📝بازخوانی نامه نماینده مردم دامغان به رئیس جمهور /۲۲ تیر ۱۴۰۱
❁ـ﷽ـ❁
حضرت آیت الله رئیسی
سلام علیکم؛ با صلوات بر محمد و آل محمد(ص) و با احترام؛
پدیده مرتفعسازی که از سالها قبل در کلانشهرها آغاز گردید، امروزه به شهرهای کوچک و کم جمعیت نیز سرایت پیدا کرده است.
نقطه آغاز سیاست آپارتمانسازی به برنامههای توسعه سالهای قبل بازگشته و طی این سالها خواسته یا ناخواسته به مرور زمان آسیبهای اجتماعی، فرهنگی، خانوادگی و ... زیادی را ایجاد کرده است.
زندگی در آپارتمان از جهات مختلف منشأ چالش دائمی در روابط انسانی است. در فرهنگ مدرن، آپارتمان تنها بهمثابه یک خوابگاه در نظر گرفته شده درحالیکه در فرهنگ غنی ایرانی اسلامی ما مسکن، محل سکونت و آرامش انسان است.
در آپارتمان صله رحم و پذیرایی از مهمان -از مهمترین تأکیدات دینی-، روابط همسایگی، روابط همسران و بازی کودکان که زیرساخت تربیت آینده آنهاست بهشدت دچار چالش میشود که خود زمینهساز آسیبهای اجتماعی فراوان حال و آینده خواهد شد.
درحالیکه در خانههای حیاطدار به دلیل وسعت و داشتن حیاط، بسیاری از این چالشها خودبهخود رفع شده و از بسیاری از ناهنجاریها پیشگیری میشود.
در خانه ویلایی و حیاطدار امکان کاشت سبزیجات و درختان میوه میسر بوده و به دلیل وسعت مکان و هوای تازه تولید محصولات خانگی برای استفاده خانوار به راحتی میسر خواهد بود و از این طریق قدم بزرگی در راستای تحقق #اقتصاد_مقاومتی برداشته خواهد شد.
وجود حیاط بزرگ و باصفا در خانه به دلیل امکان نگهداری حیوانات خانگی نظیر بلدرچین، کبوتر و مرغ و خروس علاوهبر ایجاد زمینه مهم برای بازی کودکان و استفادهی کمتر از فضای مجازی پرآسیب، باعث کاهش تولید زبالهی تر خواهد گردید. وجود باغچهی سبز و دیدن آسمان بهخودیخود بسیاری از افسردگیها و مشکلات روحی اعضای خانه را تسکین خواهد داد. علاوه بر آن در خانه حیاطدار امکان استشمام هوای سالم و گردش هوا بهراحتی میسر میشود که این نیز به نوبه خود به گسترش سلامت جسم در جامعه کمک خواهد کرد.
در مقابل مرتفعسازی علاوهبر آسیبهای پیشگفته، به دلیل تجمع زیاد افراد در یک منطقه باعث افزایش ترافیک گشته که این مسئله بهخوبی در شهرهای بهاصطلاح توسعهیافته قابل مشاهده است.
در آپارتمان #حریم_خصوصی خانواده بهشدت مورد هجوم قرار گرفته و همسایهها اغلب از کوچکترین اتفاقات هر خانه مطلع میگردند و رعایت حقوق همسایگی و حفظ حیا و رعایت حقالناس بسیار دشوار خواهد بود و به گواهی آمار نزاع های آپارتمانی همواره یکی از مهمترین موارد شکایت به مراجع قانونی بوده است.
خانمهای خانهدار ساکن آپارتمان به دلیل عدم امکان حضور در فضای آزاد و نداشتن حیات، اغلب از نور خورشید محروم بوده که اینمورد هم سبب کمبود ویتامین دی و تبعات بیماریزای بعدی در آنها خواهد شد.
در نهایت با توجه به قرارگیری ایران عزیز در آستانه سیاهچاله جمعیتی باید گفت که در خانههای آپارتمانی کوچک و بدون حیاط حقیقتاً توصیه به مردم جهت فرزندآوری و نجات ایران عزیز از این خطر بزرگ و به قول امام خامنهای "دهشتناک"، کمفایده و چهبسا بیفایده باشد.
