هدایت شده از نجباء | Nujaba
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آمریکا کارخانه تولید دیکتاتور در جهان است
🔻 سردار سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در مراسم یومالله 13 آبان:
🔹 انقلاب اسلامی در سال 58 با آمریکایی درگیر شده بود که تاریخ ایران از اشغال ها به دست او رنج میبرد.
http://eitaa.com/alnujaba
هدایت شده از نظامیان ایران
📄اکانت منتسب به معاون عملیات سپاه پاسداران خطاب به صهیونیستها 🇮🇱 :
🔹زخم ها در برابر زخم، دست و پا نزنید.۸۱سالگی را نمی بینید، ضلع غربی را باز می گذاریم، شرط آن شنا بلد بودن است.
#سپاه_پاسداران
#نیروی_هواوفضا
#نیروی_هواوفضا_سپاه
#نیروی_دریایی_سپاه
#نیروی_زمینی_سپاه
#اقتدار
#نابودی_اسرائیل
#نابودی_رژیم_جعلی
⚠️دنیای نظامی جنگاوران ولایت 🔫
@jangaavaranvelayat
#پوستر | زخم کاری
◽️واردات بیرویه اشتغال را هدف گرفته است.
#هوادار_ساخت_ایرانیم| #ساخت_ایران
#ساخت_خودمون
اخبار جوانه ها ده دقیقه گزارش رفت ازینکه ۱۳ آبان «دانش آموزان» لانه جاسوسی رو تسخیر کردن:)
تو اون خراب شده هیشکی نیست نظارت کنه اینا چرند پخش نکنن؟
هرچند مطمئنم از نود درصد مسولین بپرسی چرا به ۱۳ آبان میگن روز دانش آموز؛ همین جواب رو میدن
جامعه آگاه
اخبار جوانه ها ده دقیقه گزارش رفت ازینکه ۱۳ آبان «دانش آموزان» لانه جاسوسی رو تسخیر کردن:) تو اون خ
دوستان صرفا جهت اگاهی
در سیزدهم ابان ماه سال۱۳۵۷ رژیم شاه دانش اموزانی که در حمایت از انقلاب در برابر دانشگاه ازاد تجمع کرده بودند تیرباران کرد
و تعداد زیادی شهید و زخمی شدند
به دلیل اینکه درب های دانشگاه بسته بود کسی توان فرار از ان محلکه را نداشت
هدایت شده از کانال حسین دارابی
آمریکا تو جهان
آمریکا تو خلیج فارس😂
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
نقش پارچهای که در این نقاشی بر روی اسب دیده میشود شباهت جالبی با پرچم آمریکا دارد.
این نقاشی که از دورۀ صفوی و اثر قلم رضا عباسی است در موزۀ بریتانیا نگهداری میشود.
اصلا قبل از اینکه آمریکا بوجود بیاد پرچم آمریکا زیر ما بوده.
فکر کنم کريستف کلمب اومده یکی دو تا زیرانداز و زین و از این خرت و پرتا برده آمریکا پرچمش کرده😂
PICWARS|@nzamianirann
فسلفه طراحی روسها در طراحی جنگنده دست کم طی دهه 1940 تا 1970 این بود که یک طرح را تولید کننده بعد در خدمت مشکلات ان را حل کنند. در واقع اگر کل پروژه در خوب بود در گام بعد ان را اصلاح میکردند. این سرنوشت میگ15 بود. در سال 1949 زمانی که میگ15 به تازگی وارد خدمت شده بود نیروی هوایی شوروی خواهان طراحی یک جنگنده بمب افکن و یک شکاری رهگیر همه گونه هوا بر اساس ان بود. در مرحله اول برای افزایش سرعت بال میگ15 با 35 درجه پس گرایی را پس گراتر کرده و زاویه را به 45 درجه رساندند.این طرح با نام میگ15 بیز 45 نامیده شد.
