#کدما ۱۹دی ۱۴۰۳، نمودار هفتگی، آپدیت
پس از توقف ابتدایی در مقابل مقاومت ابرکومو (مطابق تحلیل قبل) ، و ثبت دو کندل قرمز، دوباره با وازد قدرت، وارد ابرکومو شد. وضعیت اندیکاتور مومنتوم (قدرت روند) نوید بخش احتمال عبور موفقیت آمیز از این مقاومت است.
در عین حال، به دلیل مقاومت هایی که بر فراز ابرکومو ترسیم شده است، احتمال دارد پس از عبور از ابر به آن پولبک بزند.
جمع بندی: چنانچه طبق پیشبینی، نمودار قیمت از ابرکومو عبور کند میتوان گفت که حرکت جنبشی جدیدی شروع شده است. موج فعلی را میتوان موج۱ در نظر گرفت. بنابراین احتمال دارد بزودی شاهد شکل گیری موج۲ اصلاحی باشیم.
ترسیم کامل موج شماری ، تنها پس از اطمینان از شروع شدن موج۲ امکان پذیر است.
#فاراک ۱۹دی ۱۴۰۳
با شکلگیری این واگرایی منفی شاید بتوان گفت که سیکل جنبشی سهم به پایان رسیده و یا این که برودی به پایان خواهد رسید. البته شاید.
#حآسا ۱۹دی، نمودار هفتگی
نمودار قیمت هنوز موفق نشده است تا بر مقاومت خط روند نزولی مشخص شده در نمودار هفتگی، غلبه کند. در عین حال، گارد صعودی اندیکاتورها امیدوار کننده است.
البته اگر فرض کنیم که اصلاح زیگزاگ ساده مورب به پایان رسیده و اکنون حرکت جنبشی جدیدی شروع شده است، در این صورت، میتوان گفت که زیرموج۱ از موج۱ بزرگتر به پایان رسیده و فعلا در حال اصلاح زیرموج۲ از موج یک بزرگتر است. بنابراین امکان دارد بزودی به صورت پرشتاب وارد زیرموج۳ شده و به راحتی بر مقاومت های پیش رو غالب آید.
#خنصیر ۱۹دی ۱۴۰۳
تقریبا همهی نشانه های مشخص شده در نمودار روزانه خنصیر، بیانگر قرار داشتن آن در وضعیت اصلاحی است. شاید اصلاح موج۲ از حرکت جنبشی جدید.
#خنصیر ۱۹دی ۱۴۰۳، نمودار هفتگی
در نمودار هفتگی، هنوز مقاومت ابرکومو را در پیش رو دارد.
#بپیوند ۱۹دی ۱۴۰۳
نمودار روزانهی بپیوند ممکن است در چنین شرایطی قرار داشته باشد.
#ولتجار 19 دی 1403، نکته آموزشی
سوال: چگونه می توان پیش بینی کرد که آیا سقف یک کانال شکسته می شود یا خیر؟
پاسخ: دو اندیکاتور مومنتوم و مکدی می توانند در تشخیص این مساله به ما کمک کنند.
توضیح: اگر به هنگام لمس سقف کانال به وسیله نمودار قیمت ، اندیکاتور مومنتوم در وضعیت خنثی یا نزولی قرار داشته باشد، و همزمان با آن ، میله های هبستوگرام اندیکاتور مکدی کمرنگ شوند. می توان به احتمال اصلاح فکر کرد.
اما اگر این نشانه ها در دو اندیکاتور مذکور مشاهده نشود یعنی مومنتوم گارد صعود داشته باشد و میله های هیستوگرام هم کمرنگ نشوند، می توان احتمال داد که سقف کانال شکسته خواهد شد.
تذکر: با کمک همین دو نشانه می توان تشخیص داد که آیا پس از شکسته شدن سقف کانال، رشد قیمت ادامه خواهد یافت یا خیر.
توصیه: اندیکاتورها را جدی بگیرید. مخصوصا اندیکاتور مومنتوم که معمولا زودتر از سایر اندیکاتورها هشدار می دهد.
#کهربا 19 دی 1403، نمودار هفتگی
هشدار: این تحلیل ها آموزشی بوده و با هدف نشان دادن روشهای مختلف تحلیل نمودار در اینجا منتشر می شود بنابراین به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش نمی باشد.
