eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
660 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸شهید کر و لالی که با امام زمان(عج) ارتباط داشت! 🔸اسمش عبدالمطلب اکبری بود. زمان جنگ توی محل ما مکانیکی می‌کرد و چون کر و لال بود، خیلیا مسخره‌ش می‌کردن. یه روز رفتیم سر قبر پسر عموی شهیدش ”غلامرضا اکبری“. 🔹عبدالمطلب کنار قبر پسر عموش با انگشت یه چارچوب قبر کشید و توش نوشت ”شهید عبدالمطلب اکبری“! ما هم خندیدیم ومسخره‌ش کردیم! هیچی نگفت فقط یه نگاهی به سنگ قبر کرد و با دست، نوشته‌‌ش رو پاک کرد و سرش رو انداخت پایین و آروم از کنارمون رفت… 🔸فردای اون روز عازم جبهه شد و دیگه ندیدیمش. ۱۰ روز بعد شهید شد و پیکرش رو آوردن. جالب اینجا بود که دقیقا جایی دفن شد که برای ما با دست قبر خودش رو کشیده بود و مسخره‌ش کردیم! 🔹وصیت نامه‌ش خیلی سوزناک بود؛ نوشته بود: ” بسم الله الرحمن الرحیم “ یک عمر هر چی گفتم به من می‌خندیدن! یک عمر هر چی می‌خواستم به مردم محبت کنم، فکر کردن من آدم نیستم و مسخره‌‌م کردن! یک عمر کسی رو نداشتم باهاش حرف بزنم، خیلی تنها بودم. اما مردم! ما رفتیم. بدونید هر روز با آقام امام زمان (عج) حرف می‌زدم. آقا خودش گفت: تو شهید میشی... سید علی اصغر شاه چراغی
هدایت شده از یاحق
7.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 با شروع واکسن زدن به کودکان این خبر دروغ را پخش کرده اند، تا اگر از عوارض واکسن، بچه ها فلج شدند، کسی به واکسن ها شک نکند! شیوع بیماری فلج اطفال با متوسط سن 5 سال !!!! بیدار بشید. به کودکان رحم کنید. سوال اینه از کجا وزارت بهداشت میدونه به زودی فلج اندام، بازو، پا، صورت ، یا کامل بدن قراره بیاد؟ به بیمارستان‌ها و دکترها هشدار میدهند که به زودی موجی از کودکان از 5 ساله ها به بالا میان و باید اسم جدید ای اف ام را روی این بیماری بذارید، مبادا بگویید از واکسنها است! درمان هم ندارد، فقط با فیزوتراپی شاید اندک امیدی برای بازگشت عصب ها باشد! نمیدونم چی بهتون بگویم! به دلبندان خود رحم کنید! ایالات متحده به والدین و ارائه دهندگان خدمات درمانی هشدار داده است تا در چهار ماه آینده شیوع بیماری شایع فلج اطفال به نام میلیت شفابخش حاد (AFM) شیوع پیدا میکند. توطئه کشتار جدید نه_به _اجباری
. اگر کسی چیزی سرش بشود ، باید بداند که واکسیناسیون امروز در رأس مسائل سیاسی ، اجتماعی ، خانوادگی و اقتصادی .......است ...... آیا پست زیر می تواند یک هشدار باشد ؟؟؟؟ یا این جعلی است؟؟ ........ لطفا فرهیختگان پاسخ دهند اما لطفا حالا که می خواهید به فرزندانتان واکسن بزنید ....... واکسن ساخت داخل بزنید ...... نه وارداتی .... این یک احتیاط عقلائی است ... .
