آقای مسئول!
الناس عَلی دینِ مُلوکهم؛ پیام های عزل مسئولی که شجاعانه می خواست قانون را اجرا کند به مردم و جوانان چیست؟
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
این ذم و نکوهش بود یا مدح و تعریف؟
نوشته مقصودی مخالف بانک های خصوصی است فلذا نباید رئیس اداره امور اقتصاد کلان سازمان برنامه و بودجه می شد. خب این که یه نفر مخالف بانک های خصوصی است که بد نیست. مخالفت با بانک های خصوصی ای که در هر ساعت با خلق پول های ویرانگر موجب کاهش ارزش اموال مردم می شوند، مدح است تا ذم.
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
🔴 مطالبات فراموش شده
🔺 فرمایشات مهم رهبر معظم انقلاب در ۳۸ سال پیش:
🔸 ما به بازنگری در تمام ابواب و کتب فقهیه احتیاج داریم. فقه غنی و سرشار و ارزشمند ما که خیلی انصافاً فقه قوی و استدلالی و عمیقی است، یک عیب دارد، آن عیب را شماها باید برطرف کنید. آن عیب، عبارت است از اینکه این فقه برای این صورت و این فرض نوشته شده که یک حکومت ظلمی جوری بر سر کار باشد که بر خلاف «ما أنزلالله» دارد حکم میکند و اجرا میکند، یک عده شیعهٔ مستضعف مظلوم هم یک گوشهای زندگی میکنند. این فقه، دستورالعمل آن عده شیعهی مستضعف مظلوم است. فقه حکومتی نیست؛ در تنقیح و تحقیق فقه کنونی ما، روزگاری که این فقه بخواهد نظام جامعه را اداره بکند پیشبینی نشده؛ ... این عیب را شما باید برطرف کنید. شما باید یکبار دیگر، از طهارت تا دیات، نگاه کنید و فقهی استنباط کنید برای حکومتکردن.
🔸 ما میخواهیم الآن حکومت کنیم، بر مبنای فقه اسلام. اسلام، اقتصاد دارد، روابط اجتماعی دارد، سیاست مالی دارد، سیاست پولی دارد، روابط خارجی دارد، جنگ دارد، صلح و مذاکره دارد، آتشبس موقت دارد، نظام کارگری وکارخانه دارد، مسائل حکومتی دارد، قانونگذاران دارد، مدیران دارد، بیعت دارد، اولوالامر دارد، اطاعت از اولوالامر دارد، ارتش دارد، سلسله مراکز دارد؛ اینها در اسلام هست، مگر میشود بگویید نیست؟ خیلی خب پیدا کنید ببینیم. باید کاری کنید که وقتی کسی رسالهٔ عملیه را باز کرد، بداند چرا مالیات دارند میگیرند و چهجوری باید بگیرند و اگر نگیرند چگونه میشود و بقیهٔ چیزهای دیگر. از اسلام باید اینها استقصاء بشود. این کار را شما باید بکنید.
🔸 ۵۰ سال وقت داریم ما برای این کار؛ بنده نمیگویم اینها را شما سهچهارساله درست کنید، ۵۰ سال وقت دارید؛ ۵۰ سال، زمان زیادی است، اما این کار هم بسیار کار عظیمی است. اگر شما قدم اول را برنداشتید قدم پنجاهم برداشته نخواهد شد، این را بدانید. امروز ما داریم حکومت میکنیم، اداره میکنیم کشور را، اما این ادارهٔ امروز ما، با ناشیگری، با بیاطلاعی، با عدم تجربه، با ندانستن نظر اسلام در بسیاری از موارد همراه است. همین مقدارش است که در دنیا این غوغا را به پا کرده، همین مقدارش است که قدرتها را از ما میترساند، اگر آنجور کامل و صحیحش بود ببینید چه میشد.
🎙 (بیانات در دانشگاه علوم اسلامی رضوی، ۱۳۶۴/۰۶/۱۱).
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔 eitaa.com/eisavim
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
10.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
از فقه خمینی تا فقه سکولار و منفعل
امام خمینی (ره): در هر ذره ای از ذرات عالم که ملاحظه می کنید اسلام حکم دارد.
