اخبار دکتر سعید جلیلی
🔰دکتر سعید جلیلی با جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان سیستان و بلوچستان به صورت مجازی دیدار و گف
🔰گفتمان دولت سایه یک کار قرارگاهی از سوی مردم، برای کمک به هدایت عملیاتی سایر بخشهاست
دکتر جلیلی در دیدار مجازی با جمعی از فعالان انقلابی سیستان و بلوچستان، گفت:
🔹تمام جریانهای انقلاب باید با تقسیم کار در درون یک جبهه، دولت را برای جهش کشور یاری دهند.
🔹هماهنگی ظرفیتهایی مردمی، پشتوانه شکلگیری جهاد بزرگ است. در همین راستا، فعال کردن مردم و تعریف مجموعه کارهای واقعی با تقسیم کار، شما را به سمت نتیجه رهنمود میکند.
🔹شناخت اولویتها و توجه لازم به آنها، مهمترین کمک به دولت است. مسائل وقتی با کمترین هزینه و در زمان خود حل خواهد شد که از زمان پیشی بگیرید.
🔹در کنار شناسایی اولویتهای اصلی و تبدیل شدن آنها به اولویتهای ملی و شناخت آسیبها و تهدیدها، باید فرصتها را نیز شناخت و برای آن برنامه داشت.
🔹تکلیف هر فرد به اندازه وسع اوست؛ همچنانیکه باید وسع خود را گسترش بدهید، نباید نسبت به استفاده از این توان، کوتاهی کرد.
🔹نباید معطل تشکیلات جدید ماند. گفتمان دولت سایه، یک کار قرارگاهی است؛ یعنی کمک به هدایت عملیاتی سایر بخشها.
🔹کسانیکه معتقد به این گفتمان هستند باید در حد وسع خود کمک کنند تا تمام ظرفیتهای مردمی، نهادی، تشکلی و دولتی به سمت حل مسائل دارای اولویت در بازه زمانی مشخص، جهت پیدا کند.
🔹لازمه این کار گفتمانی، امید و پویایی است. این حرکت اجتماعی باید با استمرار و امیدواری، همگانی شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽«فردوسی» میخواهیم تا «رستم» را روایت کند
🔹دهها سوژه مناسب در حوزه پیشرفت داریم که هیچکدامشان روایت نشدهاند
🔹هنر «روایت» محدود به کتاب نیست
🔹اهمیت پیشرفت نرمافزاری کمتر از پیشرفت سختافزاری نیست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌱 پولی که جلیلی به بیت المال پس داد
⚜ روایت داوود علیمهری از مدیریت دکتر جلیلی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با بودجه یک چندم دورههای قبل از خود
💬مجموعه #روایت_سعید || قسمت بیست و هشتم
🤝 با اشتراک گذاری این پست، رسانه #سعید_جلیلی باشیم.
👇ما را در تلگرام، توییتر ، ایتا و اینستاگرام دنبال کنید.
🆔 @Revayat_Saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽🚨نیاز قطعی فردای کشور
🔹سوال یک نفر از سعید جلیلی در خیابان: انرژی هسته ای به چه دردی میخورد؟!
🔻اهم بیانیه منتشر شده توسط کارگروه نیروی دولت سایه درباره خاموشی ها در سال 1397
خاموشی ها در حالی است که بخشی از صنایع تولیدی کشور بنا به دلایلی هم اکنون فعال نیستند که اگر بودند شرایطی که برای شبکه برق کشور ایجاد می شد نگران کننده تر بود.
🔹این خاموشی ها که آشکار و غیر قابل انکار است نتیجه ی ضعف مدیریت در حوزه برق کشور و در قوانین بودجه و تخصیص منابع مالی و خصوصاً نادیده گرفتن نقش بخش خصوصی در این صنعت است.
🔹یکی از علل اصلی خاموشی ها از سوی مسئولین وزارت نیرو خارج از مدار بودن نیروگاه های برق آبی به دلیل تنش های آبی اخیر در کشور مطرح می شود. این نکته صحیح است اما نکته ی قابل تأمل این است که این وزارت در حالی سالهاست به اطلاع رسانی چالش های آبی برای عموم مردم می پردازد که خود به عنوان اولین مخاطب به آن توجه لازم را ندارد و گویا از تغییر اقلیم و کاهش منابع آب پشت سدها تا کنون اطلاعی نداشته است تا بتواند برنامه ریزی برای منابع جایگزین تولید برق در زمان مناسب و قبل از بحران را چاره اندیشی نماید.
