🍃🌺
@jahannejady
🔻بنیصدر رییس جمهور مخلوع و فراری در مصاحبه با واشنگتن پست:
🔸#تحریمهای جدید آمریکا و تهدید به جنگ، فقط به تثبیت رﮊیم ایران کمک میکند. سیاستهای ترامپ، رژیم ایران را قویتر میسازد نه ضعیفتر. این سیاست، تندروهایی را تثبیت میکند که میگفتند نمیتوان به آمریکا در #برجام اعتماد کرد.
🔸 حمایت یا تلاش برای قشون کشی به ایران برای تغییر رﮊیم، امریکا را گرفتار فاجعهای چند بار بزرگتر از فاجعه عراق و افغانستان خواهد کرد. هرکسی، صرف نظر از اینکه اصلاحطلب یا اصولگرا یا غیرسیاسی باشد، در مقابل متجاوز خارجی خواهد ایستاد.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🔻 نفوذی دشمن در تیم مذاکرات هسته ای که زمینه ساز خسارات بزرگ به کشور شد
✍گزارش: چهارمین نهاد قانونی هم جاسوسی دریاصفهانی را تایید کرد/ شاهمهره دوتابعیتیها کیست و چگونه جاسوسی میکرد؟
امروز نیز در گزارش هیئت تحقیق و تحفص مجلس از 2 تابعیتیها، نام دری اصفهانی نیز به عنوان جاسوس آمده است؛ در این گزارش تصریح شده که وی (تبعه کانادا) از دیگر محکومین به اتهام جاسوسی در تیم مذاکرهکننده هستهای بود که در رأس حساسترین بخش مذاکرات یعنی کمیته مالی ـ بانکی بوده است که پذیرش اجرای FATF به عنوان پیششرط امضا برجام و در منگنه قرار دادن نظام به نحوی که راه رفت و برگشت برای آن وجود نداشته باشد، از نتایج آن بوده است.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️وقتی شبکه manoto سناریو پشت پرده ادامه برجام با اروپا را لو میدهد
در یکی از برنامههای شبکه من و تو به نام رو به رو که معمولا محل ابراز خصمانهترین تحلیلها بر علیه نظام اسلامی است، یکی از تحلیلگران این شبکه به نام سعید بشیرتاش در خصوص بیرون رفتن آمریکا از برجام میگوید: ”دلیل ماندن اروپا در برجام، خوراندن آرام آرام جام زهر آمریکا به جمهوری اسلامی است!
ظاهرا افرادی ساده لوح در داخل کشور نمیخواهند باور کنند که اروپاییان هم مانند آمریکا تنها به فکر منافع خودشان هستند و هیچ گاه مانند سال ۸۲ در بحث هستهای بر سر قول و قرار شان نمیمانند.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️بازداشت ۶۰ تک تیرانداز فرانسوی در «حسکه» سوریه
🔹پایگاه خبری روسی «میل رو» اعلام کرد نیروهای ارتش سوریه در یک ایست و بازرسی در شمال شرق این کشور موفق شدند ۶۰ نظامی فرانسوی را بازداشت کنند.
🔹به گفته این وبگاه روس، کاروان نظامی فرانسوی که از عراق وارد سوریه شده بود، به صورت اشتباهی به یک نقطه ایست و بازرسی ارتش سوریه میرسد.
🔹زمانی که نیروهای ارتش سوریه خودروها را بازرسی کردند، در صندوق آن، سلاح، دستگاههای ردیاب حرارتی و برخی از تجهیزات نظامی دیگر پیدا کردند.
🔹فرمانده این گروه فرانسوی در بازجویی گفت به سوریه آمده بودند تا از گروه موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» که تحت حمایت آمریکا قرار دارند، در برابر داعش حمایت کنند.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
❌شب گذشته شهر کازرون شاهد ناآرامیهایی بود که در نگاه اولیه به نظر میرسد مردم در اعتراض به جدایی بخشهایی از این شهرستان و تشکیل یک شهرستان جدید در کنار کازرون، به خیابان آمدهاند. موضوعی که شاید با حضور چهرههای دولتی و حتی نمایندگان این شهرستان میتوانست با آرامش ختم به خیر شود.
موضوع ناآرامیها و تجمعات کازرون به حدود 10 ماه پیش برمیگردد؛ جایی که برخی از اهالی این شهرستان در اعتراض به آنچه "تجزیه کازرون" عنوان میکردند به بیرون از خانههایشان آمدند و در میدان اصلی این شهر تجمع کردند.