. ولایت مداری این نیست که کسی بگوید : من ولایت فقیه را قبول دارم .... ولایتمداری این نیست که کسی بگوید من حکومت اسلامی را قبول دارم .... چون این ها را که باید قبول داشته باشی .... ولایتمداری این نیست که کسی بگوید حتی اگر چیزی را ولی فقیه واجب نکرده و حکم نداده من حتما آن را انجام می دهم ، چون ولی فقیه انجام داده است ... ولایتمداری این نیست که کسی بگوید در برابر ولی فقیه نباید حرف بزنی .... استدلال کنی .... نقد و انتقاد کنی ..... امر به معروف و نهی از منکر کنی ..... نظر بدهی .... یا مخالفت کنی .... بلکه : ولایتمداری این است که علمت را بالا ببری .... برای خودت نظر داشته باشی ، حتی اگر مخالف نظر رهبری و ولی فقیه است ..... اگر زمینه وجود داشت آن را به خوبی تبیین کنی ..... مثل ابن عباس به امیرالمؤمنین ع پیشنهاد بدهی ..... هشدار بدهی ..... طرح بدهی .... اما ولایتمداری این است که : وقتی ولی فقیه حکم نهائی داد ، اگر چه مخالفی باید عمل کنی و راهت را کج نکنی و پشت سر ولی فقیه حرکت کنی .... البته باید دستور را هم خوب بفهمی ..... نه این که توهمی از دستور داشته باشی و دیگران را تخطئه کنی که چرا دستور را عمل نمی کنید؟ ✍️احمد جهان بزرگی ، (دارای دکترای علوم سیاسی از دانشگاه تهران و متخصص در مبحث ولایت فقیه ) . [ببخشید دوستان فرهیخته به عنوانم تفاخر نمی کنم ..... چون مقام ، مقام اثبات حق است ناچار شدم ] .
🛒 مشکل اربعین: کالائی شدن نه کرونا! • بنظر می رسد مشکل پذیرش زائر اربعین، نه واکسن و نه کرونا، بلکه کالایی شدن اربعین توسط دولت الکاظمی، علیرغم مردم کریم عراق است. • میدل ایست نیوز سندی از ژنرال محمد البیاتی (منشی فرمانده کل نیروهای مسلح عراق) منتشر کرد. البیاتی در این نامه به وزیر کشور عراق تاکید کرده که نخست وزیر عراق با حصر صدور روادید به سازمان گردشگری موافقت کرده و این کار از طریق شرکتهای مجاز، پس از رزرو هتل و برنامه مشخص گردشگری باید انجام شود تا بخش اقتصاد گردشگری در عراق رونق گیرد. https://b2n.ir/s22037 • در گام بعد شورای عالی بهداشت و سلامت عراق هم همین سیاست را اعلام کرد: زائران باید در گروه های حداقل ۵نفره با حمایت یک شرکت گردشگری مورد تایید سازمان گردشگری عراق درخواست روادید دهند و شرکت مذکور موظف به تنظیم برنامه کامل از جمله رزرو محل اقامت و تامین غذا و... است. https://b2n.ir/s22037 از همینروست که ظرفیتی ۶۰هزاری صرفا از طریق پرواز سهمیه داده شد. • امام جمعه نجف هم از تئوری اقتصادی پشت سر این تصمیمات پرده برداشت. در واکنش به این مساله که:《مشکلاتی که مانع باز شدن مرزها می شود، مشکل هدر دادن پول است》(!) گفت: "دین نظریه ای متفاوت از نظریات اقتصادی موجود مطرح می کند که این آیه ای است که می فرماید: "وما انفقتم من شیئ فهو یخلفه: هرچه را انفاق کردید، عوضش را به او می دهد" ؛ انفاق در تعظیم شعائر دینی موجب افزایش مال و دفع بلا و مایه خیر و برکت است". https://www.hawzahnews.com/news/976326 از همین جا از دولت