🔴 یک جو مردانگی
دقیقا در زمانی که تیم مذاکره کننده ایران در وین لنگر انداخته ، رژیم صهیونیستی با وقاحت تمام به تاسیسات #نطنز حمله می کند و اتحادیه اروپا هم با بی شرمی هرچه تمام تر تحریم های جدیدی علیه کشورمان اعمال می نماید و مسئولین دولت نیز با سستی و بی خیالی بی نهایت ، ککشان هم نمی گزد!
اگر یک جو مردانگی وجود داشت همین الان در جواب حرکت اروپایی ها بایستی وین را ترک کرده و در جواب حمله رژیم صهیونیستی علاوه بر ضربه متقابل فوری ، میزان غنی سازی اورانیوم را تا۶۰ درصد افزایش می دادیم.
اما دریغ ؛ گویا وادادگی و ضعف غربگرایان حدّ یقف ندارد ...
#سرطان_اصلاحات_آمریکایی
#انتخابات
✍"قاسم اکبری"
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
11.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴📌 واکنش سردبیر رادیو اسرائیل به اتفاقات سایت هسته ای نطنز؛ موشک های نقطه زن ایران می توانند بهای گزافی را برای اسرائیل به بار آورند!
💢 "منشه امیر" سردبیر رادیو اسرائیل:
🔹 "ایرانی ها ثابت کرده اند که صنعت موشکی پیشرفته و موشک های نقطه زن دقیق دارند؛ خطر موشکی حکومت ایران را دست کم نگیرید؛ اسرائیل با این کار ها نمی تواند دانش و تخصص هسته ای ایرانیان را نابود کند"
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🚨🚨🚨🚨فوری
جروزالم پست اسرائیل و المیادین لبنان از حمله به کشتی اسرائیلی در امارات خبر می دهند.
🚨🚨کشتی Hyperion ray متعلق به اسرائیل در سواحل بندر الفجیره امارات متحده عربی هدف حمله قرار گرفته است.
رسانه های صهیونیستی مدعی اصابت موشک ایران به این کشتی شدهاند. برخی رسانهها نیز حمله را از سوی پهپادهای ایرانی عنوان کردهاند.
منابع خبری از اعزام یک ناو جنگی بلژیک برای محافظت از کشتی اسرائیلی خبر می دهند.
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
📢همزمان آژیر خطر در شهرکهای اسرائیلی هم مرز با لبنان به صدا درآمد
🔹منابع خبری سه شنبه شب از به صدا درآمدن آژیر خطر در شهرکهای اسرائیلی واقع در مرز لبنان خبر دادند.
🔹هنوز جزئیات بیشتری گزارش نشده است.
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
📢 #فوری | انهدام ایستگاه جاسوسی، شنود و امنیتی رژیم صهیونیستی
🔹یک منبع امنیتی اعلام کرد که گروهی ناشناس یک مرکز اطلاعاتی ویژه موساد را در شمال عراق هدف قرار دادند که منجر به کشته و زخمی شدن تعدادی از نیروهای این مرکز شد.
🔹گزارش شده است که جزئیات دیگری در مورد این عملیات وجود دارد که بعدا منتشر خواهد شد.
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🔴⚫️🔴▅▄▃▂▁
rabana_mousavi.mp3
1.48M
ربّنا با صدای زیبا وملکوتی قاری نوجوان سید علیرضا موسوی...🌹
🇮🇷جامــعه مهـــــدوی🇮🇷
▂▃▄▅🌿🌼🌿▅▄▃▂▁
🆔 @Jameeh_Mahdavi
▁▂▃▄▅🌿🌼🌿▅▄▃▂▁