چند دهساله». در طول تمام دههها و سالهای ایران پساانقلاب، همواره جامعۀ ایران درگیر سطحها و جنبههای مختلفی از مواجهههای نیروهای تجدّدی با خویش بوده است؛ چنانکه این جامعه، هیچگاه از تقابلجویی و کینهتوزی دولتهای غربی برکنار و در امان نبوده است. بااینحال، نه «خسته» و «فرسوده» شده است و نه «پشیمان» و «سرگردان»...
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
5.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ در #جنگ_ترکیبی
🔺دشمن از رسانه استفاده میکند،
🔺از عامل فرهنگی استفاده میکند،
🔺از عامل امنیّتی استفاده میکند،
🔺از #نفوذ استفاده میکند،
🔺از عامل اقتصادی استفاده میکند؛
🔺از همۀ این عوامل استفاده میکند برای اینکه ملّت را در محاصره قرار بدهد؛
🔻برای اینکه ملّت را دچار یأس کند،
🔻ملّت را از نیروی خودش غافل کند.
⚠️ سعی میکنند ملّت را از راههای اطّلاعرسانی جدا کنند.
خب، ما وسایل اطّلاعرسانی به مردم را داریم؛ اینها را بدبین میکنند:
🔺به رادیو-تلویزیون گوش ندهید، خبرهایش خلاف واقع است؛
🔺به گزارش مسئولین توجّه نکنید، گزارششان خلاف واقع است؛
🔺به حرفهای رهبری گوش نکنید، حرفهای رهبری تکراری است؛ تکراری است؟
🎙 #امام_خامنه_ای در اولین روز سال ۱۴۰۲
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
🔷صفحه اینستاگرام «علیرضا شیری» مالک «موسسه توانگری طوبی» و از برگزارکنندگان دورههای کوچینگ و موفقیت، 5 فروردین با انتشار ویدئویی از آوازخوانی دستهجمعی گروهی از دختران و پسران محجبه و غیرمحجبه، به تخریب سیاستهای فرهنگی جمهوری اسلامی ایران پرداخت!
شیری، سرود «سلام فرمانده» را تنها برای خوب جنگیدن توصیف کرد نه برای خوب زیستن. وی سرودهای حماسی و انقلابی را «انتقام جویانه» خواند و آنها را موجب رونق ضدیت میان مردم دانست. وی جمهوری اسلامی را متهم کرد که به بهانه حمایت از حجاب، احکام سنگین علیه مخالفان حجاب صادر میکند تا خود را کشوری اسلامی جلوه دهد.
وی علاوه بر ترویج اباحهگری، جمهوری اسلامی را متهم به اغفال مردم کرد و با حمله به برخورد حاکمیت با روزهخواری علنی و بیحجابی، از اغتشاشگران چند ماهه گذشته نیز حمایت کرد.
گفتنی است «سازمان نظام مشاوره کشور» با ادّعای جعلی بودن مدارک «علیرضا شیری» از وی شکایت کرد. امّا شیری در صفحه اینستاگرام خود ضمن پستی مدعی شد که این شکایت توسط دادگاه رد شده و اکنون اوست که از این سازمان شکایت کرده است!
اقایون مسئول،، این مردک چرا باید به این راحتی در جمهوری اسلامی چنین اقدامات وقیحانه ای انجام دهد؟؟
#عرفان_های_نوظهور
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
🔰 رهبر انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی: تعصب نداشتن درباره تولید داخلی یکی از عیوب مهم ماست. ۱۴۰۲/۱/۱
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
18.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ رشد روز افزون فساد و هرزگی
🔳 مجموعه تاریخی و گردشگری بیستون کرمانشاه در ایام ماه مبارک رمضان به محلی برای انجام اعمال هنجارشکنانه و هرزگی تبدیل شده که تصاویر فوق حاکی از این بی حرمتی هاست.
🔳 متاسفانه مدیران و مسئولین ذیربط بی توجه به این اماکن و شرایط ماه مبارک رمضان هیچگونه نظارت و توجهی به این هنجارشکنی ها ندارند!
🔳 لازم است با تخلفات برخورد جدی صورت گیرد، نه برخورد یک روزه و یک هفته ای !
#آری_به_حجاب
#بد_حجابی_و_بی_حجابی_جرم_است
#بد_حجابی_و_بی_حجابی_حق_الناس_است
#فساد_و_فحشاء_و_هرزگی
🌐اخبار محور مقاومت
@mehvarmo
🌖 اینجا دریچه ای برای اطلاع از آخرین تحولات منطقه و محورمقاومت است
🚩 گامی به سوی ظهور
.
☘ #حمام_طب_اسلامی ☘
🔶 منظور از حمام جای خیلی گرم است ، جایی که شدید گرم نباشد حکم حمام را ندارد...
حمام باید شدیدا گرم باشد تا بلغم را آب کند.