عراق خواست برای زیارت اربعین، مرزها را به روی زائران امام حسین(ع) از سرتاسر جهان بگشاید و اگر توان پذیرایی ندارد، مردم عراق از آنها پذیرایی می کنند. • درباره اقتصاد تبرعی اربعین که موجب رونق اقتصادی عراق هم میشود قبلا نوشته ام https://eitaa.com/m_ghanbarian/531 اما از خصوصیات اقتصاد سرمایه داری نباید غفلت کرد. کالایی و اقتصادی کردن همه چیز، جزء لاینفک اقتصاد سرمایه داری است. از پیدایش بازارچه تا شهربازی بزرگ آبی و... در کنار موکبهای ساده و بی آلایش مردم سخاوتمند عراق، خبر از طمع بازار در این ضیافت الهی می داد. دولت الکاظمی نیز با دید مادی و اقتصادی به این مساله ورود کرد. پیاده روی اربعین را نه به چشم یک شعیره میلیونی و منحصر به فرد، بلکه به چشم گردشگری مذهبی نگاه کرد و در گام اول، امسال به بهانه کرونا برای طبقات پردرآمد بشکل هوایی و در قالب گردشگری صورت بندی کرد! • در سالهای قبل این دید تجاری-بازاری در برخی نهادهای بازاری ایران هم بروز کرد. پول گرفتن برای پارکینگی که بیابان بود و سود چند هزار میلیاردی اپراتورها و ۶۰۰میلیارد گرانفروشی آنها و... هم نمونه های ایرانی کاسبی از اربعین بود! 📝محسن قنبریان ۱۴۰۰/۶/۲۶
. این ها برای ما دم از حقوق بشر می زنند دنباله هاشون هم تو ایران برای ما لغز می خوانند و قیافه دمکرات می گیرند ... سرزمین ملکه : استرالیا... .
27.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. حرفهای خودمان را به انگلسی ترجمه می کنند و دوباره باید ما آن را به فارسی ترجمه کنیم و برای مردم بگوئیم پروفسور حسین خیر اندیش پاسخ می دهد .
. مبارزه با گرانی ها ..... سیاست دولت رئیسی پس از انتقادهای گسترده درباره گران فروشی های مرتبط با اربعین و ارزان فروشی های تورهای استانبولی رستم قاسمی نوشت به معاون حمل و نقل، رئیس سازمان هواپیمایی و تمام مسئولان ذیربط دستور دادم با هرگونه گران فروشی بلیت اربعین برخورد کنند. شخصاً گزارشات را پیگیری و بازرس ویژه ای در فرودگاه ها مستقر کرده ام و از فردا نظارت میدانی در دفاتر فروش نیز ایجاد خواهد شد. .
. مبارزه با گرانی ها ..... سیاست دولت رئیسی پس از انتقادهای گسترده درباره گران فروشی های مرتبط با اربعین و ارزان فروشی های تورهای استانبولی رستم قاسمی نوشت به معاون حمل و نقل، رئیس سازمان هواپیمایی و تمام مسئولان ذیربط دستور دادم با هرگونه گران فروشی بلیت اربعین برخورد کنند. شخصاً گزارشات را پیگیری و بازرس ویژه ای در فرودگاه ها مستقر کرده ام و از فردا نظارت میدانی در دفاتر فروش نیز ایجاد خواهد شد. .
. کسب عزت توسط رئیس جمهور آقای رئیسی بر اساس رهنمودهای مقام معظم رهبری.... الحمدلله رئیسی تحریم روش جدید جنگ آمریکا با ملت‌هاست. من به نیابت از ملت ایران و میلیون‌ها پناهنده‌ای که میهمان کشورم هستند ضمن محکوم کردن تداوم تحریم‌های غیرقانونی آمریکا بخصوص در اقلام بشر‌دوستانه، خواستار ثبت این جنایت سازمان‌یافته علیه بشریت، به عنوان نماد و واقعیت حقوق بشر آمریکایی هستم. .