آنها معتقد بودند طرح تجزیه شهرستان کازرون، در دو سال گذشته و در سکوت خبری از سوی حسین رضازاده نماینده اصلاحطلب کازرون در مجلس شورای اسلامی که عضو لیست امید مجلس به حساب میآید، دنبال میشد. براساس این طرح قرار بود دو بخش از این شهرستان شامل بخشهای «قائمیه» و «کوهمره نودان» که یکی از آنها زادگاه نماینده مجلس است، از کازرون جدا شده و شهرستانی جدید تشکیل شود.
با رسانهایشدن این موضوع در سطح شهرستان و طرح آن در حوزه عمومی جامعه، موجی از انتقادها درباره روند و جزئیات طرح یادشده به راه افتاد که نهایتا این اعتراضها منجر به اتفاقات ناگوار شب گذشته در این شهرستان شد.
از سوی دیگر، این اتفاقات و اعتراضها در حالی رخ میدهد که اسحاق جهانگیری معاون اول رئیسجمهور پیشتر در نشست با مدیران ارشد دولت گفته بود: «نباید اجازه بدهیم مشکلات به چالشهای سیاسی، اجتماعی و امنیتی تبدیل شود. مدیر موفق کسی است که این چالشها را در نقطه شروع حل کند. موضوع کازرون باید حل شود، نمیشود مردم هر روز به خیابان بیایند و عدهای هم بر این موج سوار شده و شعارهای خود را سر دهند. دولت درباره کازرون هیچ تصمیمی نگرفته است.»
غیر از معاون اول رئیس جمهور، استاندار فارس و امام جمعه کازرون نیز به طور جداگانه و رسمی، اعلام کردهاند که طرح تشکیل یک شهرستان جدید در کنار کازرون، متوقف شده است. مردم کازرون از استاندار فارس نیز گلایه میکنند که چرا در طول این مدت او حتی یک بار هم به این شهر نیامده و با آنان سخن نگفته است. البته در این میان، به اعتقاد کازرونیها حجتالاسلام محمد خرسند امام جمعه کازرون با مردم همراه بوده و حتی برای پیگیری این مسئله به مدت یک هفته به تهران سفر کرده و با مقامهای دولتی و مجلس از جمله علی لاریجانی دیدار کرده است.
حجتالاسلام خرسند در توضیح دیدارهای خود با مقامهای کشوری در خطبههای نماز جمعه هفتم اردیبهشت ماه گفته بود: در اعتراضاتی که هفته قبل در میدان مرکز شهر بود رسانههای بیگانه به اختلافات دامن زدند، اما با هوشیاری و بصیرت مردم و نیز مراقبت دستگاههای امنیتی، اطلاعاتی و مدارای نیروی انتظامی، الحمدالله به کسی صدمه نخورد و درگیری پیش نیامد و مالی به غارت نرفت و خسارت مالی به کسی وارد نشد و هنجارشکنی صورت نگرفت. دیگر هیچ تجمعی نباید شکل بگیرد، چراکه مسوولان قول پیگیری دغدغهها را دادهاند و بحث تشکیل شهرستان جدید هم متوقف شده است؛ بنابراین امیدواریم هم مردم کازرون و هم شهرهای تابعه راضی باشند.
هرچند در این بین وزارت کشور که مسئولیت مستقیم تقسیمات کشوری را بر عهده دارد به طور کامل سکوت کرده، اما اظهارات اسحاق جهانگیری و نقل قولهای امام جمعه کازرون از مقامهای کشوری نشان میدهد که عملا موضوع تفکیک این شهرستان متوقف شده و قرار نیست روستا، بخش و یا شهری از کازرون جدا شود اما با این حال مشخص نیست این عده، به چه علت و با فراخوان چه کسانی شب گذشته دوباره تجمع کردهاند، آن هم بابت چیزی که توقفش به طور رسمی توسط مسئولان استانی اعلام شده است.