سوال : چرا نماد کهربا در سه مواجهه ی قبلی خود با سقف این کانال موفق به شکست آن نشده است؟ آیا در چنین مواقعی امکان پیش بینی وجود دارد؟ به عبارت ساده تر اساسا در چه زمانی سقف یک کانال شکسته می شود؟
پاسخ : با توجه به نمودار رسم شده، می توان ادعا کرد که هر گاه آر اس آی در ناحیه اشباع خرید قرار داشته باشد و مومنتوم سهم ، خنثی یا نزولی باشد و همچنین میله هیستوگرام مکدی تغییر رنگ داده و نزولی باشد، احتمال شکست سقف بسیار ناچیز است.
بنابراین اگر چه صندوق کهربا پس از دریافت سینگال خریدی که به وسیله اندیکاتور "کراس میانگین متحرکهای 7 و 36" در تاریخ 27 فروردین 1401 دریافت کرده است کماکان در وضعیت نگهداری قرار دارد و آن سیگنال خرید هنوز معتبر است و تا زمانی که میانگین 7 روزه ، میانگین 36 روزه را به سمت پایین قطع نکند، نگهداری واحدهای خریداری شده ی این صندوق توجیه تکنیکالی دارد. اما اکنون، در مواجهه با سقف این کانال ، ممکن است در درون محدوده ی همین کانال ، یک اصلاح مختصر دیگر انجام دهد.
تذکر: هیچ تحلیلی صد در صدی نیست و کسانی که از تحلیل قطعی و حتمی سخن می گویند، اساسا نمیدانند تحلیل چیست؟
#گنج 19 دی 1403، نمودار هفتگی
صندوق گنج نیز بعد از سیگنال خریدی که به کمک اندیکاتور به کار برده شده دراین نمودار، در تاریخ 6 آبان 1402 دریافت کرده است، کماکان در وضعیت نگهداری قرار دارد. اکنون سوال این است که آیا احتمال شکست سقف این کانال وجود یا خیر؟ اهمیت این سوال به این دلیل است که اگر این سقف شکسته شود، پس از تثبیت روی آن که معمولا با یک پولبکی که ممکن است انجام شود، قیمت صندوق می تواند دست کم به اندازه ی عرض این کانال رشد کند ( "دست کم" یعنی این که رشد بیشتر از این حد هم ، امکان پذیر است)
برای رسیدن به پاسخ این سوال ، می توان از اندیکاتورهای به کار رفته در تصویر زیر، به شرحی که نشان داده شده است، استفاده کرد. یعنی اگر در وضعیتی با شرایط زیر قرار داشته باشیم احتمال شکست سقف کانال ضعیف است :
1. اندیکاتور آر اس آی در ناحیه اشباع خرید قرار داشته باشد
2. اندیکاتور مومنتوم در حالت خنثی (رنج) یا نزولی قرار داشته باشد
3. میله هیستوگرام در حالت نزولی یا کمرنگ باشد.
با کمی دقت در این تصویر مشخص می شود که وضعیت اندیکاتور آر اس آی ، مهم تر بوده و به اصطلاح، عامل تعیین کننده بوده و حق وتو دارد.
هشدار : این تحلیل ها آموزشی بوده و برای کلاسهایی که قرار است به زودی برگزار شود، تهیه شده است بنابراین به هیچ وجه سیگنال خرید و فروش نمی باشد.
#انرژی 19 دی 1403 ، نمودار روزانه
با توجه به اصلاح اندک موج2 و رشد زیاد و غیرمتعارف موج3 اکنون دقیقا نمی دانیم که موج4 چه خوابی برایمان دیده است. موج4 خطرناکترین موج در بین امواج هشتگانه ی الیوت است بنابراین خیلی باید مراقب بود چون گاهی می تواند کل سود به دست آمده در موج3 را به باد فنا بدهد.
نمودار رسم شده در تصویر زیر، بر اساس حالت پیش فرض و با نوعی خوش بینی ترسیم شده است. بر این اساس، فرض ما این است که نمودار قیمت در ابتدای زیرموجc از اصلاح زیگزاگ ساده ی موج4 قرار دارد و تا فیبوی 0.382 اصلاح خواهد کرد (ولی در عین حال، مراقب هستیم تا مبادا این اصلاح به شکل موج4 گسترش یافته، تداوم نیابد) در هر صورت ، پس از تکمیل اصلاح موج4 (حالا با هر الگویی که انجام شود) نمودار قیمت انرژی وارد موج5 شده و تا قله ی آن پیش برود.
هشدار: این تحلیل ، احتمالی بوده و به هیچ وجه من الوجوه، سیگنال محسوب نمی شود.