فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شاه آسیا و شرق اروپا😂
مسلسل چند منظوره ام جی-۴۲
ام جی-۴۲ مسلسل چند منظوره ای بود که در المان نازی طراحی شده و از سال ۱۹۴۲ میلادی وارد ارتش المان شد. ام جی-۴۲ بدلیل نیاز ارتش المان به مسلسلی با نواخت تیر سریع تر، ساختار ساده تر و هزینه ساخت پایین نسبت به مسلسل ام جی -۳۴ ساخته شد. این مسلسل به واسطه قتلعام نیروهای امریکایی در جنگ جهانی دوم به هنگام پیاده شدن این نیروها در سواحل اوماها شهرت بسیاری کسب کرد.
نرخ کشتار توسط این مسلسل بسیار بالا بود به میزان ۱۲۰۰ دور اتش بار در دقیقه تیراندازی می کرد و قادر به تغییر سریع در میدان جنگ بود.
بسم الله الرحمن الرحیم
کانال Military Pershian
یک کانال جهت معرفی، ارائه اخبار نظامی جهان و خاورمیانه، والپیپر و انتشار مقالات در مورد انواع تسلیحات نظامی داخلی. بروزترین اخبار و مقالات.
لینک کانال Military Pershian در سروش:
splus.ir/militarypershian
برگزاری کوییز و نظر سنجی.
#موشک_قاره_پیما_ایران
#پدافند_۶۰۰_کیلومتری_ایران
همگی در کانالMilitary Pershian
(پدافند ۶۰۰ کیلومتری ایران و موشک قاره پیمای ایران #بزودی در کانال Military Pershian)
لینک کانال Military Pershian:
🇮🇷🇮🇷 🇮🇷🇮🇷🇮🇷 @militarypershian🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ما را در سروش دنبال کنید.
جامعه آگاه
#چالش❓ نام این جنگنده ی ساخت شرکت سوکو یوگسلاوی چیست؟ برای پاسخ به آیدی زیر پیام دهید. @muood313
برنده مشخص شد و جایزه به ایشان تعلق گرفت💚
پاسخ: جی ۲۲ ساخت سوکو یوگسلاوی
جامعه آگاه
به وقت شام به سبک هالیوودی در افغانستان با هنرپیشگی هواپیمای آمریکایی!! نمیگن بعد از تیک اف عین برگ
راستی
من چیزی رو متوجه شدم اونم اینه که بعد از تیک اف هواپیما ( بلند شدن ) کسانی که خودشون رو در لای چرخ ها جا دادن ، اگر محفظه چرخ ها به قسمت بار هواپیما راه داشته باشه این افراد میتونن زنده بمونن ( از کانال چرخ ها وارد قسمت بار شده و امریکایی های محترم درب کابین اصلی و قسمت انبار رو باز کنن و نجاتشون بدن )
درب کوچکی برای ارتباط انبار و کابین مسافرا هست
اما اگر محفظه چرخ ها جدا باشه و به قسمت بار راه نداشته باشه ، این عزیزان بدلیل فشار هوا از شدت سرما یخ میزنن و کشته میشن ( فشار هوا و سرعتی که هواپیما میره به اندازه ای هست که انگار 1000 تا کولر همزمان دارن یکی رو باد میزنه )
موشک کروز نصر
موشک کروز نصر از موشکهای ساخت سازمان صنایع دفاع وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است که اولین بار در رزمایش وحدت ۸۷ رونمایی و به سوی اهداف موردنظر شلیک شد. این موشک در انواع دریاپایه و هواپایه طراحی و ساخته شده است.
سردار سرتیپ پاسدار احمد وحیدی وزیر اسبق دفاع ۱۷ اسفند سال ۸۸ در مراسم رونمایی از نخستین نمونه از موشک کروز نصر درباره این موشک گفت که موشک نصر یکی از نوع موشکهای کروز است که میتواند شناورهای۳هزار تنی را منهدم کند، این موشک در کلاس موشکهای کوتاه برد است که در حال حاضر قابلیت شلیک از ساحل و انواع شناورها را دارد و در آینده نزدیک امکان شلیک از بالگرد و زیردریایی نیز به قابلیتهای تاکتیکی آن اضافه میشود.
