eitaa logo
جامعه آگاه
4.2هزار دنبال‌کننده
22.4هزار عکس
5.1هزار ویدیو
20 فایل
هفته نامه سیاسی، اجتماعی، اقتصادی🗞
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از نظامیان ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨خبر فوری / لحظه پرتاب تحقیقاتی موفق ماهواره بر سیمرغ به فضا 📄حسینی، سخنگوی فضایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح : 🔹پس از دستیابی کشور به توانمندی بومی فضایی و ایجاد قابلیت پرتاب ماهواره های کوچک با ماهواره برهای سفیر و قاصد، توسعه پرتابگرهایی با قابلیت بالاتر مد نظر قرار گرفت. 🔹در این پرتاب عملکرد اجزای پایگاه فضایی و عملکرد مراحل ماهواره بر به درستی انجام و در نهایت اهداف تحقیقاتی مد نظر از این پرتاب محقق شد. 🔹در این مأموریت تحقیقاتی فضایی، برای نخستین بار ٣ محموله تحقیقاتی به صورت همزمان به ارتفاع ٤٧٠ کیلومتری و با سرعت ٧٣٥٠ متر بر ثانیه پرتاب و محقق گردید. ⚠️دنیای نظامی جنگاوران ولایت 🔫 @jangaavaranvelayat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنه‌ای:بی‌عقلها خواستندحرکت مردمی(9 دی) روخراب کنند گفتند راهپیمایی حکومتی! نفهمیدند حکومت روتعریف میکنند.
 پهپاد چینی Rainbow-T1 به زودی به تولید انبوه می رسد پهپاد Rainbow-T1 توسط آکادمی هوافضای آیرودینامیک چین (یازدهمین آکادمی علوم و فناوری هوافضا) ساخته شده است، دارای سرعت کروز 0.65 ماخ یعنی 802 کیلومتر بر ساعت است و توانایی پرواز 1 تا 5 متری در دریا را دارد. حداکثر وزن برخاست 3 تن، محموله 1 تن و حداکثر زمان پرواز 1.5 ساعت است . این پهپاد که از هیولای خزر شوروی الهام گرفته شده است به عنوان راهنمای بصری یک کشتی با سرعت کروز بمب های پرنده ، می تواند به اهدافی در سطح آب در اندازه متوسط ​​و بزرگ حمله کند. همچنین می توان آن را چون اژدری دانست که می تواند دوربرد و سریع حرکت کند . پس از رهگیری توسط تسلیحات دریایی و سقوط در آب، تا زمانی که به طور کامل منهدم نشده باشد، می تواند همچون اژدر در سطح آب اهداف را جستجو کند و همچنان توانایی حرکت با سرعت بالا را دارد. 
🎖شب خوش دوستان🌹 🔹تصاویری قدیمی و کم یاب ببینید از P-3F اوریون نیروی هوایی ارتش که در جایگاه نوک بال خود موشک ضد کشتی هارپون حمل میکند و دهلیزهای زیر بدنه آن باز هست. در سال 1970 (سال 1350-1349) شش فروند از نسخه P-3F به ایران تحویل شد که بدنه و قالبی مشابه نسخه P-3C داشت و همچنین از موتوری مشابه با موتور نسخه C اوریون استفاده میکرد اما از نظر تجهیزات و الکترونیک مشابه تجهیزات P-3C نبود و بیشتر نمایشگرها، کامپیوترها و پردازنده ها متعلق به نسخه های P-3A و P-3B اوریون بود. البته از بین این شش فروند P-3F یک فروند (P-3F در تصویر) به استاندارد P-3C بلوک دو (دومین ارتقای نسخه C) ارتقا و قابلیت حمل و شلیک موشک هارپون را پیدا کرد که متاسفانه در سال 1364 به علت باز نشدن کامل ارابه های فرود حین نشستن در پایگاه هفتم شکاری/ترابری شیراز آسیب دید و عملا از دست رفت.
وقت بخیر دوستان🎉🎈🎊 📸تصاویری از تجهیز جنگنده اف۱۴ نهاجا به موشک هوا به هوای میانبرد R-27 توسط امیر عطاءالله بازرگان از مسئولین اسبق جهادخودکفائی نیروی هوایی ارتش مدتی پیش منتشر شد. برد این موشک ۱۳۰ کیلومتر اعلام شده است ظاهرا هماهنگ سازی موشک هدایت راداری R-27 با اف-۱۴ سال ۶۵ انجام شده و مشخص نیست این موشک با این برد در آن زمان چگونه به دست ایران رسیده است!
