رئیس سازمان اطلاعات وزارت دفاع اوکراین: روسیه برای حمله به اوکراین تا اواخر ژانویه آماده می شود.
رئیس سازمان اطلاعات وزارت دفاع اوکراین اعلام کرد: روسیه بیش از 92000 سرباز در اطراف مرزهای اوکراین جمع آوری کرده است و در حال آماده شدن برای حمله تا پایان ژانویه ۲۰۲۲ یا اوایل فوریه است.
چنین حمله ای احتمالاً شامل حملات هوایی، توپخانه و پیشروی زرهی (حملات هوایی در شرق، حملات آبی خاکی در اودسا و ماریوپول و تهاجم کوچکتر از طریق کشور همسایه بلاروس) علیه اوکراین خواهد بود.
ژنرال کایرلو بودانوف گفت: برای مثال، رزمایش نظامی روسیه به نام Zapad 21 در اوایل سال جاری ثابت کرد که آنها می توانند بیش از 3500 نیروی هوابرد و عملیات ویژه را به طور همزمان رها کنند.
تصویر بالا ارزیابی ارتش اوکراین از چگونگی انجام یک حمله احتمالی توسط روسیه نشان میدهد که این کشور تا چه حد میتواند در برابر این حمله آسیب پذیر باشد.
منبعPartisan2015
هواپیمای رهگیر تورنادو ADV با سرعت ۲۷۸۰ کیلومتر بر ساعت
نسخه دفاع هوایی تورنادو که به اختصار تورنادو ADV خوانده می شود، مدل هواپیمای رهگیر از جنگنده چند منظوره پاناویا تورنادو است. نمونه مادر از این محصول به صورت مشترک با همکاری بریتانیا، ایتالیا و آلمان غربی تولید شد و مجهز به موتورهای توربوفن بود. ADV که از این هواپیما توسعه یافته است، در مقایسه با مدل های دیگر سرعت بالاتری دارد و می تواند حین پرواز به حداکثر سرعت 2780 کیلومتر بر ساعت دست یابد.
بیش از 950 فروند هواپیمای تورنادو به نیروهای هوایی آلمان، ایتالیا، انگلستان و عربستان سعودی تحویل داده شد. سیستم تسلیحاتی تورنادو ADV شامل یک توپ 27 میلی متری موزر BK-27، موشک های هوا به هوای اسکای فلش، موشک های پیشرفته میان برد آمرام و یا موشک های پیشرفته کوتاه برد آسرام اشاره کرد. این محصول همچنین مجهز به موتورهای جت توربوفن Turbo-Union RB199 است که در اوایل دهه 1970 توسط شرکتی به همین نام ساخته شدند.
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
ار سی۱۳۵ امریکایی هم اکنون در نزدیکی مرز آبی ایران
از سوم خرداد انتظار داریم کیل مارک دیگری برای خود به ارمغان بیاورد
(سوم خرداد بر روی شناور شهید سیاوشی و شهید رودکی سپاه مستقر است و توان درگیری با این هواپیما جاسوسی را دارد)
#خبر
موشک پدافندی صادراتی FD-2000 چین و سر جنگی متشکل از چند هزار ساچمه
اف دی 2000 می تواند برای دفاع در برابر جنگنده ، بالگرد ، پهپاد ، موشک های بالستیک تاکتیکی، کروز و سایر مهمات هدایت شونده دقیق مورد استفاده قرار گیرد و تا فاصله 125 کیلومتر و ارتفاع تا 27 کیلومتر بسته به هدف پرتاب و توسط یک جستجوگر رادار فعال هدایت می شود.