با تولید انبوه این موشک و تحویل آن به نیروی دریایی سپاه و ارتش، توان دفاع دریایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی ایران به نحو چشمگیری افزایش خواهد یافت.
پس از اینکه نخستین نمونه موشک کروز نصر با کاربری دریایی به نیروهای مسلح کشورمان تحویل داده شد، ۲۰ بهمن ماه سال ۹۴ نیز نوع هواپایه این موشک با حضور سردار سرتیپ پاسدار حسین دهقان وزیر سابق دفاع و امیر سرتیپ شاهصفی فرمانده سابق نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران به این نیرو تحویل داده شد.
سردار دهقان در مراسم تحویل دهی این موشک طی سخنانی پیشرفتهای جمهوری اسلامی ایران به ویژه در عرصههای دفاعی را از برکات انقلاب شکوهمند اسلامی ایران دانست و تصریح کرد: دانشمندان و متخصصان توانمند سازمان هوافضای وزارت دفاع با روحیه جهادی و انقلابی، نیازمندیهای راهبردی نیروهای مسلح را در حوزههای مختلف تامین میکنند.
وزیر سابق دفاع در تشریح موشک نصر هواپایه گفت که این موشک از قابلیتهای بالایی برای انهدام اهداف مورد نظر برخوردار است. موشک کروز نصر هواپایه توان عملیاتی و قدرت تاکتیکی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران را بالا میبرد. سیستم سلاح نصر هواپایه قابلیت نصب و بهرهبرداری بر روی انواع جنگندهها را دارد.
مشخصات فنی موشک کروز نصر
وزن این موشک در حدود ۳۵۰ کیلوگرم، طول آن در حدود ۳/۵ متر و قطر آن نیز در حدود ۰/۲۸ است. این موشک با یک کلاهک ۱۵۰ کیلوگرمی میتواند با بُرد ۲۵ کیلومتری و سرعتی در حدود یک ماخ انفجارهای مرگباری را در بدنه انواع کشتیهای متجاوز به ایران اسلامی ایجاد کند
این موشک چندین ویژگی منحصر به فرد دارد که یکی از آنها توانایی انهدام اهداف و نفوذ در بدنه شناورهایی با زره نیمه سنگین است. دیگر ویژگی مهم موشک کروز نصر دارابودن قابلیت هدایت تلویزیونی و راداری است که کاربر این موشک را قادر میسازد تا موشک را تا لحظه برخورد به هدف رهگیری و از اصابت آن به هدف موردنظر اطمینان حاصل کند.
ویژگی مهم بعدی موشک کروز نصر دارابودن قابلیت استفاده در لایههای دفاع ساحلی است که نیروهای مسلح کشورمان میتوانند از آن به توان مکمل پدافند ساحلی در کنار سامانههای توپخانهای استفاده کنند. البته مهمترین ویژگی این موشک قدرت انهدام بالای آن برای شناورهای سنگین وزن همچون شناورهای سه هزار تنی دشمنان و نیروهای فرامنطقهای حاضر در خلیج فارس است.
موشک کروز نصر را میتوان از انواع پرتابگرهای ساحلی و شناورهای موشک انداز نیز شلیک کرد.
موشکهای کروز نصر هواپایه و دریاپایه
همانطور که در ابتدای این گزارش مطرح شد این موشک در دو نوع دریاپایه و هواپایه طراحی ساخته شده است. نوع هواپایه این موشک میتواند بر روی انواع هواپیماها، جتهای جنگنده و بالگردها نصب شود.
