⭕️#عکس_نوشت| یک جهان نقش پرشکوه
[بخش اول]
🔸ایرانیان سراسر جهان در جلسۀ مجازی با دکتر سعید جلیلی چه گفتند؟
🔹این جلسه مهمانان دیگری نیز از سوئد، کانادا، هلند، بلژیک، مکزیک، انگلیس، لهستان، ایتالیا و... نیز داشت.
🔹گزارش کامل این جلسه را میتوانید در سایت حیات طیبه بخوانید.
🔹بزودی کلیپ های جدیدی از این جلسه منتشر خواهد شد.
✅@Jalili_saeed
⭕️واکنش یک نویسنده به مطلب وزیر ارشاد دولت اصلاحات درباره دکتر جلیلی
✍محمد ایمانی:
🔸عطاء الله مهاجرانی که پس از سال ها لندن نشینی، برای روزنامه اعتماد مقاله می فرستد، امروز نوشت:
"جلیلی نمیخواهد بپذیرد در انتخابات شکست خورده. در دنیا رسم است که رهبر حزبی که در انتخابات شکست میخورد، شکست را میپذیرد، به ناتوانی اقرار میکند و از رهبری حزب به کنار میرود. به اصطلاح روی نیمکت پشت مینشیند. نه اینکه بماند و برای دولت مستقر خط و نشان بکشد "
🔹رویکرد شفاف آقای جلیلی، مبارزه با دولت مستقر نیست، بلکه رصد دائمی شرایط با حضور کارشناسان، و ارائه انتقادات و پیشنهاد ها به دولت مستقر برای بهبود امور است؛ چنان که مقارن دولت شهید رئیسی هم انجام می شد.
🔹اما آقای مهاجرانی در این میان، ناپرهیزی بسیار در قبال پرهیزی که می دهد، مرتکب شده است. او اواخر دولت خاتمی ادعا کرد از سیاست کناره می گیرد و ضمن تخطئه، مدعی شد که آمدنش به میدان سیاست، به خاطر شیر درازگوشی بوده که به او خورانده اند:
«سیاست در کام من در این میانسالی، طعم شیر درازگوش میدهد! که جرعههایی از آن را در دهه اوّل عمر نوشیدهام و پیرزنی کولی و طالعبین در جام جهان نمای چشمان کبودش انگار مثل پیرزنی که نقش خشت خام را میخواند، از پیشانی ام خواند که وکیل و وزیر می شوم!»
🔹سپس مباحثی درباره اختلافات خانوادگی وی سر زبان ها افتاد و مدتی بعد، مهاجرانی در لندن اقامت گزید. امکانات مالی گسترده و تامین هزینه های مسکن و... موجب شد تا صدای جاسوس کارکشته ای مثل نوریزاده دربیاید که مهاجرانی بدون کمک چگونه می تواند در لندن اقامت کند؟ مدتی بعد، اسناد درخواست مهاجرانی از سفارت سعودی برای بورس کردن پسرش منتشر شد.
🔹همچنین، دولت عربستان، آذر ماه ۱۳۹۱ موسسه ای را در وین تحت عنوان "مرکز گفت و گوی ادیان» با هزینه سالانه ۱۵ میلیون یورو تاسیس کرد که مهاجرانی یکی از اعضای آن بود. وی اوایل همان سال، به بهانه شرکت درنشست «الجنادریه» (در کنار کسانی مانند نوری زاده) به عربستان سفر کرده بود.
🔹سال ۱۳۸۸، هنگامی که فتنه سبز طبق نقشه آمریکا، انگلیس و اسرائیل رخ داد، مهاجرانی مانند کسانی که بوی کباب به مشام شان خورده، به سیاست برگشت؛ اما این بار به مراتب افراطی تر. او "اتاق فکر جنبش سبز در خارج کشور" را در لندن را با حضور سروش، کدیور، بازرگان و گنجی تشکیل داد.
🔹البته این اتاق فکر، چند ماه بعد در اثر شکست فتنه، از هم پاشید؛ اما مهاجرانی آن روز به خدمت شبکه ای درآمده بود که برای شورش علیه جمهوریت و مقابله با رای ۲۴/۵ میلیونی مردم (در مقابل رای ۱۳ میلیونی نامزد اصلاح طلبان) به خط شده بودند. سیاست باز ورشکسته ای با این مختصات، اکنون آفتابی شده و برای نامزدهای انتخابات نسخه می پیچید و آداب دموکراسی می آموزد!
🔹آقای جلیلی، هم به آقای پزشکیان تبریک گفت و هم به ملاقات او رفت و برای کمک به دولت جدید اعلام آمادگی کرد. اما مسخره است که پایوران اشرافیت غربگرا، بخواهند به مثابه بی ادبان، آداب دموکراسی به دیگران بیاموزند.