منبعTajhizat_nezami313
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
🔰 واقعا ایران جدا از پدافند سیستماتیک قوی پدافند دوش پرتاب خوبی در تمامی رسته ها داره ، بعد این بی سوادا یا بهتره بگم مزدورا میان میگن نطنز توسط ی گروه کماندو نابود میشه 😑😐
فازت چی هس ؟ نه خدا وکیلی بگو شاید تونستم ساقی با وجدان تر معرفی کنم 🤨
به قول امام خمینی کماندو های اینها رو ما روی هوا میزنم نمی زاریم نزدیک مرز ایران بشوند 😎
رسانه ای بر ضد ارازل رسانه در عرصه میلیتاری 🎖
moghavaey_news | مقوایی نیوز
هدایت شده از جنگاور
سلام همونطور که قول دادم به بررسی تسلیحات نیروهای مسلح می پردازیم
اول از همه بگم که خودمم ساندیسیَم یعنی نون خور سپاهم نگین ضد انقلابه و اینا هر حرفی که میزنم نشان از عشق من به وطنه
چون واقعا نمیشه همه چیز رو در یک نگاه بررسی کرد قسمت به قسمت جلو میریم
(این رو هم بدونید همه چیز رو هم نمیشه به صورت جزئی بازکنیم و کامل و شسته و رفته گفت چون واقعا حسش نیس😂)
این دفعه به سراغ #تسلیحات_انفرادی اومدیم
شاید در نظر شما ((مخصوصا اون هایی که تازه وارد دنیای ملیتاری شدند)) همیشه و یا حداکثر اوقات توپ و تانک و جنگنده و... به چشم بیاد درحال که دهههاست که اسلحه های تهاجمی و تسلیحات مربوطه به آن مهم ترین وسیله های نیروی های مسلح هست.
متاسفانه کشور ما سال هاست که تحریمه و توان خرید تسلیحات زیادی رو نداره ---->وقتی هم که میخوایم درست و حسابی خرید کنیم مخصوصا روسها به دلیل افزایش قدرت ایران و ترس از کپی به ایران زیاد تسلیحات نمیدن به قضایای اس ۳۰۰ مراجعه کنید...
خوب حالا از بهونه ها بگذریم تسلیحات انفرادی واقعا موردی نیس که ما نتونیم نیازمون رو خودمون بر طرف کنیم بلکه میتونیم صادرات قویای هم داشته باشیم.....بببببله!!
سلاح سازمانی سپاه=آکا۴۷ همون کلاش
// // /// ارتش=ژ۳
البته ما خیلی وقته که خط تولید تحت امتیاز اسلحه آکا۱۰۳ (همون ak 74 ولی با مهمات کلاش ۷.۶۲_ البته اشتب نشه اسلحه بسیار خوبی هست_آکا ۷۴ سلاح سازمانی روسیه است که قرار با آکا ۱۲ جایگزین بشه در آینده) رو در تبریز راه انداختیم و تعدادی هم مستقیم وارد کردیم که در واحد های مختلف سپاه و ارتش و بسیج به کارگیری شده اما به تعداد زیاد نه مانند:یگان فاتحین بسیج و تیپ صابرین و تکاوران دریایی سپاه و همچنین تیپ های نوهد و هوابرد ارتش و تکاوران نیروی دریایی ارتش و.... اینو هم بگم که آکا ۱۰۳تولید شده در ایران با نام آکا۱۳۳ شناخته میشه
و ما بازهم رفتیم سراغ چین و آکا ۱۰۳ رو به صورت مشترک تولید کردیم با نام kl133 که ارزان تره اما کیفیت نسخه وارداتی و تولیدی در ایران رو نداره
و بزنم به تخته ارتشم که از خداشه یه چیزی مفت و بی کیفیت گیرش بیاد سریع تعداد بالا سفارش داد😐
آقا ببینید که آکا۱۰۳ درسته اسلحه خوبه ولی دیگه همه من جمله خود پوتین هم داره میره سمت کالیبر۵.۵۶ دیگه ۷.۶۲ واقعا دیگه کارایی ۵.۵۶ یا ۵.۴۵ رو نداره این دوتا کالیبر هم برد و هم سرعت و هم راحت تر و هم پدر دَراریه بیشتری دارند
خوب خداروشکر از اونجایی که آکا۱۰۳ اسلحه موقتی هست یعنی یه مدتی در سازمان رزم خواهند بود و بعد با سلاح هایی که در جلوتر بهش میپردازیم جایگزین خواهند شد.
