eitaa logo
متی ترانا و نراک
317 دنبال‌کننده
44.7هزار عکس
17.4هزار ویدیو
86 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
9.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴امتیاز اقلیت‌های مذهبی در ایران 🔺اگر می‌خواهید بدانید جمهوری اسلامی چه امتیازاتی را به اقلیت‌های مذهبی داده است ؟ 🔺اگر می‌خواهید بدانید چرا اقلیت‌های مذهبی هرگز از ساختارهای حکومتی در ایران ناراضی نشده‌اند؟ ◀️حتما این کلیپ را مشاهده فرمایید
6.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوچه دادن به دشمن بدترین نوع خیانته آدرس غلط ندهیم
یک نکته درباره شعار علیه ظریف در نماز جمعه.... ▪️ظریف در یک برنامه تلویزیونی احساسات شیعه انقلابی را جریحه دار میکند ،روز بعد در مراسم نماز جمعه که کانون تجمع شیعیان انقلابی هست حضور پیدا میکند و برخی افراد نمی توانند بر احساساتشان نسبت به تحرکات مشکوک ظریف غلبه کنند و علیه این شخص معلوم الحال شعار می‌دهند. ▪️این پدرسوخته بازی جریان آلوده امنیتی هست که با طراحی چنین سناریوهایی بدنبال ایجاد حاشیه در مملکت و خوشه چینی خود برای سناریوهای بعد فتنه انگیزی هستند. ▪️مسئولان ارشد کشور نباید اجازه دهند ،کشور دوباره جولانگاه پدرسوخته بازی های طیف چپ امنیتی برای فتنه گری در کشور شود ❌ نکته مهم /باید مشخص شود که آخرین بار آقای ظریف کی به نماز جمعه رفته و هدفش از حضور در نماز جمعه اخیر بعد از آن برنامه پر حاشیه تلویزیونی چه بوده و چه افرادی در نماز جمعه اولین بار نمازگزاران را تحریک به شعار دادن کردند. همه اینها به راحتی قابل تشخیص است . نباید از کنار این اقدامات حاشیه ساز مشکوک برخی سیاسیون به راحتی عبور کرد. این اقدامات در کشور انباشت خشم ایجاد می‌کند و فضا را مستعد چند قطبی و چندپارگی جامعه برای ایجاد فتنه میکند.
9.16M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خطاب رهبر انقلاب به کسانی که بدون توجه به مصلحت کشور علیه برخی خواص شعار می‌دهند: «اگر کسانی که این کارها رو می‌کنند حزب‌اللهی و مؤمن هستند، خب نکنند این کارها رو. می‌بینند که تشخیص ما اینست که به ضرر کشور است»
🔴 تاکید دوباره دوستان و خواص و نخبگان انقلابی که اقدام برخی نمازگزاران در شعار دادن علیه ظریف در نماز جمعه را محکوم کرده اید ،لطفا از ظریف بپرسید آخرین بار کی در نماز جمعه حضور داشته و پس از چند هفته یا چند ماه یا چند سال در نماز جمعه اخیر و با چه هدفی شرکت کرده؟ جواب ظریف تنها به همین سوال خیلی از مسائل را روشن خواهد کرد. 🛑‍ یک طرف می گویی شیعه امتیازی ندارد و از آن طرف بعد از شدید شدن هجمه ها و نیاز به مظلوم نمایی بعد از مدت ها نماز جمعه میروی که چند فحشِ احتمالا سازمان یافته بخری و از زیر فشار خارج شوی +گوش های ما بلند نیست فتنه گر غربگرا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 بابا ابوالفضل... 🔹محمدرضا نوری(ابو عباس)، جانباز مدافع حرمی که نزدیک به ۱۶ ماه است توسط آمریکایی‌ها ربوده و در عراق زندانی است. ♠️https://eitaa.com/jahfadarahbary ‎‎‌‌‎
7.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چگونگی ایجاد وحدت حقیقی برای جامعه در کلام شهید سلیمانی ▪️شهید حاج قاسم سلیمانی: حزب و جناح فرع است، اصل ولی فقیه است، باید جامعه را در همه سطوح به اصول متوجه کنیم. ♠️https://eitaa.com/jahfadarahbary
🔴وضعیت کشور به جایی رسیده که این فرد دارد برای ایران وزیر انتخاب می کند. 🔹جالب است که از نهادهای بالاتر هم صدایی در نمی آید. ======= 🔴 ❌ مخاطبین عزیز توجه دارند که ما الان با روسیه روابط راهبردی داریم . حضور این شخص در شورای راهبری جناب ظریف قطعا باعث تغییر نگرش روس‌ها به همکاری با ایران می‌شود. ظریف در این سطح هم روابط بین الملل نمی‌داند که چنین افراد لمپن بیسواد و بی ادبی را در راس یک شورای مهم قرار میدهد؟
🔴 محمود نبویان درباره ظریف نوشت: 🔹برای بزرگ شده‌ی آمریکا که پوست و گوشت و خونش در دیار کفر شکل گرفته، بدیهی است که شیعه بودن یا مسلمان بودن در نظرش امتیازی محسوب نشود، بلکه شاید به تبع اربابان آمریکایی، یهودی بودن برای این‌ها مهمترین امتیاز باشد.
🔴برای اینکه به ماهیت واقعی شورای راهبری پزشکیان که توسط ظریف مدیریت می شود پی ببرید کافیه بدانید یکی از مسئولین اصلی این شورا سمیه توحیدلو متهم امنیتی است که بابت فعالیت در راستای براندازی جمهوری اسلامی در سال ۸۸ به شلاق و زندان محکوم شده است
6.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴زنانی که خواستند جای مردان پیکرهای شهدای کربلا را تدفین کنند 🔘بانوان بنی‌اسد از محل واقعه عبور می‌کردند که با پیکرهای شهدای کربلا مواجه شدند. آن‌ها مردان خود را با خبر کردند تا برای دفن شهدای کربلا کمک کنند. اما آن‌ها بی‌اعتنایی کردند؛ تا اینکه بانوان بنی‌اسد همراه با بیل برای دفن پیکرهای مطهر اقدام می‌کنند که در آن زمان مردان به خود آمده و به آنجا می‌روند که در نهایت در 13 محرم یعنی سه روز پس از عاشورا، امام سجاد علیه السلام همراه با آن‌ها شهدای کربلا را دفن می‌کنند. ◾️سالهاست زنان بنی اسد می‌آیند تا با افتخار بگویند ما زنان بنی اسد بر آن مرام ۱۴۰۰ سال قبل خود هستیم و اهل بیت را یاری کرده و از حرمت شکنی کربلائیان کوتاه نخواهیم امد . ما زنان بنی اسد وقتی نتوانستیم مردان را وادار به انجام وظیفه‌ی شرعی خودشان بکنیم کوتاه نیامدیم و آمدیم کار مردانه بر زمین مانده را انجام دهیم. اشک ریختیم و بر سر صورت زدیم و پیکرهای مطهر را تدفین کردیم. ‌تلاش ما برای تدفین شهدا، مردان جامعه را هم از خواب خفته بیدار کرد و شاید این حرکت ما اولین جرقه‌های حرکت‌های تواب گونه را آغار کرد.