ارزش و ثوابِ "صبر" در برابر مصیبتها
💠 روزی جمعی از مردم به خاطر نیامدن باران که قحطی به همراه داشت، تصمیم گرفتند نزد حضرت نوح(ع) بروند و از او بخواهند دعا کند تا بلکه باران ببارد، وقتی به در خانه رسیدند، در را زدند، زن نوح(ع) از خانه بیرون آمد.
آنها گفتند: نوح کجاست؟ ما آمدهایم از او بخواهیم دعا کند تا باران ببارد.
زن گفت: اگر دعای نوح مستجاب میشد، برای خود ما دعا میکرد که وضع زندگیمان خوب شود. او اکنون به بیابان رفته تا هیزم جمع کند و بفروشد و آن چنان مقامی هم ندارد که دعایش مستجاب گردد.
آنها به بیابان رفتند، ناگهان دیدند که نوح هیزم به پشت گرفته به آن حضرت گفتند:
دعا کن تا باران بیاید، قحطی همه جا را گرفته است. نوح(ع) دعا کرد و باران آمد. آنها به نوح(ع) گفتند:
تو که اینگونه مستجابالدعوه هستی چرا در مورد زن خودت نفرین نمیکنی که مثلاً از خانهات بیرون رود و مجازات شود و پشت سرت بدگویی نکند.
حضرت نوح(ع) در پاسخ فرمود: ارزش و ثواب تحمل و صبر با چنین زنی، بهتر از آن است که با نفرین، او را به مجازات برسانم.
📗 قصههای قرآن، درودگر، ص۱۶ |کیهان کانال روشنگریها
*****************************
این مسئله در خصوص تحمل شوهر بد خلق هم صادق است
مؤلفه های امنیت اقتصادی(داشتن منابع طبیعی و مواد خام)
.
.به عبارتي توجه به عمران و آبادي اين منابع، به معناي افزايش مداوم سرمايههاي زندگي يك ملت است كه كيفيت و كميت خدمات جاري در ميان آنها افزايش مييابد. تنفس هواي سالم، مصرف آب گوارا و توسعة غذائي، سلامت افراد جامعه را تضمين ميكند. و سلامت افراد جامعه قدرت و توانمندي آنها در تفكر، صنعت و فعاليت را به دنبال خواهد داشت.
پیام ها (تفسیر نور، آقای قرائتی)
1- نزول باران تصادفى نيست، با ارادهى خداوند است. «هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ»
2- نزول باران بر اساس بهرهمندى انسانهاست. «لَكُمْ»
3- از يك آب انسان، گياه و حيوان بهرهمند مىشوند. مِنْهُ شَرابٌ وَ مِنْهُ شَجَرٌ ...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غیر از اسپانیا ، اذان در انگلیس هم با بلندگو پخش شد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 سپاه به فرماندهی ارتش آمریکا نفوذ کرده و از دید دوربین پهپاد آمریکا درحال رصد داعش است که ناگهان پهپاد بدلیل نقص فنی سقوط میکند.
🔹آمریکا پهپاد دوم را میفرستد تا پهپاد اول را نابود کند، سپاه بازهم از طریق نفوذ و از دید دوربین پهپاد دوم، همه چیز را میبیند
این رو باید به اصحاب تلویزیون گفت که کره شمالی رو از زاویه دید آمریکا به ما نشون می دهند .... اونم بعد از چهل سال استقلال ...👇👇👇👇
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
⭕️کره شمالی؛ از دروغ پردازی اصلاحطلبان تا واقعیت!
🔸غربزدههای ایرانی مثل تاجزاده سالهاست دارن مردم رو از تحریم و کره شمالی شدن میترسونن!
اما واقعیت اینه که تصور ما از کره شمالی با واقعیت خیلی متفاوته!
این تصاویر به خوبی پیشرفت کره شمالی رو علیرغم تحریمهای ۷۰ ساله نشون میده؛ ضمنا ارزش پول ملی کره شمالی که حاضر نشده با آمریکا حتی قدم هم بزنه! ۴۶ برابر ارزش پول ملی ایرانه!
🔹خودشون هم میگن دلیل موفقیتشون " الگوی اقتصادی/مدیریتی ایدئولوژی ژوچه و پیگیری رهنمودهای کیم ایل سونگ، اتکا به توان و تولید داخلی و عدم وابستگی پول کشور به پول جعلی دلار آمریکاست!"