🔹با عنایت به فرسوده بودن نیروگاه¬های حرارتی و راندمان پایین آنها، توجه ویژه به توسعه برق های نو بخصوص هسته ای که برای آن سرمایه گذاری شده است در کشور یک ضرورت است اما متأسفانه تاکنون به دلایل مختلف حمایت خوبی از آنها نمی شود.
🔹به علت فرسودگی و مشکلات در نگهداری و تعمیرات، برخی از نیروگاه¬های حرارتی در مدار نیستند و یا امکان تولید با حداکثر ظرفیت را ندارند که عامل اصلی آن بدهی های بالای وزارت نیرو به این نیروگاه ها است.
🔹نیروگاه های تجدید پذیر که امروزه مردم بخوبی به اهیمت و کارایی آنها پی برده اند، در بدنه وزارت نیرو اغلب به عنوان یک موضوع فانتزی یاد می شود. نرخ خرید برق تضمینی از این نیروگاه ها در حدودی است که لزوما برای همه ی انواع آنها توجیه اقتصادی جهت ساخت و بهره برداری از این نیروگاه ها وجود ندارد.
🔹باید الگوی تعرفه گذاری قیمت برق را اصلاح نماییم. این اصلاح به معنای افزایش بهای برق برای همه ی مشترکین به یک اندازه نیست بلکه بهای برق برای مشترکین متناسب با میزان مصرف ایشان محاسبه و دریافت خواهد شد. این الگوی اصلاحی مشترکین را به رعایت الگوی مصرف تشویق می کند و نسبت به زیاده روی در مصرف بازدارنده خواهد بود.
🔹توسعه فناوری هسته ای و بدنبال آن نیروگاه های هسته ای همواره یکی از راهبردهای اصلی کشور طی سالهای اخیر بوده و هست که برای آن نیز سرمایه گذاری شده است و کشور افق تامین برق تا میزان 20 هزار مگاوات را از این طریق هدفگذاری نموده است. سال های قبل که بحران های برق و آب به این شدت محسوس نبود، ضرورت وجود چنین نیروگاه هایی برای برخی مشهود نبود و استقامت کشور در مقابل کارشکنی های غرب و اروپا در مسیر توسعه آن را حیاتی نمی دانستند. امروز بر همگان آشکار است که نیروگاه های هسته با برق پایدار منشاء آلایندگی سوخت های فسیلی در نیروگاه های حرارتی را ندارند فلذا با استانداردهای محدود کننده بین المللی که البته هر روز بر شدت و سختگیری آنها افزوده می شود سازگار است.
🔹نیرو گاه های هسته ای علاوه بر آن محدودیت نیروگاه های برق آبی را ندارد و با قرارگرفتن در کنار سواحل آبهای آزاد، یک منبع تولید مطمئن آب شیرین محسوب می شوند که امروزه از نیازهای اساسی و حیاتی کشور محسوب می شود. مزیت دیگر فناوری هسته ای بومی شدن در کشور است که با وجود تمام محدودیت ها و بدخواهی ها وابستگی خارجی ندارد.
🔹نیروگاه های هسته ای در ازای هر کیلو وات ساعت تولید برق، از ارزانترین نوع نیروگاه های ممکن در دنیاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بازخوانی
📽دنیا به سمت صنعت تجدید پذیر رفته است/ گفتگوی «راه و چاره» درباره لزوم تغییر در راهبرد بلندمدت صنعت برق کشور
اخبار دکتر سعید جلیلی
#بازخوانی 📽دنیا به سمت صنعت تجدید پذیر رفته است/ گفتگوی «راه و چاره» درباره لزوم تغییر در راهبرد بلن
دنیا به سمت صنعت تجدیدپذیر رفته است/ گفتگوی «راه و چاره» درباره لزوم تغییر در راهبرد بلندمدت صنعت برق کشور
دکتر ذبیحی، رئیس کارگروه نیروی دولت سایه:
🔹ظرفیت بالقوه فعلی تولید برق در کشور، 83 هزارمگاوات است که تنها 2 درصد آن به انرژی های تجدید پذیر اختصاص دارد.
