فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کار کنیم که امام زمان (عجلاللهتعالیفرجهالشریف) به ما بگوید این از من است؟!
👤 آیتالله جاودان
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
🔻تلاش دولت عراق برای خلع سلاح الحشد الشعبی تایید شد
فواد حسین، وزیر خارجه عراق:
🔸اگر از ما درخواست شود، بغداد آماده کمک به کاهش تنشها میان واشنگتن و تهران خواهد بود.
🔸تلاش میکنیم گروههای مسلح را قانع کنیم تا سلاح خود را روی زمین بگذارند یا اینکه به نیروهای امنیتی رسمی بپیوندند.
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
🌱 امیرالمؤمنین عـلــے عليهالسلامـ
أنا قَسيمُ اللّهِ بينَ الجَنّةِ و النّارِ، لا يَدخُلُها داخِلٌ إلاّ على حَدِّ قَسْمي.
من از جانب خدا قسمت كننده بهشت و دوزخم؛
هيچ كس وارد آن نمىشود مگر به تقسيم من.
📚 الكافي، ج١، ص١٩٨
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
بی عدالتی یعنی این:
کارمند محوطه نفت
پایه حقوق ۸ میلیون تومن.
مزایا ۸۰ میلیون تومن
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
🔷 دربارهی افتضاح فرم و محتوای مصاحبهی جدید مسعود پزشکیان
🔹 فیلم ۵ دقیقهای مصاحبهی مسعود پزشکیان با خبرنگار شبکهی آمریکایی NBC که علیرغم پروپاگاندای شدید خبر انتشار آن توسط اطرافیان دولت، بعد از انتشار بازخورد خوبی از طرف هواداران دولت نداشت را دیدید؟ که تازه از آن ۵ دقیقه، بخش زیادی از آن به گزارش خود خبرنگار اختصاص داشت.
🔸 فرض کنید خانم آمنهسادات ذبیحپور به دفتر امانوئل مکرون برود. مکرون از ساختمان ریاستجمهوری فرانسه به استقبال او بیاید. یک مصاحبهی چالِشی و بازخواستگونه با مکرون انجام دهد. در نهایت هم نَه مصاحبهی کامل، بلکه صرفاً تیزری ۵ دقیقهای از مصاحبه را با روایت و نَرِیشنِ خودش در ۲۰:۳۰ پخش کند. چقدر برای مکرون فاجعه است؟
🔹 اتفاقی که برای ایران و رییسجمهور ایران افتاده است دقیقاً همین است. البته فاجعهبارتر. چون در برابر کشوری اتفاق افتاده که در تخاصم مستقیم با ایران است. هرچقدر سوالات خبرنگار آمریکایی و تدوین و گزینش گزارش، تهاجمی بود پاسخهای پزشکیان انفعالی و از موضع ضعف بود.
🔸 فاجعهی دیگر آنجا بود که خبرنگار از پزشکیان دربارهی طرح ایران برای ترور ترامپ سوال پرسید. که فارغ از اینکه چه پاسخی را در مقام دیپلماتیک درست بدانیم، پزشکیان حتی کوچکترین اشارهای به دستور ترامپ برای ترور محبوبترین و عالیترین فرمانده نظامی ایران نکرد. فاجعهتر آنکه چنین شخصی را برای سخنرانی سالگرد سردار برده بودند.
✍ حاج محمدجواد
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
30.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟡 ۸ دقیقه رگباری: ببینید جمهوری اسلامی ایران برای مردمش چه کارهایی انجام داده ولی مردم خبر ندارند🇮🇷
🔹جای وزیر آموزش و پرورش بودم دیدن این کلیپ را برای همه دانش آموزان اجباری میکردم
🔹جای رئیس صدا وسیما بودم قبل برترین برنامه های صداو سیما این کلیپ را پخش میکردم مثلا بین دو نیمه بازی استقلال و پرسپولیس
🔹جای وزیر علوم بودم ، دیدن این کلیپ را برای همه دانشجویان و اساتید اجباری میکردم
🔹نمیدونم خلاصه همه مردم ایران ، نه همه مردم منطقه، نه همه مردم جهان باید بدانند انقلاب ایران با ایران چی کرد.
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
🔻کاربر کویتی: تنها شیعیان بودند که به سنت پیامبر (در دفاع از غزه) پایبند بودند
توییت کاربر کویتی:
🔸ای تاریخ بنویس؛ شیعیان ایران با غزه ایستادند، شیعیان لبنان با غزه ایستادند، شیعیان یمن با غزه ایستادند، شیعیان عراق با غزه ایستادند.
🔸سپاسگزاریم ای شیعیان، تنها شما بودید که به سنت پیامبر گرامی اسلام محمد (صلیالله علیه وآله) پایبند ماندید.
♨️ کانال جهان خبر : گروه خبر رسانه منتظر
📡 @jahan_khabar | montazer.ir
⭕️ آیتالله مکارم شیرازی: پذیرش FATF سیاهی مطلق است/پذیرش شرایط غرب عقلا، شرعاً و منطقاً حرام است
▪️مرجع تقلید شیعیان گفت: قبول FATF سیاهی مطلق است و اگر قبول نکنیم اتفاقی ایجاد نخواهد شد و تحریمها بهروال قبل ادامه خواهد یافت، درحالیکه پذیرش این سند خودباختگی، بردگی و تسلیم مطلق است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️فضاپیمای استارشیپ به دلیل از دست رفتن کنترل؛ با سیستم انهدام خودکار منفجر شد!!!
الان خودتحقیرا میان میگن حتی شکست هاشونم زیباس😂
🆔 @pedarefetneh 🔜 #پدرفتنه