آن چه که شب گذشته در کازرون رخ داد، بازتاب زیادی در رسانههای خارجی یافت، به طوری که برخی رسانههای ضدانقلاب مانند من و تو، بیبیسی فارسی، صدای آمریکا و . . . به طور ویژه به این مسئله پرداخته و سعی کردند که به اقدامات خرابکارانه و خشونتهای عدهای ناشناس در میان تجمعکنندگان، با تحریک رسانهای دامن بزنند، دقیقا همان کاری که در دی ماه سال گذشته نیز در جریان اعتراضات اقتصادی مردم انجام داده و سمت و سوی مطالبات اقتصادی مردم را به سوی درگیری و خشونت کشاندند.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
❌فوری: حمله راکتی و موشکی به جولان اشغالی
رسانههای صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر حمله راکتی و موشکی در جولان اشغالی خبر دادند.
هنوز جزئیات بیشتری در این مورد منتشر نشده است
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
❌ تضمین نمیدهیم، اما برای حفظ تجارت اروپا با ایران جدی هستیم.
🔻فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا پس از پایان نشست با وزرای خارجه ایران، آلمان، انگلیس و فرانسه در بروکسل در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درخصوص ارائه تضمین از سوی اروپا به ایران برای اجرای تعهدات برجامی گفت: تضمین نمیدهیم، اما برای حفظ تجارت اروپا با ایران جدی هستیم.
وی افزود: این اتحادیه قادر نیست ضمانتهای حقوقی و اقتصادی به ایران بدهد، اما برای یافتن راهی به منظور حفظ سرمایهگذاریهای پسابرجام اروپاییها در ایران جدی است.
🔻موگرینی در پاسخ به این سوال که اگر بتوان برجام را حفظ کرد، آیا اروپا میتواند بعدا درباره سایر موضوعات از جمله برنامه موشکی و منطقهای هم با ایران گفتگو کند یا نه، گفت:یک چیز که برای همه ما اروپاییها روشن است، این است که با بودن برجام ما برای رسیدگی به هر موضوع دیگری که باید به آن بپردازیم، چه مسئله موشکی و چه مسئله منطقهای، شانس بهتری داریم.
وی افزود: توافق هستهای (برجام) بدان معنی نیست که از موضوعاتی که باید در شکلی متفاوت درباره آنها با ایران صحبت کنیم، صرف نظر کنیم. ما همواره به صراحت گفتهایم که اگر توافق هستهای حفظ شود، شانس بیشتری برای گشودن مسیرهای گفتگو با ایران وجود خواهد داشت.
این هم تضمین!❗️
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
❌تلاش سعودیها برای پایان دادن به شایعه مرگ بن سلمان در تیراندازی اخیر ریاض
در توییتی که بدر العساکر، مشاور ویژه محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان منتشر کرده، عکسی از او به همراه محمد بن زاید، ولیعهد امارات و حمد بن عیسی آل خلیفه، پادشاه بحرین دیده میشوند که لباس غیر رسمی به تن دارند و به نظر میرسد مهمان عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر باشند.
العساکر در توییت خود درباره عکس نوشته است: دیداری دوستانه میان برادران ادامه دارد... چند روز پیش در میهمانی عبدالفتاح سیسی، رئیس جمهور مصر.
انتشار این تصویر از سوی العساکر به نظر میرسد تلاشی از سوی مسئولان سعودی باشد تا به شایعات پیرامون زخمی شدن و یا کشته شدن محمد بن سلمان در حادثه تیراندازی اخیر در کاخ پادشاهی عربستان پایان دهند.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️پشت پرده تلاش برای تصویب FATF
رویترز فاش کرد"تنها در صورت تغییر نام توافق اتمی وافزودن موارد تازه به آن شاید آمریکا قانع شود واز بازگرداندن تحریم ها منصرف شود"
باید گفت تغییر نام یعنی #برجام موشکی وبرای زمینه سازی برجام موشکی اروپایی ها پیغام دادن که حتما باید #FATF درمجلس تصویب شود
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️شش تجربه مهمی که برای تصمیمگیری درباره برجام باید بدانیم
به رسمیت شناختن حق غنیسازیمان به خاطر پیشرفتمان است نه مذاکره
رهبر انقلاب در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام:
🔹مقدمهی هر تصمیمی این است که ما به تجربههای گذشتهی خودمان مراجعه کنیم؛ «من جَرّب المُجرّب حَلّت به النّدامة» اگر از تجربهها درس نگرفتیم قطعاً ضرر خواهیم کرد.
🔹چندین تجربه در مقابل ماست؛ من حالا چند تجربهی واضح را که عرض بکنم همه تصدیق خواهید کرد. اینها، هم برای تصمیمگیری امروز ما مهم است هم برای آیندگان مهم است.