🔹یکی از راهبرد های مهمی که کشور ما در آینده صنعت برق به آن نیاز دارد، تنوع بخشیدن به سبد تولید برق از راههایی به غیر از استفاده از سوختهای فسیلی است.
🔹سبد استفاده از نیروگاههای بادی، خورشید و اتمی و همچنین استفاده از انرژی زمین گرمایی به نسبت استفاده از سوخت فسیلی در ایران مطلوب نیست؛ در حالیکه راهبرد صنعت برق در دنیا به سمت استفاده از انرژی های تجدید پذیر رفته است.
🔹در حال حاضر برنامه استفاده از انرژیهای تجدید پذیر در دستورکار بلندمدت کلیه کشورهای توسعه یافته صنعتی وجود دارد
🔹به طور میانگین بیش از 30 درصد برق مصرفی در کشور های اتحادیه اروپا از انرژیهای تجدید پذیر تولید میشود و برنامه 2025 کشور ژاپن، افزایش این میزان مصرف از انرژی های تجدیدپذیر به بالای 50 درصد است.
🔹هم اکنون میزان تولید انرژی های تجدید پذیر از تولید انرژی های تجدید ناپذیر در کشور آلمان پیشی گرفته است. این اتفاق در حالی رخ میدهد که میزان تابش نور خورشید و وجود تونل های بادی در این کشور، به مراتب کمتر از کشور ماست.
🔹عوارض توسعه نیروگاههای تجدید پذیر بر روی قبض برق توسط مشتریان پرداخت میشود اما زمانیکه قرار است آن را در اختیار نیروگاهها قرار بدهند، این درآمد در بخشهای دیگر صنعت برق هزینه میگردد.
🔹کشورهای اسکاندیناوی، کانادا و .. به سمت استفاده از نیروگاههای بزرگ تولید برق از انرژی زمین گرمایی رفتهاند. این شرایط در کشور ما نیز وجود دارد.
🔹قوانین ساختمان سازی در این کشور ها نیز به دنبال تامین حدود 50 درصد انرژی ساختمانها از طریق انرژی زمین گرمایی تنظیم شده است.
🔹قوانین مشوق در این حوزه مورد غفلت واقع شده و اصلا این فرصت به مردم معرفی نشده است. در حالیکه بسیاری از هزینههای تامین انرژی خانوار از این طریق کاهش خواهد یافت.
🔹بیش از 80 درصد مواد اولیه پنل های خورشیدی در کشور قابلیت تولید دارد اما تکیه صنعت برق به نیروگاههای فسیلی، فرصت سرمایه گذاری در این زمینه را تقلیل میدهد.
🔹اگرچه بخش خصوصی در این حوزه وارد شده است اما به طور حتم باید سیاستهای تشویقی در این زمینه فعال گردد.
◾️"ابو جهاد"، مجاهد پیشتاز و برجسته فلسطینی درگذشت.
▪️آقای احمد جبرئیل موسس و دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین و از قدیمی ترین مبارزان آرمان آزادی قدس شریف بود که امروز به دیدار حق شتافت.
▪️پایگاه اطلاع رسانی دکتر سعید جلیلی، ضایعه درگذشت ایشان را که از ارکان مقاومت بودند، به مردم مبارز فلسطین و رزمندگان جبهه مقاومت تسلیت میگوید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽بازخوانی یک سخنرانی از سعید جلیلی درباره لزوم استفاده از فرصت انرژی های تجدیدپذیر برای تولید برق
سعید جلیلی، آذر 95 در جمع دانشجویان:
🔹امروز در دنیا خورشید و انرژی خورشیدی یکی از مهمترین منابع انرژی و تولید ثروت است و طبق برآوردها، تابش خورشید از منطقه حرمک زاهدان تا شمال چابهار به لحاظ ظرفیت تولید انرژی خورشیدی در دنیا کم نظیر است که می تواند ما را تبدیل به قطب انرژی این منطقه کند.
🔹طبق تحقیقات، بادهای سیستان و بلوچستان، بهترین بادهای دنیا برای تولید انرژی است. این بادها می تواند مهمترین منبع تولید برق باشد.