از این بُگذریم میرسیم به اسلحه های CQنوریکو چین که کپی بی کیفیت از m16 های آمریکایی هست که فقط سپاه در حد چند صد قبضه وارد سازمان رزم شد و قرار جایگزین بشن با تسلیحات جدید...
بعدش بچه های بالا اومدن یه کپی خیلی خیلی خوب واقعا به درد بخور و عالی از m16 زدن که شد صیاد ۵.۵۶که حتی نسخه های کاستوم شده هم موجوده و فقط در سپاه بکارگیری شد. این رو هم بگیم که حتی در ایران نسخه های اصل m16 آمریکا که از طریق عراق تامین شد موجوده.....
اون وقت ارتش میره واسه تیپ نوهد سلاح جنگ جهانی دوم رو برمیداره
هعی دست رو دلم نذارید!!
آقا اصلا بهتره که از ارتش صحبت نکنیم چون واقعا اوضاع خرابه اونقدرا هم نه ولی افتضاحه...
در آینده هم قراره که اسلحه های سیاوش . فاتح . خانوادهAR15 و تسلیحات ناشناخته جدید وارد سازمان رزم بشه 🕺🏼🕺🏼
که الحق تسلیحات خفنی هستند فقط منتظر باشید ببینید که سپاه برای برای آینده چه کارها که نمیکنه
کلا سپاه خوب کارکرده اما ارتش نه
شاید بعضی ها بگن که خوب دست های پشت پرده و قضایای سیاسی و بحث کودتا و فلان و بهمان نه اینها نیست اتفاقا ارتش تعداد قابل توجهی (تعدادی که بسیار زیاد هم نیست) تسلیحات خوبی دارد اما متاسفانه استفاده نمیشود و انبار میشه
به امید روزی که بسیجی های آمریکایی تیپ ایرانی بزنند و تسلیحات ایرانی از طریق بازار سیاه وارد کنند😂
#ثُلث
#تسلیحات_انفرادی
🆔️ @JANGAVAR_IR
تبدیل جت ها جنگی قدیمی به پهپاد
تی۳۳ این هواپیما نخستین جت جنگی ایران بود. این هواپیما تا اواخر دهه 70 شمسی در نیروی هوایی ارتش عملیاتی بود.هواپیما T-33 از یک موتور توربو جت آلیسون J-33A35 با توان 5400 پاوند بهره میبرد
#تسلیحات_ایرانی #دانستنی
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
#تفنگ نیمه اتوماتیک #سیگ_سائور
مدل M-400 VANISH
ساخت آلمان
وزن 3.4 کیلوگرم
طول 905 میلیمتر
طول لوله 508 میلیمتر
کالیبر 5.56 میلیمتری
مهمات مصرفی 5.56×45 #ناتو / 223. #رمینگتون
برد موثر 500 متر
خشاب استاندارد 10 و 30 تیری
سرعت دهانه 845 متر بر ثانیه
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
شب خوش دوستان🌹
مقامات روسی در دبی ۲۰۲۱ به خبرنگاران گفته اند که سوخو۷۵ دارای دو نسخه بیس و فول خواهد بود که به ترتیب قیمتی معادل ۳۰ و ۴۰ میلیون دلار خواهد داشت.
شایعاتی نیز پخش شده که گفته میشود نسخه بیس سوخو ۷۵ دارای موتور و رادار سوخو۳۵ و نسخه فول دارای موتور و رادار سوخو ۵۷ است.
قیمت های ارائه شده توسط روسیه برای این جنگنده بسیار پایین است ؛ در نهایت آینده (در صورت موفقیت جنگنده در صادرات) قیمت نهایی و واقعی آن را مشخص خواهد کرد.
#دانستنی #روسیه #جالب
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
🔹گام های توسعه نیروی دریایی سپاه
🔹در سال 99 این نیرو مجهز به 500 شناور کوچک تندرو مسلح و گشتی شد تا جای پای خود را در خلیج فارس تثبیت کند. همچنین این نیرو در سال گذشته مجهز به پهپاد های پیشرفته هم شد تا رصد دقیق از مرزهای آبی کشور داشته باشد.