ایران عزیز ما به شهادت کارشناسان از نظر میزان زمینهای قابلاستفاده برای خانهسازی به سبک صحیح خانه ویلایی و حیاطدار بحمدالله کاملاً غنی است.
از شما سرور بزرگوار تقاضا دارم با توجه به نکات گفته شده و بسیاری از نکات دیگر در همین زمینه که مجال آن در این نامه نیست، رویکرد کلی دولت محترم را بر گسترش هرچه بیشتر خانههای ویلایی و ممانعت حتیالمقدور از مرتفعسازی و آپارتماننشینی قرار دهید.
در پایان کلام را با روایتی شریف از امام علی علیهالسلام متبرک میکنم که میفرمایند: «شرافت خانه، به حیاط وسیع آن است» و «خانه شوم خانهای است که حیاط آن کوچک باشد». (مکارم الاخلاق، ص۱۲۶)
علیاکبر علیزاده
نماینده مردم شریف دامغان
رونوشت:
- جناب آقای قالیباف رئیس محترم مجلس
- حضرت حجة الاسلام و المسلمین محسنی اژهای رئیس محترم قوه قضاییه
- حضرت حجة الاسلام و المسلمین آقاطهرانی رئیس محترم کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلام
- جناب آقای رضایی رئیس محترم کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی
-جناب آقای حاجی بابایی رئیس محترم کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی
-جناب آقای پورابراهیمی رئیس محترم کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی
-جناب آقای جلالیزاده رئیس محترم کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی
-حضرت حجة الاسلام و المسلمین اعرافی رئیس محترم حوزههای علمیه
-جناب آقای وحیدی وزیر محترم کشور
-جناب آقای قاسمی وزیر محترم راه و شهرسازی
-جناب آقای نیکزاد رئیس محترم بنیاد مسکن کشور
-جناب آقای جلالی ریاست محترم سازمان پدافند غیرعامل
@Aliakbaralizade_ir
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
👌شهری که خدا در آن پیداست؛
💠 توحید و باور به یکتایی و یگانگی خدا، ابعاد مختلفی دارد. باور به توحیدِ خالقیت با کمی تفکّر حل می شود؛ چنانچه اگر شیءِ تک جزئی مثل خودکار، سازنده دارد، عالم با این همه گستردگی و ارتباط و نظم می تواند خالق نداشته باشد و سازنده ای در اوّلِ امر نداشته باشد؟
💠اما در جنبه های مختلف توحید، ضعف من و امثال من، بیشتر در توحید ربوبیّت است:
- آنجا که باید خدا را در لحظه، لحظه ی اتفاقات و رفت و آمد های درونی و بیرونی حس کنم و باور کنم که اوست که دارد می بَرد و می آوَرد، اوست که دارد رشد می دهد و می پروراند.
💠 اینکه باور کنم بعد از آنکه خلق کرد، او مالک است و قانون گذاری بر رفتارهای پیچیده و پر آثار مّا از اوست. در تصویری که اسلام برای زندگی ما ارائه داده است زمینه برای درک بیشتر ربوبیت فراهم است. همه ی خانه ها آسمان دارند، رفتْ و آمدِ ستاره ها و ماه و خورشید را می بینند و فرصت تدبّر و تفکّر فراهم است، بشر با طبیعت ارتباط دارد و در سیستم تولید مواد غذایی حضور دارد، می بیند که چطور از کود گوسفند و خاک بی جان، میوه های خوش طعم و عطر بوجود می آید، در شهر اسلامی، زمینه برای حسِّ خدا و تقویت توحید ربوبی و فرار از شرک در ربوبیت فراهم است...
حجت الاسلام مهران فر
#معماری_اسلامی
#شهرسازی_اسلامی
#معماری_و_تربیت
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ آقای ضرغامی! پس تفاوت شما با وزیرِ حکومت سکولار چیست؟
در اینکه معنا و مفهوم دقیق امر به معروف و نهی از منکر چیست و باید با روش های سنجیده و دقیق و باتوجه به شرایط، این کار انجام شود هیچ شکی نیست و باب گفت و گو در این خصوص برای پیدا کردن بهترین راه حل ها باز است!