🔹حیف است برویم با برجام «خورشید تابان» از دنیا طلب کنیم آنوقت نسبت به «خورشید تابان مردم سیستان و بلوچستان» بی تفاوت باشیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽روایتی شنیدنی از امام جواد علیه السلام درباره مبنای دوستی و دشمنی
▪️پرسشی که خداوند از پیامبرش پرسید
▪️شهادتی که امام خمینی(ره) درباره ملت ایران داد
اخبار دکتر سعید جلیلی
🔰نشست ارائه طرح «شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری» با حضور دکتر سعید جلیلی برگزار شد. 🔹این طرح به توضیح
🔻اهم مطالب ارائه طرح «شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری»
دکتر جلیلی:
🔹بلااستفاده ماندن بخش زیادی از ظرفیت حمل و نقل ریلی و همچنین خامفروشی از چالشهای کشور است.
🔹بسیاری از صادرات خام به کشورهای همسایه از طریق خطوط حمل و نقلی ایران صورت میگیرد. تکمیل زنجیره ارزش این محصولات و همچنین مواد اولیه تولید داخل یکی از ضرورتهای کشور است.
🔹با توجه به ظرفیتهای بالفعلی که در کشور وجود دارد، در زمینه تولید برخی محصولات و صادرات آن به کشورهای همسایه، میتوان به قطب منطقه تبدیل شود.
🔹اجرای عملیاتی طرح شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری را منوط به تعیین چشمانداز و تعیین اولویتهای فرآوری و صادرات است.
🔹پیش از اجرای کامل این طرح میبایست ابتدا الگوی محدودی از آن در یک یا چند زنجیره فرآوری و ترابری عملیاتی شود تا با بررسی نتایج و میزان استقبال بخش خصوصی، برای گامهای بعدی قدم برداشت.
دکتر تمنایی از دانشگاه صنعتی اصفهان:
🔸میزان زیادی از یارانه انرژی کشور در جهت رشد صنایع مادر تخصیص مییابد اما متاسفانه بیش از 90 درصد صادرات در ایران مربوط به مواد اولیه و خام است.در حالکیه میانگین جهانی صادرات محصولات نهایی و فرآوری شده بیش از 50 درصد از کل صادرات است.
🔸مطابق طرح شبکه یکپارچه فرآوری و ترابری، طراحی و تکمیل کریدورهای حمل و نقلی باید با توجه به توسعه صنایع پاییندستی و مزیتهای نسبی کشور صورت بگیرد.
🔸ایجاد ارتباط نظاممند میان اولویتهای توسعه شبکه حمل و نقل و اولویتهای توسعه صنایع پاییندستی از جمله اهداف طرح یکپارچه فرآوری و ترابری است.
🔸هر «زنجیره فرآوری و ترابری»، از مبدا تولید مواد اولیه به مقصد صادراتی محصول نهایی طراحی شده و واحدهای صنعتی پاییندستی در مسیر کریدور حمل و نقلی به تکمیل زنجیره ارزش افزوده محصول خواهند پرداخت.
🔸این طرح در سه سطح دولت، مدیران اجرایی طرح و متولیان صنایع پاییندستی به همراه شرکتهای حمل و نقل ریلی طراحی شده که با ایجاد سامانههای اطلاعاتی و زنجیرههای فرآوری و ترابری، به تنظیم روابط میان صنایع بالادستی و پایین دستی به منظور افزایش مشارکت ایران در صنعت جهانی خواهد پرداخت.
🔰رصد و ارزیابی هزینهکرد بودجههای استانی، زمینهساز اداره بهتر هر استان خواهد شد
🔹دکتر سعید جلیلی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیداری مجازی با جمعی از فعالان انقلابی استان خوزستان به گفتگو نشست.
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
🔻دکتر جلیلی در گفتگوی مجازی با جمعی از فعالان انقلابی استان خوزستان:
🔹 آنچه از ادامه فعالیت دولت سایه انتظار میرود این است که این حرکت، حرکتی فراگیر، عمومی و فراتر از تکیه به چند نفر باشد.
🔹اگر میگوییم دولت سایه، سایهی مردم بر سر دولت است، رصد، پایش و بررسی جدی بودجههای اختصاص یافته در زمینههای مختف، زمینهساز تایید، تصحیح یا تکمیل فعالیتها و روند اداره هر استان خواهد بود.