🔹این نیرو در سال گذشته به شناور آبی خاکی شهید رودکی شد تا از توان حمله آبی خاکی بی بهره نباشد البته یک ناو مثل شوخی می ماند و انشالله در سال های بعد فروند های دیگری هم اضافه می شوند.
🔹و در سال جاری هم طبق گفته دریادار تنگسیری این نیرو مجهز به سه شناور شهید سلیمانی و یک شناور شهید ناظری می شود که هر دو از کلاس کاتاماران بوده و از پایداری خوبی در دریا دارند،این شناور ها باعث می شود نیروی دریایی سپاه توان حضور تا مدار 10 درجه را داشته باشد، اگر شناور های کلاس شهید سلیمانی تعدادشان به 6 فروند برسد واقعا عالی می شه، همکنون سه فروند در حال ساخت است که استارت خوبی برای شروع ساخت این شناور ها است که نشان می دهد قرار است تعداد بیشتری وارد خدمت سپاه شوند.
🔹گام بعدی را باید تجهیز این نیرو به زیر سطحی است،، احتمالا زیردریایی کلاس فاتح و غدیر یا کلاس جدید برای این نیرو همچنین زیردریایی بدون سرنشین که در حال توسعه هستند و از قرار معلوم سال های 1402 و 1403 الحاق بشوند.
🔹گام بعدی احتمالا ساخت فریگت های جدید از کلاس جدید است تا این نیرو بتواند در دریای سرخ حضور داشته باشد.
(احتمالا به درگیریهایی که با آمریکا در دریای عمان و خلیج فارس داشتیم بیشتر به این توجه شده و بودجه خوبی برای این نیرو در نظر گرفته شده،، در دهه بعدی بعد از قدرت موشکی و پهپادی و پدافندی قدرت دریایی هم به جمهوری اسلامی ایران اضافه خواهد شد)
🔹دلایل توسعه این نیرو می توان فراهم بودن زیر ساخت های تسلیحاتی مثل(رادار، سامانه پدافندی، موشک زد کشتی و.... که در دنیا جزو برترین ها هستیم)اشاره کرد. مثلاً ترکیه و کره جنوبی و هند در ساخت بدنه ناو مشکلی ندارن ولی در تسلیحات و رادار سامانه های جنگ الکترونیک گاوشون زاییده و در حال واردات تسلیحات هستن. ما در بحث پیشران در سال های اخیر به دستاورد های خوبی رسیده ایم و انشالله در بحث ساخت بدنه هم پیشرفت می کنیم.
جامعه آگاه
دارای دو جایگاه تسلیحاتی بر نوک بالها و یک جایگاه در زیر هر بال بود و می توانست تا دو موشک سایند
نسخه جنگنده بمب افکن اف104 سی در 24 ژوئیه سال 1958 اولین پرواز خود را انجام داد . در کل شباهت بسیار با اف104 ای داشت ولی بزرگترین تفاوتش داشتن یک لوله سوختگریی هوایی ثابت در سمت راست بدنه بود.همچنین دارای یک جایگاه خارجی در زیر بدنه برای حمل یک بمب اتمی تاکتیک بی 28 بود و برخی منابع گفته اند توان حمل مخزن سوخت نیز زیر بدنه داشت اگرچه هرگز کسی اف104 را با مخزن سوخت زیر بدنه ندید. این مدل دارای موتور قویتر جی 79-جی ایی -7 ای با توان 15800 پاوند با پس سوز بود . یکی دیگر از بزرگتری تغییراتی این مدل داشت صندلی پرتاب شونده رو به بالا بود. مشکل این بود که اف104 به دلیل بال کوچک نتنها در هنگام فرود زاویه حمله بالای داشت بلکه سرعت بالای فرود باعث شد که یک چهارم ناوگان ان در زمان فرود از دست بروند و خروجی اضطراری خلبان از زیر نیز خود مشکل بزرگترین بود زیرا خروج در چنین شرایطی در هنگام فرود و نزدیک بودن جنگنده به زمین با ماندن درون جنگنده تفاوت زیادی نمی کرد!!!!