هدایت شده از حسن جزینی
🌹نگاه 45 سال پیش رهبر انقلاب به پیاده‌روی اربعین🌹 ✅ به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری فارس، آیت‌الله خامنه‌ای پیش از انقلاب اسلامی در یکی از سخنرانی‌های خود در مشهد مقدس، زوایای مختلفی از اربعین حسینی را بیان می‌کنند که گزیده‌ای از آن در ادامه آمده است. 🔻زیارت الاربعین؛ می‌دانید یکی از علائم ایمان زیارت اربعین است؟ بنده نمی‌دانم این روایت چقدر صحیح است. اصراری هم ندارم که بگویم معنای این روایت همینی است که من گمان کردم. شیعه یک جمع متفرقی بود. یک جامعه‌ای بود که در یک جا، در یک مکان زندگی نمی‌کردند. در مدینه بودند‌، در کوفه بودند‌، در بصره بودند‌، در اهواز بودند‌، در قم بودند‌، در خراسان بودند، اطراف و اکناف بلاد. اما یک روح در این کالبد متفرق و در این اجزاء متشتت در جریان بود. مثل دانه‌های تسبیح یک رشته و یک نخ همه‌ این‌ها را به هم وصل می‌کرد. چه بود آن رشته؟ رشته‌ اطاعت و فرمانبری از مرکزیت تشیع، از رهبری عالی تشیع یعنی امام. همه‌ این رشته‌ها به آنجا متصل می‌شد. قلبی بود که به همه‌ اعضاء فرمان می‌داد. و به این ترتیب تشیع یک سازمان و یک تشکیلاتی بود. ممکن بود دو نفر از حال هم خبر نداشته باشند اما بودند کسانی که از حال همه با خبر بودند. اطاعت و فرمانبری آنها به حساب بود، فریاد زدنشان از روی دستور بود، سکوتشان بر طبق نقشه بود. همه چیزشان با حساب بود. فقط یک عیبی کار آنها داشت و آن اینکه همدیگر را کمتر می‌دیدند. اهل یک شهر‌، شیعیان یک منطقه البته یکدیگر را می‌دیدند. اما یک کنگره‌ جهانی لازم بود برای شیعیان روزگار ائمه(ع). این کنگره‌ جهانی را معین کردند. وقتش را هم معین کردند. گفتند در این موعد معین در آن کنگره هر کس بتواند شرکت کند. آن موعد روز اربعین است و جای شرکت، سرزمین کربلا است. چون روح شیعه روح کربلایی است‌، روح عاشورایی است. در کالبد شیعه تپش روز عاشورا مشهود است. شیعه هر جا که هست دنباله‌روی عاشورای حسین است. این هم که می‌بینی همه جا این تپش‌هایی که در شیعه مشهود شده‌، از آن مرقدِ پاک ناشی شده. این شعله‌هایی بوده که از آن روح مقدس و پاک و از آن تربت عالی مقدار سرکشیده. به جان‌ها و روح‌ها رسیده. انسان‌ها را به گلوله‌های داغی تبدیل کرده و آنها را به قلب دشمن فرو برده. بنابراین مسئله‌ اربعین یک مسئله‌ مهمی است‌، اربعین یعنی میعاد شیعیان در یک کنگره‌ بین‌المللی‌ و جهانی برای سرزمینی که خودش خاطره‌انگیز است آن سرزمین‌. سرزمین خاطره‌ها است‌، خاطره‌های باشکوه‌، خاطره‌های عزیز‌، سرزمین شهدا‌، مزار کشته‌شدگان راه خدا‌، اینجا جمع بشوند تشیع‌، پیروان تشیع و دست برادری و پیمان وفاداری هر چه بیشتر بدهند. اگر امروز هم بتوانند شیعیان آن سرزمین پاک و مقدس را یک چنین میعادی قرار بدهند. البته بسیار کار بجا و جالبی خواهد بود و همین دنباله‌گیری از راهی است که از ائمه‌ هدی(ع) به ما ارائه دادند.» ــــــــــــــــــــــــــــ * سخنرانی در مسجد امام حسن مجتبی(ع)، مشهد در تاریخ ۲۴ اسفند ۱۳۵۲ مصادف با جمعه بیستم صفر۱۳۹۴ هجری قمری.