لکن در نظام اسلامی که اساسش برای تسهیل دین داری (حداقل در فضای اجتماع) است، خیلی ناپسند است یکی از کارگزاران ارشدش این طور بگوید!
کاش توجه بیشتری می کردیم که تسهیل دین داری یک واجب قطعی بر مسئولین نظام اسلامی است!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 خبر امیدوار کننده دولت برای مردم / روند ساخت خانه های ویلایی در کشور سرعت گرفت!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
هشدار آیتالله میرباقری نسبت به مطالعات انبوه و بدون قاعده در حوزه علوم اجتماعی .mp3
2.4M
🎧 هشدار جدی آیتالله میرباقری نسبت به مطالعات انبوه طلاب در علوم انسانی مدرن: این ها کتب ضلال هستند!
🔸 خطر عرفی سازی دین
🔸 خطر سپردن تحلیل موضوعات به نظام کارشناسی مدرن
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دعوا را به دعوای بین سلبریتی و ورزشکار تنزّل ندهید!
📻 گوش کنیم | تحلیل دقیق آیت الله سیدمهدی میرباقری از موضعگیری رهبر انقلاب درقبال حوادثاخیر :
رهبری حوادث اجتماعی را در عمق جهانی تحلیل می کنند و نمی گذارند سطح درگیری تنزل یابد!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡آغاز واگذاری زمین به مردم برای ساخت خانه ویلایی...
⭕️ وزیر مسکن، راه و شهرسازی:
مشکل ما زمین نیست، ما به اندازه ی کافی زمین برای ساخت خانه های ویلایی یک طبقه داریم...
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ مواظب باشید در این نبرد، شکست نخورید!
یکی از روش های مدیریت و کنترل جوامع بشری در گذشته، محدود کردن ارتباطات آنان و ایجاد محدودیت در دسترسی آنان به اطلاعات و اخبار بوده است. لکن امروز روش استعمار تغییر کرده است! دیگر مدیریت افراد توسط قدرت ها با محدود کردن دسترسی افراد به اطلاعات و ایجاد محدودیت در راه های ارتباطی نیست، اتفاقاً با دسترسی دادن به اطلاعات و فراهم کردن زمینه های ارتباط است! 😳
در این مرحله، آن که قصد استعمار ذهن و فکر شما را دارد، با کمک هوش مصنوعی می داند علایق شما چیست، او از جمع بندی فعالیت ها و جستجوی شما در گوگل و ارتباطات و مخاطبین شما به این نتیجه رسیده است! فلذا اطلاعاتی که به شما می دهد باتوجه به جمع بندی از شخصیت و ارتباطات و علایق شماست!
اطلاعات به شما می دهد ولی اطلاعاتِ کانالیزه شده! مواظب باشید در حباب قرار نگیرید و متوهم و کانالیزه نشوید!
خبر را در اختیار شما قرار می دهد ممکن است در خیلی موارد خبر دروغ هم نباشد! اما با سیاستِ تنظیم خبر، ذهن شما را مدیریت می کند، خبرهای کوچک را بزرگ و پر اهمیت جلوه می دهد و خبرهای بزرگ را در لابلای خبرها مخفی می کند. دروغ نمی گویند اما به گونه ای تیتر می زنند که آنچه می خواهند القاء کنند و.. ...
به شما امکان برقراری ارتباط با دیگران می دهند ولی ارتباطات شما را مدیریت می کنند، شبکههای اجتماعی خارجی با فناوری حباب اطلاعاتی، فیلترینگ را بر مخاطب اعمال میکنند. این حباب مبتنی بر الگوریتمهایی است که از هوش مصنوعی بهرهگیری میکنند و کاربران شبیه را به هم نشان و پیشنهاد میدهند.
پلتفرمهای آمریکایی مانند توییتر و اینستا و... کاربران را بر اساس نوع ذائقه، کنشها و رفتارشان در محاصره کاربران شبیه خودشان قرار میدهند و یک فضای کانالیزه شده را برایشان رقم میزنند که باعث فریب آنها شده و تمام محیط را شبیه خودشان تلقی میکنند.