این نسخه دارای بیشترین سرعت 1850 کیلومتر بر ساعت و برد با سوخت داخلی 1370 کیلومتر بدون هیچ سلاحی بود و با دو موشک سایندوندر و دو مخرن سوخت دارای برد 1000 کیلومتر بود.
اف104 سی به غیر از سایندوندر توان حمل بمب سقوط ازاد 450 کیلوگرمی و یا راکت انداز 127 م م نیز داشت.
در مجموع 77 فروند اف104 سی ساخته شد که 21 فروند نیز از نسخه دو سرنشنیه این مدل با نام اف104 دی ساخته شد.
جامعه آگاه
نسخه جنگنده بمب افکن اف104 سی در 24 ژوئیه سال 1958 اولین پرواز خود را انجام داد . در کل شباهت بسیار
اف104 ای / بی /سی و دی تنها مدل های بودند که در ارتش امریکا به خدمت گرفته شدند. نیروی هوایی تعداد محدودی اف104 نسبت به دیگر جنگنده های ان دوران به خدمت گرفت و از سال 1961 هیچ اف104 را سفارش نداد زیرا 49 فروند از 240 اف104 تولیدی تا سال 1961 از دست رفت که مشکلاتی چون سرعت بالا در هنگام فرود و مشکلات موتور باعث شد. از سال 1961 در حالی که تنها سه سال از ورود به خدمتش گذشته بود اکثر نسخه های اف104 ای به کشور های دیگر به صورت دست دوم فروخته شد.
همچنین پرتاب خلبان از پایین خود مشکلات زیادی را ایجاد کرد که باعث از دست رفتن برخی از بهترین خلبان نیروی هوایی آمریکا شد. همچنین برد ان محدود و توان حمل تسلیحاتی کم بود و این ایراد اساسی به ان بود. در داگ فایت نیاز به اموزشی زیادی داشت و به عنوان جنگنده بمب افکن نیز برد کم و توان حمل تسلیحات کمی داشت
در سال 1961 یعنی تنها سه سال بعد از ورود به خدمت اف 104 ای به دیگر کشورهای فروخته شد و اف104 سی نیز از خدمت نیروی هوایی خارج شد و به گار ملی سپرده شد تا نقش دفاع هوایی به اف106 داده شود. گارد ملی تلاش در استفاده از استارفایتر در نقش هوا به زمین کرد ولی این کار تاثیری نداشت. اول خلبان چندان برای پرواز با اف104 مشتاق نبودند و مسئله بعد این بود از برد و توان حمل محموله بگذریم اف104 توان کمی در مقاومت در برابر پدافند بود و همچنین سرعت بالا باعث کاهش دقت بمب باران میشد و در ارتفاع پایین بد دست بود.
در سال 1965 این جنگنده به ویتنام اعضام شد.28 فروند اف104 سی به ویتنام رفت و به اسکورد هواپیما های اواکس و سوخت رسان و گهگاه اف105 دست بزند. البته بارها دست به بمب باران ویتکنگ ها البته در ویتنام جنوبی زد و اولین انها 22 ژوئن سال 1965 از دست رفت همچنین در همان سال یک اف104 بر اثر اتش میگ19 از دست رفت.
در کل 14 فروند اف104 در ویتنام از دست رفت که 9 فروند بر اثر اتش دشمن بود.
ولی داستان اف104 با تولید 250 فروند برای ارتش امریکا تمام نشد در واقع داستان اف104 در خارج امریکا بسیار طول و دراز بود
وقتی که لاکهید فهمید اف104 در امریکا مشتری ندارد به سراغ کشور های عضو ناتو در اروپا رفت که به دنبال جنگنده ای برای مقابله با جنگنده جدید شوروی یعنی میگ21 می گشتند.در ان زمان اروپا همچنین تعداد زیادی اف84 و اف86 داشت که باید جایگزین شود.
