📍بیانیه محمدباقر قالیباف در حمایت از سعید جلیلی
📌من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوالله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهممن ینتظر و ما بدلوا تبدیلا
📌انتخابات ۸ تیر نشانه باور عمیق نظام جمهوری اسلامی و رهبر فرزانه انقلاب به مردم سالاری دینی است که پنجره فرصت تغییرات را از درون ساختار انتخابات فراهم می کند و اجازه می دهد جریان های متعدد با سلیقه های مختلف بتوانند در رقابتی سالم و عادلانه ، خود را به مردم عرضه کنند و مردم عزیز با مشارکتی موثر مدیران اجرایی خود را انتخاب کنند.
📌اینجانب خدا را شاکرم علی رغم اینکه منطق سیاسی حکم بر ماندن من در جایگاه ریاست مجلس می کرد، در انجام تکلیف و دوری از تخریب های گسترده، بر کرسی عافیت طلبی تکیه نزدم. خوشحال هستم که با هدایتهای الهی در این لحظه تاریخی برای عدم بازگشت به دوره خسارت بار دهه ۹۰ و ناتمام نماندن راهی که با شهید رییسی شروع کرده بودیم، چه برای آمدن و چه برای کنار نرفتن تردید به خود راه ندادم و شرمنده شهدا و امام شهدا نشدم که این حضور فرصتی را برای جریان انقلابی در دور دوم انتخابات فراهم کرد و خداوند نیز بر این حقیر منت گذاشت و قلب های بزرگان و متنفذان اخلاقی، مذهبی، آیینی، حوزوی و دانشگاهی و همچنین عموم مردم نجیب و اقشار محترم را بر حمایت از این بنده پرتقصیر هدایت کرد که ضروری می دانم از همه کسانی که با بزرگ منشی بر اینجانب لطف داشتند، تشکر ویژه کنم و بابت فشارهای غیراخلاقی که بخاطر این حمایت متحمل شدند، از خداوند طلب اجر کنم.
📌آنها در لحظه مهم تصمیم، هزینه دادن را بر مصلحت اندیشی ترجیح دادند. بزرگی ارزش این حمایت برای من بیش از همه روشن است چرا که می دانم این بزرگان هیچ گاه خود را برای فردی هزینه نمی کنند مگر برای انجام تکلیف الهی.
📌همچنین لازم است تاکید کنم راه هنوز پایان نیافته است و علی رغم اینکه اینجانب برای شخص آقای دکتر پزشکیان احترام قائل هستم، اما بدلیل نگرانی از برخی اطرافیان ایشان، از همه نیروهای انقلابی و حامیان خود میخواهم که کمک کنند تا جریانی که مسبب بخش مهمی از مشکلات اقتصادی و سیاسی امروز ما است، به عرصه قدرت باز نگردند لذا همه باید تلاش کنیم تا نامزد جبهه انقلاب آقای دکتر جلیلی بعنوان رئیس دولت چهاردهم انتخاب شوند.
📌در پایان وظیفه خود می دانم سپاس خود را از رهبرفرزانه انقلاب که با هدایت های خود مسیر انتخابات را در جهت مشارکت حداکثری و انتخاب اصلح هموار کردند، اعلام کنم و از همه حامیان خود که مظلومانه ، تحت بیشترین فشارها و تخریب های همه جانبه برای بازگرداندن گفتمان عقلانیت انقلابی و کارآمدی شبانه روز تلاش کردند تشکر فراوان می کنم و اطمینان دارم مورد لطف شهدا مخصوصا شهید سلیمانی قرار گرفتهاند.
والسلام
محمد باقر قالیباف
📮 کانال رسمی اطلاعرسانی محمدباقر قالیباف
▫️ @Ghalibaf
🔗 Ghalibaf.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻این را بفرستید برای عزیزانی که مسکن ملی ثبت نام کردند و پول دادند
🔸اگر می خواهیم هیچ وقت به خانه هایمان نرسیم، با رای ندادن به جلیلی، و رئیس جمهور شدن پزشکیان، تا همیشه در حسرت صاحب خانه شدن می مانیم.
