هدایت شده از ترور رسانه
‼️بر طبل جنگ کوبیدن اصلاحات به بهانهی نگرانی از تهدید طالبان به مرزهای ایران
▪️▫️بیست سال حضور ارتش ناتو در داخل خاک افغانستان، برای شما نگرانکننده نبود و احتمال تهدید به مرزهای ایران توسط آنها را نمیدادید و به یکباره، بخاطر حضور طالبان در نزدیکی مرزهای ایران،نگران تهدیدهای آتی شده اید؟
چرا در طول این بیست سال،حتی یکبار از حکومت تقاضای جنگ با ارتش ناتو را نکردید؟!
#هدایــتی
@Terrorofmedia
توپولف۹۵ام اس مسلح به ۸موشک کروز
توپولف۹۵ بمب افکنی است که در میانه جنگ سرد با توجه به نیاز شوروی برای بمب افکنی که خود را به امریکا رسانده بمباران کند و برگردد ساخته شد
این بمب افکن سابقه پرتاب ازمایشی بمب گرما هسته ای تزار را در کارنامه دارد
هم اکنون توپولف۹۵ها یا به نسخه ام اس ارتقا داده شدند یا از خدمت خارج شدند و نقش انهایی که در خدمت هستند پرتاب موشک کروز میباشد
#پروفایل
#زیبا
#دانستنی
#شوروی
#امریکا
مسرشمیت ب اف ۱۰۹
جنگنده اصلی آلمان نازی در جنگ جهانی دوم بود. این هواپیما را ویلیام امیل مسرشمیت در اوائل دهه ۱۹۳۰ طرح کرد و شرکت مسرشمیت آن را میساخت. باف ۱۰۹ دارای مشخصههای جدیدی مانند بدنه تمام فلزی و اتاقک بسته و چرخ جمع شونده بود که آن را از جنگندههای قبلی متمایز میکرد. از پایان سال ۱۹۴۱ ب اف ۱۰۹ در واقع به هواپیمایی رهگیر تبدیل شده بود و هر کدام از مدل های متعدد ب اف مختص وظیفهای جداگانه ساخته شده بود. از جمله وظایف متعدد باف ۱۰۹ می توان به اسکورت بمب افکن ها، کاربرد به عنوان جنگنده بمب افکن، بمب افکن ویرانگر، هواپیمای شناسایی و استفاده باف ۱۰۹ درتمام حالتهای ممکن از جمله روز یا شب، یا در هوایی بارانی یا صاف و آفتابی اشاره کرد. باف ۱۰۹در طول جنگ و پس از آن برای کشورهای متعددی به جزء آلمان نازی خدمت کرده و کاربرد فراوانی در آن کشور ها داشته.
پنج سلاح مرگبار آلمان نازی در جنگ/از مسرشمیت کشنده ترین جنگنده در جنگ جهانی دوم تا یوبوت قایق زیر دریایی
باف ۱۰۹ بیشترین تولید را در طول جنگ جهانی دوم داشت، تعداد ۳۳٫۹۸۴ نمونه از این هواپیما ساخته شد که این مقدار تولید تا آوریل ۱۹۴۵ ادامه داشت. نیروی هوایی آلمان اعلام کرد که حملههای این هواپیما به مواضع دشمن در طول جنگ جهانی دوم ۹۲۸ پیروزی در نبردهای هوایی برای آنها به ارمغان آورده که این موفقیت ها عمدتاً در جبهه شرقی و نیز توسط خلبانان تک خال آلمانی در شمال آفریقا بدست آمده است.
راکوِل بی-۱ لنسر (به انگلیسی: Rockwell B-1 Lancer) یک بمب افکن راهبردی و چهار موتورهٔ مافوق صوت نیروی هوایی آمریکا است که از بال متحرک بهره میبرد. این بمب افکن توسط شرکت راکول (اکنون بخشی از شرکت بوئینگ) ساخته شدهاست. بی-۱ محصول نیاز نیروی هوایی آمریکا به یک بمب افکن مافوق صوت و دوربرد است که باید جایگزین بی-۵۲ استراتوفورترس میشد. نخستین مدلهای این بمب افکن با نام بی-۱ ای در اوایل دهه هفتاد تولید شد اما ساخت آنها لغو و فقط ۴ فروند از آنها ساخته شد. در اوایل دهه هشتاد مجدداً این بمب افکن با نام بی-۱ بی با تأکید بر سطح مقطع راداری کم مورد بازنگری قرار گرفته و در سال ۱۹۸۶ به عنوان یک بمب افکن اتمی وارد خدمت در نیروی هوایی آمریکا شد. این بمب افکن در دهه نود به بمب افکن متعارف تغییر کاربری داده و در سال ۱۹۹۱ در عملیات طوفان صحرا در بمباران عراق شرکت کرد. در سال بعد در عملیات ناتو در کوزوو شرکت کرد و پس از آن به همراه نیروهای ناتو در افغانستان و عراق وارد عملیات نظامی شد. با بازنشسته شدن ای اف-۱۱۱ راون در سال ۱۹۹۸ و بازنشسته شدن اف-۱۴ تامکت در سال ۲۰۰۶ در حال حاضر بی-۱ تنها هواپیمای بال متحرکِ در حال خدمت نیروی هوایی آمریکا است. در آخرین برآورد ارزش ۱۰۰ فروند از این بمب افکن به همراه تجهیزات آن حدود ۲۰/۵ میلیارد دلار تخمین زده شد.