تعدادی از تولید کنندگان امریکای شمالی برای رفع این نیاز پیشنهاداتی را به اروپای ها دادند از جمله نسخه های جدید اف11 و اف100 که البته هیچ کدام شانسی نیاوردند.
المان غربی در خط مقدم نبرد با ارتش سرخ به صورت اینده نگرانه نیاز به یک جنگنده بمب افکن داشت که بتوان عملیات دفاع هوایی تا بمب باران هوایی و شناسایی را انجام دهد.در سال 1958 خلبانان المان غربی اف11 و اف104 را بررسی کردند و در همان سال اف104 برگزیده شد.در سال بعد المان سفارش خرید اف104 را داد که البته در همان زمان انتخاب بحث برانگیزی بود زیرا المانها پرواز کمی با اف104 ای انجام دادند ولی در کل در ان زمان نیز بهتر از اف104 برای المانها وجود نداشت.
نسخه ارتش المان بر اساس اف104 سی بود که F104 G نامیده شد . با وجود این تغییراتی نسبت به اف104 سی داشت که به دلیل کمک به نقش جنگنده بمب افکن این نمونه بود.
اف104 جی دارای رادار مشابه رادار اف104 سی بود ولی سامانه ناوبری دقیقتر داشت و از کابین مشابه بهره می برد و دارای صندلی پرتاب شونده رو به بالا بود.از موتور قویتر جی 79- جی ایی-11 ای با توان 15800 پاوند با پس سوز بهره می برد و دارای بدنه ای تقویت شده و البته سنگینتر بود.
در اواخر دهه 1960 صندلی پرتاب با صندلی پرتاب صفر صفر ساخت مارتین بیکر تعویض شد و دارای لوله سوختگیری هوایی جدا شونده بود.
از نظر تسلیحاتی تفاوت با نسخه اف104 سی نداشت ولی تسلیحات بیشتری حمل میکرد. در حالی که اف104 سی پنج جایگاه تسلیحاتی شامل دو جایگاه در زیر هر بال دو عدد نوک هر بال و یکی در زیر بدنه بود ولی اف104 جی با هفت جایگاه شامل یکی زیر هر بال، یکی نوک هر بال و دو تا در زیر بدنه کمی به طرف دماغه و یکی در زیر بدنه ولی در مرکز ان مجهز بود. در دو جایگاه زیر بدنه توان حمل تا دو سایندوندر را داشت اگرچه به ندرت اف104 جی با دو سایندوندر در زیر بدنه دیده شد. برد انتقالی این نمونه بدون مخازن سوخت خارجی به 1750 کیلومتر می رسید.
برخی کشورهای اروپای دست به سفارش نسخه شناسایی اف104 جی با نام ار اف104 جی زدند که فاقد توپ بود و دارای چهار دوربین برای شناسایی زیر ، دو سمت و جلوی هواپیما بود و بعدها بسیاری از انها به غلاف های شناسایی کارامدی تجهیز شدند که در جایگاه مرکزی بدنه حمل میشدند و همچنین نسخه ای اموزشی بدون سلاح این نمونه با نام تی اف104 جی نیز ساخته شد
المان اولین مشتری خارجی اف104 در سال 1959 دست به سفارش 30 فروند اف104 اف زدند که در واقع همان نسخه اموزشی اف104 دی ارتش امریکا بود ولی مجهز به موتور قویتر جی 79- جی ایی-11 ای بود و پیش قراول برای دیگر اف104 ها برای اموزش خلبان نیروی هوایی المان غربی بود.
المانی ها دهه 1960 در مجموع در یکی از بزرگترین قرار داد های دفاعی زمان خود 605 فروند اف104 جی،145 فروند ار اف104 جی و 137 فروند تی اف104 جی را سفارش دادند. اف104 جی المانی در مرحله عمل مجهز به رادار اف15ای-41 بی بودند که دارای توان بمب باران رادار، توان درگیری با اهداف هوایی را داشت و از یک سامانه نقشه خان خودکار بهره می برد. اف104 جی المان ها توان پرتاب بمب های اتمی بی 28 را داشت که توسط افسران امریکا در ارتش المان نگهداری می شوند در کنار ان مسلح به بمب های خوشه ای و راکت و بمب سقوط ازاد بود.
