6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحوم آغاسی این روزها رو میدیده
واقعادیدنی وشنیدنیه!
حرف حکیمانه کهنه نمیشود.
.
.
آقایان شورای نگهبان!
مصلحت اندیشی از جانب شما باطل است.
تشخیص مصلخت در تأیید صلاحیت های ریاست جمهوری فقط با رهبری است..
رهبری می فرمایند:
معیار عبارت است از مقررات و قانون. سلائق نباید دخالت كند. گرایش سیاسی، گرایش گروهی، گرایش جناحی نباید دخالت كند. سفارش و توصیه نباید دخالت كند. معیار بایستی بین خود و خدا، همان معیار قانونی باشد؛ هم در مسئلهی نظارتها، هم در مسئلهی قبول یا رد قوانین مجلس. فقط باید معیار را معیار قانون قرار داد. مرّ قانون باید رعایت شود. گاهی ممكن است انسان به نظرش برسد كه اگر اینجا بر طبق قانون عمل كنیم، مصلحت نباشد. در همانجا رعایت قانون از رعایت آن مصلحت بالاتر و لازمتر است؛ چون اگر چنانچه بنا شد كه با نظر اشخاص و افراد و مصلحتاندیشیِ این و آن، معیارها و ضابطهها به هم بخورد، دیگر ضابطهای باقی نخواهد ماند؛ یك روز یك كسی یك جور مصلحت میداند، یك روزِ دیگر كس دیگری جور دیگری ممكن است مصلحت بداند، یا در یك روز دو نفر دو جور مصلحت بدانند؛ لذا دیگر قانونی باقی نمیماند، ضابطهای باقی نمیماند. ضابطه مقدم است بر هر مصلحتاندیشی، بر هر نگاه و دید و بینش.
.
.
جناب آقای لاریجانی!
آیا خاطرتان هست در یک حرکت غیر قانونی در دوره ریاست شما بر مجلس و برای کمک به درآمد خانوادگیتان اجازه دادید ماده واحده ای تصویب شود که در آن آثار شهید مطهری از یک ماده قانونی مستثنی شود؟
علي مطهري در ارديبهشت ماه ۱۳۸۷ طرحي درباره حق انتشار انحصاري آثار شهيد مطهري را به صحن علني مجلس ارائه داده بود.
بر اساس قانون حمايت از حقوق مولفان و مصنفان، حق انتشار انحصاري آثار افراد تا 30 سال پس از درگذشت آنان به وراث منتقل مي شود و با توجه به پايان اين مهلت، انحصار اين آثار از دست علي مطهري و انتشارات صدرا خارج ميشد ، به همين دليل وي خواستار استثنا شدن آثار پدرش از اين قانون شد.(به خاطر درآمد کلان)
وقتی این مصوبه به شورای نگهبان رفت ، آن را خلاف شرع و خلاف قانون دانست.
سؤال:
آیا ممکن است که ، اگر رئیس جمهور شدید باز هم برای منافع خانوادگیتان از این کارهای ...... بکنید؟
.
9.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
روایتی دیگر از مدیریت پرهزینه و ریخت و پاشهای علی لاریجانی؛ این بار از زبان سفیر اسبق ایران در ایتالیا
ظهره وند: وقتی لاریجانی به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی به ایتالیا آمد ۱۰۰ هزار دلار هزینه سفرش شد، وقتی جلیلی در همان جایگاه به ایتالیا آمد ۵ هزار یورو!
@Sabeti ✅
پناه بردن به موتور برای فرار از ترافیک تهران ربطی به تندرو یا کندرو بودن ندارد؛ اما برای خودم هم جالب است که چقدر این موتور سواری ها روی اعصابشان رفته.
از نظر طرفداران لاریجانی و روحانی، اعتدال و عقلانیت یعنی سوار ماشین شاسی بلند شیشه دودی شوی و جلوی چشم بقیه از خط ویژه عبور کنی!
@Sabeti ✅
6.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
♻️ جناب قالیباف و نیکزاد و دیگر نمایندگان ثبتنام کننده!
🔰 برخی از شما یک قسم و برخی تازه چند روز است که دو قسم جلاله (نمایندگی و هیأت رییسه) را بر زبان جاری کردهاید. با این قسمها تعهد دادهاید به قانون اساسی پایبند و ولایتمدار باشید. با توجه به صراحت نهی رهبر انقلاب خطاب به نمایندگان که نباید نمایندگی را پله رسیدن به پستهای دیگر کنید، برچه اساسی برای ریاست جمهوری ثبتنام کردهاید!
.
.
کسانی که تا کنون به این مطلب توجه نمی کردند که حضور اقوام درجه یک صاحب منصبان در خارج از کشور چه خطری دارد ، به را حتی می توانند با دیدن فیلم رخنه متوجه شوند که فرزند عباس در این فیلم را سازمان اطلاعاتی متخاصم در اختیار گرفت (البته ربودن فقط یکی از دهها شگرد در اختیار گرفتن است). و با «شانتاژ» عباس او را مجبور به کاری کردند که خواستشان بود.
این شتری است که در خانه هر صاحب منصبی مینشیند.
پس افراد رجل سیاسی باید بین پست بالا و حضور اقوام درجه یک در خارج یکی را انتخاب کنند.
.
.
می دانید چرا برخی در انتخابات ریاست جمهوری کاندید شده اند؟
برای اینکه در مذاکرات فی ما بین با افرادی که در انتخابات رأی بیشتری دارند ، سهم بگیرند تا در دولت هم نفوذ پیدا کنند.
.
33.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سودای ریاست جمهوری
@kamranghazanfari