🔹پیگیری نحوه تخصیص و هزینهکرد بودجهها در استانها میتواند به عنوان یکی از کارویژههای مهم دولت سایه قرار بگیرد.
🔹تعیین برآورد از نحوه این هزینهکردها، میتواند به تعریف درست اولویتها و کارهای واقعی کمک نماید و از انجام کارهای نمایشی پیشگیری کند.
🔹گروههای مردمی نمیتوانند همهی مشکلات را حل کنند اما مهمترین موضوع در پیگیریها این است که زمینه را به گونهای فراهم کنید که خود مردم طریقه درست مطالبهگری را اجرا کرده و دستگاههای مسئول نیز برای حل مشکلات آنها کوتاهی نکنند.
🔹به عقیده من حجتالاسلام موسویفرد (نماینده محترم ولی فقیه در استان خوزستان و امام جمعه اهواز) به تنهایی یک دولت سایه هستند؛ چرا که بارها شاهد بودم که در شرایط مختلف پیگیر حل مشکلات مردم خوزستان بودند تا آن مشکلات برطرف شود.
🔹استفاده از ظرفیت ایشان و ارتباط با مسئولان مختلف استان که برای حل مشکلات مردم دغدغهمند هستند، اقدام مناسبی برای ادامه فعالیت دولت سایه در استان خوزستان است.
🔹همینکه مردم احساس میکنند که عدهای از جوانان انقلابی به صورت واقعی پیگیر حل مشکلات آنها هستند، بسیار اهمیت دارد. در گامهای بعدی باید تا حصول نتیجه، کار را ادامه داد والا مردم با این حرکت ارتباط برقرار نخواهند کرد.
🔹مردم باید احساس کنند که فعالیتهای دولت سایه در استانهای مختلف، در راستای پیگیری و تحقق مطالبات آنهاست. آنها باید احساس کنند مسائلشان از سوی جوانانی از همان استان به خوبی فهمیده میشود و نیز به خوبی دنبال میشود.
از جمله موارد مطرح شده توسط جوانان خوزستانی:
🔸رسیدگی به سوء مدیریت و ضعف شایسته سالاری در مدیریتهای کلان
🔸تفاوت زیاد میان فرصتهای اقتصادی خوزستان در زمینههای مختلف و رتبه بالای استان در معضلات اجتماعی
🔸مشکلات جامعه کارگری بویژه در صنعت نفت و گاز همچون تبعیض در حقوق و مزایا، امنیت شغلی(قرارداد کار) و فقدان اتحادیهها
🔸عدم توجه به اولویتهای اصلی فرهنگی و بودجه ریزی غلط در این زمینه و تکیه به کارهای نمایشی
🔸و ...
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽صحبت از حجاب، صحبت از لباس اجتماعی بانوان و ضرورت حضور آنها در جامعه است
🔹زنان ظرفیت بزرگی هستند که میتوانند جامعه را اصلاح کنند و حضور برای آنها باید امن و آرام باشد
🌺انتشار بخشی از سخنان دکتر جلیلی به مناسبت روز ملی بزرگداشت حجاب و عفاف
✅ @Jalili_Saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽تقویت انرژیهای تجدیدپذیر، راهبردی برای قطع وابستگی به نفت و گاز
🔹فضاسازی های رسانهای که دنبال ممانعت از استفاده از فرصت های مهم اقتصادی است
🔹فرانسه و آمریکا چه میزان از انرژی شان را از طریق انرژی هسته ای تامین میکنند؟!
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
📖 آخرین کتابی که سعید جلیلی مطالعه کرد چه بود؟
🔻 نویسنده رمان «دختر موشرابی» در صفحه شخصی خود نوشت:
امروز وحید آقای جلیلی تماس گرفت و بعد احوال پرسی گفت یکی از خوانندگان کتاب دختر موشرابی میخواهد با شما صحبت کند.
انتظار صحبت با هر فردی را داشتم جز دکتر سعید جلیلی کتاب را خوانده بودند و با تماسشان من را شرمنده کردند. صحبتهای سعید آقا برایم امروز شد کلی انگیزه و انرژی. هم کتاب را مورد لطف قرار دادند و هم از کارهای قبلی پرسیدند و وقتی گفتم کار اولم بوده است تشویقم کردند به ادامه مسیر.