🚫اگر نخونید ضرر کردید 🚫
بخونید خیلی قشنگه: اولين روزي كه امام حسين (ع) روزه گرفتند همه اهل بيت در كنار سفره جمع شدند؛ پيامبر اكرم (ص) رو به امام حسين فرمودند:
حسين جان عزيزم روزه ات را باز كن. امام حسين فرمودند:
جايزه من چه خواهدبود؟
پيامبر فرمودند: نصف محبتم را به كساني كه تو را دوست دارند مي بخشم.
حضرت علي(ع) فرمودند:
پسرم حسين جان بفرما. باز امام فرمودند: جايزه من چه خواهدبود؟
حضرت علي فرمودند: نصف عبادت هايم براي كساني كه عاشق تو هستند.
حضرت فاطمه(س) فرمودند:
عزيز دلم افطار كن.امام حسين پرسيدند:
جايزه شمابه من چيست؟
حضرت فرمودند: نصف عبادت هايم را به كساني که بر تو گريه مي كنند مي بخشم.
امام حسن(ع) فرمودند:
برادر جان روزه ات را بازكن و امام همان سوال را پرسيدند.
حضرت پاسخ دادند: من تا همه گنهكاران را بر تو نبخشم به بهشت نخواهم رفت.
و درهمين حال جبرئيل بر پيامبر نازل شد فرمود خدا مي فرمايد:
من از شماها مهربانتر هستم و آنقدر آن كساني كه عاشق تو هستند را به بهشت ميبرم تا تو راضي شوي یا حسین.
ﺣﻀﺮﺕ ﻣﺤﻤﺪ "ص" ﻣﯽﻓﺮﻣﺎﯾﻨﺪ:
ﻧﻮﺭﺍﻧﯽ ﺷﻮﺩ ﭼﻬﺮﻩ کسی که این حدیث رابه دیگران می رساند
حاج مهدی سلحشور چند شب قبل تو حرم حضرت معصومه میگفت:...دیدی تا یه جوک باحال میبینی درجا کپی میکنی وبعدش پخش میکنی !!!حالاببینم سوره ای ازقرآن که معادل یک سوم قرآن هست راچکارش میکنی.. فکرش را بکن.. روز قیامت باخودت میگی کاش بیشتر میفرستادم..
سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمينـ ــ ـــ ــــ𖧷ــــ ـــ ــ ـ
ـݩوڪَراٰۍِـصٰاحِبالزَمٰاٰݩـ(ـعَڄـ)♥️
ظفر300 " یک بالگرد آزمایشی ساخت سازمان " صنایع دفاعی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح " جمهوری اسلامی ایران است. این بالگرد در سال 1988 رونمایی شد و اصول طراحی و ساخت این نمونه آزمایشی بر پایه بالگرد " بل ایاچ-۱ کبرا " است. در بالگرد " ظفر300 " از سیستم جلو برنده " جت آلیسون C18 " استفاده گردیده و این بالگرد دو نفره توانایی حرکت با سرعت بیش از 200 کیلومتر بر ساعت و سقف پرواز بیش از 2 هزار متر را دارد.
این اولین بالگرد تولید شده در ایران در سال ۶۸ است
موشک مشکات
موشک کروز میان برد سطح به سطح مشکات یکی دیگر از دستاوردهای موشکی صنایع دفاع کشورمان است که با دانش بومی و داخلی متخصصان کشورمان طراحی و ساخته شده است.
سردار سرتیپ دوم پاسدار سید مهدی فرحی رئیس وقت سازمان هوافضا و معاون وزیر دفاع وقت ایران اواخر تابستان سال ۹۱ از این موشک نام برد و درباره جزییات مشکات گفت که این موشک قرار است تا بردی در محدوده ۲هزار کیلومتر داشته باشد و در سه نوع دریاپایه، زمینپایه و هواپایه ساخته و تولید خواهد شد و قابلیت مهم این موشک قرارگیری بر روی هواپیما و شلیک از روی آن است.