سلبریتیها و خیلی ها اینگونه در دام میافتند!
برای کاهش خسارت و تلاش برای غلبه، باید خود و دیگران را به سپر حفاظتی متناسب با این نبرد مجهز کنیم!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 ببینید | اثبات حقّانیت جمهوری اسلامی و ولایت فقیه در کمتر از ٢ دقیقه
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
✅ علی سعیدی، عضو هیاتعلمی گروه اقتصاد دانشگاه قم:
💢 ما اقتصاد دانشبنیان را در چهارچوب اقتصاد اسلامی و در یک ارتباط سیستمی تعریف میکنیم. اگر هر کدام از اجزا را حذف کنید اقتصاد دانشبنیان بیخاصیت میشود. بدینترتیب، الگوی توزیع درآمد و ثروت تغییر میکند و دراختیار مالک پلتفرم که البته از پشتیبانی اقتصادسیاسی لازم برخوردار باشد، قرار میگیرد. بنابراین این نحوه ورود فناوری نمیتواند اهداف اقتصاد اسلامی در گسترش عدالت و توزیع عادلانه امکانات و فرصتها و ثروتها را فراهم سازد.
💢 اینکه ما تاکید میکنیم اقتصاد اسلامی از توزیع اولیه شروع میکند به این دلیل است که هیچوقت اجازه ندهیم نهاد و شرکت بالاسری که صاحب پلتفرم است به وجود بیاید. در نگاه اقتصاد اسلامی، پلتفرمها نباید مالکیت خصوصی داشته باشند بلکه مالکیت آنها یا باید بهصورت تعاونی باشد یعنی همان استفادهکنندگان از پلتفرم به نحو مشاع مالک پلتفرم هم باشند، یا باید خود پلتفرم تحت مالکیت عمومی قرار بگیرد یا در سطحی متعالیتر، در قالب وقف باشد.
💢 تا این اتفاق نیفتد، پلتفرمها صرفا واسطههای متکثر و متعدد را حذف و تمام منافع را در اختیار مالک پلتفرم قرار میدهد و بدینترتیب، ظرفیتهای مردمی را در جهت منافع سرمایهداری به خدمت میگیرد. باید روی این نکته دقت شود و اصل پلتفرم نباید مالکیت شخصی داشته باشد و نباید کسی از اصل پلتفرم سود شخصی کسب کند.
📝 متن کامل:
http://ihkn.ir/?p=30087
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
⭕️ مواظب باشید در این نبرد، شکست نخورید! یکی از روش های مدیریت و کنترل جوامع بشری در گذشته، محدود
⭕️ شیطان با سیاستِ تنظیم خبر، می خواهد ما را مدیریت می کند...
گاهی یک شخص مادی می گوید : باران آمد و نسیم وزید. گاهی قرآن می فرماید: (أنزل من السماء ماء) ١ یا (الله الذی یرسل الریاح) ٢. خبر اول همچون خبر دوم در اصطلاح معروف، "کذب" محسوب نمی شود ،چراکه خلافِ واقعیت را بیان نمی کند، ولی تفاوت این دو خبر در شیوه ی تنظیم خبر است.
شیطان خبرها را یک جور تنظیم می کند که بیم و امید به جهت خاصّی در انسان ها شکل بگیرد و خدا و پیامبرش هم اخبار را جوری تنظیم فرموده اند که نگاه ما تغییر پیدا کند و بیم و امید به گونه ای دیگر در ما شکل بگیرد و ما تربیت شویم. شخص مادی بگونه ای عالم را توضیح می دهد که گویا قوانین جبری ماده بر حرکت عالم حاکم است و ما را از عالم ماده می ترساند، اما قرآن کریم دیگر جوری پرده بر می دارد که نشان می دهد کل عالم و تمام نظام هستی، ظهور اراده حضرت حق است.
