🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍
باسلام
در این هیاهوی دویدن به دنبال دنیا بد نیست تلنگری به انسانیتمون بزنیم
"كريستف نيومن" ﺳﺮﺑﺎﺯ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺷﺮﻗﯽ ﮐﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﮐﻮﺩﮎ ﺟﺎﻣﺎﻧﺪﻩ ﺍﺯ ﺧﺎﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺵ ﺳﯿﻢ ﺧﺎﺭﺩﺍﺭ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺑﺮﻟﯿﻦ ﺭﺍ ﮐﻨﺎﺭ ﺯﺩ.
ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺑﺎﺯ ﺑﻪ ﺩﻟﯿﻞ ﺧﯿﺎﻧﺖ ﺑﻪ ﮐﺸﻮﺭ ﺍﻋﺪﺍﻡ ﺷﺪ.
ﻣﺘﻦ ﺯﯾﺮ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﺭ ﺩﻓﺘﺮ ﯾﺎﺩﺍﺷﺖ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺑﺎﺯ ﺍﺳﺖ:
ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻮﺩﻥ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﺰﺭﮔﯿﺴﺖ. ﺍﮐﻨﻮﻥ ﻣﯽﺩﺍﻧﻢ ﺑﺨﺎﻃﺮ ﮐﻤﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﺑﯿﮕﻨﺎﻩ ﮐﻪ ﺑﺎﺯﯾﭽﻪ ﺟﻨﮓ ﻭ ﺧﺸﻮﻧﺖ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﻓﺮﺩﺍ ﻗﺒﻞ ﺍﺯ ﻃﻠﻮﻉ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﻣﺮﺍ به دﺳﺘﺎﻥ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﯽﺳﭙﺎﺭﻧﺪ.
ﻣﯿﺪﺍﻧﻢ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﻤﯿﻤﯿﺮﺩ ﻭﻟﯽ ﺑﺪﺍﻧﯿﺪ ﮐﻪ ﮔﺎﻫﯽ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﮔﻨﺎﻩ ﺑﺰﺭﮔﯿﺴﺖ.
ﻣﺠﺴﻤﻪ ﺍﯾﻦ ﺳﺮﺑﺎﺯ ﺩﺭ 70 ﮐﺸﻮﺭ ﺩﻧﯿﺎ ﺳﺎﺧﺘﻪ ﺷﺪ ﻭ 317 ﺧﯿﺎﺑﺎﻥ ﺩﺭ ﺩﻧﯿﺎ به ناﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﺰﺭﮒ ﻧﺎﻣﮕﺬﺍﺭﯼ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻥ ﮐﻮﺩﮎ ﻫﻢ ﺑﻨﯿﺎﻧﮕﺬﺍﺭ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺑﻨﯿﺎﺩﻫﺎﯼ ﺧﯿﺮﯾﻪ ﺩﺭ ﮐﺸﻮﺭ ﺁﻟﻤﺎﻥ ﺷﺪ.
ﺍﺯ ﺧﻮﺩمان انسانیت به ﯾﺎﺩﮔﺎﺭ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﺪ ﻧﻪ ﺍﻧﺴﺎﻥ...
🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍🌍
🔴 #آیت_الله_رئیسی: از روز اول دولتم «مبارزه با فساد» و «ساخت مسکن» را آغاز میکنم
🔹همه بدانند دولت من، دولت ضد فساد خواهد بود. تمام بسترهای فسادزا و رانتخواری را از روز اول در دولت اصلاح میکنم. ساخت مسکن نیز اولویتی است که از روز اول پیگیری میکنم.
#انتخابات_1400
پ.ن: تو این زمان کوتاه 10 بار فرمودند ان شاء الله و این یعنی جدایی از منیت و خود رأیی و توکل داشتن به خداوند
چند نمونه از جنایات !!!!!!؟؟؟رئیسی:
الف) در قوه قضائیه:
- اخراج ۶۰ قاضی متخلف
- دستگیری ۲۳۷ دلال در عدلیه
- دستگیری ۱۶۱ وکیل و کارشناس دادگستری .
- دستگیری طبری
- تقلیل حسابهای قوه قضائیه از ۶۳ به ۵
- بازدید سرزده
ب) دانه درشتها:
- حسین فریدون (برادر روحانی)
- مهدی جهانگیری
- ریخته گران، ولی ا... سیف، احمد عراقچی، شبنم نعمت زاده و...
- متهمان بانک سرمایه: هادی رضوی (داماد شریعتمداری) و...
- اعدام بعضی از سلاطین
- تخریب ویلای غیر مجاز مسئولین
- برگرداندن پرونده رشت الکتریک پس از ۱۷ سال، که جهانگیری و کرباسچی از متهمان آن هستند.