به نظر می رسد موشک سومار نمونه تکمیلی و نهایی پروژه مشکات باشد که با مشخصات تقریبی موشک مشکات طراحی و ساخته شده است.
پایگاه تحلیلی وزارت دفاع آمریکا در معرفی موشک مشکات ضمن تحلیل مشخصات آن نوشته است اگر مشکات با تواناییهای گفته شده توسط مقامات ایرانی عمل کند، یکی از طولانی ترین موشک های کروز ایران خواهد بود. مشکات با برد ۲هزار کیلومتری قادر است تا به همراه موشکهایی نظیر شهاب ۳ و سجیل، اهدافی را در اسرائیل، جنوب شرقی اروپا و شمال هند منهدم کند.
موشکهای کروز بردبلند نظیر سومار و مشکات به طور کلی قادر هستند تا خطرات جدی را برای سیستمهای پدافندی چون گنبد آهنین ایجاد کرده و به دلیل رادارگریزی، این سیستم ها را سردرگم کنند. در ادامه این مطلب آمده طبق برخی گزارشات به دست آمده متخصصان موشکی ایران از ماه می سال ۲۰۱۸ تاکنون آزمایش جدیدی را بر روی موشک مشکات انجام ندادهاند
"یوزی رابین" مدیریت برنامه دفاع موشکی اسرائیل در سالهای قبل با اشاره به برنامه های موشکی کشورمان اعلام کرده که با وجود موشکهای ایرانی، آنها نیازی به سلاح هسته ای ندارد. آنها (ایران) می توانند با این موشک های ۲۰۰۰ کیلومتری که دقت بالایی پیدا کردهاند کشورهایی مثل اسرائیل و حتی مصر را فلج کنند. اگر عاقلانه اهدافی را مثل نیروگاهها انتخاب کرده و آنها را هدف قرار بدهند، پس بدون نیاز به سلاح هستهای میتوانند هر کشوری را فلج کنند.
رابین در بخش دیگری از سخنان خود به رونمایی از موشک استراتژیک کروز حمله به اهداف زمینی در کشورمان اشاره کرده و ادامه داد: ایرانیها یک بار در سال ۲۰۱۲ میلادی به برنامه ای برای ساخت موشک کروز حمله به اهداف زمینی به نام "مشکات" اشاره کردند، اما تصویری از آن را نشان ندادند. در نهایت موشک سومار را رونمایی کردند. من به سرعت این موشک ایرانی را با کا اچ ۵۵ روسی مقایسه کرده و متوجه شدم که این نه یک کپی چینی، بلکه یک کپی ایرانی از موشک موردنظر است. احتمالا موتور جتی هم که بر روی این موشک نصب شده است از نمونه روسی بهتر است. این یک دستاورد بزرگ مهندسی برای ایرانیها است. این قطعا یک کپی نیست. من از لحاظ تکنیکی به احترام افرادی که این کار را انجام دادند کلاه از سر برمیدارم و به آنها احترام میگذارم.
مدیریت برنامه دفاع موشکی اسرائیل با ابراز ترس از نیروهای مسلح کشورمان گفت که این موشک ایرانی یک موشک کروز زمین پرتاب است که از یک شتاب دهنده کمک گرفته و با استفاده از آن ارتقاع میگیرد و سپس موتور اصلی آن فعال میشود. ایرانیها با استفاده از این موشک میتوانند اسرائیل را از خاک خود هدف قرار دهند. اما آنها همچنین هواپیمای سوخوی ۲۴ را دارند. اگر بتوانند این موشک را بر روی این هواپیما نصب کرده و با آن به سمت مدیترانه بیایند و از آنجا به سمت شمال گردش کنند، این موشک توان هدف قرار دادن هر نقطه ای از اروپا را دارد.