1⃣ تجربهی اول این است که دولت جمهوری اسلامی نمیتواند با آمریکا تعامل بکند؛ این تجربه اول. چرا؟ برای خاطر اینکه آمریکا پابند به تعهدات خودش نیست. نگویید اینها کار این دولت است و کار ترامپ است. نه! دولت قبل آمریکا هم که با ما نشست و صحبت کرد؛ آنها هم همینجور عمل کردند ... به شکل دیگری نقض کردند. آنها هم تهدید کردند، آنها هم برخلاف تعهدات خودشان عمل کردند. این، جواب آن کسانی که بارها و بارها به ما در طول زمان میگفتند که آقا چرا با آمریکا مذاکره نمیکنید، چرا با آمریکا تعامل نمیکنید، این جوابش.
2⃣ تجربهی دوم، عمق دشمنی آمریکا با ایران است. دشمنی آمریکا بر محور مسئلهای مثل اتمی نیست، بحث فراتر است: نظامی که قد برافراشته و نسبت به آمریکا هیچ ملاحظهکاریای نمیکند و پرچم اسلام را در دست گرفته است. آمریکا با چنین نظامی عمیقاً مخالف است. آمریکا میخواهد مؤلفههای قدرت را در جمهوری اسلامی از بین ببرد.
3⃣ تجربهی سوم این است که انعطاف در برابر این دشمن، تیغ او را کُند نخواهد کرد بلکه او را گستاختر خواهد کرد؛ همان بوش دوم در مقابل انعطاف دولت وقت، اسم محور شرارت را روی او گذاشت. اگر میخواهید کاری کنید که دشمنی کم شود، انجام بدهید ولی راهش نرمش و انعطاف نیست.
4⃣ تجربهی چهارم این است که ایستادگی در مقابل آمریکا باعث عقب نشاندن او میشود. اینکه سازمان ملل حق غنیسازی ما را امروز به رسمیت شناخته، منشأش مذاکره نیست، منشأش پیشرفت ما در زمینهی هستهای است که اینها حالا به تب راضی شدهاند.
5⃣ تجربهی پنجم، تجربهی همراهی اروپا با آمریکا در مسائل مهم است. ما بنای دعوا با اروپا نداریم اما این سه کشور نشان دادهاند در حساسترین موارد با آمریکا همراهند. حرکت زشت فرانسه در نقش پلیس بد مذاکرات هستهای و کارشکنی انگلیسیها در تهیهی کیک زرد از این موارد بود.
6⃣ تجربهی ششم، گره نزدن مسائل کشور به برجام و مسائل خارجی است... ما نباید مسائل کشورمان را به امری که از اختیارمان خارج است گره بزنیم. ۹۷/۳/۲
___________
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🔸رهبر انقلاب: نباید از یک سوراخ دو بار گزیده شویم !
🔹مثلاً اینکه میگویند در این قضیهی برجام، آمریکا از نظر اخلاقی و آبرو شکست خورده ... خب بله، اما آیا ما مذاکره کردیم که آمریکا بیآبرو شود یا مذاکره کردیم که تحریمها برداشته شود؟ حالا هم که گفتهاند تحریمهای ثانویه هم برمیگردد.
🔹یا گفته میشود که رابطهی بین اروپا و آمریکا شکرآب شده ... مگر برای این مذاکره کردیم؟ البته اروپا مخالفتی هم با آمریکا نخواهد کرد.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️دشمن اتاق جنگ علیه ایران به وزارت خزانه داری برده است/ ما هم باید ستاد مقابله با آن را در مرکز اقتصادی دولت تشکیل دهیم
رهبر انقلاب، عصر امروز:
🔹مسئلهی اول کشور، مسئلهی اقتصاد است. واقعیت این است که وضع اقتصادی کشور تعریفی ندارد و مردم هم درگیر آن هستند و مشکلات را لمس میکنند. برای حل مشکل اقتصاد کشور، چند چیز را قلباً باید باور کنیم:
🔹مشکل اقتصاد کشور با ظرفیتهای داخل کشور قابل حل است.
🔹نسخههای غربی برای ما قابل اعتماد نیستند؛ نسخههای غربی را رد نکنیم اما آن را بسنجیم.
سپردن کار به خارجیها با توجه به بدقولیهای آنها باید فقط در حد اضطرار باشد.
🔹ظرفیتهای داخلی کشور بسیار زیاد است؛ کارشناسان بانک جهانی گفتهاند ایران بهلحاظ عدم بهرهبرداری از استعدادهای سرزمینی و انسانی در رتبهی اول جهان است.
