سلام امام زمانم مهدی جان ❤️
تو ای رازِ نهان کی خواهی آمد؟
عزیزِ شیعیان کی خواهی آمد؟
شبِ بی حاصلِ ما را سحر کن
مرادِ عاشقان کی خواهی آمد؟
به حقِ ناله های دردمندان
تو ای صاحب زمان کی خواهی آمد؟
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚🤲
@Jameeyemahdavi313
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۲۰ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 10 June 2021
قمری: الخميس، 29 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- لا اِلهَ اِلّا اللهُ الْمَلِكُ الْحَقُّ الْمُبین (100 مرتبه)
- یا غفور یا رحیم (1000 مرتبه)
- یا رزاق (308 مرتبه) برای وسعت رزق
❇️ وقایع مهم تاریخی
هلاكت قوم عاد به امر پروردگار
• رحلت فقيه بزرگ شيعه آيتاللَّه "آقا محمدباقر وحيد بهبهاني" (1205ق)
• انعقاد عهدنامه ی گلستان ميان روسيه و ايران پس از شكست ايران از روس (1228ق)
• حضرت آیت الله حاج شیخ محمدتقی آملی درگذشت (1391ق)• شهادت عالم نستوه آيت اللَّه "سيدمحمدرضا سعيدي" در زندان رژيم پهلوی (1349ش)
• عزل "بني صدر" از فرماندهي كل قوا از سوي امام خميني (ره) (1360ش)
📆 روزشمار:
🌸2 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
🌺12 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Jameeyemahdavi313
💖یاران مهدی عجل الله 💖
#قسمت_دوم_نامزد_شهادت🌹 مهدی بود که با حالتی مردد قدمی به سمت مان می آمد و باز به هوای حضور دوستانم،
#قسمت_سوم_نامزد_شهادت🌹
نتوانستم مقابل احساس شکستن زنانه ام بیش از این مقاومت کنم که پیش چشمانش شکستم و ناله زدم :«اصلاً من زن ایده آل تو نیستم! پس ولم کن و برو!» و گریه طوری گلویم را پُر کرد که نتوانستم حرفم را ادامه دهم و با دستپاچگی معصومانه ای از او رو گردانده و به سرعت به راه افتادم.
دیگر برایم مهم نبود که همه داشتند نگاه مان می کردند و ظاهراً برای او هم دیگر مهم نبود که با گام هایی بلند پشت سرم آمد و مثل گذشته عاشقانه صدایم زد :«فرشته جان، صبر کن یه لحظه!» سر راه پله که رسیدم، از پشت دستم را کشید و با قدرت مردانه اش نگهم داشت. به سمتش چرخیدم و میان گریه گفتم :«دستمو ول کن! برو دنبال اون دختری که مثل خودت باشه، من به دردت نمی خورم!»
دستش را مقابل لب هایش گرفت و با همان مهربانی همیشگی اش، عذر تقصیر خواست :«من فعلاً هیچی نمیگم تا آروم بشی، من معذرت می خوام عزیزم!» و من هم نمی خواستم عشقم را از دست بدهم که تکیه ام را به دیوار راه پله دادم و همچنان نگاهش نمی کردم تا باز هم برایم ولخرجی کند که با لحنی گرم و گیرا ادامه داد :«اگه این حرفا رو می زنم، واسه اینه که دوسِت دارم! واسه اینه که دلم می خواد همیشه همون فرشته نجیب و مهربون باشی!»
و همین عقیده اش بود که دوباره روی آتش دلم اسفند پاشید که مستقیم نگاهش کردم و با تندی طعنه زدم :«تا مثل همه این مردم ساده، گول مون بزنید و تقلب کنید؟»
سپس به نگاهش که دوباره در برابر آتش زبانم گُر گرفته بود، دقیق شدم و مثل اینکه به همه چیز شک کرده باشم، پرسیدم :«اصلاً شماها چی هستین؟ تو کی هستی؟ بچه ها میگن بسیجی های دانشکده همه نفوذی ها و خبرچین های اطلاعاتی هستن!»