✅@Jalili_saeed
⭕دیدار دکتر جلیلی با مسئولان ستادهای مردمیِ ملی پنجشنبه، ۴ مرداد در مجموعهٔ شهدای انقلاب اسلامی برگزار شد که در این دیدار برخی از حاضران به ارائهٔ نظرات و نکات خود پرداختند
🔸در این جلسه از طرح مفهومی سامانهٔ «نقش باشکوه» رونمایی شد و حجتالاسلام والمسلمین تجریشی در توضیح آن گفت: این سامانه بستری برای تسهیل ایجاد زمینهٔ مشارکت گروههای مختلف مردم در مسیر پیشرفت کشور است که جزئیات آن به اطلاع مردم خواهد رسید.
🔻پساز صحبتهای حاضران، دکتر جلیلی با تشکر از نظرات آنها در سخنانی گفت:
🔹اینکه نزدیک به ۱۴ میلیون نفر به رویکرد مشترکی رأی بدهند، حاصل کار بزرگ جمعیای است که صورت گرفته و بهخاطر یک شخص نیست. انتخابات و حرکتهای از این دست، از جنس حرکتهای پیوسته است. خیلی مهم است که اگر مدعی هستیم بر مبنای وظیفه حرکتی شکل گرفته، بدانیم وظیفهٔ آینده ما چیست.
🔹انجامدادن و انجامندادن خیلی از کارها برای ما مبنای دینی دارد؛ در اندیشهٔ دینی بسیاری از کارویژههایی که دولتها وظیفه دارند انجام بدهند متوجه آحاد جامعه هم میشود. خداوند در کنار آیهٔ «قل امر ربی بالقسط» میفرماید «لیقوم الناس بالقسط» یعنی اینها در کنار هم نتیجه میدهد. وقتی ما وظیفه یا تکلیفی داریم، این تکلیف انحصار در دولت نمیشود. بارها مطرح کردهایم دولت سایه یک گفتمان و وظیفه است؛ نه یک تشکیلات. من در انتخابات هم مطرح کردم که اگر عهدهدار دولت باشم از دولت سایه استقبال میکنم. ما در دولت رقیب که آقای روحانی بود، همین کار را کردیم؛ در دولت رفیقمان، شهید رئیسی هم همین کار را کردیم.
🔹«نقش پرشکوه» یعنی بدانید که امروز به چه شکل میتوانید مسیر پیشرفت کشور را دنبال کنید. در انتخابات حرکتی که منجر به حدود ۱۴ میلیون رأی در برابر این هجمههای سنگین تبلیغاتی شد، یک حرکت با نقشآفرینیِ آحاد جامعه شد. این اجتماع میتواند یک گام بزرگ در راستای پیشرفت کشور باشد. بارها گفتهایم که اگر ما از «یک جهان فرصت» و «یک ایران جهش» صحبت میکنیم، براساس یک برآورد، یک رویکرد و یک برنامه است.
🔹خیلیها از من میپرسند «چطور به دولت سایه مرتبط شویم؟» دولت سایه نیازی به مرتبطشدن ندارد؛ این افراد باید هرجا هستند، همانجا یک دولت سایه تشکیل بدهند. در هر حال عزیزانی امروز در دولت قرار گرفتهاند و وظیفه ما این است که به آنها کمک کنیم؛ اگر جایی از فرصتها استفاده شد، آن را تقویت کنیم و اگر جایی فرصتها هدر رفت، تذکر دهیم و برای اصلاح تلاش کنیم.
🔹بهتازگی در نشست مجازیای که با ایرانیان خارج از کشور برگزار کردیم، عزیزانی را مشاهده کردیم که با نگاههای دقیق متوجه موقعیت کشور و فرصتهای پیشرو بودند و دور از القاهای رسانهای دربارهٔ کشورهای خارجی، وضع آنها و وضع ایران را میدیدند.
🔹امروز برخی افراد خواستار تشکیل حزب توسط ما هستند؛ مگر این ۱۴ میلیونی که در انتخابات به این گفتمان رأی دادند، حاصل حزب بود؟ در جبهه هم پیشبرد کارها و شکوفاییها در جاهایی اتفاق میافتاد که نگاه برابر وجود داشت و فرصت برای شکوفاییِ همه و استفاده از فرصتها فراهم بود. امروز نگرانی خیلیها این است که این حرکت عظیم با قدرت ادامه پیدا کند و ظرفیتهای جدید به آن متصل شود؛ اگر بتوانیم این بستر را حفظ کنیم و با قدرت ادامه بدهیم، میتواند در عرصههای مختلف تکثیر شود و با ابتکارات جدید در آن شکل بگیرد.
🔹موفقیت ما در انتخابات این بود که شعارمان امیدآفرینی و پیشرفت کشور بود و افرادی که به این گفتمان رأی دادند، به پیشرفت کشور اعتماد کردند. این نشان داد میشود بدون پولپاشی و با انگیزههای پاک جریانهایی را شکل داد و مردم را با آن همراه کرد.