جنگنده جدید در 14 ژانویه سال 1950 به پرواز در امد . این نسخه 90 سانتیمتر کشیده تر از میگ15 بیز بود و دارای یک بالچه شکمی بود ولی دارای همان موتور، سلاح و کابین بود. ولی از بالا اگر به این نسخه نگاه میکردند اختلافات بیشتر بود. بال 10 درجه پس گراتر بو و حتی دم نیز پس گرایی داشت و بر روی بال دو تیغه (به جای سه تیغه در میگ15 )برای کنترل لیفت بال وجود داشت
این پیش نمونه نشان داد عملکرد کلی ان بهتر از میگ15 بیز است و از جمله اینکه میگ15 در سرعت بیش از 910 کیلومتر در ساعت دچار لرزش شدید میشد این مشکل را این نسخه نداشت. پیش نمونه اولیه در یک شیرجه تند از دست رفت و پیش نمونه دوم کار را ادامه داد تا اینکه درسال 1952 دستور ساخت جنگنده جدید با نام میگ17 داده شد. ناتو به ان نام فرسکو را داد MIG-17 Fresco
میگ 17 نیز مانند میگ 15 دارای بدنه کشیده با یک ورودی هوا در جلوی دماغه، کابینی برامده و یک موتور بود که به ان بال و دوم و سکان عمودی اضافه کرده بودند.اول نسخه میگ17 که میگ17 ای بود (MIG-17A) دارای موتور قویتر وی کا -1 وی بود و از صندلی پرتاب ایمنتری بهره می برد ، دارای دو اینده در دو طرف کابین برای دید به عقب بود(برای رزم هوایی داگ فایت)
از MIG-17A کمتر از صد فروند تولید شد و در میانه سال 1953 نسخه جدید میگ17 اف تولید شد. این نسخه با نسخه قبلی فرقی زیادی نداشت و تنها مجهز به یک موتور وی کا1 اف بود که دارای پس سوز بود که برای افزایش نرخ سعود استفاده میشد. این موتور دارای رانش 7345 پاوند با پس سوز بود و میگ17 را تبدیل به اولین جت روسها با پس سوز موتور کرد. بیشترین سرعت این مدل 1450 کیلومتر بر ساعت بود و برد ان با دو مخزن سوخت خارجی 1400 کیلومتر بود.
در دماغه دارای یک رادار مسافت یاب اس ار دی-1 برای هدفگیری توپ بود و محل برخورد گلوله را به خلبان بر روی یک سایت اتش روی پنل خلبان نشان میداد. میگ17 مانند میگ 15 دارای یک توپ 37 م م و دو توپ 23 م م بود. یک توپ ۳۷ م م ان ۳۷ با ۴۰ گلوله و سرعت اتش ۴۰۰ گلوله بر دقیقه در سمت راست و دو توپ ۲۳ م م با ۸۰ گلوله برای هر توپ در سمت چپ بود که دارای سرعت اتش ۸۰۰ گلوله بر دقیقه بود .توپ ۳۷ م م برای سرنگونی بمب افکنها و دو توپ۲۳ م م برای سرنگونی شکاری ها بود. شوروی در ازمایشات خود متوجه شده بود برخورد ۸ گلوله ۳۷ م م باعث سرنگونی یک ب ۲۹ می شود . هر سه توپ روی سینی قرار داشتند که با پایین اوردن ان میشد توپ را مهمات گیری و یا تعمیر کرد از این رو بسیار راحت تعمیر میشد . این مسئله در مورد موتور هم بود. تنها با باز کردن چند قفل میشد تمامی قسمت عقب هواپیما را از قسمت جلو جدا کرد و به موتور دستراسی پیدا کرد.
در زیر هر بال دارای یک جایگاه خارجی برای حمل یک مخزن 300 لیتری بود. از اواخر دهه 1950 میگ17 اف در شوروی به یک جایگاه خارجی بیشتر زیر هر بال برای حمل بمب 100 و 250 کیلوگرمی و یا غلاف 8 لول راکت 57 م م برای پشتیبانی هوایی نزدیک شد و در دهه 1960 بر روی ان موشک کوتاه برد فروسرخ ار13 نیز نصب شد.
در اوائل دهه 1950 روسها به دنبال یک شکاری همه گونه هوا بودند و حتی چندین طرح رادار روی میگ15 ازمایش کردند ولی رادار پیچیده و غیر قابل اعتماد بودند. ولی یک رادار یعنی رادار ار پی -1 کارایی مناسبی داشت و روسها ان را روی چند فروند میگ15 بیز نصب کردند و البته به جای ان توپ 37 م م و خزانه ان جمع شد. ولی این رادار در اصل در نهایت روی دماغه نسخه جدید میگ17 یا همان میگ17 پی نصب شد . این رادار در یک محفظه گوی شکل در درون ورودی هوا نصب شد و بردش 7 کیلومتر بود. تا نزدیکی هدف باید میگ توسط رادار زمینی هدایت میشد تا بتواند هدف را کشف کند. برد رادار کم بود، حتی کمتر از برد چشم خلبان ولی در شب موثر بود(البته در کنار رادار زمین). این نسخه به فرمانده ای پدافند هوایی شوروی تحویل داده شد و فاقد توپ 37 م م بود.
میگ17 پی وی کا 1 ای بود زیرا در ان زمان نسخه پس سوز دار وی کا 1 اف اماده نبود . وقتی موتور جدید اماده شد از سال 1954 نسخه میگ17 پی اف ساخته شد که پی نشان دهنده رادار و اف نشان گر موتور وی کا-1 اف بود
با وجود این میگ17 پی اف تفاوت های دیگری هم داشت که شامل یک هشدار دهنده راداری سیرینا 2 بود.در اواخر خط تولید میگ17 پی اف مجهز به رادار ار پی-5 شد که دارای برد 11 تا 13 کیلومتر بود.
