⭕️ انتشار خبر دروغ دریاره ترکها توسط رشیدپور/ ستاد دکتر جلیلی بابت انتشار این دروغ شکایت کرد/ نفرت پراکنی علیه جلیلی؛ محور اصلی کمپین پزشکیان
🔹رضا رشیدپور مجری سابق صدا و سیما و از اعضای کمپین مسعود پزشکیان با استناد به یک صفحهی توییتری مشکوک تلاش کرد تا با توهین به هموطنان ترک زبان و تحریک احساسات قومی، نسبت به دکتر سعید جلیلی فضاسازی منفی در میان این هموطنان را کلید بزند.
🔹انتشار این خبر دروغ و توهین آمیز نسبت به هموطنان ترک زبان، در قالب یک اکانت مشکوک ، با واکنش ستاد تبلیغاتی دکتر جلیلی روبرو شد و این ستاد ضمن تکذیب همه جانبه انتساب اکانت مذکور به خود، نسبت به اقدام غیراخلاقی و خلاف قانون و ضوابط رضا رشیدپور(انتشار اخبار کذب با هدف تخریب کاندیدای رقیب) از شکایت و اقدام قضایی علیه رضا رشیدپور خبر داد.
🔹پیش از این هم عباس عبدی دیگر عضو کمپین مسعود پزشکیان، به دروغ از اعلام حمایت محمدباقر قالیباف از مسعود پزشکیان خبر داد که این خبر نیز بلافاصله توسط اعضای اصلی ستاد قالیباف تکذیب و بر اعلام حمایت محمدباقر قالیباف از سعید جلیلی تاکید شد.
🔹روز گذشته نیز محمدجواد ظریف عضو دیگر کمپین مسعود پزشکیان به دروغ مدعی شد برای رای به دکتر جلیلی مبلغ ۳۰۰ هزار تومان به روستاییان پرداخت میشود که شب گذشته دکتر جلیلی در مناظره نسبت به این رفتار خلاف اخلاق ظریف اعتراض خود را اعلام کرد.
در هفته جاری تمرکز کمپین مسعود پزشکیان بر نفرت پرکنانی علیه سعید جلیلی متمرکز بوده است و این هدف با انتشار اخبار خلاف واقع متعدد توسط اعضای ستاد پزشکیان پیگیری شده است.
🔹این رویکرد پس از مناظره دوم و ناکامی مسعود پزشکیان در این مناظره، همزمان با ساعات پایانی تبلیغات انتخاباتی تشدید شده است که به نظر میرسد نیازمند توجه و نظارت متولیان صیانت از سلامت فضای انتخاباتی است.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷
📉 مروری بر فعالیت ها و طرح های دکتر سعید جلیلی برای ظرفیت های روستایی
🟢 #جلیلی
⚪️ #انتخابات
🔴 #عکس_نوشته
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷
▪️▫️▪️
#مناظره امشب یک دوئل سیاسی بود
که اثبات کرد با یک دوراهی و دوقطبی شدید مواجهیم:
برنامه <> شعار
نواندیشی<> انفعال
خودباوری <> خود تحقیری
ایران باوری <> قفسپنداری میهن
نگاه به آینده <> عقبگرد به گذشته
طرحریزی،تلاش<> سادهانگاری، واسپاری
انتخاب با شماست!
#جلیلی <> #پزشکیان
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷
#تجربهای_قابل_تکرار
🟡چند خاطره و تجربه کوتاه
1⃣یخچالمون خراب بود زنگ زدم به یه تعمیرکار ... همونجور که کار میکرد ، سر صحبت رو باز کردم و بحث انتخابات رو پیش کشیدم ..
بعد کلی صحبت قانع شد به آقای جلیلی رای بده ...
امروز خوشحالم 🌷❤️
2⃣کار برای انقلاب، قبل از طلوع آفتاب!
حدود ۴:۳۰ صبح، قبل طلوع آفتاب، دو تا نوجوون که حق رای هم نداشتن، در حال رفتن به شهر بودن تا برای آقای جلیلی تبلیغ کنند!
اومدم عکس بگیرم، گفتند از چهرمون نگیر....
این بچه ها از خیلی از مدعیان جلوترند...
3⃣ دعوت نامهای تو دست یکی از نوجوون ها بود که ازش عکس گرفتم؛ میگفت: از این دعوت نامه، پونصد تا چاپ کردیم و تو خیابون قارن ساری توزیع کردیم...
میگفت: این دعوت نامه رو خودمون طراحی کردیم...
ارزشمند بودن این کار رو زمانی بیشتر فهمیدم که متوجه شدم هزینهی ۳ میلیونی چاپ این دعوت نامه ها رو خودشون دادند!
4⃣من از زنگ زدن به فامیل شروع کردم که خاکستری هستند و موفق شدم رایشون رو به سمت آقای جلیلی ببرم و قول دادن بقیه رو هم راضی کنن چون خانم بودن
5⃣سلام. بنده معلمم، یک پیام نوشتم و برای مخاطبینم فرستادم. امیدوارم تاثیرگذار باشه چون چیزی جز واقعیت توش نبود.
📝 شما هم خاطرات و تجاربتان را به آیدی زیر ارسال کنید👇
🆔@setadm_admin
#روایت_یاوران_سعید
#نهضت_گفتگوی_چهره_به_چهره
#سعید_جلیلی
#انتخابات
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷
مبلغین حیات طیبه.pdf
9.25M
🔺 حتما مطالعه شود !
💢این ویژنامه همه آن چیزی است که مبلغین دکتر سعید جلیلی در روستا به آن احتیاج دارند.
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷
5.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️پاسخ یک هموطن مقیم نروژ به توئیت آذری جهرمی
#دکتر_سعید_جلیلی
#ستاد_مرکزی_مشهد
🇮🇷 @jalilimashhad 🇮🇷