در روزنامه تیتر می زنند : دانستن حق مردم است. خب آیا این مطلب خلافِ واقع است؟ دروغ است؟ خیر. دانستن قطعاً حق مردم است. لکن شیوه بیان تفاوت می کند؛ این خبر می خواهد القا کند که عده ای با دانستن مخالفند. می خواهد یک دوگانگی کاذبی ایجاد کند.
قبل از کرونا، به طور مثال، متوسط روزی ۴٠٠ نفر در اثر بیماری های قلبی، عروقی در ایران فقط، فوت می کردند ولی هیچگاه این خبر را این طور و به تفکیک روز بیان نکردند، ولی خبر کرونا را ببینید. عالم را با این خبر به سیاهچاله ی مجازی بردند. آموزش و اقتصاد و روابط اجتماعی، همه و همه، از کودکان تا بزرگسالان را به فضای مجازی بردند.
یا به عنوان مثال دیگر؛ نوشته اند فلان فرد که در فلان شهر فوت کرد، دوز سوم واکسن خود را نزده بود.(٣) خب آیا این مطلبِ خلاف واقعی است؟ خیر ! فرد واقعا دز سوم را نزده بود. لکن نگفته اند که دو دز اول واکسن خودش را تزریق کرده بود.
از طریق سیاست تنظیم خبر، جنگ شناختی با ما می کنند و بعد میوه اش را می چینند. با این نوع تنظیم خبر در رسانه ها به آن سمت و سو و نظمی که می خواهند ما را هدایت می کنند.
حجت الاسلام استاد مهران فر
یکشنبه ٢۶ دی ماه ١۴٠٠ - قم
-----------
⚡️پاورقی:
١- سوره انعام آیه ٩٩
٢- سوره روم آیه ۴٨
٣- https://mehrnews.com/xWSQG
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
⭕️ مواظب باشید در این نبرد، شکست نخورید! یکی از روش های مدیریت و کنترل جوامع بشری در گذشته، محدود
🛡سپرِ حفاظت از عقیده های کودکان و نوجوانان در عصر حکمرانی مجازی
💠 در عصرِ حکمرانی مجازی، بیش از دوران قبل و بیش از نیاز به دانستن و آموختنِ هر دانش و اطلاعاتی، به فکر کردن، به دعوت به فکر کردن و زمینه سازی برای فعال کردن قّوه ی تفکـر در کودکان و نوجوانان نیاز داریم؛ عصری که رسانه ها، حوادث و موضوعات را برای ما تصویر می کنند؛ عصری که رسانه ها اولویت مسائل را مشخص می کنند و حوادث کوچک و کم اهمیت را می خواهند پر اهمیت و بزرگ جلوه دهند؛ عصری که تحلیل های باطل آمیخته به حق ارائه می دهند؛ برای مقابله با خطرات چنین عصری، بیش از آنکه محتوا و دانش، سپرِ محافظِ عقیده ها باشد، ابزارِ کسبِ فهم و دانش یعنی تفکّر، سلاح اصلی این دوران است. به قول معروف: ماهی گیری یاد نسل کنونی بدهیم نه صرفاً ماهی! ما همیشه در کنار بچه های خود نیستیم، شبهات تغییر می کند و حوادث بسیاری در پیش خواهد بود !
👤 استاد مهران فر
#تربیت_اسلامی
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
شاهکار اقتصاد مقاومتی و اسلامی
مگر دکتر عبدالملکی بیسواد و ناکارآمد و غیرعلمی و متوهم نبود؟!
پس چطور پایین ترین سطح نرخ بیکاری در زمان مدیریت ایشان رخ داد؟!
بالاترین افزایش دستمزد کارگران چطور؟!
