در پست بعدی که برایتان می گذارم ، آقای دکتر کوشکی حرف خوبی زده است
👇👇👇👇
هدایت شده از بیداری ملت
⭕️ رئیسی و دولت ناقص
🔹الان چندین ماه است که :
سازمان حفاظت از محیطزیست
معاونت علمی رئیس جمهور
دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی
دانشگاههای دولتی مهم
موسسه استاندارد
بانک مرکزی
مرکز بررسی های استراتژیک
۲۵ استانداری
بیش از ۵٠٠ فرمانداری
و صدها اداره کل استانی،
بلاتکلیف و معطلند ( از یک ماه قبل از انتخابات تا الان) و مدیران این دستگاه ها نمی دانند که می مانند یا باید بروند!
🔹و بدیهی است که این دستگاهها و هزاران نیروی شاغل در آنها هم به تبع مدیرانشان بلا تکلیف و معطل مانده اند و قادر به اتخاذ هیچ تصمیم جدی نیستند و فقط روزگار می گذرانند و منتظرند تا ببینند آینده چه خواهد شد!
✳️ آقای رئیسی!
تعیین تکلیف این دستگاهها از جمله وظایف اساسی شماست و رها کردن این حجم انبوه از سازمانها و موسسات دولتی، نشانه «ضعف مدیریت و بی برنامگی» است.
✳️ سید عزیز!
فرموده اید اولویت اساسی دولت شما حل مشکلات اقتصادی و معیشتی است.
حتما می دانید که بدون تعیین تکلیف این ادارات و سازمانها، سامان دادن به اقتصاد و معیشت و اشتغال غیر ممکن و محال خواهد بود!
🔹بماند که وزرای شما هم با اقتدا به رئیسجمهور شان، عجله ای برای تعیین تکلیف معاونان و مدیران ستادی و استانی شان ندارند و این یعنی همه تقلا کردن ها و دستورات و بخشنامه ها در دوران «ول معطلی» بیفایده و باد هواست!
▪️و باز هم بماند که به برکت دولت روحانی، انبوه نیروهای وفادار به اصلاحات و نفوذیها و... در بدنه دولت جا خوش کرده و با سو استفاده از بلا تکلیفی دولت به خرابکاریها و دشمن تراشیها و حیف و میل هایشان ادامه می دهند و متاسفانه مسئولیت همه این موارد هم شرعا و قانونا بر عهده دولت سیزدهم است!
✍️محمد صادق کوشکی
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
هدایت شده از سید علی
🔴 واژه سازی یا همان ماستمالی سابق؟!!
🔹ماستمالی آمریکایی های زبون پس از حمله جانانه موشکی ایران به عین الاسد را یادتان هست؟! به جای استفاده از واژه های کشته و زخمی با وقاحت تمام اعلام می کردند که سربازانشان دچار ضربه مغزی شده اند ...
مسئولین بهداشتی ما هم گویا در قضیه #کرونا و #واکسن دچار عارضه واژه سازی و واژه بازی شده اند!!
بعنوان مثال دیروز اعلام کردند که ۶میلیون واکسن "تک دز" برای سنین ۳ تا ۱۷ ساله وارد کشور شده است!!!
🔺آیا این واکسن ها اسم ندارند؟! یا کلمه "تک دز" همان واکسن آمریکایی و انگلیسی است که جهت ماستمالی تخلف واردات واکسن از این دو دشمن اختراع شده است؟!!
آیا انصاف است تزریق واکسنی که حتی اسمش را هم پنهان می کنند اجباری باشد؟!!
#نه_به_واکسن_اجباری
✍"قاسم اکبری"
.
دوستان و اساتید فرهیخته
نظرتان نسبت به این جمله جیست؟
«« هر کس بگوید طب اسلامی نداریم ، چون تعداد روایات موثق در این زمینه به 7 الی 8 روایت بیشتر نمی رسد ، حق نقل هیچ حدیث و روایتی را که به وسیله متخصص حدیث صراحتا توثیق آن اعلام نشده باشد را ندارد حتی اگر در کتاب آن متخصص ذکر شده باشد به ویژه اینکه حق نقل هیچ حدیثی از کتاب بحار را ندارد ، چون علامه فرمود احادیث موثق و غیر موثق را جمع کرده ام »».....
لطفا نظر بدهید
.
جهان بزرگی احمد:
.
فقط نصف مردم واکسن زدند
یک دفعه مریضهای بیمارستانها یک سوم شد و از آبان توریست هم میاد
بنده به وزارت بهداشتیها مشکوکم
اصلا طبیعی بودن کارهاشونرو قبول ندارم....