🔹اگر روحانی یک خانه برایمان ساخت و تحویل داد، پزشکیان هم این کار را می کند! (صد سال سیاه)
🛑#جهاد_تبیین
@TABEIN_14
14.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جمعه باید به یکی از این ۲ نفر رای بدی!!!
آقای روحانی یا شهید رئیسی
🗳انتخاب با شماست
🛑#جهاد_تبیین
@TABEIN_14
▫️مقایسۀ دو دیدگاه:
برنامههای ارائه شده توسط هردو نامزد راه یافته به دور دوم انتخابات ۱۴۰۳
#مشارکت_حداکثری
#نه_به_دولت_سوم_روحانی
#ستاد_انتخابات_جبههٔ_انقلاب
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
📲لطفاً رسانه باشید و منتشر کنید!
#مهم #مهم #مهم
🔺دوستانی که امکانش را دارند، روز جمعه با استفاده از خودروهای شخصی از صبح تا غروب با یک هماهنگی گروهی و تقسیم کار در روستاها، شهرها و شهرستانهای کوچک و یا حتی مناطق شهرهای بزرگ شهروندانی که به هر دلیل انگیزه و تمایلی برای رای دادن ندارند را پای صندوق ها برسانند. رقیب دقیقا برای همچین کاری برنامه دارد. باید میزان مشارک به نفع دکتر جلیلی را بطور انفجاری افزایش بدهیم. لطفا جدی بگیرید. این یک مسئله حیاتی است.
لطفا این پیام را بطور گسترده نشر دهید.
✅ @Ansari_rahim
وقتی بامردم صحبت میکنیم جواب های عجیب وغریب میشنویم باور بفرمایید با ۵۰=۶۰نفرکه گفتگو داشتیم اغلب میگفتن در دور اول انتخابات به دلیل بی اطلاعی وتبلیغات فریبنده به پزشکیان رای دادیم اما دردور دوم با آگاهی ودوری از عوامفریبی با اطمینان واعتقاد به خون شهدا و اطاعت از رهبر معظم انقلاب به رزمنده و جانباز دفاع مقدس ، نماینده رهبری در شورای عالی امنیت ملی و فردی آگاه و اشنا به مسائل و مشکلات کشور #دکترجلیلی رای خواهیم داد .....هواداران دکتر پزشکیان چرا به بی اخلاقی و شایعه پراکنی رو آوردند
#انتخابات
#منبهنفعمردمبهجلیلیرایمیدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مغالطه ای که ادعا شد
۴۱ساله جواب داده نشده
در ۱۰ ثانیه توسط دکتر جلیلی جواب داده شد!
#دکتر_سعید_جلیلی
📝اخبار حکمت و کارکنان کشوری👇👇
✅ @hekmat_kart_ir
پزشکیان: آقا من اصلا انصراف میدم آقای جلیلی رشد 8 درصد بدن، اگه نتونستن اعدام بشن
اینا که میگفتن جای پزشک در زندان نیست
معلم نباید اعدام شود
حالا میگه رئیس جمهورو اعدام کنید
در حالی که بارها رهبر معظم انقلاب از خنثی سازی و بی اثرکردن تحریم ها بخ عنوان مهم ترین راهبرد نظام در برابر دشمن سخن گفتند اما امشب آقای پزشکیان رسما این نظر را رد کردند.
پزشکیان:
🔹خنثیسازی تحریم یعنی واسطهگری، قاچاقفروشی و میلیاردها دلار خسارت برای ایران.
#جهاد_تبیین
#نزدیک_قله
#انتخابات_1403
#سیدرضا_موسوی
https://eitaa.com/nazdikghlhaim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چقدر این دیالوگ فیلم مختار برای این روزاست...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅از دکتر سعید جلیلی بیشتر بدانیم