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
11.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #تیزر | سومــــین رویـــداد مـــلی اقتصــادی هجـــــرت
"خانه سلیمانی"
🔻 ویژه بانوان
🗓️ زمان برگزاری: ۲۲ تا ۲۵ شهریور ماه
📍محل برگزاری: دانشگاه قم
⏳ مهلت ثبتنام: تا ۱۰ شهریور ماه
🖥 نشانی ثبتنام:
🌐 www.hejrat3.ir
#خانه_سلیمانی
#رویداد_ملی_هجرت
🆔 @khanehsoleimani
💠 تفاوتِ روابطِ دنیای ما با روابط در آنسوی مرزها در اربعین
✅ اربعین الگوی حکمرانی دولت اسلامی
دوستانی که در ایّام اربعین به عتبات مشرف می شوید به رفتارهای اجتماعی مردم در این اجتماع توجه کنید؛خصوصاً رفتارهای برادران عراقی با ما یا با سایر زوار؛ روابط یک روابط افقی و بر اساس برادری است؛ رفتارها نه به شکل عمودی و از بالا به پایین است و نه رفتارهای افقی که پایه و اساسش انگیزه های مادی و بازاری باشد؛ رفتارها، به صورت افقی و محرک و انگیزه ی این روابط، خدمت به برادر مؤمن است؛ پدیده ی اربعین بر این اساس بوجود آمده است؛ ایثار در این اجتماع، بهینه و مطلوب است.
با پایان این اجتماع، پای به آن سوی مرز که می گذاریم، می خواهیم از مرز به سمت شهرهای خودمان ماشین بگیریم، انگیزه و محرک غالب روابط می شود سود بیشتر. روابط افقی بر پایه ی انگیزه های مادی. جامعه می شود جامعه بازار.
متأسفانه بخش عمده روابط ما بر اساس نگاه بازار است و بسیاری از پدیده ها بر این اساس بوجود آمده اند. بایستی محور روابط را ولایت و اخوت قرار دهیم و بر اساس این نگاه، پدیده ها و ساختارها را بازتعریف کنیم. نیاز داریم شهری بر اساس نگاه ولایت و أخوت بسازیم ان شاء الله. باید از اربعین درس بگیریم و ساختارهای جامعه دائماً و همه جا، اربعینی باشد.
#ساختارها_هدایتگرند
#جامعه_بازار
#جامعه_اخوّت
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/jahanepasakorona
جهانِ پساکرونا
💠 تفاوتِ روابطِ دنیای ما با روابط در آنسوی مرزها در اربعین ✅ اربعین الگوی حکمرانی دولت اسلامی دوس
💠 روابطِ اجتماعی ما اربعینی است؟
هر یک از ما علاوه بر روابط فردی، با حضور در جامعه با دیگران ارتباط برقرار می کنیم. حالا سؤال این است که انگیزه و محور در ارتباط با دیگران بایستی چه باشد؟ سه پاسخ برای این سؤال مهم وجود دارد:
- جواب دنیای قدیم( جامعه استیلا): روابط بهینه در این جامعه، رابطه ی ارباب-رعیّتی است. رابطه ی عمودی از بالا به پایین! در این جامعه، حاکم طاغوتی برای برطرف کردن نیازهای خود، زور می گوید و برده ها هم به خاطر ترس از حاکم اطاعت می کنند!
- جواب دنیای مدرن (جامعه بازار): آدام اسمیت می گوید: ما به خیر خواهی قصّاب، نانوا و آبجو فروش نیاز نداریم. نیاز نیست صفات شرّ خود را تهذیب کنیم، کافیست جامعه را بازار کنیم! بازار، مکانیزمِ جادوییِ تبدیل شرّ فردی به خیرِ اجتماعی است. در این جامعه اگر من کالای خود را ارزان تر می فروشم، به طمع فروش بیشتر و پیشی گرفتن در رقابت با مغازه های دیگرست! رابطه ی افقی بین افراد، رابطه ی عرضه و تقاضاست! در این جامعه فقط روابط بازاری بهینه محسوب می شوند! فردِ ورشکسته برای چنین جامعه ای مطلوب نیست و در نظام بانکی اش همه ی اموالش مصادره می شود! در چنین جامعه ای، دولت باید نابازارها را اداره کند و کمک کند تا به بازار تبدیل شود ! غالب پدیده های موجود مثل بانک، بورس، بیمه و... بر اساس این رابطه شکل گرفته اند. در این جامعه روابطی چون خانواده و مادری بهینه نیستند و فهم نمی شوند!
