55.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دکتر لنکرانی، وزیر اسبق بهداشت: بیمار باید دردی به غیر از بیماری را احساس نکند
استاد دانشگاه علوم پزشکی در اجتماع پرشور حامیان سلامت:
🔹طبق فرمایشات رهبری در حوزه سلامت و درمان بیمار باید دردی به غیر از بیماری را تحمل نکند.
🔹اگر ما با مشکلاتی در حوزه سلامت روبه رو هستیم نباید با راه حل های مقطعی از آن عبور کنیم؛ بلکه باید نگاهی منظومه ای به این موضوع داشته باشیم.
🔹افزایش ظرفیت شاید یک راه حل به نظر بیاید اما با گذر زمان متوجه می شویم که اوضاع را پیچیده تر کرده است.
🔹فرسودگی شغلی بین کارمندان نظام سلامت؛ یکی از معضلاتی است که ما روزمره با آن روبه رو هستیم.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 درگیر تحریمهای داخلی شدهایم
نماینده دانشجویان علوم پزشکی در اجتماع پرشور حامیان سلامت:
🔹صنعت دارو هم اکنون قادر به تولید داروهای جدید در زمان کوتاهی به بازار جهانی می باشد ؛اما امروز با شرایطی رو به رو است که بهترین گزاره آن تحریم های داخلی است.
🔹تحریم به دلیل در اختیار نداشتن ارز کافی و باکیفیت برای خرید مواد اولیه.
🔹تحریم توسط نظام بانکی کشور و عدم تأمين نقدینگی کافی.
🔹تحریم توسط سازمان مدیریت و در اختیار نگذاشتن بودجه کافی.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
⭕️ برنامه سخنرانیهای دکتر قاضی زاده هاشمی، آقای محمدجواد لاریجانی و آقای مالک شریعتی در اجتماع حامیان دکتر جلیلی
🔹 دکتر قاضیزاده هاشمی:
📍شهرستان بابل؛ امامزاده قاسم(ع)
🕕 دوشنبه؛ ۱۱ تیر؛ ساعت ۱۸
📍قائمشهر؛ ابتدای خیابان بابل
🕗 دوشنبه؛ ۱۱ تیر؛ ساعت ۲۰
🔸 دکتر محمدجواد لاریجانی:
📍بابل؛ دانشگاه صنعتی نوشیروانی
🕛 سهشنبه؛ ۱۴ تیر؛ ساعت ۱۲
🔹 آقای مالک شریعتی:
📍زنجان؛ سالن اجتماعات دارالقرآن کریم
🕕 دوشنبه؛ ۱۱ تیر؛ ساعت ۱۸
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
⭕️در "سعی سعید"
✍به قلم محمدرضا کائینی پژوهشگر برجسته تاریخ معاصر
🔸این چند خط میتوانست در سهشنبه یا چهارشنبه گذشته به قلم آید، اما نگارنده دید که دوستان سیسالهاش، "تضارب افکار" را به "تضارب افراد" مبدل ساخته اند!
🔸 در چنین شرایطی، نه حرف زدن با موافقان هنر است و نه عصبی تر کردن مخالفان. در این چند روز اما، بخشی از پرده فرو افتاد و فرازهایی از دعوا، بلاموضوع شد. نه اجماع طرفداران دیروز را دارد، نه نظرسنجی هایی که افراد را بدان سو سوق می دادند. این عبارات در شرایطی نوشته میشود، که یاس و سرخوردگی برخی را منفعل ساخته است.
🔹 از قضا در چنین شرایطی باید نوشت:
- یک: به کسی رای میدهم، که سخنش متعلق به خودش باشد. در این صورت رایش نیز، متعلق به خودش خواهد بود. سخنِ قرضی، رای قرضی و حتی وجود و عدم قرضی، یکی از بدترین پدیدهها در انتخابات است. اگر این ملاک را صحیح بدانید، کسی ارجحیت دارد که سراسر ایران را به دیدن و یافتن گشته، برای هر دردی علاجی یافته و از آن مهم تر، به اجرای آنچه ارائه میکند، اطمینان دارد. کسانی که با سرمایه "نمیتوانم" و "نمیگذارند" در صف انتخاب شدن ایستاده اند، ماقبل داوری اند!
-دو: در اردوگاه نمیتوانم و نمیگذارند، کار خرابتر از این حرفهاست. یک وقت کسی گفتمان قرض میکند، اما یک وقت کسی اصلا گفتمان ندارد. "همه خراب کردهاند"، "همه دزد بودهاند"، "نباید دو تا سفره انداخت"، "ببینیم کارشناسان چه میگویند"، ارائه راهبرد انتخاباتی و اجرایی نیست. افراط در فریاد کردن "سیاستهای مقام معظم رهبری" هم، بیشتر پوشاندن دُم خروس قلمداد میشود! یکی از کاندیداها در این فقره، مرحوم حاجی بخشی را پشتسرگذاشته است! این در حالی است که سخن دومی از سرِ صدق، درد و باورپذیر بود، اما اولی با ترکیب ستادش، اسباب خنده درست کرده است.