*مقايسه کنید با جهانگیری که پس از دستگیری برادرش گفت بخاطر جناح بازیها برخورد نکنید!! و روحانی گفت دست به برادرم بزنید اعلان جنگ داخلی میکنم.
ج) موارد دیگر:
- دستگیری ۴۰۰ نفر از اعضای فاسد شورای شهرها
- احیای ۲۰۰۰ کارخانه(هفت تپه،قند ورامین،نساجی مازندران و... )
- ۹۷۸ حکم برای مفسدان اقتصادی
- آزادسازی هزاران هکتار از اراضی تصرف شده
- میلیاردها تومان پول برگردانده شده
-حکم توقف استفاده از چادر برای پوشش متهمین خانم (همون که می خواست دیوار بکشه)
آیت الله اعدام دزدان و غارتگران
منطقی و مستند صحبت کنیم ✌️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥استوری/ امام خمینی:
اگر بخواهید در برابر دنیا اظهار حیات کنید، باید مشارکت کنید.
#راهبرد_طلایی
#ستاد_مردم_ایران
#مشارکت_حداکثری
🗳بزرگترین کانال (محتوایی) انتخاباتی فضای مجازی👇
🌐 @s_mardom_ir
18.91M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔥دولت آقازاده ها
❌عبدالناصر #همتی کیست و چه اهداف و ارتباطات پشت پرده ای دارد؟
💯افشاگری و معرفی صفر تا صد شخصیت دکتر همتی از زبان استاد پورآقایی
✅لطفاً با تمام قدرت در کشور منتشر کنید تا مردم آگاهانه انتخاب کنند.
#انتخابات
#مشارکت_حداکثری
💠گروه رسانه ای تیمورا
🆔 @Timoora
*زندگینامه دکتر سید ابراهیم رئیسی👇*
پدر آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیس الساداتی مشهور به رئیسی، بنام سید حاجی رئیس الساداتی از سیره سادات خدادادی و از بخش جزینک شهر زابل و مادرش سیده عصمت دختر حجه الاسلام سید موسی خدادادی حسینی نیز از سادات خدادادی منطقه جزینک شهر زابل بوده است. از این رو نسبتش از هر دو طرف به حضرت زید بن علی بن الحسین(ع) می رسد.
حجه الاسلام سید حاجی رئیس الساداتی در اواخر قرن سیزدهم هجری شمسی برای ادامه تحصیل در علوم حوزوی از شهر زابل به مشهد مقدس مهاجرت می نماید و در این شهر اقامت می گزیند.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی در آذرماه سال ۱۳۳۹ هجری شمسی در شهر مشهد و در محله نوغان دیده به جهان گشود. وی در ۵ سالگی پدر خود را از دست داد. تحصیلات ابتدایی را در مدرسه جوادیه گذرانده و تحصیل در علوم حوزوی را در مدرسه نواب و سپس در مدرسه آیت الله موسوینژاد شروع کرد. در سال ۱۳۵۴ جهت ادامه تحصیلات به حوزه علمیه قم، مدرسه آیت الله بروجردی رفت و مدتی نیز در مدرسهای که با مدیریت آیت الله پسندیده و در واقع با نظر امام خمینی (ره) اداره میشد، اشتغال به تحصیل داشت.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی در حوزه علمیه قم، اصول فقه را نزد آیت الله مروی، لمعتین را محضر آیتالله فاضل هرندی، رسائل را نزد آیتالله موسوی تهرانی، مکاسب محرمه را خدمت آیت الله دوزدوزانی، کتاب البیع مکاسب را نزد آیتالله خزعلی، خیارات مکاسب را نزد آیت الله ستوده و آیتالله طاهری خرمآبادی و کفایه را خدمت آیتالله سید علی محقق داماد، تفسیر قرآن کریم را نزد آیت الله مشکینی و آیت الله خزعلی، شرح منظومه و فلسفه را نزد آیتالله احمد بهشتی و دوره شناخت را نزد آیت الله مطهری و نهج البلاغه را محضر آیت الله نوری همدانی آموخت.
وی از درس خارج اصول آیت الله سید محمدحسن مرعشی شوشتری و آیت الله هاشمی شاهرودی و خارج فقه آیت الله آقا مجتبی تهرانی و آیت الله خامنهای رهبر معظم انفلاب استفاده کرده است علاوه بر این، وی با اتمام دوره سطح حوزه توانست به دوره کارشناسی ارشد رشته حقوق خصوصی راه یافته و پس از دفاع از پایان نامه خویش با عنوان «ارث بلا وارث» در سال تحصیلی ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور دکترای مدرسه عالی شهید مطهری در رشته فقه و حقوق خصوصی ادامه تحصیل دهد.
آیت الله سید ابراهیم رئیسی با تکمیل تحقیقات خود در حوزه فقه و حقوق، موفق به اخذ مدرک عالیترین سطح آموزشی حوزه (سطح چهار) شد و در نهایت رساله دکترای خود را با عنوان «تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق» دفاع کرد.