🔹دشمن ما اتاق جنگ را به جای وزارت دفاع برده در وزارت خزانهداری و به شکل فعالی مشغول است. ما هم باید ستاد مقابله با شرارت این دشمن را در مرکز اقتصادی دولت تشکیل دهیم و وزارت خارجه هم کمک کند. ۹۷/۳/۲
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🔻چهار اصطلاح غلطی که نیاز به اصلاح دارد:
۱- خدا بد نده:
این کلام بی معرفتی به پروردگار است.
زیرا خدای تعالی در قرآن فرموده:
هیچ خوبی به شما نمیرسد مگر از ناحیه خدا و هیچ بدی به شما نمیرسد مگر از ناحیه خود شما (که بخاطر اعمال خودتان است)
۲- عیسی به دین خود، موسی به دین خود:
این جمله معنای صحیحی ندارد.
زیرا بین پیامبران خدا، کوچکترین اختلافی نبوده و همه آنها مردم را به توحید و یکتاپرستی دعوت میکردند و عقیدۂ یکسانی داشتند.
۳- ولش کردی به اَمان خدا:
این حرف کفر آمیز است.
زیرا اگر کسی مال یا فرزند خود را به امان خدا بسپارد که غمی نیست. بهتر است بجای این کلام گفته شود:
"ولش کردی به حال خودش"
۴- انسان جایز الخطاست:
این حرف نیز غلط است، زیرا انسان برای خطا کردن جایز نیست.
بهتر است بگوییم انسان "ممکن الخطا" است.
یعنی ممکن است خطا کند و بهترین خطا کنندگان، توبه کنندگان هستند.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🔻خانهای که در آن دعوا نباشد، مفت هم گران است؛ یک جای کار میلنگد. بهترین دعواهای زن و شوهری، آنهایی هستند که دو طرف میدانند که باید عقبنشینی کنند! نه آنهایی که مثل خروسجنگی فقط به فکر پیشروی هستند.
جای دوری نمیرود اگر حق با تو هم بود کوتاه بیایی و عاقل بودن خودت را به نمایش بگذاری...
باید دست از قلدربازی و شاخ و شانه کشیدن برداری. مردانگی و زنانگی با برنده شدن وسط درگیری مشخص نمیشود.
اگر به فکر خود نیستید، به فکر دختر و پسری باشید که زیر سایه شما تربیت میشوند. بعدها پسرِ این خانه، مثل پدرش قلدرمآب میشود و از پدرش خوی منفی را به ارث میبرد و دخترِ این خانه توسریخور و به دنبال شوهر دیکتاتور میگردد!
زندگی را باید با ندید گرفتن نقائص همدیگر جلو ببریم. پیروزی در اینگونه درگیریها، مساوی است با شکستی بزرگتر در جای دیگر زندگی! اصلا مگر چه اشکال دارد گاهی اجازه دهیم، همسرمان طعم پیروزی را بچشد و کیف کند!
آنچیزی که زنوشوهر را اذیت میکند، یادآوریِ سوتیهای گذشته است که بیتعارف منجر به سفت شدن طناب دار میشود.
یکی از مسائل اذیتکننده در دعواها نصیحتهای کلیشهای، آه و نفرین و پای خدا و عقاید را وسط کشیدن جهت سرکوب طرف مقابل است.
اگر خدایی نکرده خواستید یک دعوای مشتی کنید و نتیجه بخش باشد، این سه مرحله را انجام دهید:
۱. سریع سراغ اصل ماجرا بروید و طفره نروید.(خبر دارم که ماشینت را فروختی. از همسایه شنیدم.)
۲. بگوئید که احساستان در مورد این قضیه چیست.(باورم نمیشد که مساله به این مهمی را از من مخفی کنی.)
۳. پیشنهاد برای جلوگیری از مشکلات دفعات بعد دهید.(دوست دارم در این مسائل زودتر از بقیه در جریان باشم. علت نگفتنت را برایم توضیح بده.)
راستی چند نکته هم برای بعد از دعوا خدمتتان عرض کنم:
اگر همسرتان عوض شد، تغییراتش را یادآوری و تائید کنید.
نگاه عاقلاندر سفیه و روانشناسبازی در نیاورید. با خواندن چند مقاله و کتاب و دیدنِ دورههای مهارتی مجوّز هر برخوردی به خودتان ندهید. به جای به کار بردن کلمات قلمبهسلمبه، عمل کنید.