.
هدایت شده از گل نرگس
علی ربیعی دولت روحانی در مرکز حساس دولت رئیسی چه میکند؟!
نهاد ریاست جمهوری یک مکان استثنائی در نوع خود است و به درستی "دارالحکومه" نام گرفته و این حقیقت دارد که سرنوشت و امور کلان مملکت در اینجا رقم می خورد. مثل اتاقک فرمان یک کشتی عظیم الجثه که رئیس جمهور، ناخدای آن است.
کیست که نداند صِرف حضور فیزیکی در نهاد ریاست جمهوری، یک رانت و امتیازی بزرگ محسوب می شود، بطوریکه - بی اغراق - گاه یک نیروی خدماتی در این مجموعه، بیش از یک وزیر می تواند در تصمیمات کلان کشور، نقش آفرین باشد. اطلاعات، اخبار و اسنادی که در نهاد ریاست جمهوری، نزد کارکنان و کارمندان محفوظ است، برای سوداگران منفعت، حکم گنج طلا دارد و برای جناح سیاسی رقیب، حکم کلید شهر تروای.
با این اشاره ، وقتی می شنوی چند ماه از آغاز به کار دولت دکتر رئیسی گذشته و هنوز همه ی مدیران روحانی (تقریباً همه ی مدیران کل) در نهاد ریاست جمهوری، درجایگاه های سابق خود قرار دارند و هر روز صبح علی الطلوع می آیند و پشت همان میزهای مدیریتی خود می نشینند و به رتق و فتق امور و لابی های آشکار و پنهان، سخت مشغولند!!! مطمئن می شوی که یک غفلت بزرگ صورت گرفته است.
دستگاه های اجرایی را ، بدنه و "مدیران میانی" می چرخانند و اگر بخواهند روند حرکت یک دولت را کُند کنند ، یا چند درجه به سمت چپ و راست منحرفش کنند، از رئیس جدید تازه وارد که در راس دستگاه نشسته، کار چندانی بر نخواهد آمد..
راقم این سطور، در آغاز دولت نهم، به عینه شاهد بود مدیران کم تجربه که از شهرداری و دیگر دستگاهها به پاستور نقل مکان کرده بودند، چطور توسط مدیران و کارکنان کهنه کار و آبدیده ی نهاد ریاست جمهوری بازی داده می شدند و تا مدتها بخش زیادی از وقت، انرژی و توان آن مدیران انقلابی تازه وارد، صرف عبور از سرعت گیرها و موانع ایضایی بروکراتیک و ضوابط به ظاهر درون سازمانی و بخشنامه هایی می شد که معلوم نبود از کجا آمده اند !
نفوذ به درون مجموعه های تصمیم ساز و چینش مهره های بازدارنده و منحرف کننده، در کنار ایجاد روزن های اطلاعاتی و درزهای ضدامنیتی، دقیقاً در چنین مقاطع زمانی است که فرصت و قابلیت پیدا می کنند.
این در حالی است که سالهای ۹۸ و ۹۹ ، فضای کلی حاکم بر مجموعه ی نهاد ریاست جمهوری، به دلیل عملکرد ضعیف، پرغلط، مسئله دار، منفی و غیرقابل دفاع شخص روحانی و اطرافیان او، علیه دولت سابق بود و به وضوح دیده می شد برخلاف دوره های قبل، نوعی توقع و انتظار و آمادگی در بدنه ی کارکنان نهاد ریاست جمهوری نسبت به ایجاد "تغییرات" بوجود آمده است، اما با گذشت یکی-دو ماه، این توقع و انتظار کم کم دارد جای خود را به نگرانی و نومیدی می دهد.
از سوی دیگر ، هرچند رئیس جمهور محترم بنا به دلایل اخلاقی تاکید کرده است که تغییرات با طمئنینه و دقت و در فضای آرام انجام بگیرد، اما سرپرست نهاد ریاست جمهوری جناب مرتضوی نیز باید تاکنون دریافته باشد که نهاد ریاست جمهوری از یک موقعیت استثنائی برخوردار است و شکل و شیوه ی مدیریت آن نیز لاجرم باید استثنائی باشد.