همچنین نیروی دریایی المان نیز از اف104 بهره برد و از 146 فروند اف104 جی و27 فروند ار اف104 جی در خدمت استفاده کرد که البته این اعداد جزئی از سفارشاتی است که در بالا امده هستند. اف104 نیروی دریایی المان برای نقش ضد کشتی مجهز به دو موشک هدایت رادیویی فرانسوی ای اس 30 شدند وبی از سال 1977 به بعد با موشک ضد کشتی رادار فعال ای اس 34 کورمورن جایگزین شدند که توان اتش و رها داشت
اف104 در ارتش المان تلفات بالای داشت . این تلفات اگرچه تا حدی به سرعت بالای فرود و زاویه حمله زیاد در هنگام فرود مربوط بود ولی خود نیروی هوایی المان نیز بی عیب نبود. این نیرو به یکباره طی چند سال تعداد زیادی اف104 بدون اینکه زیر بنای لازم را داشته باشد دریافت کرده بود و اف104 ها همواره دچار مشکلات تعمیر و نگهداری بودند. در مجموع 30% ناوگان اف104 المانی یا به عبارت درست تر 270 جنگنده از دست رفت که 110 خلبان کشته شدند. اف104 در دهه 1980 از خدمت خارج شد ولی از میانه دهه 1970 به تعداد زیادی به صورت دست دوم به دیگر کشورها فروخته شد . نکته مهم در مورد اف104 المانی ها این است که به غیر از لاکهید دست کم پنچ شرکت دیگر ر اروپا دست به تولید اف104 برای المان تحت امتیاز لاکهید زدند.
از دیگر مشتریان اف104 میتوان به هلند اشاره کرد 95 فروند اف104 جی،24 فروند ار اف 104 جی و 18 فروند تی اف104 جی را سفارش داد که انها در فوکر، فیات و لاکهید تولید شدند که 35% انها را از دست داد. بلژیک نیز بین سال های 1963 تا 1965 توانست 101 فروند اف104 جی و 12 فروند تی اف104 جی را به دست اورد که 37% انها را در حوادث مختلف از دست رفت
کانادا در سال 1961 دست به سفارش اف104 سی با نام سی اف104 را در داخل تولید کرد. کانادا 200 سی اف104 را در شرکت کانادایر تولید کرد که دارای موتوری مشابه اف104 جی بود و از نظر تسلیحاتی نیز دارای جایگاه های مشابه اف104 جی بود. همچنین کانادا نسخه اموزشی اف104 دی را نیز دریافت کرد و برخی از سی اف104 مجهز به تجهیزات شناسایی در زیر بدنه نیز شدند . کانادا در ارتقائاتی در دهه 1970 اف104 خود را به هشدار دهنده راداری تجهیز کرد و در نهایت در دهه 1980 انها را در حالی که 46 % ناوگان را از دست داده بود با اف18جایگزین کرد.
هدایت شده از iranian military | اخبار نظامی ایران
⭕ #اخبار | مقام ترکیهای: ۵ ساعته یونان را میگیریم!
کولونک، از اعضای ارشد حزب عدالت و توسعه که از نزدیکان اردوغان است در نشستی گفته: «من شنیدهام یونان میخواهد به ترکیه حمله موشکی کند. اگر آنها این کار را انجام دهند، ما ۵ ساعت بعد از حمله در آتن خواهیم بود.»