ارزیابیهایی که اندیشکدههای غربی در مورد برنامه موشکی ایران منتشر کردهاند، نشان میدهد اصلیترین تلاش غرب محدود کردن موشکهای برد بلند ایران است. در حقیقت غرب تلاش میکند تا برنامه موشکی ایران را محدود به تعدادی از موشکهای کوتاه برد کند؛ موشکهایی که برد آنها عملاً تا ۵۰۰ کیلومتر بوده و کوچکترین تهدیدی برای رژیم اشغالگر صهیونیستی محسوب نمیشود. همچنین سایر همپیمانان این رژیم همچون عربستان سعودی و امارات نیز از ناحیه برنامه موشکی ایران آسوده خاطر خواهند شد.
موفقیت دانشمندان و طراحان ایرانی امروزه به همگان ثابت شده است و اکنون شاهد این هستیم که ایران در بسیاری از زمینهها خودکفا شده است. اعمال تحریمهای خصمانه علیه کشورمان نیز نتوانست کاری از پیش ببرد و تهران توانست یکه و تنها راه خود را در حوزه دفاعی ادامه دهد.
کشور ما طی سالهای اخیر توانسته است طیف متنوعی از موشکهای بالستیک با ویژگیهای متفاوت برای مقابله با انواع تهدیدات را طراحی و تولید کند که به همین سبب به یکی از قدرتهای موشکی جهان و منطقه غرب آسیا تبدیل شده است. توانمندی نظامی و دفاعی کشور، بدون شک یکی از مهم ترین محورهای راهبرد نظامی جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تهدیدات است. همینطور بر اساس مولفههای قدرت، توان موشکی به عنوان یکی از مهمترین عامل بازدا
سلام به همه اعضای کانال
لطفا انتقادات و پیشنهاداتتان را برای مدیر خوب کانال مان بفرستید با تشکر فراوان
@IRIAF313
#مزرعه_موشکی
موشک بالستیک سجیل
نمونه اولیه این موشک که از انواع موشکهای بالستیک ساخت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشورمان است که برای نخستین بار ۲۲ آبان ماه سال ۱۳۸۷ در پروژهای با نام عاشورا توسط سردار محمد نجار وزیر اسبق دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح رونمایی و به دنیا معرفی شد. به گفته کارشناسان نظامی و دفاعی جهان دستیابی ایران به تکنولوژی ساخت چنین موشکی یعنی که ایران در حوزه ساخت موشکهای بالستیک در لبه فناوری قرار دارد و تمام آنچه باید در این حوزه بداند را آموخته است. در واقع این موشک نخستین موشک دوربرد ایران با سوخت جامد است.
سردار سرتیپ پاسدار مصطفی محمد نجار در خصوص موشک سجیل گفته که متخصصان اقتدارآفرین سازمان هوافضای وزارت دفاع موفق شدند نسل جدید موشک زمین به زمین با سوخت جامد مرکب را آزمایش کنند. همه مراحل طراحی و ساخت موشک «سجیل» و سکوی پرتاب آن به دست متخصصان اقتدار آفرین وزارت دفاع صورت گرفته است.
مشخصات فنی موشک بالستیک سجیل
موشک بالستیک سجیل از سه بخش بلوک ۱، بلوک ۲ و کلاهک جنگی تشکیل شده است. این موشک با وزنی در حدود ۲۳ تن و یک موتور دو مرحلهای سوخت جامد که سرعت حرکت آن را تا ۴ هزار و ۳۰۰ متر بر ثانیه میرساند، توانایی نابودی اهداف مشخص شده تا برد ۲ هزار کیلومتری را دارد. وزن کلاهک موشک سجیل در حدود ۶۵۰ کیلوگرم و طول بدنه آن در حدود ۱۸ متر و قطر بدنه آن نیز ۱ متر و ۲۵ سانتی متر تخمین زده میشود. طبق برآورد کارشناسان، این موشک می تواند در مدت ۱۳ دقیقه به بیشترین سرعت خود برسد. سامانه هدایت این موشک نیز از نوع اینرسی است که میتواند اهداف خود را با خطای ۲۰ متر نابود کند.
