eitaa logo
موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای
19.6هزار دنبال‌کننده
35هزار عکس
37.1هزار ویدیو
288 فایل
۴رکن جهادتبیین از بیانات مقام معظم رهبری: -فریضه -قطعی -فوری -عینی آیدی ادمین ارشد و پذیرش تبلیغات @f_aaha👈 ---- @jahadtabin313 @jahadtabin313 📖 مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه زیر نظر #استاد_امیرعلی_حیدرِ_امیری آیدی جهت تبلیغات👇 @ahmadalvand1
مشاهده در ایتا
دانلود
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پویشی جالبی که در فضای مجازی در مقابلِ توهین و بی حرمتی به لباس روحانیت راه افتاده ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📸 حجله شهید لرستانی سید روح الله عجمیان 🔸خواهرش با چشمانی اشکبار می‌گفت: - اسمش رو گذاشتیم روح الله و در راه رهبر و روح الله شهید شد. 🔹امام خمینی(ره) : و تنها آنهایی تا آخر خط با ما هستند که درد فقر و استضعاف را چشیده باشند. همین تصویر این حجله و این خانه، خیلی حرفها برای گفتن دارند 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad
10.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️پدر نسرین قادری: دخترم با بیماری از دنیا رفته است 🔹«احمد قادری» پدر مرحوم «نسرین قادری»: دخترم بر اثر بیماری زمینه‌ای و تشدید آن به واسطه ابتلا به آنفلوآنزا از دنیا رفته است و شایعات درباره مرگ دخترم صحت ندارد. 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad
🔷پویش عزل دبیران شوراهای عالی کشور 🔶از آقای رئیسی رئیس جمهور محترم خواستاریم دبیران شورایعالی را که همگی از دولت قبل باقی مانده‌اند یعنی دبیر شورای عالی امنیت ملی، دبیر شورای عالی فضای مجازی و دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی را تغییر و افراد انقلابی را جایگزین کنند. 💠 شما هم به این پویش بپیوندید👇👇👇👇 https://www.farsnews.ir/my/c/168537 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
این تصویر محمد احمدزاده کاپیتان تیم ملی ساحلی است که با تراشیدن موی سر و بستن مچ بند مشکی و ادا اطوارهای مسخره در بازی دیشب با امارات حمایت خود را از اغتشاشگران و اوباش خیابانی به نمایش درآورد... آن از اهانت بی سابقه شان به سرود ملی و پرچم کشور و این هم ادا و اطوار کاپیتان، آن هم در امارات و در پخش زنده برای تمام جهان!! آیا این تیم بی صاحب است و مدیر و سرپرست ندارد!؟ البته که بی صاحب است وقتی وزیر ورزش‌مان اولین حامی جنبش فواحش است! رفقای انقلابی! قبلا هم یکبار عرض شد که امیدمان برای برخورد قاطع با این مزدوران نمک‌نشناس از سوی مسئولین مربوطه قطع شده و خود مردم باید دست به کار شوند! دیگر نه به پلیس امیدی هست، نه به وزیر و رییس و خواص و... با این وطن فروشان هم باید خودمان هنگام برگشت و در فرودگاه تسویه حساب کنیم تا بدانند وقتی بعنوان نماینده ایران در مسابقات جهانی شرکت می کنند چگونه باید باشند، تا یاد بگیرند اهانت به سرود ملی چه تبعاتی دارد!؟ تا رییس و وزیرشان هم بفهمند این کشور هنوز هم پر است از مردم غیوری که پای اسلام و انقلاب و رهبرشان قاطعانه ایستاده اند 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
6.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گوگوش هم طعم خشونت دوستانش را چشید: «بی‌شرف» 🔹خواننده لس‌آنجلسی که تلاش می‌کند خود را یک فعال سیاسی هم نشان دهد، در استرالیا طعم ادبیات و خشونت هم‌کیشانش را چشید. 🔹گوگوش پس از کنسرتش در سیدنی، با جمعیتی از هم‌مسلکانش روبرو شد که بر سرش فریاد می‌زدند: خجالت بکش بی‌شرف! 🔹این ادبیات فرهیخته! در اعتراض مدنی! به این مسئله بود که چرا کنسرت برگزار کرده است. 🔹گوگوش آنقدر تحت تاثیر احساسات فرهیخته‌ دوستانش قرار گرفته که با اضطراب به سمت ماشینش می‌رود تا مشت و لگد دوستانش شامل نشود. 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
وظیفه‌ی امروز ما 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
🔷جوادحیدری یه سابقه دار قزوینی بود که بعد از مجروح کردن دو مامور نیروی انتظامی در حمله به فرمانداری قزوین زخمی شد و سیانور خورد و با برسی حساب و موبایلش معلوم شد ۱ روز قبل مرگش۶۰۰میلیون به حسابش واریز شده و قبلش۸۰دقیقه با خارج از کشور مکالمه داشته! این فرد فقط یک نمونه از آدماییه که اجیر کردن برای کشته سازی و مقاصد شوم. 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇸🇦🇸🇦🇸🇦 📌 سعودی اینترنشنال را بهتر بشناسید 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
8.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🖐 بــــــــا افتخار 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین ویدئو از دستگیری عامل حمله به نیروهای فراجا در کرج توسط سازمان اطلاعات سپاه 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad 🔹انتشار این مطلب، بدون لینک گروه ها، جایز نیست.
🔸بشارتی از زبور پیرامون ظهور منجی 🔸️او بین مردم به انصاف داوری خواهد کرد. آن روز آسمان شادی می‌کند و زمین مسرور می‌شود... آن روز صحرا و هر چه در آن است به وجد می‌آید... 🔸️او خواهد آمد. او برای داوری جهان خواهد آمد. 📚 کتاب مزامیر: مزمور 96 بندهای 10 تا 13 📖 موسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای @jahadetabiinvasavaderesanehei 🇮🇷 قرارگاه رفع شبهات مجازی جهاد تبیین استاد امیری @rafeshobahatemajazi 📚نشر آثار استاد امیری @aasarostad