eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
662 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
باسمه تعالی سید حسن خمینی و انتخابات ✍️ احمد جهان بزرگی سید حسن مصطفوی معروف به سید حسن خمینی متأسفانه همانطور که پیش بینی میشد ، اعلام نظر قانونی شورای نگهبان در خصوص داوطلبان ریاست جمهوری 1400 را زیر سؤال برده و آن را نادیده گرفتن «مردم» «حقوق مردم» و گره زدن تقلیل مشارکت مردم با «مشروعیت » نظام اسلامی دانسته است. البته ایشان مشخص نکرده که مشروعیت با کدام معنا را مد نظر دارد . زیرا مشروعیت در اندیشه سیاسی ، حداقل به سه معنا به کار برده شده است. مشروعیت به معنای «حقانیت» یا خداخواهی، مشروعیت به مفهوم «مقبولیت» یا مردم خواهی و مشروعیت به معنای «قانونیت » یا مطابق قانون بودن. اگر مقصود سید حسن از مشروعیت حقانیت باشد که نظرش با حضرت امام مخالف است زیرا امام خمینی ره مشروعیت به معنای حقانیت نظام اسلامی را فقط مورد تأیید خدا بودن می دانستند و آن را با معیار مقبولیت حد اکثری مردم نمی سنجیدند. اگر قصد او از مشروعیت ، مقبولیت نظام است که بله ، مردم اگر نصف بعلاوه یک آنها ، به انتخابات اقبال نکنند ، مقبولیت نظام زیر سؤال می رود، که همه فرهیختگان و حتی اکثرمردم شریف ایران ، در شرایط فعلی ، اذعان دارند که اگر مردم این دوره اقبالی به انتخابات نداشته باشند به خاطر نامرادیهائی است که از دولت مشارکتی – کارگزارانی (اصلاحات) مورد تأیید و حمایت همین فرد دیده اند. سید حسن در خصوص عدم احراز صلاحیتها اولا به اشتباه آن را رد صلاحیت نامیده و گفته است : «عامل اصلی چنین ردصلاحیت هایی توجه نداشتن به عنصر زمان و مکان در اجتهاد ...است». متأسفانه این فرد توجه نکرده که در شورای نگهبان شش نفر آنها مجتهد نیستند و حق اجتهاد ندارند و در مجموع هر دوازده نفر نباید اجتهاد کنند بلکه بر اساس تأکید امام بایستی بر قانون تکیه کنند و بر اساس «مُرّ قانون » رفتار نمایند وگرنه از مشروعیت ساقط می شوند. نامبرده که در فتنه 88 متأسفانه یک پای اغتشاشات و فتنه انگیزیها بود، با خواندن آیه ای از قرآن کریم نسبت به فتنه در جامعه هشدار داده که باید به او گفت : «لم تقولون ما لا تفعلون » . همچنین وی یاد آور شده است که : «روح تفکر مردم گریز و جمهور ستیز از جان دشمنان مردم در کالبدها دمیده می شود »؛ اما این فرد متأسفانه غافل است که در سال 88 جان و ضمیر خودش تحت تأثیر برنامه ها و القائات ِ سرویسهای اطلاعاتی که از طریق سفارتخانه های آنها در ایران به اجرا در آمد، قرار گرفت و خود یک پای هواداری از فتنه شد و عملا به مخالفت با سیاستهای نظام پرداخت. سید حسن در یک حرکت کاملا در خدمت بیگانه و بر خلاف نظرات مقام معظم رهبری افراد تأیید صلاحیت شده را ترغیب به انصراف نمود و گفت:« من اگر جای آنها بودم، انصراف می دادم ». او در عین حال با یک قضاوت پیشاپیش دولت آینده را ناکارآمد نامید. در پایان عرض می کنم که زمانی صاحب جواهر در مورد کسانی که ولایت فقیه را قبول نداشتند فرمود: «گوئی طعم فقه را نچشیده و از رموز ائمه معصومین چیزی نمی دانند » ؛ ما هم می گوئیم ظاهرا سید حسن گوئی طعم اندیشه های امام را نچشیده و از رموز گفته های آن امام چیزی نمی داند. البته باید اضافه کرد که این اولین اشتباهات این فرد نیست و آخرین آنها هم نخواهد بود. والسلام علی من اتبع الهدی .