آیت الله رئیسی بدنبال هتک حرمت امام خمینی (ره) در روزنامه اطلاعات و آغاز حرکتهای مردمی، در اجتماعات اعتراضی که مبدأ اغلب آنها مدرسه آیت الله بروجردی (مدرسه خان) بود، شرکت داشته و در قالب هستهای از طلاب انقلابی فعالیت مینمود. وی در این دوران فعالیتهای مبارزاتی خود را در قالب ارتباط برقرار کردن با علمای انقلابی که از زندان آزاد شده بودند و یا در تبعید به سر میبردند پی گرفت.
همچنین در تجمعاتی مثل تحصن علما و روحانیون در دانشگاه تهران، شرکت داشت.
پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در دوره تربیتی خاصی که مرحوم شهید بهشتی جهت کادرسازی برای تأمین نیازهای مدیریتی نظام اسلامی برگزار مینمود، شرکت داشت.
وی به دنبال شورشهای مارکسیستی و ایجاد مشکلات متنوع در شهر مسجد سلیمان، جهت شرکت در فعالیتهای فرهنگی همراه با گروهی از طلاب عازم آن منطقه شد. پس از بازگشت از مسجد سلیمان، مجموعه سیاسی-عقیدتی پادگان آموزشی صفر- دو در شاهرود را تأسیس و برای مدت کوتاهی آن را اداره کرد.
ورود آیتالله رئیسی به عرصه مدیریت از سال ۱۳۵۹ و با حضور در جایگاه دادیاری شهرستان کرج آغاز و پس از چندی با حکم شهید آیتالله قدوسی، به سمت دادستان کرج منصوب شد.
موفقیت وی در ساماندهی وضعیت پیچیده این شهر موجب شد تا پس از دو سال خدمت در این جایگاه مهم (در سالهای ۱۳۵۹، ۱۳۶۰) در سال ۱۳۶۱ همزمان با دادستانی کرج مسئولیت دادستانی شهر همدان را نیز عهدهدار شود.
حضور همزمان وی در این دو مسئولیت برای مدتی ادامه یافت تا آنکه به عنوان دادستان استان همدان معرفی شد و از سال ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۳ به مدت سه سال در این سمت خدمت کرد.
وی در سال ۱۳۶۴ به عنوان جانشین دادستان انقلاب تهران منصوب و به این ترتیب، دوره مدیریت قضایی وی در تهران آغاز شد. سپس وی مورد توجه حضرت امام خمینی (ره) قرار گرفت و احکام ویژه و مستقیمی را برای رسیدگی به مشکلات اجتماعی در برخی استانها از جمله لرستان، کرمانشاه و سمنان از بنیانگذار انقلاب اسلامی دریافت کرد که این احکام در صحیفه امام ثبت شده است.
بعد از رحلت امام خمینی (رحمه الله) آیت الله رئیسی با حکم رئیس قوه قضائیه به سمت دادستان تهران منصوب شد و از سال ۱۳۶۸ تا ۱۳۷۳ به مدت پنج سال این مسئولیت را برعهده داشت.
وی از سال ۱۳۷۳ به ریاست سازمان بازرسی کل کشو
ر منصوب شد و خدمت وی در این سمت تا سال ۱۳۸۳ ادامه یافت.
تحولات ایجاد شده در حوزه نظارت بر دستگاههای اداری مربوط به این دوره است که همزمان با روی کار آمدن دولت ششم و هفتم است.
آیتالله رئیسی از سال ۱۳۸۳ تا سال ۱۳۹۳، به مدت ده سال معاون اول قوه قضائیه بوده و از سال ۱۳۹۳ تا اواخر سال ۱۳۹۴ نیز مسئولیت دادستانی کل کشور را برعهده داشته است.
همچنین وی از سال ۱۳۹۱ با حکم مقام معظم رهبری به عنوان دادستان کل ویژه روحانیت است.
وی در ۱۷ اسفند ۹۴، با حکم مقام معظم رهبری عهدهدار تولیت آستان قدس رضوی علیهالسلام شد و به مدت ۴ سال در آستان قدس رضوی خدمت کرد.
آیتالله رییسی، ۱۶ اسفند ۱۳۹۷ با حکم رهبر معظم انقلاب بعنوان رییس قوه قضاییه منصوب شد و تاکنون در این سمت مشغول خدمت است.
گفتنی است در سال ۱۳۷۶، وی به پیشنهاد برخی اعضای مؤثر جامعه روحانیت مبارز از جمله آیتالله مهدوی کنی و تصویب شورای مرکزی جامعه روحانیت به عضویت در آن شورا در آمد.