⚜ @ir_nezami
جامعه آگاه
⭕ #اخبار | مقام ترکیهای: ۵ ساعته یونان را میگیریم! کولونک، از اعضای ارشد حزب عدالت و توسعه که از
جدی جدی توهم زده
مرد حسابی دنبل درگیری داخلی بین ناتو یی؟
توجه کرده باشین ترکیه به هرحا ورود کرده خودشو اقا بالاسر دونسته هم تو سوریه هم تو اذربایجان جالب اینه که تو ناتو هم همچین فکری میکنه
با اینکه هم تو سوریه شکست هایی خورد هم در ناتو روش کم شد بازم داره به قول امروزی شاخ میشود
به پهپاد هایش نیز مینازد
جناب #خردوغان شما نمیدونید ما که خوب میدونیم اگه خارجیا بتتون کمک نکنن ارتش که هیچ نمیتونین یک مورچه رو کنترل کنین(تمامی تجهیزات ارتش ترکیه خارجی هست حتی در همین پهپاد بایرکتار تی بی۲ اگر حمایت از ترکیه نشود و قطعات ندهند کار تی بی۲ها تمام است)
سوال: وضعیت اسلحه مصاف۷،۶۲ چه شد؟
پاسخ: قرار بر عملیاتی شدن ان بود اما با دیدن اینکه نیروی دریایی ارتش (به صورت رسمی) کلاشینیکوف اکا۱۰۳رو در خدمت گرفت بعید است نیروی زمینی نیز جز اکا۱۰۳انتخاب کند و احتمال زیاد کصاف به صورت محدود وارد خدمت میشود
سلام وقت بخیر🌹
تصویری از بالگرد وایپر تفنگداران دریایی با استتار جدید که شبیه استتار سه دهه پیش بالگردهای سوپر کبرا همین نیرو بوده است
#جالب #امریکا
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
سال قبل بود که امیر خانزادی فرمانده سابق نیروی دریایی ارتش رسما خبر از برنامه ای برای ساخت یک زیردریایی اتمی در داخل کشور را داد.
ساخت یک زیردریایی هسته اولا باید تناژی بالاتر از ۵۰۰۰ تن داشته باشه و همچنین ساخت چنین زیردریایی دو بخش مهم داره.
1_ ساخت خود زیردریایی.
2_ساخت پیشران اتمی (راکتور) زیردریایی.
اولین نکته که باید بهش اشاره کنیم ساخت راکتور اتمی فناوری بسیار بالایی داره و به همین علت در بین کشورهای دارای فناوری هسته ای در جهان فقط چند کشور خاص شامل : روسیه،چین،آمریکا،فرانسه،انگلستان،آلمان،تا حدودی هند و ایران تابحال فقط توانسته اند راکتور اتمی بسازند و در بین این کشور ها فقط چند کشور خاص هستند (روسیه_آمریکا_چین_ایران) که چرخه کامل هسته ای داشته باشند یعنی از استخراج تا غنی سازی و ساخت میله سوخت رو انجام دادند و دیگر کشورها ممکن است اورانیوم را استخراج کنند و حتی اونو غنی سازی بکنند ولی ساخت قرص سوختی و قرار دادن آن ها در میله های سوختی در کشور ثالثی انجام میشه (حتی انگلستان و فرانسه). اما ایران توانایی کامل انجام این فرایند رو به طور کامل در کشور داره.
#تسلیحات_ایرانی #جالب
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064
ژاپن برای بار دوم فروش هواپیمای گشت دریایی کاوازکی پی1را به فرانسه پیشنهاد داد.. فرانسه به دنبال جایگزین برای هواپیمای آتلانتیک گشت دریایی خود است ..مدتی به بدنبال خرید پی8 پوزیدون بود ولی بعد به دلیل اختلافاتی که بر سر داستان زیردریایی استرالیا پیش امد از این تصمیم عقب نشست ، مدتی نیز چشم به تصمیم المان داشت، المان نیز دنبال هواپیمای مشابه جایگزینی آتلانتیک های در خدمت خود بود که فرانسه امید دشت المان نسخه گشت دریایی و ضد زیر دریایی ایرباس 320 را انتخاب کند(این نسخه همکنون وجود ندارد ولی طرحی اینچنین در صوت سفارش در دسترس است) ولی المان نیز پی8 را انتخاب کرد و همکنون ژاپن با پی1 برگشته و معتقد است برای فرانسه بهترین و مقرون به صرفه ترین گزینه است
#فرانسه #ژاپن #دانستنی
↯ باما هـمـࢪاه باشـٻـد ↯
https://eitaa.com/joinchat/3863609445Cf53ba19064