و واقعاً حرف های دوستانم دلم را خالی کرده بود که کودکانه پرسیدم :«شماها واقعاً گرای بچه ها رو میدید؟»
هر آنچه از حجم حرف هایم در دلش جمع شده بود با نفسی بلند بیرون داد. دقیقاً مقابلم ایستاد، کف دستش را به دیوار کنار سرم گذاشت، صورتش را به من نزدیک تر کرد طوری که فقط چشمانش را ببینم و صادقانه شهادت داد :«فرشته جان! من اگه تو دفتر بسیج میشینم واسه مناظره با بچه هاس، همین! همونطور که بچه های دیگه مناظره می کنن، نشریه می زنن، فعالیت می کنن، ما هم همین کارا رو می کنیم!»
برای لحظاتی محو نگاه گرم و مهربانی شدم که احساس می کردم هنوز برایم قابل اعتماد هستند، اما این چه وسوسه شومی بود که پای عشقم را می لرزاند؟
باز نتوانستم ارتباط نگاهم را با نگاهش همچون گذشته برقرار کنم که مژگانم به زیر افتاد و نگاهم زیر پلک هایم پنهان شد و او می خواست بحث را عوض کند که با مهربانی زمزمه کرد :«مثل اینکه قرار بود فردا که تولد حضرت زهرا (علیهاالسلام) هستش، بیایم خونه تون واسه تعیین زمان عروسی، یادت رفته؟»
از این حرفش دلم لرزید، من حالا به همه چیز شک کرده بودم، اصلاً دیگر از این مرد می ترسیدم که بیشتر در خودم فرو رفتم و او بی خبر از تردیدم، با آرامشی منطقی ادامه داد :«یه انتخاباتی برگزار شد، من و تو هر کدوم طرفدار یه نامزد بودیم، این مدت هم کلی با هم کلنجار رفتیم، حالا یکی بُرده یکی باخته! اگه واقعاً به سطح شهر و مردم هم نگاه می کردی، می دیدی اکثر مردم طرفدار احمدی نژاد بودن.»
سپس با لبخندی معنادار مقنعه سبزم را نشانه رفت و برایم دلیل آورد :«اما بخاطر همین رنگ سبزی که همه تون استفاده می کردید و تو تجمعات تون می دیدید همه سبز هستن، این احساس براتون ایجاد شده بود که طرفدارای میرحسین بیشترن، درحالی که قشر اصلی جامعه با احمدی نژاد بودن. خب حالا هم همه چی تموم شده، ما هم دیگه باید برگردیم سر زندگی خودمون»
و نگذاشتم حرفش به آخر برسد که دوباره کاسه صبرم سر رفت :«هیچ چی تموم نشده! تو هنوزم داری دروغ می گی! میرحسین نباخته، اتفاقاً میرحسین انتخابات رو بُرده! شماها تقلب کردید! شماها دروغ میگید! اکثریت جامعه ما بودیم، اما شماها رأی مون رو دزدیدید»
سفیدی چشمان کشیده اش از عصبانیت سرخ شد و من احساس می کردم دیگر در برابر این مرد چیزی برای از دست دادن ندارم که اختیار زبانم را از دست دادم :«شماها میخواید هر غلطی بکنید، همه مردم مثل گوسفند سرشون رو بندازن پایین و هیچی نگن! اما من گوسفند نیستم! با تو هم سر هیچ خونه زندگی نمیام!»
از شدت عصبانیت رگ پیشانیاش از خون پُر شد، می دیدم قلب نگاهش می لرزد و درست در لحظه ای که خواست پاسخم را بدهد صدای بلندی سرش را چرخاند.
من هم از دیوار کَندم و قدمی جلوتر رفتم تا ببینم چه خبر شده که دیدم همان دوستان دخترم به همراه تعداد زیادی از دانشجوهای دختر و پسر که همگی از طرفداران موسوی و کروبی بودند، در انتهای راهرو و در محوطه باز بین کلاس ها، چند حلقه تو در تو تشکیل داده و می چرخند.