در میانه دهه 1950 شوروی تصمیم به نصب موشک ای ای 1 الکالی روی میگ17 گرفت. موشک الکالی یک موشک موج سوار راداری بود که در خط باریک راداری که از رادار جنگنده به هدف می تابید مسیر خود را تا هدف طی میکرد. این نسخه دارای چهار جایگاه خارجی برای حمل چهار موشک بود و فاقد توپ بود . این موشک از سال 1957 روی میگ17 نصب شد و به این نسخه نام میگ17 پی اف یو ویا پی ام داده شد . بر اساس میگ17 پی اف نسخه شناسایی میگ17 ار ساخته شدکه فاقد توپ37 م م بود و جای ان دارای سه دوربین نصب شده بود.
درسال 1953 نسخه ای میگ 17 با نام میگ17 اس ان ازمایش شد که دارای دو ورودی هوا در دو طرف بدنه بود . دلیل انتقال ورودی هوا به دو طرف بدنه نصب سه توپ 23 م م در دماغه بود که متحرک بود و میتوانستند 27.5 درجه رو به بالا و 9.5 درجه رو پایین حرکت کند. این توپ توسط یک چشمی بر روی کلاه خلبان هدایت میشد و خلبان سرش را به بالا و پایین حرکت میداد ، توپ نیز به همان طرف حرکت میکرد.این سیستم به خلبان اجازه میدهد بدون حرکت دماغه با حرکت توپ هدف را شکار کند . با وجود کارایی بالای این سیستم ولی هرگز عملیاتی نشد
در سال 1953 چین تعداد محدودی میگ17 اف را از شوروی دریفات کرد و در نهایت مجوز تولید ان را با نام جی5 را گرفت و از سال 1956 دست به تولید ان زد. در سال 1961 دست به تولید تحت امتیاز میگ17 پی اف با نام جی5 ای زد و در مجموع 767 فروند جی 5 تا سال 1969 در چین تولید شد.
میگ17 در نسخه روسی فاقد نسخه اموزشی دو سرنشینه بود و خلبان روسی روی میگ15 UTI اموزش می دیدند ولی چین دست به توسعه نسخه دو سرنشینه به سبک میگ15 UTI با نام جی جی 5 زد که تبدیل به اصلیترین جت اموزشی ارتش چین تا چهار دهه بعد شد.دست کم 1061 فروند جی جی 5 تا سال 1986 تولید شد که در واقع اخرین نمونه تولید میگ17 در جهان بود.
لهستان نیز میگ17 را در داخل تولید کرد. لهستان از سال 1956 دست به تولید میگ17 اف با نام لیم5 زد . در مجموع 477 فروند لیم5 تولید شد که 120 فروند به المان شرقی صادر شد.لهستان همچنین 130 فروند میگ17 پی اف را با رادار ار پی-5 را تولید کرد که اولین شکاری همه گونه هوای لهستان بود و به ان نام لیم 5 ام نام گذاشت
لهستان دست به توسعه نسخ تهاجمی میگ17 با نام لیم5 ام زد که دارای چتر ترمز بود و میتوانست بمب های 500 کیلوگرمی را حمل کند. در ادمه لهستان دست به تولید لیم6 زد که نسخه ای با دو جایگاه زیر هر بال با توان حمل تا چهار راکت انداز 16 لول 57 م و یا چهار بمب250 کیلوگرمی بود.نسخه شناسایی از لیم6 با نام لیم 6 ار نیز تولید شد.
#مقاله
#پارت_اول
هدایت شده از جنگاور
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تصویری زیبا از دو بالگرد قدرتمند غربی در اختیار تایوان
ای اچ۶۴اپاچی و سی اچ۴۷شینوک در کنار هم
این دو بالگرد در بسیاری از ارتش های جهان در خدمت هستند
#زیبا #تایوان #چین
⊰᯽⊱┈•─╌☫╌─•┈⊰᯽⊱
⚔ @NZAMIANIRANN 🇮🇷
⊰᯽⊱┈•─╌☫╌─•┈⊰᯽⊱
هدایت شده از نظامیان ایران
سلام وقتتون بخیر 🎈🎉
🔰تصاویری از جریان تست موشک ضد تانک تاپ اتک HJ-12 توسط یگان های ضد زره نیروی زمینی ارتش خلق چین 🇨🇳
🔹موشک HJ-12 یک سلاح ضد زره تاپ اتک چینی است که بر اساس موشک جولین ارتش تروریست امریکا و توسط صنایع دفاعی نوریکنو چین توسعه پیدا کرده است ...
#چین
#ارتش_خلق_چین
#ستاره_سرخ
#تایوان
پست اختصاصی است کپی پست و تصاویر و فیلم حرام و درصورت تخلف به پشتیبان ایتا گزارش و کانال فیلتر خواهد شد
⚠️دنیای نظامی جنگاوران ولایت 🔫
@jangaavaranvelayat