بزرگترین مبارزه کمی و کیفی با مفاسد و مفسدین اقتصادی چی؟
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⚡️مرکز تحقیقات مجلس شورای اسلامی منتشر کرد:
⭕️ توصیه های جمعی از اعضای مجلس خبرگان رهبری و اساتید دانشگاه و حوزه به دولت در خصوص "طرح نهضت ملی مسکن"
🔻مطالعه بفرمایید:
https://cmir.parliran.ir/fa/Content/articles-6739
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
بانکداران خودشان فتوا میدن و خودشان هم اجرا میکنند!!! به بهانه تورم سودخواهی خودشون رو توجیه میکنند، حال اینکه همه متوجهاند که سودخواری بانکها یکی از دلایل از اصلی تورم است👌
#بحران_نیلی
@hzamanim
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
واگذاری سریع زمین؛ تاکید آیت الله کعبی در خطبه های نماز جمعه
وظایت دولت و زمین سپاری رایگان به مردم
۲۲ مهر ۱۴۰۱
💠برای اصلاح امور، شش وظیفه باید سرلوحه کار مجموعه قوای سه گانه، مجمع تشخیص مصلحت نظام و مسئولان ارشد ، میانی و استانی قرار گیرند:
💠اول: مردمی سازی اقتصاد و اجرای دقیق اقتصاد مقاومتی و شکل دهی نهضت ملی اشتغال.
💠دوم: تقویت پول ملی و حذف دلار از مبادلات تجاری و اقتصادی.
💠سوم: واگذاری سریع #زمین_رایگان برای ساخت میلیونها منزل مسکونی و ویلایی توسط مردم.
💠چهارم: محاکمه قاطع مفسدان اقتصادی و تلاش برای احیای حقوق عامه و گسترش عدل و آزادیهای مشروع.
💠پنجم: اجرای کامل و سریع سندتحول بنیادین آموزش و پرورش و اولویت قرار دادن تحولات فرهنگی در آموزش و پرورش.
💠ششم: تصویب طرح قانون مدیریت و ساماندهی فضای مجازی کشور و راه اندازی شبکه ملی اطلاعات.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
✅ به دنبال یک پرسش مهم...
💠 من در اجتماع با شما ارتباط دارم. محور و محرک ارتباطات اجتماعی من باید چه باشد؟ حرص و طمع برای کسب پول یا قدرت؟ راستی محور این روابط اجتماعی از منظر تمدن غرب که پدیده هایش مثل بانک و بورس را بر اساس این محرک بنا کرده، چیست؟ پاسخ اسلام به این سؤال چیست؟ اسلام محور روابط اجتماعی را چه می داند؟
👌جواب به این پرسش های مهم و تمدن ساز در دوره ی آموزشی:
⭕️ درآمدی تاریخی بر نظریه اجتماعی
🚪مکان:
شهر مقدس قم بلوار الغدیر
به صورت حضوری ویژه برادران
📅 مهلت ثبت نام: ١۴ تا ٢۴ مهر (تمدید شده است.)
🔸شرایط ثبت نام:
طلاب سطح ۲ به بالا.
دانشجویان کارشناسی و بالاتر.
قبولی در مصاحبه
🕰زمان کلاس ها:
شنبه و سه شنبه ها ساعت 15/30 الی 17
🔸آیدی ثبت نام :
مشخصات فردی-شماره موبایل و شماره شبکه مجازی- مدرک تحصیلی را به👇بفرستید.
@Amozeshfarhangestan
⭕️ پویش مطالبه گری با هدف جلوگیری از احداث آپارتمانهای مرتفع در اراضی پردیسان قم
🔻شرکت کنیم:
https://www.farsnews.ir/my/c/168065
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
این سه خبر را با هم مقایسه کنید و نتیجه و تحلیل اش را در تاریخ بنویسید:
کشورهایی که ضروری ترین چیزها را برای ما تحریم کردند، از ابتلای ما به کرونا نگران بودند و مشتاقانه برای ما واکسن فرستند.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⭕️ باز هم اعتماد به سازمان های بین المللی! این همه خسارت بس نیست؟؟؟
سیاست کنترل جمعیت، بحرانی به بار آورد که در مورد بحران جمعیت رهبری می فرمایند: تن آدم می لرزد! این نتیجه اعتماد و پیروی از برنامه های سازمان جهانی بهداشت بود.
سیاست کروناهراسی به تبع رهنمودهای دلسوزانه! ی سازمان جهانی بهداشت، کودکان و نوجوانان و جوانان مان را به قتلگاه فضای مجازی فرستاد و این روزها داریم تربیت شدگان این فضا را می بینیم!