نقد سیاست خارجه 200 ساله اخیر کشور یکی از محورهای رمان دختر موشرابی است و استقبال یک دیپلمات انقلابی و مدافع حقوق ایران در مجامع بین المللی امیدم را مضاعف کرده است که ان شالله دختر موشرابی به هدفش یعنی رساندن پیام عزت و غیرت ایران و ایرانی خواهد رسید.
لطف دکتر جلیلی اما درسی دیگر هم برایم داشت؛ تواضع و فروتنی ایشان که با یک تماس چند دقیقهای با یک نویسنده تازهکار چقدر انگیزه برایم ایجاد کردند. اینکه گاه یک تماس و احوال پرسی چقدر می تواند انگیزهها را زنده کند و دلها را امیدوار.
✅ @jalili_saeed
اخبار دکتر سعید جلیلی
📖 آخرین کتابی که سعید جلیلی مطالعه کرد چه بود؟ 🔻 نویسنده رمان «دختر موشرابی» در صفحه شخصی خود نوشت:
🔹 به گزارش خبرنگار کتاب و ادبیات خبرگزاری فارس، سعید جلیلی از جمله افرادی است که علاقهاش به کتابخوانی و توجه به آن تنها محدود به زمان انتخابات ریاست جمهوری نبود. او به تازگی نویسنده یک کتاب را غافلگیر کرد.
او در تماسی با «محمد حسینزاده» نویسنده کتاب «دختر موشرابی» تعجب نویسنده را موجب شد.
🔸 «دختر موشرابی» روایت دختران این سرزمین است در کوچه پس کوچههای تاریک و روشن تاریخ این ملک! دخترانی که گاه پرچمدار بودند و گاه قربانی ساده اندیشیها و فریب خوردنها! روایت، روایت خیانتها و تجاوزها! قصه، قصه پاکی شیرینهاست و غیرت فرهادها! حکایت خروش لیلیهاست در کشاکش نبرد مجنونها، حماسه رستمها و سوگ تهمینهها! حرف، حرف رجز خوانی ( منصور حلاج ) است بر سر دار! رقص خون سیاوش است در میانه میدان مکر سودابهها !
🔸 این کتاب حال و هوایی تاریخی دارد و چاشنی طنز هم به آن اضافه شده است. قالب کتاب، داستان در داستان است. داستان اول در خرداد 96 میگذرد و داستان دوم، روایتی است دو قرنی از تاریخ معاصر ایران که از ترکمنچای شروع میشود و تا اواخر قرن چهاردهم خورشیدی ادامه پیدا میکند.
🔸 فضای اپیزودیک رمان، بر وقایع گوناگون تمرکز میکند. «دختر موشرابی»، دیوار بین داستان و مخاطب را شکسته است و با طنزی شیرین و به دور از تحقیر و لودگی، فضایی عبرتآموز را خلق کرده است و در پایان با تلنگری اساسی، مخاطب را به اندیشیدن در باب عشق و جنگ وا میدارد.
🔸 «دختر موشرابی» به قلم محمد حسینزاده و در 228 صفحه و با قیمت 45 هزار تومان توسط نشر کتابستان معرفت در قم چاپ و منتشر شده است.
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
🔴 مخالفت حزب کارگزان و سازندگی با معاون اولی سعیدجلیلی!
یک عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران و سازندگی در مصاحبه ای سعید جلیلی را برای تصدی معاون اولی دولت مناسب ندانست و تصریح کرد: جهانگیری به دلیل کارنامه اجرایی بسیار قوی، توانست به خوبی وظایف خود را در جایگاه معاون اولی انجام دهد ولی جلیلی مرد این میدان نیست!
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
🔹 جمعی از اهالی شیراز شامل منتخبین شورای ششم، اساتید حوزه و دانشگاه، نویسندگان، هنرمندان، اصحاب رسانه و فعالین جهادی با امضای نامهای به رئیسی خواستار معاوناولی سعید جلیلی در دولت سیزدهم شدند.
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
اخبار دکتر سعید جلیلی
جلیلی: اگر این پنج کتاب را بخوانید تازه متوجه میشوید هستی چه ابعاد بزرگی دارد، آن وقت دیگر ریاست جمه
بعد از معرفی و توصیه پنج کتاب امام توسط دکتر جلیلی، جمعی از طلاب و دانشجویان در مشهد جلسات امام خوانی را با محوریت این کتابها راه انداختهاند.