نویسنده: فاطمه ولی نژاد
@Jameeyemahdavi313
بسم الله المهدی عج💚
ختم 14000 مروارید 💎صلوات 💎
به نیت تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف 💛💚
به نیابت از هر کسی که میتونید بخونید
تعداد رو لطفا به خادم کانال اعلام بفرمایید
@In_the_name_of_Aallah
باهم بخوانیم 💚
برای سلامتی امام زمان عج
سلامتی کادر درمان
#قراان 507
@Jameeyemahdavi313
سلام بر مهدی جان عجل الله تعالی فرجه الشریف ارواحنافداه ❤️
جمعه ها را بی تو مولا به چه رو سر بکنیم؟
سالیان دل ز فراقت مکسّر بکنیم
ظلم هایی ز برِ شیعه برفت از سرِ جبر
دیدگان را ز غم هجر شما تر بکنیم
قرنهایی بگذشت از غم ان کوچه و در
تا کدام ندبه مدام اسم تو را بر بکنیم؟
لشکر دون به ستم تیغ قساوت برداشت
با کدام سوز و نوا دل که مکدّر بکنیم؟
سوی کعبه بنگر میل تو دارند همه
سیصد و سیزده تن از شوق میسّر بکنیم
در یمن یار یمانی ست مهیّای شما
گو خراسان به کدام جمعه منوّر بکنیم؟
در تب و تاب شده نادمِ حیران شده ات
در پیِ اذن شما دیده بر در بکنیم
اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها 💚🤲
@Jameeyemahdavi313
📖 تقویم شیعه
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۱ خرداد ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 11 June 2021
قمری: الجمعة، 30 شوال 1442
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
💠 اذکار روز:
- اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ (100 مرتبه)
- یا ذاالجلال و الاکرام (1000 مرتبه)
- یا نور (256 مرتبه) برای عزیز شدن
❇️ وقایع مهم تاریخی
ويران شدن شهر قديمي "لار" در اثر زلزلهاي شديد (1340ش)
• اعتصاب سراسري تهران به مناسبت هفتم شهداي 15 خرداد (1342ش)
• درگذشت دكتر "محمد خزائلي" بنيانگذار انجمن حمايت از نابينايان (1353ش)
• عمليات فرمانده كل قوا در منطقه دارخوين در شرق رود كارون توسط سپاه (1360ش)
• انتخابات دوره ششم رياست جمهوري و انتخاب "هاشمي رفسنجاني" به اين مقام (1372ش)
• شهادت شهید پرویز خیامیان (1360ش)
📆 روزشمار:
🌸1 روز تا ولادت حضرت فاطمه معصومه س و آغاز دهه کرامت
🌺11 روز تا ولادت امام رضا علیه السلام
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
@Jameeyemahdavi313
#عهد
یک #شیعه مسئول است و با خدای تعالی #عهد بسته که در هر زمانی به دنیا آمد، در جهت شناخت و یاری کردن امامش قدم بردارد و همّت بکند.
در سال ۶۱ هجری این کار را نکردند و سبب #شهادت_امام_حسین علیهالسّلام، بیعزمی و بیتعهّدی مردم بود.
در زمان امیرالمؤمنین علیهالسّلام آنچه که سبب مظلومیّت و خانهنشینی امیرالمؤمنین علیهالسّلام شد، بیعزمی و سستعهدی و عهدشکنی مردم بود.
و تا الآن هم آنچه که سبب غیبت و طولانی شدن غیبت امام زمان ارواحنافداه شده، سستعهدی و بیتوجّهی مردم به این عهدی بوده که با خدای تعالی بستند.
💠استاد اخلاق،حاج آقا زعفری زاده حفظه الله تعالی
🌤أللَّھُمَ؏َـجِّلْ لِوَلیِڪَ ألْفَرَج🌤
@Jameeyemahdavi313
🌼 #السلام_علیک_یا_اباصالح_المهدی
🌼 جمعه یعنی روی مه سیمای تو
🌼 حس خوب عاشقی هم پای تو
🌼 جمعه ها دل را هوایی می کند
🌼 یاد ناز چشمت و آوای تو
🌼 صبح جمعه بر نمیخیزم به جز
🌼 از برای خنده ی لب های تو
🌼 چشم از این دنیا ببندم تا دمی
🌼 هم نفس با من شود رویای تو
🌼 جمعه یعنی دل ز دنیا شستن و
🌼 جان گرفتن در رخ زیبای تو
🌼الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَـــ الْفَـــرَج🌼
@Jameeyemahdavi313
#پیامبر_اسلام♥️
#صلیاللهعلیهوآلهوسلم_فرمود :
🌸هرکس پایان سخنش #صلوات بر من
و علی(علیه السلام) باشد به بهشت وارد
می شود.
📗عیون الاخبارالرضا، ج۲، ص۶۴
اللَّهمَّ صَلِّ عَلَى مُحمَّــــدٍ وآلِ مُحَمَّد
وَعَجِّل فرجهم🌸
@Jameeyemahdavi313