- جواب اسلام (ولایت و اخوت) : در این جامعه، رابطه ی عمودی وجود دارد ولی نه رابطه ای از بالا به پایین! بلکه بر عکس! ولی و امام مهربانی که خود نیازی ندارد فلذا توصیه ها و دستگیری هایش برای شفاعت و رشد تک تک افراد امّت است! (پیامبر (ص): أنا و علی (ع) أبوا هذة الأُمّة.) (رابطه ولایت!)
در این جامعه رابطه ی افقی بین افراد هم بر اساس برادری(أخوّت) شکل می گیرد! مصداق اتمّ این روابط در خانواده قابل مشاهده است!در این جامعه، فقط ایثار و محبّت بهینه است! نقش مادری در چنین جامعه ای بهینه است! در این جامعه اگر مؤمنی ورشکسته شَود، خانه و مَرکب وی حفظ می شود و مؤمنین دیگر برای خروج از ورشکستگی او کمک می کنند!
متأسفانه بخش عمده روابط ما بر اساس نگاه بازار است و بسیاری از پدیده ها بر این اساس بوجود آمده اند و به همین سمت هم هدایت گری می کنند، فلذا بایستی با الگوی از اربعین محور روابط را ولایت و اخوت قرار دهیم و بر اساس این نگاه، پدیده ها و ساختارها را بازتعریف کنیم.
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
.
اربعین، پدیده ای از جنس اخوّت در هیاهوی روابط و پدیده های بازاری!
در دنیای کنونی که غالب روابط بر اساس جامعه بازار است و پدیده های موجود بر این اساس تعریف شده اند، اربعین فرصت استثنایی است تا مدلی را بر اساس رابطه ی اخوت و بر محوریت امام (ع) به معرفی کند تا بعد از اربعین تمامی روابط مان اربعینی شود و پدیده ها را بر اساس اخوت و بر محوریت امام (ع) باز تعریف کنیم.
#ساختارها_هدایتگرند
#اربعین
📌جهانِ پساکرونا👇
@jahanepasakorona
⭕️ کشور را به شیوه ی اربعین اداره کنید!
🏴 #اربعین بهترین الگو برای حکمرانی دولت اسلامی
به اربعین- این اجتماعِ بزرگ- نگاه کنید؛ اسکانِ بیش از بیست میلیون زائر در کربلا و نجف، غذا و خورد و خوراک بیست میلیون زائر، اگر دولت ها می خواستند مستقیماً تصدی گری کنند و این حجم عظیم از جمعیت را مدیریت کنند و غذا و اسکان بدهند هیچگاه موفق نمی شدند فلذا شاید همچنین اجتماعی شکل نمی گرفت، کلید طلایی اینکه این همه زائر، سالانه می روند و غذا و اسکان و رفت و آمد و... رو به راه است و موجب شده تا چنین اجتماعِ دشمنْ کورکُنی شکل بگیرد، فقط یک علت دارد؛ اینکه کار دست مردم است! مدیریت کارها دست مردم است!
هر مقداری از مدیریت اربعین، دولتی یا خصوصی(سرمایه داری) شد اون قسمت به مشکل خورد!
اربعین باید مردمی تر شود. دولت ها فقط باید تسهیل گری کنند. کشور را هم باید اربعینی اداره کرد! اربعین بهترین الگو برای حکمرانی است! به جای این بروکراسی پیچیده و فسادزا، کارها را به مردم واگذار کنید!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
⁉️پاسخگویی به مسائل مستحدثه یا ایجاد مسئله بر اساس اغراض شریعت
➖پاسخگویی به مسائل مستحدثه حتماً يك وظيفه است، اما در شرایطی كه شما قدرت نداشته باشيد! ولی آنگاه که صاحب قدرت بودید بايد محدِث حادثه باشيد؛يعنی بايستی بتوانيد نظاماتی اجتماعی را بر اساس مقاصد الهی تأسيس كنيد.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
جهانِ پساکرونا
بهائیت دشمن ما نیست!!! دیروز مطلبی می خواندم که یک عزیز دغدغه مند از نفوذ جریان بهائیت در ۶٠ مهدک
نوشته:"احمد الحسن فرقه ی خیلی خطرناک"؛ اون وقت در خصوص اون فرقه ای که معصیت خدا رو تئوریزه کرده و آورده تو زندگی و باهاش یک تمدن تشکیل داده سکوت کرده! عجبا!
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069