موشک سجیل؛ موشکی با ویژگیهای خاص
یکی از عواملی که در طراحی موشکها اهمیت بسیاری دارد سرعت آماده سازی موشک پیش از شلیک است. طراحان سجیل این ویژگی را در نظر گرفتند و این موشک را با پیروی از این ویژگی ساختهاند. شتاب موشک سجیل نیز بسیار بالاست و به همین دلیل سامانههای دفاع هوایی نمیتوانند آن را منهدم کنند و پرتابگر متحرک موشک سجیل نیز میتواند پس از شلیک با سرعت بسیار بالا محل را ترک کند تا توسط دشمن شناسایی و منهدم نشود.
دیگر ویژگی موشک بالستیک سجیل نحوه عمل آن پس از شلیک است. این موشک پس از شلیک از جو خارج شده و به حالت افقی در میآید. سپس این موشک در خارج از جو شروع به حرکت میکند و به محض رسیدن به بالای سر هدف، موشک دوباره وارد جو شده و با استفاده از جاذبه زمین و با سرعت بسیار بالا، روی هدف قفل میکند و با سرعت ۱۳ ماخ بر روی هدف فرود میآید
ویژگی بعدی موشک سجیل داشتن سیستم ناوبری جدید و سنسورهای بسیار پیچیده است. به نحوی که سنسورهای تعبیه شده در موشک سجیل باعث شده تا ضریب دقت این موشک در هنگام برخورد به اهداف افزایش پیداکند. همچنین ردیابی سجیل هم برای رادارهای پیشرفته دنیا بسیار مشکل است. این موشک به شکلی طراحی شده که سامانههای دفاعی برتر دنیا از جمله پاتریوت و گنبد آهنین توان مقابله با آن را ندارند.
از تهران تا تل آویو در یک چشم به هم زدن با موشک سجیل
بسیاری از کارشناسان و متخصصان، موشک بالستیک و دوربرد سجیل را جزو اولین گزینههای ایران برای پاسخگویی به هر گونه تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان میدانند، موضوعی که این موشک را بیش از پیش مورد توجه جهانیان قرار داده است، چرا که برد این موشک ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر است و حداکثر توان حمل ۴۰۰ کیلوگرم را دارد و این در حالی است که مسافت میان ایران و اسرائیل تنها ۱ هزار و ۳۰۰ کیلومتر است و این برد اضافه که در سلاح وجود دارد قدرت ویرانگری آن را افزایش میدهد. سجیل در کمتر از ۱۰ دقیقه و به اذعان صهیونیستها در مدت هفت دقیقه میتواند سرزمینهای اشغالی را هدف قرار دهد.
کارشناسان درباره موشک سجیل چه میگویند؟
پایگاه خبری مشهور National Interest آمریکا در گزارشی مربوط به سال ۲۰۱۷ با عنوان «چرا جهان باید از موشکهای ایرانی بترسد؟» موشک سجیل را نقطه جهش صنعت موشکی ایران توصیف کرده و سپس به تشریح ویژگیهای آن پرداخت. در این مطلب از نسل ۲ سجیل نیز نام برده شده و حتی عنوان شده که موشک سجیل ۳ نیز در دست طراحی و توسعه قرار دارد.
پابگاه خبری Missle Threat هم در گزارشی جداگانه به تحلیل و بررسی کامل این موشک و همچنین قابلیتهای آن پرداخت.
پایگاه خبری Defence update هم در گزارشی با عنوان «ایران دومین موشک سوخت جامد خود با برد ۲ هزار کیلومتر را آزمایش کرد» که در ۱۶ دسامبر سال ۲۰۰۹ نوشته شده درباره این موشک توضیحاتی داده است و انواع آن را در دو نوع سجیل ۱ و سجیل ۲ معرفی کرد. البته در این گزارش به این مطلب هم اشاره شده که سجیل ۲ در زمان بازدید رئیس جمهور وقت از سایت سمنان رونمایی شده است.
@nzamianirann