با این توضیح ، هیچ دلیلی نمی تواند این غفلت را توجیه کند در شرایطی که رئیس دولت انقلابی حتی وزیران خود را از راهپیمایی اربعین منع میکند که دولت حتی یک روز فرصت خدمت را از کف ندهد، دستیاران او برای جایگزینی مدیران دلسوز ، جهادی و انقلابی به جای مدیران تنبل و بی انگیزه ی سابق، نه تنها هیچ عجله ای ندارند، بلکه به آنها این فرصت طلایی را هم داده اند که با گذشت چند ماه از آغاز به کار دولت انقلابی، همچنان میز های خدمت را با حضور نامیمون خود اشغال کنند و به جای خدمت به مردم ، به جیب مبارک خود و خانواده خدمت نمایند.
چرا با گذشت چند ماه، هنوز علی ربیعی، سخنگوی دولت سابق و دستیار ویژه ی روحانی و مهره ی کلیدی کابینه ی او با چندین مدیرکل زیر دست خود، همچنان پشت میز ریاست مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری می نشیند و دستور می دهد !!!؟ چرا هنوز ده ها مدیرکل و مدیر سابق نهاد ریاست جمهوری در جایگاههای مدیریتی شان نشسته اند نه تنها تکان نمی خورند ، بلکه تکان تکان هم نمی خورند و هیچکس نمی داند برای کدام دولت دارند کار می کنند ؟!
تبیین خطرات داروها
"بسم الله الرحمن الرحیم"
‼️بادقت و تا آخر مطالعه کنید‼️
🔻💬 در گفتگوی ویژه ای که با حجه الاسلام طبسی
( مبتکر محصولات راهبردی فراسودمند و صاحب گواهی نامه های ملی و بین المللی در زمینه غذا و دارو ) داشتیم؛ از ایشون خواستیم در مورد داروهایی که در بیمارستان برای درمان کرونا به بیماران تجویز می شود توضیحاتی را بدهند.
آیا این داروها عوارضی هم دارد؟
🎙ایشان بیان کردند در حال حاضر داروهای زیر برای بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانها تجویز و مورد استفاده قرار میگیرد.
توضیحاتی که عرض می کنم بر اساس کتاب مرجع کامل داروهای ژنریک ایران است که توسط FDA تایید شده و شامل داروهای وارداتی، تک نسخه ای و گیاهی است.
در این کتاب تمام ویژگی های داروها اعم از طبقه بندی دارویی/ بالینی، موارد استفاده،موارد احتیاط و منع مصرف،عملکرد و مکانیسم، فارماکوکینتیک، نیمه عمر، ملاحظات مرتبط با سنین مختلف، مداخلات با داروهای شیمیایی گیاهی و مواد غذایی، تاثیر در مقادیر آزمایشگاهی، شکل دارو(قرص، پودر، شربت، و...)، نحوه آماده سازی و چگونگی مصرف، عوارض جانبی، اثرات منفی یا واکنش های سمی و... مورد بررسی دقیق قرار گرفته است.
این داروها عبارتند از:
۱.فاویپیراویر،
۲. رمدسیویر،
۳. دگزامتازون،
۴. هیدروکورتیزون،
۵. توسیلیزوماب( اکتمرا )،
۶. ناپروکسن،
۷. آزیترومایسین،
۸. اینترفرون بتا،
۹. فاموتیدین.
همه موارد به جز فاویپیراویر و رمدسیویر در کتاب مرجع داروهای ژنریک ایران آمده و مجوز استفاده دارد.اما فاویپیراویر و رمدسیویر مجوز رسمی مصرف ندارد و جزو داروهای جدید است به همین جهت در مرجع داروهای ژنریک نیامده بنابراین چون اثرات آن مشخص نیست به هیچ عنوان نباید به طور متداول و عمومی تجویز شود.
مساله مهم و اساسی ما مابقی داروهاست که تایید شده و مجوز مصرف نیز دارد اما متاسفانه عوارض بسیار شدید و خطرناکی برای آن ها بیان شده است که باید پرسید چرا برای درمان کرونا ویروس از این داروها استفاده می شود.
۱. اینترفرون بتا (a یا b)
اینترفرون بتا ۱a :
احتیاط مصرف:
بیماران مبتلا به افسردگی، اختلالات روانشناسی شدید، نارسایی کبدی، بیماری قلبی عروقی وتشنج
عوارض جانبی:
سردرد، علائم شبه آنفولانزا، عفونت مجاری تنفسی فوقانی، افسردگی با تفکر خودکشی،
درد ژنرالیزه، بیحالی، لرز، سینوزیت، عفونت.
درد شکم، درد مفصل، درد قفسهی سینه، تنگی نفس، بیحالی، سنکوپ، آنمی و نارسایی کبدی
منتظر عوارض دیگر داروها باشید
ادامه دارد ....