🔹رشد ۸ درصدی در برنامه هفتم توسعه نیاز به کارکردن دارد؛ بیش از ۷۰ برنامه باید توسط دولت نوشته شود که برخی از آنها نهایتاً ۳ ماه زمان دارد و یک ماه از ابلاغ برنامه هفتم توسعه گذشته است. دولت آقای روحانی اعتقادی به برنامه نداشت و مجلس آن را نوشت که در نتیجهٔ آن متوسط رشد اقتصادیِ کشور ۰.۷ درصد شد. یکی از نکات مثبت این دولت این است که دولت و مجلس و برنامه توسعه همزمان آغاز میشود و وظیفهٔ ما این است که در این جامعۀ پویا اجرای برنامه را دنبال کنیم. هرکس باید با توجه به جایگاه خودش اقتضائات آن را دنبال کند و نقش خود را تشخیص بدهد.
🔹هرکس باید موجودیت خود را حفظ کند و در گام بعدی با همافزایی و تبادلفکر با دیگران، این راه را دنبال کند؛ حفظ و زندهنگهداشتن این حرکت بهنفع کشور و انقلاب است. این حرکت، حرکتی نیست که با چند توئیت و حرف متوقف شود؛ کسانی که بهدنبال متوقفکردن این حرکت با جوسازی هستند، وقتشان را هدر میدهند.
✅@Jalili_saeed
⭕حضور دکتر سعید جلیلی در مراسم تنفیذ ریاست جمهوری چهاردهم در حسینیه امام خمینی(ره)
✅@Jalili_saeed
⭕حضور دکتر سعید جلیلی در مراسم تحلیف چهاردهمین دوره ریاستجمهوری در مجلس شورای اسلامی
✅@Jalili_saeed
⭕️پیام دکتر جلیلی در پی شهادت اسماعیل هنیه
🔹دکتر جلیلی در پیامی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس را تسلیت گفت.
در متن این پیام آمده است:
بسم الله الرحمن الرحیم
هَنِیئاً بِما أَسْلَفْتُمْ فِی الْأَیّامِ الْخالِیَةِ
مهمان عزیز جمهوری اسلامی، برادر گرانقدر و مبارز اسماعیل هنیه پس از عمری مجاهدت در راه آزادی قدس شریف و رهبری حماس به ویژه در عملیات طوفان الاقصی و ده ماه مقاومت اعجاب برانگیز پس از آن، به دست بدترین دشمن خدا و انسانیت در دوران معاصر، رژیم تروریستی صهیونیستی به شهادت رسید.
او پاداش عمل صالح و مجاهدتی را که در تمام عمر برای آخرت اندوخته بود، دریافت کرد. پیروزیهای پیدرپی از نبردهای ۲۲ روزه تا طوفان الاقصی نقطهای درخشان در کارنامه عمل اوست که از یک سو شکست را به رژیم صهیونیستی چشاند و از سوی دیگر تجدید نظر در مناسبات ظالمانه جهان را با صفکشی حق و باطل به خیابانهای سراسر جهان کشاند و امت اسلام را یکدل نمود. پیکار پیوسته او در برابر دشمن و همراهی همدلانه او با دوستان جبهه مقاومت او را به نماد جهاد و اتحاد تبدیل کرد.
این شهادت پرافتخار بر او مبارک باد اگر چه فقدان او برای امت اسلامی و ملت فلسطین به ويژه مردم نستوه غزه سخت و غمی بزرگ است.
بدون شک خون اسماعیل هنیه در امتداد شهدای بزرگ فلسطین از عزالدین قسام، شیخ احمد یاسین، عبدالعزیز رنتیسی و فتحی شقاقی تا چهل هزار شهید ده ماه اخیر غزه، مهر پایانی است بر عمر رژیم جنایتکار، اشغالگر و جعلی صهیونیستی که با یاری خداوند رسوایی هرچه بیشتر و افول سریعتر قدرتهای حامی او بویژه رژیم آمریکا را به دنبال خواهد داشت. دستپاچگی و تلاشهای مذبوحانه دشمن جلوهای دیگر از ضعف و گمانهای غلط اوست که میپندارد ترور، تردید میآورد و نمیفهمد این اقدامات بذر عزم را بیش از پیش در دل جوانان پاک و وارسته منطقه خواهد نشاند و اولین زخم کاری این گمان غلط دشمن از جایی که گمان نمیبرد بر سر او فرود خواهد آمد. «وَظَنُّوا أَنَّهُم مَّانِعَتُهُمْ حُصُونُهُم مِّنَ اللَّهِ فَأَتَاهُمُ اللَّهُ مِنْ حَيْثُ لَمْ يَحْتَسِبُوا»
امروز شهید اسماعیل هنیه و شهید عزیز همراه او مهمان شهدای مقاومت بویژه شهید سلیمانی هستند که همراه فرشتگان الهی به آنها خوشامد گفته وندای «هنیئا بما کنتم تعملون» سرمیدهند.
روحش شاد.
سعید جلیلی، ۱۰ مرداد ۱۴۰۳
🆔@jalili_saeed
⭕ #عکس_نوشت| پیام تسلیت دکتر سعید جلیلی در پی شهادت اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس
✅@Jalili_saeed