🏴 راه اربعین، از دشت های آغشته به خون شهدا می گذرد...
اینجا شلمچه و این دشت آغشته به خون های مطهّر شهداست؛ حاکمیّت اسلام و امنیت و اربعین را مدیون این شهدا هستیم...
شهدا اسلام را به ما رساندند؛ ما برای ادامه ی حرکت اسلام در کدام سنگر مجاهدت خواهیم کرد؟ ما برای تحقق اسلام و رساندن معارف اسلام به نسل های آینده چه می کنیم؟
به نیابت از شهدا
#اربعین | #کربلا | #امام_حسین (ع)
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
💠 در سفر اربعین، گریز به روضه بزنید...
آقای ما
گر چه گرسنه کشته شد و تشنه ذبح شد
اما همیشه آب و غذایش به ما رسید...
🏴 یاحسین
#اربعین | #کربلا | #امام_حسین (ع)
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
🔺 امام صادق (ع) : این کار مساوی با ثواب ٢٠ بار حج است...
#اربعین | #کربلا | #امام_حسین (ع)
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
💠 تفاوتِ روابطِ دنیای ما با روابط در آنسوی مرزها در اربعین
✅ اربعین الگوی حکمرانی دولت اسلامی ٢
دوستانی که در ایّام اربعین به عتبات مشرف می شوید به رفتارهای اجتماعی مردم در این اجتماع توجه کنید؛خصوصاً رفتارهای برادران عراقی با ما یا با سایر زوار؛ روابط یک روابط افقی و بر اساس برادری است؛ رفتارها نه به شکل عمودی و از بالا به پایین است و نه رفتارهای افقی که پایه و اساسش انگیزه های مادی و بازاری باشد؛ رفتارها، به صورت افقی و محرک و انگیزه ی این روابط، خدمت به برادر مؤمن است؛ پدیده ی اربعین بر این اساس بوجود آمده است؛ ایثار در این اجتماع، بهینه و مطلوب است.
با پایان این اجتماع، پای به آن سوی مرز که می گذاریم، می خواهیم از مرز به سمت شهرهای خودمان ماشین بگیریم، انگیزه و محرک غالب روابط می شود سود بیشتر. روابط افقی بر پایه ی انگیزه های مادی. جامعه می شود جامعه بازار.
متأسفانه بخش عمده روابط ما بر اساس نگاه بازار است و بسیاری از پدیده ها بر این اساس بوجود آمده اند. بایستی محور روابط را ولایت و اخوت قرار دهیم و بر اساس این نگاه، پدیده ها و ساختارها را بازتعریف کنیم. نیاز داریم شهری بر اساس نگاه ولایت و أخوت بسازیم ان شاء الله. باید از اربعین درس بگیریم و ساختارهای جامعه دائماً و همه جا، اربعینی باشد.
- حجتالاسلام مهران فر
- ١٧ صفر، عراق، کِفل
#اربعین
#جامعه_بازار
#جامعه_اخوّت
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
حالا به چشم خود دیدید؟
هرچه از سال ٩٨ تا قبل از اربعینِ امسال از وضعیت مردم عراق و اجتماعات میلیونی آن ها می گفتیم؛ هرچه می گفتیم با ازدحام های میلیونی عزاداری در ایام مختلف، آمار فوت در عراق قریب به صفر است؛ هر چه می گفتیم حدود ٢٠ درصد مردم عراق ٢ دز واکسن زده اند و بیمارستان ها خالی خالی است؛ خیلی ها که به چشم خود ندیده بودند، باور آن برایشان سخت بود؛ اربعین امسال حداقل ۳ میلیون نفر از برادران و خواهران ایرانی به چشم خود دیدید که کرونا دروغ بود و ماسک هیچ تأثیری ندارد و الا عراقی ها منقرض شده بودند! عراق، از اول کروناهراسیِ ایران، چنین بوده است!
☕️ بفرمایید چای عراقی!
#اربعین
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
⭕️ قحطی در عراق
متأسفانه در عراق قحطی اومده! قحطی ماسک، واکسن و مواد ضد عفونی کننده! از اول کرونا، به علت قحطی این مواد، مردم عراق در سلامت کامل به سر می برند!!
🍽 بفرمایید چلوگوشت عراقی!
#اربعین
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
🔻به نیابت از شما با این عبارات سلام دادم:
- السلام علیک یا خزّان العلم
- السلام علیک یا عَیبة علم الله
آقای من!
علمِ آسمان ها و زمین دست شماست، برخی به جای این نهر عظیم، رطوبت های مخلوط با کثافت های جوی آب را میمَکند! یَمصّون الثماد و یدعون النهر العظیم!
کیست که امیرالمؤمنین (ع) را عالم علومی چون اقتصاد و طب و سیاست و تربیت و... بداند و توصیه های او را در ساختارهای اجتماعی بکار گیرد؟
#اربعین
#نجف
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
🤚 اولِ کربلا سلام بدهید و برگردید!
⭕️ آیت اللّه بهجت(ره):
در اجتماعات پر ازدحام مثل اربعین، از آن جا که از ماشین پا بیرون می گذاری، عند قبر الحسین(ع) صادق است!