آیتالله رئیسی در سال ۱۳۸۵، از طرف جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و جامعه روحانیت مبارز و به توصیه نخبگان استان خراسان جنوبی برای عضویت در چهارمین دوره مجلس خبرگان رهبری خود را در معرض انتخاب مردم شریف ان دیار قرار داد و با نظر مثبت بیش از ۸۰ درصد مردم این استان وارد مجلس خبرگان شد. دو سال پس از حضور در این مجلس با رای خبرگان ملت به عنوان عضو هیئت رئیسه انتخاب و عضویت ایشان در این جایگاه تا اتمام دوره چهارم با رای نمایندگان مجلس خبرگان تمدید شد.
همچنین وی در دوره پنجم مجلس خبرگان رهبری نیز با کسب اکثریت قاطع آرا برای دومین بار به عنوان نماینده مردم شریف خراسان جنوبی برگزیده شد. عضویت ایشان در هیئت رئیسه مجلس خبرگان رهبری همچنان ادامه دارد و در سال ۱۳۹۶ با حکم رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان عضو حقیقی مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شد.
آیت الله رئیسی علاوه بر مسؤولیتهای کلان کشوری، بنا به توصیه مکرر آیتالله مهدویکنی و آیتالله حاج آقا مجتبی تهرانی مبنی بر حفظ ارتباط درسی خود با طلاب، از سال ۸۰ تا کنون به عنوان مدرس در مدارس علمیه تهران از جمله مدارس مجد، امیرالمومنین علیه السلام، امام حسین علیه السلام و مروی به تدریس دروس سطوح عالی: رسائل و مکاسب، کفایتین و درس خارجه فقه (قواعد فقهیه) مشغول بودهاند. ایشان بعد از انتقال به مشهد مقدس از ابتدای سال تحصیلی ۱۳۹۵ در مدرسه عالی نواب مشهد و پس از آن در مدرسه علمیه ۲ درب حرم مطهر تدریس در موضوع «فقه وقف» را آغاز کرد و طی دو سال تحصیلی موضوع وقف و نذر را به صورت کامل تدریس کرد و در ادامه (سال تحصیلی ۹۷) درس خارج فقه با موضوع امر به معروف و نهی از منکر را شروع کرد که مورد استقبال باشکوه فضلا حوزه علمیه مشهد نیز قرار گرفت تا کنون یک دوره از درسها حوزوی وی در زمینه قواعد فقه در قالب سه جلد کتاب با عنوان قواعد فقه عبادی قواعد فقه قضایی و قواعد فقه اقتصادی به رشته تحریر درآمده است و کتاب وقف و امر به معروف و نهی از منکر ایشان نیز که طی سه سال اخیر در حوزه علمیه مشهد تدریس کرده اند در حال تدوین میباشد.
آیت الله رئیسی علاوه بر این در دانشگاه نیز در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه امام صادق (علیه السلام) و دانشگاه شهید مطهری و دانشگاه آزاد اسلامی به تدریس دروس تخصصی فقه قضا، فقه اقتصاد، اصول فقه و قانون مدنی پرداخته است.
*سوابق آیت الله سید ابراهیم رئیسی*
*سوابق علمی👇*
• سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم
• دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از دانشگاه شهید مطهری
• تدریس متون فقهی سطح عالی و فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزههای علمیه تهران و دانشگاهها
• تدریس درس خارج فقه با موضوعات وقف و نذر و امر به معروف و نهی از منکر به مدت دو سال در حوزه علمیه خراسان
*سوابق مدیریتی و سیاسی👇*
• انجام سه مأموریت ویژه قضایی در حوزههای اجتماعی در سه استان مختلف با حکم امام خمینی (ره)
• عضویت در هیئت امنای ستاد اجرایی فرمان امام (ره) به مدت ده سال از سوی مقام معظم رهبری
• افتخار خدمت گزاری و تولیت آستان قدس رضوی (ع) با حکم مقام معظم رهبری
• معاون اول قوه قضاییه به مدت ده سال
• ریاست سازمان بازرسی کل کشور به مدت ده سال
• دادستان انقلاب اسلامی تهران
• دادستان انقلاب اسلامی استان همدان
• اولین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر کشور
• ریاست شورای نظارت بر صدا و سیما
• عضو شورای عالی گزینش کشور
• مؤسس حوزه علمیه فاطمه الزهرا سلام الله علیها خواهران در تهران (کوی نصر)
• مؤسس مرکز تخصصی شیعهشناسی امام هادی علیه السلام زیرنظر حوزه علمیه قم
*مسئولیتها به اعتبار جایگاه حقوقی👇*
• عضو شورای عالی فضای مجازی
• عضو شورای عالی استاندارد
• عضو شورای عالی نفت
• عضو شورای توسعه شرق و غرب کشور
• عضو شورای عالی پول و اعتبار
• عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی
• عض