استقبال خوبی هم از خواهران و برادران شده است.
به قول جلیلی با مطالعه این کتابها نگاه به مسائل سیاسی هم متفاوت میشود.
"سیدمحسن اختراعی"
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽🚨مثال جالب جلیلی در واکنش به اظهارات جدید روحانی درباره برجام
🔹آقای رئیس جمهور میگوید همه چیز در دو سال اول خوب بود، سرمایه جذب شد و بعد نشد!
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
🔰دکتر سعید جلیلی در نشستی مجازی با حضور جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان مازندران، به گفتگو با آنها پرداخت.
📸 https://drjalily.com/photos/630
🔗https://drjalily.com/posts/1717
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
اخبار دکتر سعید جلیلی
🔰دکتر سعید جلیلی در نشستی مجازی با حضور جمعی از جوانان و فعالان انقلابی استان مازندران، به گفتگو با
🔻دکتر جلیلی در دیدار مجازی با جمعی از جوانان مازندرانی:
🔹برخی از فرصتهای استان مازندران به گونهای است که بسیاری از کشورها با سرمایهگذاری بر چنین فرصتهای مشابهی، جهش خوبی داشتهاند.
🔹باید طرحهایی را که برای استفاده حداکثری از فرصت اقتصاد جنگل، توسعه دریامحور و همجواری با کشورهای شمالی ارائه میشود، به مرحله عملیاتی رساند.
🔹یکی از فرصتهای خوب مازندران استفاده از ظرفیت حمل و نقل دریایی و صادرات به کشورهای شمال است.
🔹کشوری بیش از صد میلیارد دلار از محل اقتصاد جنگل درآمد زایی دارد و ما باید برآورد داشته باشیم که فرصت اقتصاد جنگل در استان مازندران چه میزان است و چگونه به وضعیت مطلوب خواهد رسید؟
🔹همافزایی تجارب استانها میتواند هزینه حل مسائل را کاهش دهد؛ چنانکه برای رفع مخاطرات محیط زیستی استان مازنداران، استفاده از مطالعه انجام شده توسط بسیج دانشجویی استان گیلان و طرحهای خوبی که در این زمینه آماده کردهاند، میتواند راهگشا باشد.
🔹در موضوعات مهم کشوری که در برخی استانها بیشتر مطرح است، کارگروه ملی آن میتواند در همان استان تشکیل شود؛ مانند کارگروه اقتصاد جنگل که میتواند محوریت آن با استانهای شمالی کشور باشد.
🔹برخی از طرحهایی که در این جلسه و سایر جلسات استانی به آن اشاره شد، اگرچه نیازمند تکمیل است اما باید توجه داشت که گروههای مردمی در استانها، بهترین افراد برای ارائه پیشنهاد جهت رفع مشکلات استان خود هستند.
🔹جوانان و نخبگان هر استان وقتی به دنبال مطالبهگری و رفع مشکلات مردم باشند، مسئولان استانی نیز از این اقدامات استقبال خواهند کرد و کارگروههای دولت سایه نیز از این اقدامات پشتیبانی خواهند کرد.
🔸گفتنی است پیش از سخنان دکتر سعید جلیلی، فعالان استان مازندران به ارائه چهار طرح پیشنهادی برای بهرهمندی از فرصتهای اقتصادی استان پرداختند و مقرر شد تا جهت بررسی بیشتر، این طرحها در کارگروههای مربوطه دولت سایه نیز مطرح شود:
1️⃣طرح ایجاد شغل پایدار در روستا مبتنی بر توسعه صنایع تبدیلی کشاورزی استان مازندران
2️⃣اعطای مشروط زمین جهت توسعه اشتغال روستا
3️⃣طرح کارگاههای تولید زودبازده و توسعه مشاغل خانگی به منظور ایجاد اشتغال برای جامعه هدف در میان زنان
4️⃣طرح مرکز ملی ظرفیتشناسی ایران
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed
🏴 رهبر انقلاب: #مبارزه فکری و سیاسی 19 ساله و بیامان امام باقر علیهالسلام دشمن را به ستوه آورد. 59/7/27
▪️هفتم ذیحجه، شهادت #امام_باقر علیهالسلام
🔻به هواداران دکتر #سعید_جلیلی بپیوندید
✅ @jalili_saeed