🔻حالا هی امثال تاجزاده که به کشور خیانت کردن ما رو از کره شمالی شدن بترسونن!
مسبب وضعیت اقتصادی امروز ما نه تحریم، که عدهای خود باخته و غربزده کوچک مغز هستن...
@Afsaran_ir
⭕️علی یونسی کیست؟!
♦️اتهاماتِ وی: دست داشتن در بمبگذاری، ارتباط بامنافقین، کشف شدن موادمنفجره درخانه وی
برادر: رضا یونسی، رابط گروهک منافقین
پدر: یوسف، ۱۲سال زندان بهدلیل عضویت درگروهک
خاله: زیبا.د، عضو شورای مرکزی منافقین در پاریس/خواهر وهمسرِ ۲عضو هلاک شده درعملیات مرصاد
مؤلفه های امنیت اقتصادی(منابع طبیعی و مواد خام)
....
مهمترين مسئله در آب توجه به مديريت منابع آبي از نظر كمّي و كيفي است. يعني كلية تمهيداتي كه سعي ميكنند اولاً عرضة آب با تقاضاي آن مطابقت داشته باشد تا همه از آن بهرهمند شوند و ثانياً خصوصيات مفيد آب، يعني ميزان املاح آن و ميزان موجودات زندة مفيد در درون آب با هرگونه آلودگي، ساقط نشده و آن را به يك ماده مخرب تبديل ننمايد. معماران مكتب هدايت معتقد بودند كه «كسي كه آلودگي را دوست دارد ايمان به خد ا ندارد»؛ پس انسانها حق آلوده ساختن آبها و محيط زيست انسانها و جانوران را با كوچكترين و دمدستترين آلودگيها كه همان ادرار و مدفوع(فاضلاب) است را ندارند. پس به طريق اولي حق آلوده كردن محيط با سموم و پسابهاي سمي فراتر و مخربتر از فاضلاب را نخواهند داشت.
پیامها: (تفسیر نور)
• حلالهاى الهى را در راه حرام مصرف نكنيم. «لا تَطْغَوْا فِيهِ» • مصرف بيش از اندازهى مورد نياز، سرپيچى از حكم خداست. «لا تَطْغَوْا فِيهِ»
• قهر الهى نسبت به طغيانگران تهديدى جدى است. «فَيَحِلَّ»
• طغيان در مصرف از گناهان كبيره است، چون عذاب الهى را در پى دارد. «لا تَطْغَوْا- فَيَحِلَّ عَلَيْكُمْ غَضَبِي»
مؤلفه های امنیت اقتصادی(منابع طبیعی و مواد خام)
......
البته در ميان منابع و مواد، مواد غذائي نيز هميشه منبع قدرت عظيمي بوده است. ملتي كه از نظر مواد اوليه خوراكي خود كفا يا تقريباً خودكفا بوده است نسبت به ملتهائي كه خودكفا نبودهاند و بايد مواد مذكور را كه در مملكتشان توليد نميشده وارد كنند يا گرسنگي بكشند، از امتياز بزرگي برخوردار بوده است. اين مسئله به ويژه در دوران «جنگ» و «محاصره»، خود را بيشتر نشان ميداده است. زيرا دقيقاً يكي از راههاي تضعيف قدرت «حريف» هميشه تعرض به منابع حياتي او و به خطر انداختن راههاي حصول به آنها بوده است. كشورها و لشكرهائي كه معمولاً در طول تاريخ وارد جنگي (خواسته يا ناخواسته) ميشدند سعي ميكردند كه تا قبل از تمام شدن ذخائر غذائي، از طريق پيروزي سريع، جنگ را به نفع خود تمام كنند و به قول مورگنتا «برخي از جنگها نيز در طول تاريخ جهت تصرف مناطق توليد مواد غذائي حتي در ماوراء بحار بوده است».
بنابراين از همان دوران صدر اسلام معماران مكتب هدايت در اهميت مواد غذائي چيزي ميديدند كه ديگران نميديدند. خداوند متعال بر اهل مکه به دو چیز منت می نهد: «غذا» و «امنیت» و می فرماید: «الذی اطعمهم من جوع و آمنهم من خوف (همان کس که آن ها را از گرسنگی نجات داد و از ترس و ناامنی ایمن ساخت).