خصوصیت اصلی حمام همین است که باید خیلی گرم باشه.
🔷 حمامی که مد نظر احادیث بوده هندسه ی خاصی دارد ، حمام از چهار اطاق باید تشکیل بشه ، حمام بر اساس چهار طبع بدن طراحی شده است اطاق اول سرد و خشک ، اطاق دوم سرد مرطوب ، اطاق سوم گرم و تر و اطاق چهارم گرم و خشک.که به ترتیب باید وارد هر یک از این اطاق ها شد.
♦️ فواید حمام گرم👇🏻
1⃣ نرم کردن عصب
2⃣ درمان بسیار خوبی برای بلغم است
🧶 مقدار حمام رفتن 👇🏻
✓ بهترین حالتش یک روز درمیان است. حمام هر روز رفتن در صورتی است که انسان ناچار باشد ، مثلا برای لاغر شدن.
هر روز حمام رفتن بدن را لاغر میکند ، یک روز در میان حمام رفتن بدن را چاق میکند.
🧵 زمان رفتن به حمام 👇🏻
✓ رفتن به حمام در حال سیری و پر بودن شکم به شدت نهی شده است ، به صورت ناشتا رفتن به حمام هم خوب نیست ، باید مقداری غذا داخل شکم باشد.
🎨 توصیه های در روایات 👇🏻
1⃣ این کار خوبی نیست که یکباره از جای سرد به جای گرم وارد بشیم یا از جای سرد وارد جای گرم بشیم.باید بدن را آماده کنیم برای حمام.به همین علت توصیه شده که انسان قبل از وارد شدن به حمام باید 5 جرعه آب گرم بنوشد برای آماده شدن.که برای پیشگیری از سردرد هم این کار بسیار خوب است
2⃣ برای پیشگیری از کک و مک و جوش قبل از وارد شدن به حمام بدن را با روغن بنفشه پایه زیتون بمالید.
3⃣ نوره کشیدن بدن
4⃣ خضاب کردن بدن با حنا
🎲 سر را با چی بشوییم ⁉️
🎲 شستن سر با گل خطمی فواید زیادی دارد،یکی از فوایدش چربی و چرک سر را از بین می برد ، هم و غم را از بین می برد ، ایمنی از سردرد و میگرن ، بهترین درمان شوره ی سر است ، درمان شپش سر است.
شست و شوی سر با سدر هم خوب است.
🧩 هنگام خارج شدن از حمام آب سرد روی پا ها بریزید ، چون می خواهیم از یک جای گرم وارد جای سر بشویم ، پس باید بدن را آماده کنیم برای خروج.
🚦 اموری که باید اجتناب شود در حمام 👇🏻
1⃣ در حمام آب سرد ننوشید ، معده را فاسد می کند
2⃣ روی بدن آب سرد نریزید
3⃣ در حمام دراز نکشید ، زیرا چربی کلیه را آب می کند
4⃣ در حمام به پشت نخوابید زیرا موجب آپاندیس میشه
5⃣ مو ها را در حمام شانه نکنید،سبب ریزش مو میشه
6⃣ در حمام مسواک نزنید
7⃣ با آبی که دیگران خودشان را با آن شسته اند خود را نشویید.
8⃣ بدن را با آبی که به وسیله ی آفتاب گرم شده نشویید.مثلا آب تانکر های آب که آب داخلش به وسیله ی آفتاب گرم میشه.
9⃣ در حمام ادرار نکنید.
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#متروی تهران چه خبره😳
✌️چشم #ضد_انقلاب کور....که دسته به دسته #ضعیف_الحجاب ها حجاب هایشان کامل و #کشف_حجاب ها روسری سر می کنند
💢پاتوق دختران انقلاب در مترو
#کار_فرهنگی_تمیز
#حجاب_خط_مقدم_ماست
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
‼️استعمال آمپول برای روزه دار
🔷احتیاط واجب آن است که روزهدار از استعمال آمپولهای مقوی یا مغذّی، یا آمپولهائی که به رگ تزریق میشود و نیز انواع سِرمها خودداری کند. ولی تزریق آمپول برای بیحس کردن و نیز دارو گذاشتن در زخمها و جراحتها اشکال ندارد.
📕منبع: leader.ir
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد
‼️نیّت هر روز یا برای کل ماه
🔷س ۵۸۲۶: در ماه رمضان باید برای هر روز نیّت کرد، یا اینکه یک نیّت در اول ماه کافی است؟
✅ج: اگر شب اول ماه رمضان نیّت کند که یک ماه را روزه بگیرد، کافی است؛ ولی بهتر (احتیاط مستحب) است در هر شب ماه رمضان، برای روزه فردای آن نیز، نیّت کند.
📕منبع: leader.ir
📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
@jahadetabiinvasavaderesanehei
🔴اینجا دریچه ای برای افزایش سواد رسانه ای و بصیرت افزایی می باشد