باز هم اعتماد به یک سازمان بین المللی (یکی از کارگزاری های سازمان ملل!)
چقدر باید متحمل آسیب های جبران نشدنی بشیم تا دست بردارید؟
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
👌کتب خوب شهید صدر (ره) برای دروس حوزوی
(چه لزومی دارد ما این همه در مباحثِ غیر لازمِ اصول معطّل شویم؟ در این زمینه مرحوم شهید صدر (رضوان الله علیه) کار خوبی کرده اند. آن کاری که ایشان در باب اصول کردند و آن پیشنهادی که در زمینۀ درس و تعلیم اصول دادند، پیشنهاد خوبی است..)
(بیانات در دیدار جمعی از نخبگان حوزوی ۱۳/۹/۷۴)
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
👌کتب خوب شهید صدر (ره) برای دروس حوزوی (چه لزومی دارد ما این همه در مباحثِ غیر لازمِ اصول معطّل ش
باید کتاب های درسی حوزه تغییر کند/ هنری نیست که عبارات را مغلق بگیریم / چه اشکالی دارد کفایه تبدیلِ به کفایه ی جدید شود...
رهبر معظم انقلاب:
اگر قرار بود ما کتاب درسی را عوض نکنیم، باید همان «معالم» را میخواندیم، دیگر «قوانین» چرا نوشته شد؟ «رسائل» چرا نوشته شد؟ «فصول» چرا نوشته شد؟ «کفایه» چرا نوشته شد؟ خوب، این درست است؛ الان هم همین است. الان هم بایستی حتماً کتاب درسی تغییر کند؛ بایستی کاری کرد که همّ طلبه، فهمیدن مطلب باشد، نه فهمیدن عبارت. هیچ هنری نیست در اینکه ما عبارت را جوری مغلق بگیریم، یا اگر تعمداً هم مغلق نگیریم، بی مبالاتی کنیم که عبارت بشود مغلق، تا طلبه مبالغی وقتش صرف این کار بشود. این چه هنری است؟ این چه لطفی دارد؟ چه خیری در این نهفته است. نخیر، عبارت را آنچنان واضح بیان کنیم که آن کسی که استعداد فهمیدن مطلب را دارد، راحت از عبارت، مطلب را بفهمد. استاد هم برای تفهیم عبارت دچار مشکل نشود و فقط مطلب را بیان کند.
کفایه را تبدیل کنیم به کفایهی جدید؛ چه اشکال دارد؟
#حلقات
#شهید_صدر
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐 https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
باید کتاب های درسی حوزه تغییر کند/ هنری نیست که عبارات را مغلق بگیریم / چه اشکالی دارد کفایه تبدیلِ
رهبر انقلاب:
آخریـن مسـأله، مسأله ی کتابهای درسـی اسـت. ایـن کتابهای درسـی مـا ابدی نیسـت کـه بایـد تا آخـر گفت:
ثالثه لیـس لها نهایـة؛ رسـائل ٌ ، مکاسـب، کفایة. نـه، یک روز رسـائل نبـود، یک روز مکاسـب نبـود، ملایی مثل شـیخ درسـت شـد. یک روز کفایه نبـود، ملایی مثـل آخوند درسـت شـد. اینچنین نیسـت کـه ما خیـال کنیمً از طریـق ایـن کتابهاسـت؛ نه، نـگاه کنیـم، عیـب ایـن کتابهـا را پیـدا کنیم و یـک کتـاب بی عیب
تحصیـل حتمـا
در اختیـار بگذاریـم؛ ببینیـم آیـا ایـن ترتـب علمی درسـت اسـت، یا درسـت نیسـت؛ اگر دیدیم درسـت نیسـت، شـکل درسـتش را پیدا کنیـم. هیأتهایی برای نوشـتن کتاب، نوشـتن مطالـب جدید، فقه مقـارن را در حـوزه باب کـردن و خالصه روشـهای نـو را در کتابهـای درسـی هم بـه کار گرفتـن، بایـد اختصاص پیـدا کند.
#حلقات
#شهید_صدر
📌جهانِ پساکرونا👇
🌐https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069