-سه: کاهش سطح مشارکت، البته مهمترین دغدغه است. اما نگرانی از آن، از سوی کسانی که بیشترین دولت ها و فرصتها و نتیجتا بیشترین سهم را ایجاد این معضل داشتهاند، مقبول نمیافتد. نباید گذاشت که خود این مساله نیز، اسباب کاسبی و رانت شود.
-چهار: با این اوصاف، نویسنده و کسانی که ماوقع را چون او می بینند، در رای دادن به دکتر سعید جلیلی تردید نخواهند کرد. سود و ضرر انتخاب خلایق -به هر شکل و نوع که باشد- نهایتا به خودشان بازخواهد گشت. در این میان، تنها دیرفهمیها و بدفهمیها در تاریخ حک و ماندگار میشود.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅@Jalili_saeed
⭕️ قسمت اول دومین دورهی مناظرات انتخاباتی
🕤 دوشنبه؛ ۱۱ تیر؛ ساعت ۲۱:۳۰
🖥 شبکهی اول سیما
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️غوغای دانشجوی ترکزبان در حضور جلیلی
🔹آقای پزشکیان زمانیکه ماشینسازی تبریز را به ثمن بخس فروختند شما در مجلس نماینده ما بودید
🔹زمانیکه قطار-تبریز دچار سانحه شد و مردم تبریز در آن کشته شدند، مشاور امروز شما گفت نگران نباشید، مردم بیمه بودند!
🔹دریاچه ارومیه را هم شهید رئیسی احیا کرد؛ آقای رییسی شما امتداد شهید رئیسی هستید
🔹مردم آذربایجان گول حرفهای پوپولیستی را نخواهند خورد
🔹آقای جلیلی! ما میدانیم مادر شما ترکزبان و اهل اردبیل هستند؛ اما از این موضوع استفاده ابزاری نکردید
🔹به آقای جلیلی رای میدهیم؛ چون برای قومیتها احترام قائل است و به آنها وعده و وعید دروغ نمیدهد
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅@jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دکتر شیبانی رئیس اسبق بانک مرکزی و عضو شورای راهبردی روابط خارجی
بعضیها که درباره FATF صحبت میکنند، نمیدانند اصلا این چه چیزی هست!
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#جلیلی
✅@jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️پروفسور فروزان نیا، مشهورترین جراح کم نظیر قلب و ریه معروف به پنجه طلای ایران، در ویدئو های جداگانه ای ضمن رد دعوت ستاد آقای پزشکیان و انتقاد از عملکرد و ناکارآمدی پزشکیان در حوزه تخصصی خود، از دکتر سعید جلیلی اعلام حمایت کرد.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ ظهرهوند: برنامههایی دارد که ضد ربا و ضد فساد بانکی است/ جلیلی بیاید معادلات بینالملل تغییر میکند
ابوالفضل ظهرهوند:
🔹جلیلی چیزی که میخورد از جیبش است. وقتی که چرب و شیرین حکمرانی را از بین بردید دیگر کسی نمیآید در حکمرانی فساد کند.
🔹دکتر جلیلی (در وزارت خارجه) هرچه که رفت و آمد، در همه سفرها دلارهای فوقالعادهای که گرفته بود عینا در گاوصندوق اداره بود البته یکی دو دلار کم بود که گفتند با آن آب خوردم.
🔹یکی از معضلهای ما تنظیم روابط خارجی است که جلیلی خوب میفهمد و دیگری معضل فساد داخلی است که باعث هرز رفت منابع شده است ... جلیلی با اینها برخورد میکند
🔹جلیلی آدم پرکاری است، آدم مصممی است وقتی که میرود تعلل و توقف ندارد.
🔹جلیلی بیاید معادلات بین المللی ما تغییر میکند اما پزشکیان یا هر فرد دیگر بیاید اتفاقی نخواهد افتاد.
🔹تبلیغ میکنند جلیلی بیاید دلار ۲۰۰ هزار تومان میشود البته که او بیاید دلار ۲۰هزار تومان میشود، برنامههایی دارد که ضد ربا و ضد فساد بانکی است.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed
👂🏻🗣 گپ گروهی ستاد انتخاباتی دکتر سعید جلیلی
💬 موضوع:
بررسی وضعیت انتخابات
#مناظره_اول
امشب، ۱۱ تیر ۱۴۰۳، ساعت ۲۳:۴۵ در روبیکا
بگویید و بشنوید👇🏻
https://rubika.ir/saeedjalily
👈🏻 حضور برای همه آزاد است...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️سر بالا کرد مثل تختی
🔹کلیپ #تولید_هواداران در واکنش به سیل مطالب تخریبی ستاد رقیب علیه دکتر جلیلی که در فضای مجازی پربازدید شده است.