. میزان مشارکت مردم در انتخابات در فضای مجازی نقل است که علی علیزاده خبرنگار به ظاهر اخراجی B.B.C در توئیتی گفته است: بیشتر متخصصین علوم سیاسی می دانند که سرخوردگی و نارضایتی از وضع موجود با کاهش مشارکت در انتخابات رابطه معنا داری دارد. به عنوان مثال مقاله ای با همین عنوان در پیشگام خبر از یک رسانه فرانسوی وجود دارد که می گوید مردم فرانسه به این خاطر در انتخاباتها مشارکت خوبی ندارند که از سیاستها سرخورده هستند [مشارکت کم در انتخابات محلی فرانسه؛ بگویید یک داستان از سرخوردگی ] [https://newspishgamannn.ir/2020/06/29/low-voter-turnout-in-french-local-elections-tell-a-tale-of-disillusionment/] همین مقاله می گوید : 43 درصد از واجدین شرایط رأی گفته اند به خاطر “ترس از آلودگی در ایستگاه های رای گیری” در انتخابات شرکت نکرده اند. به گزارش رویترز، آمار وزارت کشور فرانسه نشان می دهد تا ساعت10 صبح به وقت گرینویچ (ظهر به وقت پاریس)، میزان مشارکت در دور اول انتخابات ریاست جمهوری این کشور 28.54 درصد است. این رقم در انتخابات سال های 2012، 2007 و 2002 به ترتیب 28.29درصد، 31.21 درصد و21.40 درصد بود. (اقتصاد آنلاین 3/2/1396) خوشبختانه در چنین مواقعی است که مشخص می شود مأمویت افرادی مثل علی علیزاده ، امید دانا و تاجزاده برای سرویسهای اطلاعاتی چیست ... .
🔴 پشت پرده قطعی برق در کشور « مصطفی طاهری »، نماینده مردم زنجان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به قطعی های مکرر برق در کشور گفت: براساس آمار و بررسی های صورت گرفته میزان ساخت نیروگاه در کشور در طول ۸ سال گذشته نسبت به زمان قبل از آن حداقل به نصف کاهش پیدا کرده است. وی با اشاره به اینکه یکی از عوامل کاهش ساخت نیروگاه در کشور معاهده پاریس است عنوان کرد: در این معاهده که سال ۹۷ توسط خانم ابتکار امضا شد دولت تعهد داد برای همکاری های محیط زیستی از ساخت نیروگاه جدید خودداری کند. ✍️احمد جهان بزرگی .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اگر به این کلیپ☝️☝️ برخوردید این جواب 👇👇👇 را برایش بگذارید . جواب لعنت بر سرطان اصلاحات و حسن فریدون که تست اعتیاد از او نگرفت شورای نگهبان که ببیند دارد یانه ، که مردم را نسبت به نظام بدبین کرد ند و رئیسی باید هشت سال زحمت بکشد که دوباره اعتماد مردم را جلب کند ................ و این شدنی است ...... .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. اگر به این کلیپ☝️☝️ برخوردید این جواب 👇👇👇 را برایش بگذارید . جواب لعنت بر سرطان اصلاحات و حسن فریدون که تست اعتیاد از او نگرفت شورای نگهبان که ببیند دارد یانه ، که مردم را نسبت به نظام بدبین کرد ند و رئیسی باید هشت سال زحمت بکشد که دوباره اعتماد مردم را جلب کند ................ و این شدنی است ...... .
. عباس صالحی که تنونست سینما رو کنترل کنه و نتونست سینمای خانگی را سالم سازی کند دور افتاده و در خصوص انتخابات اظهار فضل می کنه ... .
. سرطان کارگزارانی اصلاحات باید خجالت بکشد با این کارنامه کاندیدایش..... .
. سرطان کارگزارانی اصلاحات باید خجالت بکشد با این کارنامه کاندیدایش..... .
. دوستان حضرت آقا بر توزیع کارهای تولیدی دیگران تأکید دارند .
عزیزان ِ سالم، انقلابی واقعی و حزب اللهی با وجود این هجمه تبلیغاتی رسانه های معاند و دشمنان ایران، فکر نکنید دشمن دچار انفعال شده و ما دیگه پیروزیم، نه.... دشمن گوش خوابونده، آنها می دانند که حداقل 40 درصد مردم ایران ماهواره می بینند و بسیار تحت تأثیر تبلیغات آنها هستند... آنها به یک چیز دیگر هم معتقدند و آن تز هاشمی رفسنجانی است. آنها می گویند: (با عذر از کاندیداها)هر خری بیاد جز رئیسی(هاشمی در انتخابات 88 گفته بود : هر خری بیاد جز احمدی نژاد) نظر بنده این است که آنها دارند لاکپشتی حرکت می کنند تا ما دست آنها را نخوانیم...به هوش باشیم .
. دوستان عزیز کمیته سه جانبه بین ایستادن پشت آقای همتی یا باصطلاح تحریم انتخابات مردد است. این که از همتی چه انتظاراتی دارند برای بنده مجهول است و اینکه همتی آیا خواسته های آنها را برآورده می کند یا خیر؟ نمی دانم برای کشف حرکت نهائی آنها باید منتظر قرائن و شواهدی باشیم برجام های سه گانه – FATF – پالرمو – معاهده پاریس از جمله قرائن هستند. .