شرکت اقتصاد دانش بنیان ثمره طیبه
6.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
اعزه گرام
از آنجا که زدن واکسن از جانب دولت اجباری شده است ... لذا علیرغم عدم اعتقاد به واکسن، بنده تصمیم به زدن واکسن گرفته ام..... اما به ترتیب زیر:
1- برکت
2- نورا
3- فخرا
البته قبل از زدن واکسن سه شب داروی امام کاظم ع مصرف خواهم کرد و بعد از زدن واکسن نیز سه شب همان دارو را ، ان شاءالله.
..................................و
اما از آن قسمت از مسئولین فهیم درخواست دارم بر روی کشور عراق مطالعه میدانی علمی داشته باشید تا به رمز و راز عدم شیوع کرونا در آن کشور پی ببرید ..... و اگر شایع هست و اعلام نمی کنند هم پی ببرید وصادقانه و با رعایت تقوا منتشر کنید.....
.____________________________
گرامیان لطفا در مورد هر دو قسمت نظر دهید
.
جهان بزرگی احمد:
زمینه سازی برای این همانی سازی👆👆👆👆
وجود یک قوه قضائیه انقلابی ، یک مجلس اکثرا انقلابی و ارزشی و ایجاد یک دولت انقلابی توسط آیه الله رئیسی در ایران آمریکائیها را بر آن داشته تا در کنار کشور ایران گروهی را بر سرکار بیاورند که شکل و شمایل حاکمان روحانی ایران را داشته باشند، داعیه ایجاد حکومت اسلامی را داشته باشند ، با آمریکامخالف و در ستیز باشند ، احکام اسلامی را می خواهند بر جامعه حاکم کنند و اجرا نمایند (البته در شکل افراطی و غیر انسانی آن) و .....
برای غربیها این قضیه این سود را دارد که «این همانی » را در اذهان جهانیان به وجود می آورند . یعنی چه؟ یعنی این که نشان می دهند که: ای چهانیان این حکومت همان است که در ایران است ....این همان حکومت اسلامی است ....
این سناریو را آمریکائیها زمانی که در ویتنام شکست خوردند و مجبور به فرار از ویتنام شدند در همسایه ویتنام یعنی در کامبوج پیاده کردند و یک حزب ساختگی کمونیستی به نام خمر سرخ را در کامبوج بر سر کار آوردند ..... آنها با ایجاد یک حکومت کمونیستی در کامبوج ، یک میلیون و نیم نفر از کامبوجی ها را کشتند و با ایجاد تصویر این همانی تبلیغات وسیعی بر علیه کمونیزم در اذهان جهانیان به وجود آوردند ....بعد از دو سال ویتنام به کامبوج حمله کرد و به حکومت کمونیستی آمریکا ئی خمر سرخ پایان داد.
هدایت شده از دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
جهان بزرگی احمد:
زمینه سازی برای این همانی سازی👆👆👆👆
وجود یک قوه قضائیه انقلابی ، یک مجلس اکثرا انقلابی و ارزشی و ایجاد یک دولت انقلابی توسط آیه الله رئیسی در ایران آمریکائیها را بر آن داشته تا در کنار کشور ایران گروهی را بر سرکار بیاورند که شکل و شمایل حاکمان روحانی ایران را داشته باشند، داعیه ایجاد حکومت اسلامی را داشته باشند ، با آمریکامخالف و در ستیز باشند ، احکام اسلامی را می خواهند بر جامعه حاکم کنند و اجرا نمایند (البته در شکل افراطی و غیر انسانی آن) و .....
برای غربیها این قضیه این سود را دارد که «این همانی » را در اذهان جهانیان به وجود می آورند . یعنی چه؟ یعنی این که نشان می دهند که: ای چهانیان این حکومت همان است که در ایران است ....این همان حکومت اسلامی است ....
این سناریو را آمریکائیها زمانی که در ویتنام شکست خوردند و مجبور به فرار از ویتنام شدند در همسایه ویتنام یعنی در کامبوج پیاده کردند و یک حزب ساختگی کمونیستی به نام خمر سرخ را در کامبوج بر سر کار آوردند ..... آنها با ایجاد یک حکومت کمونیستی در کامبوج ، یک میلیون و نیم نفر از کامبوجی ها را کشتند و با ایجاد تصویر این همانی تبلیغات وسیعی بر علیه کمونیزم در اذهان جهانیان به وجود آوردند ....بعد از دو سال ویتنام به کامبوج حمله کرد و به حکومت کمونیستی آمریکا ئی خمر سرخ پایان داد.