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
🌹آیا میدانید کیفر و عقوبت اعمال سه گروه در همین دنیاست و به آخرت موکول نشده است؟
پیامبر اکرم ص :
در عقوبت سه کس تعجیل شده و تا آخرت به تاخیر نمی افتد :
1_ نافرمان به پدر و مادر و عاق والدین
2_ ستمکاروتجاوزکننده به حقوق دیگران
3_ ناشکر و ناسپاس به نعمتهای الهی
@jahannejady
🍃🌺
@jahannejady
⭕️سه نکته مهم #کاربردی در شروط اعلامی رهبری معظم
📚 مقام معظم رهبری در دیدار با مسئولین، علاوه بر تبیین اقدامات آمریکا در #براندازی_نظام و بی نتیجه بودن آنها، شروط شش گانه ای را برای برجام اروپایی بیان نمودند. ایشان با این #شروط_پیش_دستانه، #دیپلماسی_انفعالی و التماسیِ دولت را به #دیپلماسی_تهاجمی و طلبکارانه نظام تبدیل کردند. تغییر زمین و مدل بازی به معنی آرایشی جدید در مقابل حریف بدعهد و بدسابقه ای است که تعامل با آن الزامات خود را دارد. هرچند هیچ چشم اندازی برای قبول این شروط توسط اروپا وجود ندارد اما از بعد #کاربردی؛ نکات مهمی در آن وجود دارد:
🔻 ۱. محور فرمایشات رهبری بر اصلِ ثابتِ #لغو_تحریم هاست. یعنی اساس و هدف هرگونه مذاکره با طرف های اروپایی و آمریکایی باید لغو تحریم ها باشد و عباراتی هم چون "ثبیت حقوق هسته ای" ؛ "بی آبرو کردن آمریکا" و ... تنها در صورت تحققِ آن اصل، قابل تعریف است. #عدم_لغو تحریم ها، دقیقا به معنی عدم دستیابی به هدف مذاکرات و بی نتیجه بودن آن است.
🔻 ۲. از میان شروط شش گانه رهبری معظم؛ شرط دوم یعنی《 اروپا قطعنامهای علیه آمریکا به شورای امنیت ببرد که آمریکا قطعنامه ۲۲۳۱ را نقض کرده است》، #کم_هزینه_ترین، کوتاه ترین شرطی است که در مقابل اروپا قرار داده شده است. اروپایی ها تصریح می کنند که آمریکا برجام را نقض کرده است. از این موضع گیری باید حداقل دو بهره عینی و ملموس برد:
🔹الف. موضع اروپا تا هنگامی که به قطعنامه شورای امنیت تبدیل نشود عملا در سطح یک موضع گیری سیاسی غیرالزام آور باقی خواهند ماند و اثر عملی خاصی برای ایران ندارد. این موضع گیری باید تبدیل به سند شود.
🔹ب. حتی با فرض #وتوی قطعنامه پیشنهادی اروپا توسط آمریکا، این قطعنامه به عنوان یک #سند_تاریخی در سازمان ملل و افکار عمومی جهانیان ثبت خواهد شد.
از این رو رهبری معظم تاکید دارند که موضع گیری اروپا، تبدیل به قطعنامه شورای امنیت شود. این شرط زمانی اهمیت پیدا می کند که بدانیم بجز یک ضلع آن (آلمان) ، فرانسه و انگلیس از اعضای دائم شورای امنیت هستند.
🔻 ۳. نحوه اعلام شروط توسط رهبری علاوه بر اینکه نشان از بعد کارشناسی، صراحت و اقتدار آنها داشت؛ بیانگر آن است که باید توسط مردم و جریان انقلابی، تبدیل به یک #مطالبه_عمومی شود. شروط اعلامی قبلی برای پذیرش برجام و برخورد شعاری دولت و مجلس با آن شروط و نهایتا بی توجهی عملی به آنها؛ عملا موجب وارد آمدن خسارت بزرگی به صنعت هسته ای کشور و یا برچیده شدن آنها شد. در این مرحله باید شروط اعلامی رهبری تبدیل به #مطالبه_عمومی از دولت و مجلس شود تا این شروط علاوه بر عدم فراموشی؛ به دام قرائت ها و تفاسیر مختلف جریان های سیاسی کشیده نشود.
@jahannejady