[منظور از عبارت] عِنْدَ قَبْرِ الْحُسَین علیهالسلام، [در روایات] معلوم است. این زمین به این وسیعی، کجایش عِندَ قَبرِ الحُسَین است؟ همینکه شخص شروع کرد به قُرب [نزدیک شدن به] قبر حسین علیهالسلام، عِندَ قَبرِ حُسَین صادق است. خصوصاً، اگر طوری باشد که مثلاً یادم میآید در اربعین، کربلا بهاندازهای شلوغ میشد و بهاندازهای اجتماع میشد که از همان جایی که آدم از اتومبیل پیاده میشد، مثلاً همان گاراژی که مطابق [و روبهرو] با درِ قبلۀ صحن حضرت سیدالشهدا علیهالسلام است، از آنجا ابداً دیگر کسی نمیتوانست حرکت بکند و بیاید، مگر در غایت صبر و طمأنینه که آیا بگذارند یک قدم جلو برود یا نه؟! مثل همان که میگویند اگر سوزن بیندازید، به زمین نمیرسد. از آنجا تا به صحن چقدر مسافت است؟ از صحن تا خود حرم چقدر مسافت است؟
حالا اگر یک وقتی چنین شد و انسان قادر نبود راه برود ـهمین الآن هم اگر راه را باز بگذارند، شاید جمعیت برسد به اینجا که خدا میداند از چند فرسخی اینطور ازدحامی میشود که آدم نمیتواند قدم از قدم برداردـ بر همۀ اینها عِندَ قَبرِ الْحُسَین علیهالسلام صادق است؛ خصوصاً در مواقع ضرورت که آدم میفهمد عِندَ قَبرِ الْحُسَین علیهالسلام است...
#اربعین
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
⭕️ عراق معماست یا دستورات WHO ؟
باید به جای #عراق در سازمان بهداشت جهانی به دنبال معما گشت.
بیش ازسیماه با بستن چشم و گوش و عقل به روی واقعیت، کشور آزمایشگاه WHO شد.
نتیجه پیروی کورکورانه از WHO :
- بزرگنمایی کرونا، ترساندن مردم و سوق دادن مردم و جوانان به فضای مخرب مجازی!
- فوت هزاران نفر با ترس!
- فوت هزاران نفر با داروهای آمریکایی و پر عوارض!
و...
#اربعین
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b06
⭕️ کشور را به شیوه ی اربعین اداره کنید!
🏴 #اربعین بهترین الگو برای حکمرانی دولت اسلامی
به اربعین- این اجتماعِ بزرگ- نگاه کنید؛ اسکانِ بیش از بیست میلیون زائر در کربلا و نجف، غذا و خورد و خوراک بیست میلیون زائر، اگر دولت ها می خواستند این حجم عظیم از جمعیت را مدیریت کنند و غذا و اسکان بدهند هیچگاه موفق نمی شدند فلذا شاید همچنین اجتماعی شکل نمی گرفت، کلید طلایی اینکه این همه زائر، سالانه می روند و غذا و اسکان و رفت و آمد و... تا حد بسیاری رو به راه است و موجب شده تا چنین اجتماعِ دشمنْ کورکُنی شکل بگیرد، فقط یک علت دارد؛ اینکه کار دست مردم است! مدیریت کارها دست مردم است!
هر مقداری از مدیریت اربعین، دولتی یا خصوصی(سرمایه داری) شد اون قسمت به مشکل خورد!
اربعین باید مردمی تر شود. دولت ها فقط باید تسهیل گری کنند. کشور را هم باید اربعینی اداره کرد! اربعین بهترین الگو برای حکمرانی است! به جای این بروکراسی پیچیده و فسادزا، کارها را به مردم واگذار کنید!
💠 حجت الاسلام استاد مهران فر
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ تسهیل دین داری، واجبِ قطعی بر کارگزاران نظام اسلامی
تسهیل عمل به دستورات دین و فقه، وظیفه و واجب قطعی است که خدا بر دوش کارگزاران نظام اسلامی قرار داده است! قطعاً مسئولین نظام اسلامی در این خصوص سؤال می شوند! به چشم یک عمل مستحب یا عملی که شد شد،نشدنشد نگاه نکنید! واجب است! مثل نماز! واجبی است که صدها نماز بواسطه ی آن برپا می شود! حاکم اسلامی باید راه رسیدن انسان ها به بهشت را هموار کند. اصلا تفاوت حاکم اسلامی با حاکمان دیگر در همین است. حاکم اسلامی باید کار را تسهیل کند تا مردم بتوانند خودشان را به بهشت برسانند!
نمونه ی تسهیل دین داری، همین اقدامات تسهیل گر دولت برای اجتماع و زیارت اربعین حسینی(ع) است. البته مقصودمان از تسهیل دینداری، صرفاً محدود به تسهیل گری برای حضور مردم در یک اجتماع و برنامه مذهبی نیست. تسهیل دینداری محدود به تسهیل یک برنامه ی خاصی و موردی نیست؛ آنچه در تسهیل دینداری مهمتر است این است که دولت اسلامی، ساختارها را به گونه تنظیم کند که دینداری تسهیل شود و عمل به فقه بهینه باشد.
به عنوان مثال: نظام شهرسازی و معماری امروز کشور ما، برای عمل حداکثری به فقه، اصلا بهینه و مطلوب نیست! در زندگی آپارتمان نشینی چگونه می خواهیم اصول قطعی و مهم چون صله رحم و تعدد فرزندآوری و... را اجرا کنیم؟
مقصود از اینکه می گوییم کارگزاران باید دین داری را تسهیل کنند این است که نظام ها و ساختارهای اجتماعی را متناسب با آموزه های دین جامع اسلام پایه ریزی کنند تا عمل به فقه بهینه و آسان تر باشد. و این نوع تسهیل گری نسبت به تسهیل یک برنامه ی خاص و موردی معرفت و همت بیشتری می طلبد که البته وظیفه حاکم اسلامی و دولت اسلامی است! در بستر این تسهیل گری، هدایت تسهیل می شود و هزاران انسان مؤمن تربیت می شود!
- حجتالاسلام مهران فر
- ٢١ صفر، قم، محله ی قبا
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069