eitaa logo
دکتراحمدجهان بزرگی(کانال مطالعات سیاسی)
661 دنبال‌کننده
2.9هزار عکس
2.7هزار ویدیو
27 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
11.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
جهان بزرگی احمد: . سلام علیکم این آقا می گوید : وزیر صمت رئیس قوه قضائیه می گوید وزیر صمت مجلس می گوید : وزیر صمت رئیسی هنوز نگهش داشته. .
8.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 چرا رهبری درباره دولت شهادت دادند که مشغول کار هستند.؟ در کنار نکات منفی و انتقادات ، این نکات مثبت هم وجود دارد. .‍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بعد از سگ شدن و در توالت آب خوردن حالا نوبت بوسیدن کفش مردان رسیده است! این نمونه حرکت ها در دوران بردگی هم کمتر دیده می شد! .
. خاتمی، نصیری، نفاق ♦️خاتمی در دیدار با برخی عناصر سیاسی و روزنامه نگاران همسو، به مهدی نصیری گفت: «به نظر من تفکرات و مقالات پراکنده خود را در یک کتاب جمع آوری کنید، بسیار مسائل درست و مهمی را مطرح می‌کنید». 🔹تمجید خاتمی از نصیری در حالی است که نصیری در گذشته، منتقد خاتمی و خاتمی هم معترض نسبت به وی بوده است. با این حال، ارتجاع و سقوط در دامن منافقین و عناصر ضد انقلاب، موجب شده تا این دو مخالف دیروز، همدیگر را بستایند و به یکدیگر نان قرض بدهند؛ ♦️به تعبیر امیر مومنان (ع) در توصیف منافقین:"یتقارضون الثناء و یتراقبون الجزاء. به یکدیگر، تمجید و ستایش قرض می دهند و انتظار پاداش دارند". 🔹تصویر بالا، اعتراض خاتمی به نصیری، هنگام حضور هر دو نفر در کیهان در دهه ۶۰ و است. خاتمی، عدم پوشش کافی تظاهرات علیه بدحجابی را روشنفکری زدگی و طرفداری از فساد خوانده است. ♦️امیر مومنان (ع) درباره ائتلاف طلحه، زبیر، مروان و ولید (اصحاب جمل) فرمود که آنها را نارضایتی از من، دور هم جمع کرد. 🔹حکایت ائتلاف برخی عناصر معارض با یکدیگر علیه جمهوری اسلامی هم از جنس نارضایتی و عقده گشایی همین خواص سقوط کرده است. @IMANI_mohammad
. این متن 👇قسمتی از دلنوشته «کانال مطالعات اسلامی زنان» است. « 🔻عربده‌ی نفسانیت در خیابان ۱. در تهران، روزانه‌ صحنه‌های شرم‌آوری از «کشف حجاب» و «کشف بدن» و مناسبات دیگر را می‌بینیم که گزندگی و تلخی‌شان، وصف‌شدنی نیست. هرچه گذشته و باز هم بگذرد، هرگز «تجاهر به معصیت» - و نه‌فقط معصیت - در کام ما، عادی نخواهد شد. ما با فسق اجتماعی، خو نمی‌گیریم. ما رنج می‌بریم و می‌‌گدازیم. ۲. «فریاد»، جرم است و «تذکر»، محکوم. فقط آهی سرد از عمق سینه‌مان برمی‌آوریم و درد را نجوا می‌کنیم.‌ جرعه‌جرعه، جام زهر می‌نوشیم و دم بر نمی‌آوریم. حتی از «سخن»، فاجعه می‌سازند و آتش فتنه می‌افروزند. ۳. در حیرت هستیم از این همه «بی‌حیایی زنان» که از مردم مسلمان پروا ندارند و «بی‌غیرتی مردان‌»شان که ناموس‌شان را به نمایش چشم‌های بیگانه نهاده‌اند. خیابان، بازار حراج عفت شده است و تساهل، سکه‌‌ی رایج. حرام و‌ حریم و حرمت و حیا را یک‌جا بلعیده‌اند و مستانه، ابلیس را در آغوش خویش فشرده‌اند. به چشم‌ها، بدن می‌فروشند و لذت می‌خرند». _____________________________ بنده در پاسخ نوشتم : جهان بزرگی احمد: . با سلام و احترام لطفا اینقدر احساساتی نشوید زمان امام سه سال طول کشید تا بی حجابی در جامعه برداشته شد ، صبور باشید. مهر ۱۴۰۱ انقلاب دیگری اتفاق افتاد. ضد انقلاب همانند اول انقلاب دارد ترور می کند ، تبلیغات می کند ، از خارج توطئه می کند ، کنار مرزها شاخ و شونه می کشد ، گرایش های قومیتیی هوا را گرم دیده اند...... همه درست مثل اول انقلاب. پاشنه ها را دوباره بالا می کشیم و آستینها را بالا می زنیم و مبارزه می کنیم و دوباره جامعه را بهتر می سازیم. ان تنصرالله ینصرکم .... .
. سسایت دیلی فوتبال ادعا کرده است که این تصویر ، تبلیغ بیمه ایران در صفحه اینستاگرامی بیمه ایران است. .
مهدى سلحشور، مداح در توئیتی نوشت: وقتی یکی با لباس روحانیت ۸ سال خلاف مشی روحانیت عمل می کند، دودش به چشم روحانی ساده زیست می رود
. مهدى سلحشور، مداح در توئیتی نوشت: وقتی یکی با لباس روحانیت ۸ سال خلاف مشی روحانیت عمل می کند، دودش به چشم روحانی ساده زیست می رود. .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.بیداری ملت نوشت: ⭕️ آیا طرح عفاف و حجاب در ایستگاههای مترو اجرا میشود؟! 🔻 علی رغم گزارش های رسانه ای شرکت مترو تهران مبنی بر ممنوعیت خدمت رسانی به افراد بدپوشش، بررسی های میدانی جنس اول نشان داد وضعیت ایستگاهها تفاوت قابل ملاحظه ای با روزهای گذشته نداشته است. 🔻صحبت با یکی از مسئولین مترو نشان میداد که طرح عفاف و حجاب جز در سه، چهار ایستگاه مترو، آن هم در ساعات محدود اجرا نمیشود. ____________________________ ✍ آقای زاکانی! تو یک زمانی سپاهی ، بسیجی ، مسئول بسیج دانشجوئی بودی. گاه وا اسلاما سر میدادی.. ملت شهید داده و سردار رادان را تنها نگذار. .
♦️ مـاست و گلــوله! 🔹 عملیات روانی، یک کاسه ماست زدن نادانی را به دیگری، جنایت بشری جلوه می‌دهد و به گلوله بستن فردی دیگر را حادثه‌ای طبیعی..! 🔸 می‌دانید چرا افکار عمومی در مقابل این پارادوکس حساس نیست؟ چون دستگاه محاسباتی بسیاری، در فجازی ولنگار مختل شده است. 🔺 کاتالیزور این اختلال هم شیادی منافقین است. 👤 حسین کاوه ✍️ #️⃣ .