📸پهپاد دست پرتاب طارق جنس بدنه این پهپاد از فوم، مواد ترکیبی فایبرگلاس و فیبرکربن است می تواند از روی دست پرتاب شود. یک موتور الکتریکی با ملخ پلاستیکی در انتهای بخش مرکزی بدنه نصب شده و طارق را به پهپادی کم سر و صدا تبدیل نموده است. مداومت پروازی آن ۹۰ دقیقه، سرعت پیمایشی آن ۵۰ و سرعت بیشینه آن ۸۰ کیلومتر بر ساعت اعلام شده. این پهپاد می توان محموله سبکی به جرم ۵۰۰ گرم را حمل کرده و تا برد ۱۵ کیلومتر داده های کسب شده توسط آن را ارسال کند.
نام پهپاد در تصویر چیست؟ ساخت چه کشوریست؟ نسخه یمنی آن چه نام دارد؟ https://EitaaBot.ir/poll/lrhf4p در لینک بالا پاسخ دهید👆
⚜ تصویری از ماکت ناو محافظ سهند در نمایشگاه نیروی دریایی ارتش. در این ماکت تسلیحات ناو بسیار پیشرفته تر و بهتر از ناو ساخته شد است. ⚜ در جلوی ناو یک توپ ۷۶ م.م فجر ۲۷ پشت سر آن چهار لانچر قرار دارد که احتمالا قرار بوده حامل موشک‌های صیاد ۲ یا مهرآب(شاید هم صیاد ۳ ولی احتمالش خیلی کم هست) در ادامه برجک فرماندهی و در بالای آن یک دکل رادار که دارای یک رادار آرایه فازی چرخان است که احتمال میرود رادار عصر بهینه باشد، و در ادامه یک لانچر دوتایی قرار گرفته که احتمال میرود حامل موشک پدافندی از نوع مهراب یا صیاد ۲(به احتمال خیلی کم صیاد۳) باشد در پشت آن دودکش ناو قرار دارد. در پشت سر دودکش چهار لانچر قرار گرفته که احتمالا مانند نسخه ساخته شده قرار بوده محل قرارگیری موشک های ضد کشتی نور، قادر یا قدیر باشد. ⚜ کنار لانچر ها‌ دو توپ اورلکرین 20 م.م قرار دارد و در جلوی آنها یک سکو قرار گرفته که بر روی آن توپ ۴۰ م.م فتح قرار بوده نصب شود. و در نهایت پد فرود بالگرد که معمولاً محل نشست و برخواست بالگرد های بل ۲۱۲ و ۲۱۴ است.
جامعه آگاه
⚜ تصویری از ماکت ناو محافظ سهند در نمایشگاه نیروی دریایی ارتش. در این ماکت تسلیحات ناو بسیار پیشرفته
⚜البته در همین ماکت نیز سکوی کمند نصب نشده است!در صورتی که این ماکت اگر به سکوی کمند مجهز بود بهترین چینش تسلیحاتی بین خانواده‌های موج میشد!نکته‌ی بعدی حتی برای این کار پرتابگر ۴تایی توسعه نداده شده و از همان پرتابگرهای دوتایی استفاده میکند،همچنین شاید برایتان سوال باشه آن پرتابگرهای کوچک چه چیزی است؟که آن مروبط به سیستم چف و فلر است برای گمراه کردن موشک‌های پرتابی به سمت ناو استفاده میشود
⚜ تصویری از تحویل پرتابگر های باکسی ۴ عددی با قابلیت شلیک در حین حرکت به سپاه ⚜ تصویر هم دارای نکته مثبت و هم منفی است؛ نکته مثبت این است که این پرتابگر ها می توانند در حین حرکت اقدام به شلیک موشک به سمت هدف دریایی مد نظر بکنند و بدون اینکه دشمن بتواند آنها را شناسایی و سرکوب کند. اما نکته منفی عدم بکارگیری این پرتابگر ها در ناوهای محافظ کلاس موج است که جای افسوس دارد و برخی دلیل آن را بودجه می دانند، اما به هر حال باید این این اقدام هرچه سریعتر در کنار تکمیل شناورهای ناقصی همچون دنا و سهند صورت بگیرد البته این پرتابگرها مربوط به موشک‌های نصر هستند که جثه‌ی کوچک تری نسبتا قدیر/قادر/نور دارند ولی توسعه این پرتابگر‌ها برای موشک‌های بزرگ نباید زیاد سخت باشد.