✅@Jalili_saeed
⭕️ شورش سانسورشدهها
✍محمد مهدیتهرانی
🔹به این جملات در بیانیه سعید جلیلی با دقت توجه کنید:«به روستاها بروید و صدای ما را به آنها برسانید، به حاشیۀ شهرها بروید و حرف ما را به آنها بگویید! سراغ گروههایی بروید که سانسور میشوند، دیده نمیشوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آنها حساب باز نکرده است... بروید و آنان را از این انتخاب، از این چشمانداز، از این دوراهی که پیش روی ملت ایران قرار گرفته است، آگاه کنید.» این فقط یک بیانیه انتخاباتی نیست؛ دارد یک هویت اجتماعی را بیان میکند؛ هویتی که هم با سانسورشدهها نمایندگی میشود و هم سانسورشدهها را جامعه هدفش میداند.
🔹در این انتخابات معلوم بود که احزاب و چهرههای مختلف مذهبی و نظامی و حکومتی و... کدام سو بودند؛ سمت جلیلی نبودند. اینها همیشه در انتخاباتها او را مزاحم میدانستند. جلیلی، شاید خود یک سانسورشده است. اما این سانسورشده بر پایه چه کسانی به متن آمد؟ به پشتوانه یک نسل غیرسازمانی و تودهای. به این ترتیب با یک سانسورشده مواجهیم که سانسورشدهها حمایتش میکنند. جامعه هدف کدام است؟ باز هم سانسورشدهها. دوباره بخوانیم: «سراغ گروههایی بروید که سانسور میشوند، دیده نمیشوند، گویی کسی روی رأی و نظر و انتخاب آنها حساب باز نکرده است.»
🔹شورش حاشیه علیه متن، نویدگر نحوی از رهایی است. متن آنقدر پرطمطراق است که نه تنها اجازه نمیدهد حاشیه به چشم بیاید و جدی گرفته شود، بلکه حاشیه را تحقیر هم میکند. تحقیر نکردند و نمیکنند؟ حاشیه در این مصاف، آرمانخواهی انقلابیاش را جوهره میبخشد، از حاشیهها استمداد میجوید و مثل بهمن بر سر متن خراب میشود.
🔹وقتی از جلیلی در مورد اقتصاد میپرسند، بیش از همه از اقتصاد روستا میگوید. میداند مشکل اصلی ما تولید است و تولید را با تکیه بر روستاها به عنوان سلولهای پرتوان اقتصاد است که میتوان متحول کرد؛ و الا اگر به خوشنشینها باشد، تا صد سال دیگر بهانه رابطه و اعتبارات و... میآورند. جلیلی اقتصاد را دارد وارونه میبیند. کسی که در جلسات کارشناسی نشسته باشد و بهانههای مختلف دستگاهها برای عدم کارکرد مناسب را که عمدتاً به نبود بودجه و لزوم سرمایهگزاری خارجی ختم میشود، شنیده باشد، خوب معنی این همه را میفهمد.
🔹از جلیلی در مورد زنان میپرسند و او از زنان خانهدار و سرپرست خانواده و... سخن میگوید. زنان مسائل متعدد دارند. آنچه پرطمطراق است و کانونی قلمداد میشود، همیشه چیزی بوده که هیاهوی خیابانی داشته. جلیلی دقیقاً صدایی را میشنود که کسی نمیشنود.
🔹وقتی حاشیهها میداندار میشوند چه اتفاقی میافتد؟ همیشه حاشیه برای متن ترسناک است. حاشیهها، ادبیاتشان دیپلماتیک نیست. بازی برهم میزنند. متن میکوشد تا حاشیهها را مدام و مدام تحقیر کند و هولناک و هولناکتر جلوه داد تا جایی که حاشیهها هم خود از هم بترسند. اما این بازی تا کجا میتواند باورپذیر باشد؟
🔹حاشیه در نهایت چه میکند؟ حاشیه پیامآور رهایی است در مقابل هر آنچه در ساخت تکنوکراسیِ حکومتی فرومانده. حاشیه انرژیهایی نو آزاد میکند که تا کنون حبس شدهاند. یک دفعه فضای مجازی با سیلی از سانسورشدهها مواجه میشود. در اداره هم همین خواهد بود. سانسورشدهها، مدیران و به اصطلاح کارشناسانی را کنار میزنند که جز مرگ نمیتواند آنها را از صندلیشان جدا کند.
🔹در علوم اجتماعی این نگاه به حاشیه عمدتاً در جریان پساساختارگرا و انتقادی است که دیده میشود. یعنی دقیقاً نقطه مقابل تصوری که همه شاید از جلیلی در ذهن دارند. همه شاید جلیلی را یک ساختارگرا که دارای ذهنی بسته است، قلمداد کنند. اما مگر یک ذهن بسته میتواند سانسورشدهها را به شورش وادارد؟ جلیلی یک انقلابی است؛ رهبر شورش سانسورشدهها.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ @Jalili_saeed